![]() |
Adminler çabuk beni mod yapın...:)
[B][COLOR="Indigo"]
admin bey [COLOR="DarkOrchid"][COLOR="Magenta"][COLOR="Plum"]- efendim [/COLOR][/COLOR] [/COLOR] + beni mod yapın [COLOR="Plum"]- yaaa...neden[/COLOR] + doktorlar bi hastalık buldular bende,tedevisi yokmuş, eğer hemen forumda mod olmazsan öleceksin dediler [COLOR="Plum"]- yaa öyle mi [/COLOR] + evet [COLOR="Plum"]- yaa öyle mi [/COLOR] + hadi yaa [COLOR="Plum"]-eveettt (üye banlanır) [/COLOR] [COLOR="Plum"]- adminn beni mod yap [/COLOR] + neden [COLOR="Plum"]- çünkü ben seçilmiş adamım [/COLOR] + Sabir im [COLOR="Plum"]- adminsiniz sanırım ben modluk için başvuru yapmaya gelmiştim de [/COLOR] + daha önce modluk yaptın mı? [COLOR="Plum"]- hayır hep üyeydim ama artık mod modundayım [/COLOR] + mod modundaymış .. kelime oyunlarıyla beni etkilemeye calışma - [COLOR="Plum"]- admin beni mod yap yaw [/COLOR] + oldu numara al sıradan [COLOR="Plum"]- tamam abi [/COLOR] + numaranız 1.567.980 [COLOR="Plum"]- oldu abi sıra ne zaman gelir [/COLOR] + Kirmizi Kar Yaginca [COLOR="Plum"]yeni üye : admin kardeş selam[/COLOR] admin : hoşgeldin foruma [COLOR="Plum"]yeni üye : ya bi maruzatım vardı da[/COLOR] admin : buyrun tabi yardımcı olmaya çalışayım [COLOR="Plum"]yeni üye : burada yetkililer, falan var ben moderatör olmak istiyorum [/COLOR] admin : başka bi sıkıntınız var mı ? [COLOR="Plum"]yeni üye : yok a şükür[/COLOR] admin : yahu bi git başımdan 12 mesajla moderatörlük senin neyine [COLOR="Plum"]yeni üye : istiyorum dediiiim[/COLOR] admin : oldu canım admin yapıyım istersen [COLOR="Plum"]yeni üye : daha iyi olur[/COLOR] admin : banlanmadan yürü git [COLOR="Plum"]yeni üye : görüşcez[/COLOR] admin : hadi yavrum yürüüü Coluk Cocukla ugrasamam [COLOR="Plum"]- meraba ben gecen gün modluk başvurusu yapmıstım ..aramadınız ben arayım dedim başınıza bişey geldi sandım ondan geldim[/COLOR] + yok bişey olmadı iyiyiz biz [COLOR="Plum"]- tamam o zaman ben yarın gelip basliyim ise[/COLOR] + hadi ya[/COLOR][/B] |
Cevap: Adminler çabuk beni mod yapın...:)
çok sürmez mod. olursun dualarım seninle :D
|
[B]Paylaşımınız için sağolun[/B]
|
valla işin sonunda banlanmak var ben böyle iyiyim :D :D
|
Valla çok güldüm paylaşım için teşekkürler :D:D:D
|
[QUOTE=barikat58;384256]çok sürmez mod. olursun dualarım seninle :D[/QUOTE]
[B][I]+ Kirmizi Kar Yaginca :D [/I][/B] |
[quote=HaZaN;384267][B][I]+ Kirmizi Kar Yaginca :D [/I][/B][/quote]
Allahtan ümit kesilmez :D |
[QUOTE=barikat58;384269]Allahtan ümit kesilmez :D[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Indigo"]admin : hadi yavrum yürüüü Coluk Cocukla ugrasamam :D :D:D[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=barikat58;384269]Allahtan ümit kesilmez :D[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Indigo"]admin : hadi yavrum yürüüü Çoluk Çocukla ugraşamam :D:D[/COLOR][/I][/B] |
[quote=HaZaN;384282][B][I][COLOR=indigo]admin : hadi yavrum yürüüü Çoluk Çocukla ugraşamam :D:D[/COLOR][/I][/B][/quote]
[B][COLOR=#dda0dd]yeni üye : görüşcez[/COLOR][COLOR=#4b0082] :D[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:00. |