Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

gönlüm58 09.01.2010 21:22

Cevap: SOHBET ODASI

[QUOTE=HasreT;511264]gönüll aynı yazmısız tesadüfe bak..:) kopya çekmedim valla[/QUOTE]

Olmaz hocaya şikayet edecegım,kopya çektin Kuşummm...

kolsuz_kerim 09.01.2010 21:22

[QUOTE=Sivaslisandy-58;511266][COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]evet kerimcigim kayapinar dogumluyum:)
babam bulhasanli,yenicubukluyuz
annemgil gürcayir,sarkisla benim kolum hertarafta:):D
ama 20 yil oldu hic haberlerim yok buralardan:)
kiz kardesim iyi bilir o her sene gider:)
kizlarimiz caliskandir ama eskidendi simdikileri bilemeyecegim ins.hayirli ugurlu olur yüzümüzü kara cikarmaz:):D[/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR="Blue"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]hosbulduk canim sen neler yaptin bakayimm:):D[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]amanda aman kızlarını övmeye başladı sen neden gelmiyosun apla[/COLOR][/B]

HasreT 09.01.2010 21:23

bende aynı sandy rutin şeyler .....
seni gördüm sevindim bırakma bizi olsun biz nere olusa olsun sohbet ederiz canımm

Sivaslisandy-58 09.01.2010 21:36

[QUOTE=kolsuz_kerim;511274][B][COLOR="Navy"]amanda aman kızlarını övmeye başladı sen neden gelmiyosun apla[/COLOR][/B][/QUOTE]

[FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kerimcigim sivasimizin her kizi övülür hic bir yerde esi benzeri yoktur isterse diger bölgelerdeki darilsinlar.
hamaratlisi hünerlisi caliskani bizdedir tabiki överim:):D
bugün ordulu bir bayan orda bizim dügünümüze gitmis ve cehiz sergisine bakmis agzi acik kalmis(sizde bahsisde veriliyormus cehize )deyince tabiki bedavaya olmaz dedim:)o para ile kizin eksikleri tamamlanir yada borcuna verilir yada altin alinir dedim:)

ben gelemiyrdum aplam maddiyatdan 20 yasimda iki cocukla kaldim nasip olmadi.
insallah bundan sonra gelmeye calisacagim mesela bu sene gelmeyi düsünüyorum ve zamanini verecegim birgün bir yerde bulusacagiz burdaki arkadaslarla unutma. ben haber edecegim zaten hele o zaman bir gelsinde az kaldi surda 4 ay insallah
istanbuldakilerle orda bulusmaya niyetliyim:)[/B][/FONT]

kolsuz_kerim 09.01.2010 21:41

[QUOTE=Sivaslisandy-58;511284][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]kerimcigim sivasimizin her kizi övülür hic bir yerde esi benzeri yoktur isterse diger bölgelerdeki darilsinlar.
hamaratlisi hünerlisi caliskani bizdedir tabiki överim:):D
bugün ordulu bir bayan orda bizim dügünümüze gitmis ve cehiz sergisine bakmis agzi acik kalmis(sizde bahsisde veriliyormus cehize )deyince tabiki bedavaya olmaz dedim:)o para ile kizin eksikleri tamamlanir yada borcuna verilir yada altin alinir dedim:)

ben gelemiyrdum aplam maddiyatdan 20 yasimda iki cocukla kaldim nasip olmadi.
insallah bundan sonra gelmeye calisacagim mesela bu sene gelmeyi düsünüyorum ve zamanini verecegim birgün bir yerde bulusacagiz burdaki arkadaslarla unutma. ben haber edecegim zaten hele o zaman bir gelsinde az kaldi surda 4 ay insallah
istanbuldakilerle orda bulusmaya niyetliyim:)[/B][/FONT][/QUOTE]

[B][COLOR="Navy"]anladım abla sağlık olsun gelirsin abla hemi neden ortada kalasın kız abla çalışıyosun elin ayağın tutuyor çok şükür inşallah gelirsin abla[/COLOR][/B]

KARAMELLL58 09.01.2010 21:54

merhabaaa ben geldim güzel memlketimin güzel insanları

kolsuz_kerim 09.01.2010 21:56

[B][COLOR="Navy"]hşg karamel kardeş[/COLOR][/B]

HasreT 09.01.2010 21:59

hoşgeldin gönlümün kraliçesiiiiiiiiiiiiiii

KARAMELLL58 09.01.2010 22:00

[QUOTE=HasreT;511305]hoşgeldin gönlümün kraliçesiiiiiiiiiiiiiii[/QUOTE]

BENMİYİM GÖNLÜNÜN KRALİÇESİ ABLACIM?
VVEE HOŞBULDUK KERİMM

HasreT 09.01.2010 22:03

[QUOTE=KARAMELLL58;511307]BENMİYİM GÖNLÜNÜN KRALİÇESİ ABLACIM?
VVEE HOŞBULDUK KERİMM[/QUOTE]

hee hem benim gönlüm hem arkadaşım gönlüm ün ..........:)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:24.