Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Üye rekoru Sivas'ta (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=37617)

Sivaslilar.Net 23.02.2011 09:38

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=26992&token=12916][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26992&token=12916[/img][/url]

[B]Üye kaydı yapma yarışında AK Parti 50 bininci üyeye ulaşarak yüzdelik bazda Türkiye rekoru kırdı. 50 bininci üyeye plaket veren il Başkanı Kuru, soru üzerine Nevzat Yanmaz'ın AK Parti listesinden aday olacağı yönündeki duyumların cevabının Yanmaz'ın kendisinde olduğunu söyledi.[/B]

AK Parti Sivas İl Teşkilatı düzenlediği törenle 50 bininci üyesini plaketle kutladı. Genel merkezin seçmen sayısının yüzde 10’u kadar üye yapma hedefi verdiği teşkilatlar, son zamanlarda üye kayıt işlemine hız vermişti. Yaklaşık 15 gün önce üye kayıtlarını yapmaya başlayan teşkilat 50 bininci üyeye ulaştı. Elli bininci üye olan Muzaffer Aslan, plaketini İl Başkanı Burhanettin Kuru’nun elinden aldı. Törende bir konuşma yapan il Başkanı Kuru; “Seçmen sayımız Sivas’ta 429 bin 220. Önümüze bir hedef konuluyor ve seçmen sayısının en az yüzde 10’nun üye yapılması isteniyor. Buda 42 bin 92 üyemiz olması anlamına geliyor. Bizim 2009 yılında kongremiz oldu. Ve biz göreve geldiğimizde üye sayımız 20 bin 927’idi. Yaklaşık bir buçuk yıllık görev zamanımızda 30 bin 55 üye sayısı artışı sağladık ve bugün üye sayımız 50 bin 802. Artış yüzdemiz yüzde 144,52 oldu. Biz göreve geldiğimizde üye sayısı bakımından Sivas iller arasında 65. sıradaydı bugün ise 7. sırada. Hedefin üzerindeyiz. Türkiye genelinde artış yüzdesi olarak birinci sıradayız” dedi. Kuru, gelecek ay yapılacak il başkanları toplantısına kadar ise hedeflerinin üye sayısını 60 bine çıkarmak olduğunu söyledi.

[B]CEVABI YANMAZDA[/B]
Törende önümüzdeki milletvekilliği seçimlerinde BBP Eski Genel Başkan yardımcısı Nevzat Yanmaz’ın AK Parti listelerinden milletvekili adayı olacağı yönünde çıkan haberlerin sorulması üzerine Kuru; “Biz de partimizden milletvekili adayı olmak için görüşmeler yaptığını duyuyoruz. Ancak bu sorunun cevabı Sayın Nevzat Yanmazda. Partiler arası bir mutabakat yok, olay sadece kişisel bir durum” dedi. Kuru şöyle devam etti: “AK Parti Türkiye’nin partisi. 74 milyon Türk Milleti’nin partisi. AK Parti’nin en önemli özelliklerinden birisi her kesimi kucaklaması. CHP gibi sadece sahil kesiminde siyaset bir parti, nede diğer partileri gibi bir kesimde siyaset yapan bir parti değildir. Nevzat Yanmazda sembol bir isimdir. Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşıdır. Partide MKYK üyeliği yapmıştır, milletvekilliği yapmıştır. 3-4 ay öncesine kadar da genel başkan olmak için yoğun bir çalışması olduğunu Sivas ve bütün Türkiye gözlemledi. Şu anda AK Parti’de milletvekili olmak için görüşmeler yaptığı yönünde duyumlar aldık. Ancak birinci dereceden sorunun muhatabı ben değilim. Nevzat Yanmaz’a sorulması gerekir” dedi.

Gazete İzci

Kibrisli 23.02.2011 13:04

Cevap: Üye rekoru Sivas'ta

Aynı partinin diğer rekorları için bkz:

AKP'nin cari açık rekoru!
AKP'nin yabancıya satış rekoru!
Akp'nin kumar rekoru!
Akp'nin borçlanma rekoru!
Akp'nin özelleştirme rekoru!
Akp'nin mahkemelerdeki yolsuzluk dosyası rekoru!
Akp'nin hapiste en çok belediye başkanı olan parti olma rekoru!
Akp'nin işsiz sayısında kırdığı rekor!

kendalli 23.02.2011 17:55

siz uye yapmaya devam edin secimlerde benden *********** !...

Ertugrul 23.02.2011 23:17

[QUOTE=Kibrisli;595354]Aynı partinin diğer rekorları için bkz:

Akp'nin kumar rekoru!
Akp'nin işsiz sayısında kırdığı rekor![/QUOTE]

[B][I]Ortada Ulusal bir partinin yerel yöneticilerinin bir başarısı var. Bu partiyi seversin yada sevmezsin ama başarısını en azından görmek lazım. Böyle her haberde fevaran etmekle algıladığınız sorunlar çözülmüyor, 10 yıl iktidarda kalmış bir partininin hiç başarısı yok demekle Nasrettin hocanın neredeyse sırtımdaki kürkede sahip çıkacak fıkrasına düşersiniz.

