Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Yakupoğlan Belediyesi (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=216)
-   -   YAKUPOĞLAN BELEDİYESİ (MERKEZ) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11149)

Güner 06.05.2007 03:10

YAKUPOĞLAN BELEDİYESİ (MERKEZ)

Belediye Başkanı: [B]AHMET AKTAŞ[/B]

[B]Nüfus:[/B] 1804

adislibekir 07.02.2008 20:14

--->: YAKUPOĞLAN BELEDİYESİ (MERKEZ)

Komşu Beldemiz Yakup oğlana selamlar sevgiler.

doğankuyumculuk 20.02.2008 20:02

YAKUPOĞLAN BELEDİYE BASKANI AHMET AKTAŞ VE BELEDİYE ŞOFÖRÜ GAZİ DAYIYA BÜTÜN BELEDIYE PERSONELINE VE KÖY HALKINA SAYGILAR SELAMLAR................

alisayan 07.03.2008 13:48

sayın yakup olan belediye başkanım AHMET AKTAŞ ve personel arkadaşlarıma cumhuriyet üniversitesi teknik egitim fakültesinden selamlar

abdussvs 15.03.2008 13:41

Yakupoğlan'ın sayfasına sağolsunlar Adıslılar mesaj yazmış ama bir Kurtlapalı olarak herkese bendende selamlar saygılar...

alisayan 19.03.2008 15:36

SAYIN BAŞKANIM VE YAKUP OGLAN BELEDİYESİ SAKİN LERİNİN KANDİLERİNİ KUTLAR VE HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENİ EDERİM

adislibekir 19.03.2008 15:39

Yakupoğlan Beldesinin Mevlit kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim

altuntas58 19.03.2008 15:43

-->: YAKUPOĞLAN BELEDİYESİ (MERKEZ)

[B]Buradan bütün yakupoğlanlıların mubarek mevlit kandillerini tebrik eder hayırlara vesile olmasını allahtan niyaz ederim[/B]

abircan 19.03.2008 15:47

komşu köyüm yakupoğlanlılara selamlar saygılar
islimliden

abdussvs 19.03.2008 20:11

[B][I][COLOR="Red"]Tüm Yakupoğlanlıların kandil gecesi mübarek olsun.....[/COLOR][/I][/B]

abdussvs 19.03.2008 20:13

[COLOR="Red"][B][I]kusura bakmayın ama bu siteye giren hiç Yakupoğlanlı yokmu[/I][/B][/COLOR]

alisayan 01.04.2008 10:56

hicmi yakup oglan belediyesinden kimse yok arkadaşlar yazın birşeyler hic birşey bilmi yorsanız yıldızdagından bahsedin yıldız dagına kayak merkezi yapılacac sayın ahmat başkanım destek leriyle bundan gurur duymalısınız

alisayan 01.04.2008 11:01

30 marta yıldız dagında kar şenligivardı vakat sayın valimizin işi cıktı iptaledildi işalllah önümüzdeki günlerde olcak kesin tarini bilmiyorum herkese selamlar

adislibekir 01.04.2008 11:03

[QUOTE=alisayan;249706]hicmi yakup oglan belediyesinden kimse yok arkadaşlar yazın birşeyler hic birşey bilmi yorsanız yıldızdagından bahsedin yıldız dagına kayak merkezi yapılacac sayın ahmat başkanım destek leriyle bundan gurur duymalısınız[/QUOTE]

Kardeşim Yakupoğlan Formunun evsahipliğini ben yapıyorum kimi arıyorsunuz bana sorun.Ben yakupoğlanlıların vep sitesinede üye olduğum için ev sahipliği yapmak bana düştü.Forumumuzu ziyaret eden yazı bırakan hemşerilerişmden allah razı olsun hepinize teşekkürler yok ayrımız gayrımız.Bizler ayni toprağın ayni bölgenin,ayni iklimin insanlarıyız.Bizler buradayız.

abdussvs 01.04.2008 11:25

[QUOTE=adislibekir;249710]Kardeşim Yakupoğlan Formunun evsahipliğini ben yapıyorum kimi arıyorsunuz bana sorun.Ben yakupoğlanlıların vep sitesinede üye olduğum için ev sahipliği yapmak bana düştü.Forumumuzu ziyaret eden yazı bırakan hemşerilerişmden allah razı olsun hepinize teşekkürler yok ayrımız gayrımız.Bizler ayni toprağın ayni bölgenin,ayni iklimin insanlarıyız.Bizler buradayız.[/QUOTE]

[B][I][COLOR="Red"]ABİ İNŞALLAH HEP BERABERİZ. MALUM YAKUPOĞLAN'DA BİZİM VATAN TOPRAĞIMIZ. SENİNLEYİZ...[/COLOR][/I][/B]

alisayan 01.04.2008 11:35

saol bekircim benim halimden tek sen anıyorsun tşk

alisayan 01.04.2008 11:36

merhaba abdussvs kardeşim sanada tşk edrim kurt lapa belediyesinin formunda ismimi zikretmisin okudum tşk edrim

abdussvs 01.04.2008 12:57

[QUOTE=alisayan;249725]merhaba abdussvs kardeşim sanada tşk edrim kurt lapa belediyesinin formunda ismimi zikretmisin okudum tşk edrim[/QUOTE]
[COLOR="Red"][B][I]olurmu ne demek isim zikri belirtmene bile gerek yoktu senin ve diğer değerli hemşerilerimizin kurtlapa sayfasına lütfetmeleri bile bize gurur vericidir. siz bizi yalnız bırakmıyorsunuz vakit ayırarakta bizim bir teşekkür etmemiz çokmudur...[/I][/B][/COLOR]

abdussvs 01.04.2008 13:00

[B][I][COLOR="Red"]HERHALDE ADISLI BEKİR MEMURİYET NEDENİ İLE ÖĞLE PAYDOSUNDA GÖZÜKMÜYOR...[/COLOR][/I][/B]

