![]() |
Sivas unuttu, Tokat bastırıyor
[img]http://www.sivaslilar.net/images/stories//politika/sivas-milletvekilleri.jpg[/img]
[B]Sivas unuttu, Tokat bastırıyor [/B] Sivas'a Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi yapılması ile ilgili başlatılan çalışmalar neredeyse unutuldu. Bakanlığın programa aldığı yatırım için Tokatlılar harekete geçti. Yeri daha önce tahsis edilen yatırım Tokat'a kaymak üzere.. Geçtiğimiz yıllarda Sivas'a Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi ile Madde Bağımlısı Rehabilitasyon Merkezi yapılmasına ilişkin başlatılan çalışmalar sonuç vermeyince, Tokat aynı yatırıma talip oldu. Sağlık Bakanlığı'nın programa aldığı yatırım ile ilgili Sivas Milletvekillerinin duyarlılık gösterip konuyu bir an önce Bakanlık nezdinde takip etmesi isteniyor. [B]YERİ TAHSİS EDİLMİŞTİ[/B] Bilindiği gibi Sivas'a yapılması planlanan Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi ile ilgili Sağlık Müdürlüğü önemli çalışmalar yapmış, dönemin Belediye Başkanı Sami Aydın ise, Karşıyaka mahallesinde bulunan ormanlık alandan 50 dönümün bu hastaneye tahsis edildiğini açıklamıştı. Sağlık Bakanlığı'nın da yatırım programına giren hastanenin Sivas'a yapılması ile ilgili milletvekillerinin yeterli çabayı göstermemesi sonucu, konu rafa kalkmıştı. Sağlık Bakanlığının programında Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi'nin yer alması Tokatlı milletvekillerini harekete geçirdi. Sivas'ın bu talebinde her hangi bir ilerleme kaydetmemesi üzerine Tokat Milletvekilleri Sağlık Bakanlığı ile görüşerek hastanenin Tokat'a yapılmasını talep etti. [B]YENİ İSTİHDAM ALANI[/B] Bakanlığın, coğrafi konumu sebebiyle Sivas'a yapılmasına sıcak baktığı Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi ve Madde Bağımlısı Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili olarak milletvekillerinden harekete geçmesi istenirken Sivas için de önemli bir istihdam alanı olacağı belirtiliyor. Yaklaşık 300 kişinin istihdam edilebileceği Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi için yer tahsisi de yapılmış olmasına rağmen herhangi bir gelişmenin yaşanmamış olması üzüntü verici bir gelişme olarak nitelendiriliyor. Başta bürokratlar olmak üzere özellikle milletvekillerinin bu konuda etkili çalışmalar yapması bekleniyor. [B]Hakikat Gazetesi[/B] |
Cevap: Sivas unuttu, Tokat bastırıyor
Korkarım Böyle Giderse Yakında Tokat Bizi geçer
|
[B]Sivas'ın bu dönemdeki milletvekilleri koltuk hesabı yapmak için şeçilmiş . Başka hiç birşeyin olduğunu sanmıyorum[/B]
|
Bugün izlediğim haberi eğer yanlış anlamadımsa,has bir Sivaslı yaklaşık 100 döünmlük arazisini bu yatırım için bağışlamaya hazırmış ama kimseden cevap alamıyormuş.
|
[B]Tuzlugöl mahallesinde (halen duruyorsa) çok büyük bir alan vardı 4 senedir hastane yapılması planlanıyordu henüz çivi bile çakkılmamış sanırım[/B]
|
[B]Biz bu vekilleri meclise gidin yatın diyemi göderdik hiç olmazsa hastane yatırımlarına sahip cıkın bu kadarda vurdum duymazlık olmazki kardeşim hadi vekiller calışmıyor Sivas AKP teşkilatı ne güne duruyor bu fırsatı kacırmayalım hiç olmazsa siz gayret edinde hastane sivasa yapılsın [/B]
|
TOKAT MİLLET VEKLERİNİN BİR HEDEF UĞRUNA ORDALAR O DA MEMLEKETLERİNE HİZMET BİZİM BEYLERE GELİNCE DURUM FARKLI BİZİMKİLERİN SİVAS DİYE Bİ DERTLERİ YOK HELE HELE HİZMETDİYE HİÇ DERTLERİ YOK SİVAS DAN GİDENLERE BAKARSAN BU MEVCUT VEKİLLERİN BİRDAHA SİVASA GİTMEMELERİ GEREKİR TABİ VEKİL VEYA ADAY OLARAK SIRALAMAYA KALKSANIZGİDEN PORİJELERİ BU VEKİLLERİN SİVASA GELMEMELERİNE YETER ÇÜNKİ VEKİLLERİMİZİ BAKANLAR TANIMAZ TANIMADIĞI GİBİ GÖRÜŞMEZLER ÇÜKİ DİKKATE ALMIYORLARMIŞ ALDIĞIM DUYUM O DUYUMUDA YÜSEK BİROKRASİDEN BİR HEMŞERİMİZ ŞİKAYET OLARAK SÖYLEMİYOR DERT YANIYOR İSTEMİYEREK KULAK MİAFİRİ OLDUK DURUM BU HEMŞERİLERİM
[QUOTE=Meraküm;513212]Korkarım Böyle Giderse Yakında Tokat Bizi geçer[/QUOTE] CANINI SIKMAKARDEŞ ÇOKTAN ÖNE GEÇTİLER HEMİDE ÇOK |
vallahi kardeşim ne denirki böyle durumda aklım almıyor bu vekillerin işine bunlar keseyi doldurmak için vekil olmuşalr durum onu gösteriyor birde daha önce dediğim gibi bana vekil desinler göstermelik kibilenmek için olmuşlar ben malllarımı iyi bilirim sivasın halkının yüzde yetmişi gösteriş hastasıdır bunlarda öyle büyük ihtimal.
|
[IMG]http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CPenguen%27in%202009%20Karikat%C3%BCr%20Y%C4%B1ll%C4%B1%C4%9F%C4%B1%5CDSC_3228.jpg[/IMG]
|
Penguen denen dergiden nefret ediyorum.Bu dergiye bu ülkede nasıl izin verilir bilmiyorum..
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:57. |