![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;336266][B][COLOR=darkorange]benim tercihim pizza olsun[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]üstünde mayonezi de olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ketçap olmazsa olmaz [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kaşarı erimiş ve bol olsun [/COLOR][/B][/QUOTE] Bizim Sivas'da bir deyim derler "Tokat'da kız çocuğu doğsa, Sivas'da halay çekerler" Bu isteklerin az değil mi Peçeteye saralım mı erimesin şekerler |
[QUOTE=sandalli;336259]Bizi kacirmaya gücünüz yetemez,
Askin sohbeti kolayca bitmez, Asik adam siteyi birakip gitmez, Bosa ümitlenmen korkmaz sivasli.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Nicelerini burdan ben kacirdim Sonunda birtek arif abimle kaldim Simdi yine yeni yeni geliyorsunuz Sizler ne kadar dayanacaksiniz, bakalim [/COLOR][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;336272][B][I][COLOR=magenta]Aslinda pek formumda degilim[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Unutamiyorum, halen biraz sinirliyim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Belki bu sekil gider sinirim dedim[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Biraz stresimi atayim istedim[/COLOR][/B][/I][/quote] Formumsuz halin eğer bu ise Olduğu zaman vaykivay halimize Sinirlenme değmez her gevezeye Onu havale et yüce rabbimize |
[QUOTE=kronick;336266][B][COLOR=darkorange]benim tercihim pizza olsun[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]üstünde mayonezi de olsun[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ketçap olmazsa olmaz [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kaşarı erimiş ve bol olsun [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Pizzanin üzerinde mayonezmi istiyorsun Eminmisin, sen böylemi hoslaniyorsun Pizzalar bos degil, mantarli bol peynirli Sen halan mayonzemi istiyorsun :) [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;336274][B][I][COLOR="Magenta"]Nicelerini burdan ben kacirdim
Sonunda birtek arif abimle kaldim Simdi yine yeni yeni geliyorsunuz Sizler ne kadar dayanacaksiniz, bakalim [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Ben yigidim yigitlik var özümde, Ne yalan var ne hile var sözümde, Birgün derman kalmasada dizimde, Bosa ümitlenme kacmam ben asla. |
[QUOTE=arifcoskun;336279]Formumsuz halin eğer bu ise
Olduğu zaman vaykivay halimize Sinirlenme değmez her gevezeye Onu havale et yüce rabbimize[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Bende zaten rabbime havale ediyorum Ama yinede bir türlü rahatlayamiyorum Keske ciksam karsisina tükürsem yüzüne diyorum Tükürsemde utanmaz bunu biliyorum[/COLOR][/I][/B] |
[quote=Sweetgirl;336280][B][I][COLOR=magenta]Pizzanin üzerinde mayonezmi istiyorsun[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=magenta]Eminmisin, sen böylemi hoslaniyorsun[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Pizzalar bos degil, mantarli bol peynirli[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=magenta]Sen halan mayonzemi istiyorsun :) [/COLOR][/B][/I][/quote] Hep müslümanmısınız siz kendinize Üç gündür yemek yemedim vay halime Hiçte demezler abi buyur sende ye Valla bunu yakıştıramadım size:D |
[B][QUOTE=arifcoskun;336287]Hep müslümanmısınız siz kendinize
Üç gündür yemek yemedim vay halime Hiçte demezler abi buyur sende ye Valla bunu yakıştıramadım size:D[/QUOTE] Abicim sizdemi kendinize müslümansınız ? Kırk gündür aç gezmekten öldüm, Bir gül gibi açtım soldum. Artık Pizzalar ikiye çıktı :)[/B] |
[QUOTE=sandalli;336285]Ben yigidim yigitlik var özümde,
Ne yalan var ne hile var sözümde, Birgün derman kalmasada dizimde, Bosa ümitlenme kacmam ben asla.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Hadi görecez bakalim Birazdan deme sakin "yatacagim" Bak uykusuzda ise gitsen ümitlenme Sabaha kadar sen benle, bende senle atisacagim[/COLOR][/I][/B] |
Kronick abla ya sen neredesin
Vırsat buldun hemen gidersin Bizi burda ağaçmı edeceksin Doğru söyle yoksa dizimi izlersin |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:21. |