özdemir 01.04.2008 13:05

bekir abiye en son bir kargo gelmişti
heralde kargo baya bi yüklü geldiki bırakıp dönemedi ;)
bütün mereküm köyleri canlanıyormu ne

alisayan 01.04.2008 14:27

nerdesin bekircim kargon gelmiş işallah iyi birşey gelmiştir

adislibekir 01.04.2008 14:29

[QUOTE=alisayan;249721]saol bekircim benim halimden tek sen anıyorsun tşk[/QUOTE]

Alicim anlamayacak ne varki aslında hepimiz ayni dili konuşuyoruz seninle ben anlaşamadıktan sonra satarım böyle dünyanın anasını.Sen ne istedinde biz olmaz dedik koçum yürü kim tutar bizi ya.Hepimiz sabah kalkınca Yıldız dağını görmüyormuyduk,Yıldız,Kurtlapa,Yakupoğlan,Güzeren,Olukman buralar bizim kardeşim yeterki iyisi kötüsü körü,topalı zengini ve fakiriyle bizler kaynaşmasını bilelim.

özdemir 01.04.2008 14:44

haydin hep beraber kaynaşalım öyleyse :)

alisayan 01.04.2008 14:46

saol gülüm tşk ederim bizim ki muhabet dost luk anaşılmayacak neyimiz var önemli olan insanık iyi niyet nereli olursaolsun bizi diyen herkes kardeşimiz

adislibekir 01.04.2008 18:16

Sayın Yakupoğlan Beldesi sakinleri eğer Sivaslılar net in Yakupoğlana ayırmış olduğu Forumada uğrarsanız güzel sohbetlere vesile oluruz neden kayıtsız kaldığınızı anlamıyorum.Hepinize saygılar sevgiler.

alisayan 02.04.2008 09:03

günaydın bekircim nevar neyok turan dayım neyapıyı selamımı söyle

adislibekir 02.04.2008 09:14

Günaydın Sevgili yakupoğlan köyü sakinleri.Günaydın bu siteyi ziyaret eden değerli arkadaşlarım.Güzellikler hep sizinle olsun.

alisayan 02.04.2008 09:18

saolasın bekircim sabah sabah icimi aydınatın tşk edrim vallahi ilham geldibana sendeki bu ilahi kudret nerden geliyi anamadım

adislibekir 02.04.2008 09:28

[QUOTE=alisayan;249992]saolasın bekircim sabah sabah icimi aydınatın tşk edrim vallahi ilham geldibana sendeki bu ilahi kudret nerden geliyi anamadım[/QUOTE]

Ali Kardeş ben seni küçüklüğünden beri çok severdim benim erkek kardeşim yoktu hep senin gibi bir kardeşimin olmasını isterdim.? Belkide bana ilham veren insan sensin senin gibi sevdiğim arkadaşlarım gönül dostlarımdır.

alisayan 03.04.2008 07:45

günaydın sevgili yakupoglan belediyesi sakin lari günaydın bütün güzelikler sizinle olsun

yiğidoturan 03.04.2008 09:53

hayırlı günler yakupoğlanlı hemşehrilerim en güzel günler sizinle olsun

yiğidoturan 03.04.2008 09:54

selam ali sayan kardeşim adisli bekirinde selamı var

resulbudak66 03.04.2008 10:00

bu seferde yakupoğlan belediyesinemi kaçtın muskacı

adislibekir 03.04.2008 10:00

Günaydın Yakupoğlan beldesinin güzel ve mert insanları.Hepinize saatler diliyorum.

resulbudak66 03.04.2008 10:01

o ralarda yapamazsın muska işlerini karabalçığa git

adislibekir 03.04.2008 10:04

[QUOTE=alisayan;250265]günaydın sevgili yakupoglan belediyesi sakin lari günaydın bütün güzelikler sizinle olsun[/QUOTE]

Selamın aleyküm Ali Sayan Güzel arkadaşım bütün güzellikler seninle olsun allahtan senin için Mutluluk ve başarılar diliyorum.Herzaman seninleyiz.

alisayan 03.04.2008 10:11

vay saolun turan kardeşim bakir emolum tşk ederim nasılsınız nevar neyok izmirdeki hemşerilerimize selam söyle

alisayan 03.04.2008 10:14

resul kardeşim bizim her toplum da yerimiz vardır bunu hala anayamadıy san yazıklar olsun sana

alisayan 03.04.2008 10:16

resulcum bizim dilimizden halimizden arif olan anar sen anamasın dedikya arif olan anar hala anamıyorsan pisi kolojik rahat sızlıgın var demeki hemen doktora git

adislibekir 03.04.2008 10:18

Ali kardeşim Resul Budak belkide seni en fazla sevenlerden biri Kasap sevdiği postu yerden yere vurur muş.Resul sana şakadan dakılıyor.Bizim hepimizden fazla onunla arkadaşlığın var Seninin ne adam olduğunu resul daha iyi bilir.Bizim burada yaptığımız sadece muhabbet....

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:35.