![]() |
|
Cevap: SOHBET ODASI
[QUOTE=-Alp-;511126]Gönlüm58 ben anlatmasam olmaz mı? :)
Benim yerime SsİiVvAaSsLlIı bahsetsin kendinden.:D Hem fotosu da var O'nun.::)[/QUOTE] Biz Kübrayı zaten tanıyoruz. Sen bilirsin teklif var ısrar yok Alp... |
[B][QUOTE=58Sevda;511125][COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]zaten su an bile baya zorlaniyoruz, zaten son 10 dakika[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Bir gol bulursak çözülür takım[/B] |
[QUOTE=-Alp-;511126]Gönlüm58 ben anlatmasam olmaz mı? :)
Benim yerime SsİiVvAaSsLlIı bahsetsin kendinden.:D Hem fotosu da var O'nun.::)[/QUOTE] kendini tanıtman için foto mu koymak lazım ??????????????????????????????????????????????* |
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;511132]kendini tanıtman için foto mu koymak lazım ??????????????????????????????????????????????*[/QUOTE]
Konus Kübrammmmm...:):) |
[QUOTE=gönlüm58;511133]Konus Kübrammmmm...:):)[/QUOTE]
abla fazla gaza getirme gııı susmam sonra ;) |
Tamam tamam kızmayın hemen.:) Şaka yapmaya çalıştım ama yapamadım galiba:)
Ben geçen hafta 22. yaşıma bastım, Şarkışlalıyım, öğrenciğim. Şimdilik bu kadar yeter heralde? :) |
[QUOTE=-Alp-;511135]Tamam tamam kızmayın hemen.:) Şaka yapmaya çalıştım ama yapamadım galiba:)
Ben geçen hafta 22. yaşıma bastım, Şarkışlalıyım, öğrenciğim. Şimdilik bu kadar yeter heralde? :)[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Gonul abla ne dersin yeterlimi?:)[/B][/FONT][/COLOR] |
nerde okuyorsun alp sivastamısın
|
Bize piskolojik savaş açmayan bir halk kalmıştı onlarda başladı.:)Neyse Allah'tan alışığız:)
[QUOTE=HasreT;511138]nerde okuyorsun alp sivastamısın[/QUOTE] Hayır Isparta'da. |
herkese iyi akşamlar
kib byyy |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:52. |
|