12 haziran seçimlerinde de özellikle CHP ve MHP aynı kafa ile devam ederse Ak Parti bir rekora daha imza atacak zannediyorum, ve ardından tabii 4 yıl daha boş konuşmalar, hatayı millette arama gayretleri v.s ile geçiverecek...

Hele hele iki kelimelik yorumlara çok kızıyorum, görürsünü siz gibi ifadelerle bir şey görülmez. Bu partinin başarısı nerede yatıyor, yada sahiplendiğiniz partiler niçin bu kadar başarısız onu düşünmek lazım. [/I][/B]

Kibrisli 23.02.2011 23:42

[QUOTE=Ertugrul;595366][B][I]Ortada Ulusal bir partinin yerel yöneticilerinin bir başarısı var. Bu partiyi seversin yada sevmezsin ama başarısını en azından görmek lazım. Böyle her haberde fevaran etmekle algıladığınız sorunlar çözülmüyor, 10 yıl iktidarda kalmış bir partininin hiç başarısı yok demekle Nasrettin hocanın neredeyse sırtımdaki kürkede sahip çıkacak fıkrasına düşersiniz.

12 haziran seçimlerinde de özellikle CHP ve MHP aynı kafa ile devam ederse Ak Parti bir rekora daha imza atacak zannediyorum, ve ardından tabii 4 yıl daha boş konuşmalar, hatayı millette arama gayretleri v.s ile geçiverecek...

Hele hele iki kelimelik yorumlara çok kızıyorum, görürsünü siz gibi ifadelerle bir şey görülmez. Bu partinin başarısı nerede yatıyor, yada sahiplendiğiniz partiler niçin bu kadar başarısız onu düşünmek lazım. [/I][/B][/QUOTE]

Benim yazdığım rekorlara cevap verir misin Ertuğrul... Devamlı yazılan klişe sözlerin dışında Sivas için ya da Türkiye'de sadece yukarıda yazdığım konular hakkında bir cevabın var mı? Mesela AKP'nin üye sayısı rekoru kırması Sivas'a ne kazandırdı? Gündemde diye söylüyorum örneğin Başbakanın söz verdiği 35.000 kişilik stad yapıldı mı? Bana ne AKP'nin üye sayısından, kırmış rekor bende diğer rekorlarını yazdım...

Ben AKP tamami ile başarısız demiş miyim? Veya burada ya da başka bir platformda tamami ile başarısız diye bir sözüm olmuş mu? Cumhuriyet Halk Partili bir genç olarak doğru yaptıklarını onadım, onadık... Ya da hatayı millette aramış mıyım şimdiye kadar... Halk cahilleştiriliyor, halk git gide fakirleştiriliyor, sadaka kültürüne alıştırılıyor ve AKP bunu kullanıyor halk hakkında söyleyebileceğim en kötümser konu budur ki bunda da halkın bir suçu yok AKP onu fakirleştiriyor ve işine geliyor... Türk Milleti Çalışkandır, Türk Milleti Zekidir, burada ya da bulunduğum her yerde arkasında olduğum kendime referans aldığım cümle budur, bunu ortaya çıkartmaktır önemli olan çünkü bu millet 20'lerde, 30'larda dünyanın en büyük devrimlerini, en büyük atılımlarını yaptı, zekası ve çalışkanlığı ile yeniden yapabilir, o dönemde kadın hakları konusunda bizim gerimizde olan ülkeler şimdi AB kapısında bekletiyor bizleri... Bunda suç kimin? Geçmiş yönetimler kadar 10 yıldır iktidarda olan AKP'nin de... Eğer iç borçlanma, cari açık Cumhuriyet tarihinin en üst düzeyindeyse burada doğru yoktur, işsizlik en üst seviyeye geldiyse burada hata vardır, bu kadar özelleştirmeye rağmen borçlanma artıyorsa burada katiller demokrasisi, hırsızlar düzeni vardır... Hortumların yeri değişti yani Mesut'çu, Demirel'ci, Çiller'cilerden hortumlar çıktı Çalık'a girdi, Ağaoğlu'na girdi, düzen aynı düzen...
Şimdi bunları eleştiriyorum diye eleştirilmem de garibime gitti... Yazdıklarımı alırsın cevap verirsin olur biter, kişisel yorum yapmanın manasını anlayamadım...

