![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I][COLOR=magenta]Orhan Gencebay[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]HAKLISIN.......................................[/COLOR][/I][/B] |
[B]Esref Ziya _ Kalksam Dirilsem [/B]
|
[B]Ben kalksam ve dirilsem imanımla yücelsem
İçimdeki benliği Tek tek eritsem[/B] |
[B][I][COLOR=darkorchid]Tarkan[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#9932cc][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#9932cc]Simarik...........................[/COLOR][/I][/B] |
[B]Esref Ziya _ Nazlı Çiçeğim
Bekle beni bekle Kudüs bir sabah erken Sana gelirim gece yanarken Hasret giderip ağlarız yürek dağlarız Dua edip eller yanarken Kudüs nazlı çiçeğim Üzülmeyesin incinmeyesin Bekle beni bekle Kudüs bir sabah erken Sana gelirim gece yanarken[/B] |
[B][I][COLOR=red]Tarkan [/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]Kuzu Kuzu............................[/COLOR][/I][/B] |
[B]Taner Yüncüoğlu - Başörtüsü[/B]
[B]Yemenidir yaşmaktır bayraktır başörtüsü Şimdi öz vatanında tutsaktır başörtüsü Zulümdür gelir geçer inanan kalmaz naçar Kuytu sularda açar zambaktır başörtüsü Yine yollar kesildi dersaneler basıldı Bir kız gözünü sildi ıslaktır başörtüsü İdealler arzular yasağa nasıl sığar Hergün yeniden doğar şafaktır başörtüsü Düşme arsız izine kanma yalan sözüne Bacımın gül yüzüne yapraktır başörtüsü Beyzadeler şaşırır ne görür ne işitir Bu bir kimlik işidir bir haktır başörtüsü Oyası el örgüsü namusun tel örgüsü Nene Hatun'un süsü hak paktır başörtüsü...[/B] |
[B]Concerto Guitar-- Rodrigo De Aranjuez[/B]
|
[B][I]London Djs - No Woman No Cry[/I][/B]
|
[B]zafer peker***giderim[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:42. |
|