Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Forum oyunları (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=362)
-   -   Şuanda Ne Dinliyosunuz...? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14220)

ömer yalcin 07.11.2009 00:28

Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?

[B][I][COLOR=blue]Murat Gögebakan[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff]Ay Yüzlüm................................[/COLOR][/I][/B]

ayten58 07.11.2009 00:30

ben haala beyaz şovu dinliyom.

ömer yalcin 07.11.2009 00:49

[B][I][COLOR=darkorange]IBRAHIM TATLISES[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff8c00]YALNIZIM DOSTLARIM.............................[/COLOR][/I][/B]

Dilsad Hatun 07.11.2009 00:58

[B][U]ALI KINIK _TÜRK ACILIMI :[/U]

Bu ülke Türk yurdudur, yuvama saldırmayın Kalbimde sabır vardı, öfkeyle doldurmayın
Ben gazi Sakarya’yım, “ayağa kaldırmayın” Dağa çık diyorsanız, çıkmaz isem namerdim
Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Çoğu bu hevesteydi, bir k...ez gülen olmadı Nicesi akıl verdi, doğru bilen olmadı İt gibi ölen oldu, ama bölen olmadı Topunuza bir kibrit çakmaz isem namerdim

Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Elinizde harita, kafanızda bin plan Amerika, İsrail, Avrupa falan, filan..

Toprak alabilseler, onlar alırdı ulan Akılsız başınızı yakmaz isem namerdim

Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Abileriniz hain, sizden de geçecekler Zoru gördüklerinde onlar da kaçacaklar Bugün rüzgar ekenler, fırtına biçecekler Şu topraklara kurşun dökmez isem namerdim
Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Kaç balta yarası var, siz şu çınara bakın Çanakkale’ye bakın, Dumlupınar’a bakın Bilin ki öfkem bana şahdamarımdan yakın Sizi birgün hizaya sokmaz isem namerdim
Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim Bunlar en son damlalar, bardak taşınca görün Türk kalesinde bayrak yere düşünce görün

Uykudaki bir devin aklı şaşınca görün O Kandil’i Dicle’ye dökmez isem namerdim Dünyayı başınıza yıkmaz isem namerdim[/B]

barikat58 07.11.2009 01:07

Mustafa Yıldızdoğan-Unutmadım

GuNaY 07.11.2009 01:11

[B]Bilgisayarların fan seslerini, ev çok sessiz :confused:[/B]

ayten58 07.11.2009 01:17

hiç bişiy.........

Dilsad Hatun 07.11.2009 01:18

[B]Mustafa Yildizodogan _ Geceler[/B]