_DuMaN_58 24.02.2011 07:54

[B]Bence Türkiye fakirleşmiyor tam tersi zengileşiyor (Ben 20 yıl önce bir araba alamazdım ama şimdi alabiliyorum) , halkımız da gitgide cahillikten çıkıp özgür düşünmeye başlıyor. Bence "AB bizi almaz, boşuna bekliyoruz" değil, "Biz AB ye girmeyiz, çok beklerler". Hükümette, AB için boşu boşuna zamanını geçirmemeli bence. Eski AB yok artık. Dünyanın düzeni değişti. Bir de Türkiye demekrosisi gitgide iyiye gidiyor, gitgide kendimizi geliştiriyoruz. Ki, Tunus, Mısır gibi ülkeler artık bizi örnek alıyorlar.[/B]

bilgin_58 24.02.2011 09:41

[QUOTE=Kibrisli;595354]Aynı partinin diğer rekorları için bkz:

Akp'nin kumar rekoru!
Akp'nin işsiz sayısında kırdığı rekor![/QUOTE]

Birazda ben devam edeyim!

2010 yılının ekim ayına kadar 750 kamuya ait yerleri özelleştirme,
bunların içinde telekomun 240 milyon dolara satılıp, 6 ay sonra alan kişinin bir başka kişiye 960 milyon dolara satılması
Tekeli 600 milyon dolara satıp, alan kişinin bir yıl sonra 2.1 milyar dolara conilere satması
Dış borcumuzun 80 milyar dolardan 480 milyar dolara çıkarılması,
Alt kimlik meselesinin bu dönemde hortladığını,

Ha bunun yanında 45 milyar dolarlık otoyol yaptığınıda unutmayalım,

Şunu belirteyim kesinlikle her hangi bir siyasi görüşüm yoktur, bununda altını çizeyim,

Ama yapılanlar ortada, yapılanların eksileri, artılarından çoksa bu bir başarısızlıktır.

Ben cebime giren paranın ne kadarının cebimde kalanıyla refah düzeyimi ölçerim

_DuMaN_58 24.02.2011 09:52

[B]Özelleştirmeler hakkında bir kaç cümle söylemek istiyorum. O kadar çok özelleştirme yapıldı ki bunların bazılarını türkler bazılarını da yabancılar aldı. Bu beni biraz tedirgin ediyor. Bunun yanında özelleştirmenin şu faydasını görüyorum: Mesela devlette çalışan bir boyacı var diyelim. Ofluya pufluya 2 duvarı bir günde bitiriyorsa, özelde çalışan bir boyacı 3 duvar boyuyor. Yani bizim insanımız biraz tembel, tek başına bıraksanız o işi zor bela yapıyor. Ama özelde olunca onu denetleyen bir amiri var. Ona, "hadi çalış çalış" diyen birileri var. [/B]

amazon10 24.02.2011 10:03

[QUOTE=_DuMaN_58;595370][B]Bence Türkiye fakirleşmiyor tam tersi zengileşiyor (Ben 20 yıl önce bir araba alamazdım ama şimdi alabiliyorum) , halkımız da gitgide cahillikten çıkıp özgür düşünmeye başlıyor. Bence "AB bizi almaz, boşuna bekliyoruz" değil, "Biz AB ye girmeyiz, çok beklerler". Hükümette, AB için boşu boşuna zamanını geçirmemeli bence. Eski AB yok artık. Dünyanın düzeni değişti. Bir de Türkiye demekrosisi gitgide iyiye gidiyor, gitgide kendimizi geliştiriyoruz. Ki, Tunus, Mısır gibi ülkeler artık bizi örnek alıyorlar.[/B][/QUOTE]

Özgür düşünmeye mi başlıyoruz dedi biri ben mi yanlış anladım. Sizin özgür düşünce dediğiniz Akp hükümetini desteklemeyenlerin 2. sınıf muamele görmesi mi, sürülmesi, ekmeğinden olması mı?? 20 yıl önce araba alamazdın çünkü her yerde araba üretilmiyordu. teknoloji bu kadar gelişmemişti. Şimdi ürettikleri arabalar ellerinde kalmasın diye bedava dağıtacaklar bir 20 yıl sonra. İnsanlarımız günü kurtaralım derdin de yarından kimsenin umudu yok.

_DuMaN_58 24.02.2011 10:09

[B]:) Niye ben desteklemiyorum. Ne birisi bana 2. sınıf muamelesi gösterdi, ne ekmeğimden oldum.
Şimdi heryerde araba mı üretiliyor? Sivasda var mı ki acep?
20 yıl sonra bedavaya vereceklerini hiç zannetmiyorum. Şöyle düşünelim. Biz 20 yıl öncedeyiz diyelim, tarih 1991. "20 yıl sonra bu arabaları bize bedava verirler" diyelim. Evet 20 yıl sonrasına geldik tarih 2011. Bedavaya araba mı veriyorlar? :)
[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:00.