![]() |
AKINCILAR-Elibüyük
[B][CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/4459/elibykkopyajh2.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]
[COLOR="Red"]Nüfusu :[/COLOR] 356 [COLOR="red"]Hane : [/COLOR]70 [COLOR="red"]İlçeye Uzaklığı :[/COLOR] 17 Km [COLOR="red"]Konumu :[/COLOR] İlçe merkezinin doğusundadır. [COLOR="red"]Okul Durumu :[/COLOR] Taşımalı [COLOR="red"]Ge[/COLOR][COLOR="red"]çim Kaynakları :[/COLOR] Büyükbaş hayvancılık ve tarım Sağlık evi bulunmaktadır. [/B] |
--->: AKINCILAR-Elibüyük
burası benim köyüm kendi köyümdür diye demiyorum hakikaten çok güzel. çok hızla gelişti. ama ne kadar gelişirse gelişsin dedemlerin olduğu gibi değil dedem varken köy daha bi güzel geçerdi
|
elibüyüklerden kimlerdensin zuleyha..
|
Merhaba Arkadaşlar.
Bende Elibüyük köyündenim. Artık bizim köyümüzünde bir web sitesi var bilginize. [url]www.elibuyuk.net[/url] Adem MACİT |
[QUOTE=Serd@r;207812][B][CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img517.imageshack.us/img517/4459/elibykkopyajh2.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]
[COLOR="Red"]Nüfusu :[/COLOR] 356 [COLOR="red"]Hane : [/COLOR]70 [COLOR="red"]İlçeye Uzaklığı :[/COLOR] 17 Km [COLOR="red"]Konumu :[/COLOR] İlçe merkezinin doğusundadır. [COLOR="red"]Okul Durumu :[/COLOR] Taşımalı [COLOR="red"]Ge[/COLOR][COLOR="red"]çim Kaynakları :[/COLOR] Büyükbaş hayvancılık ve tarım Sağlık evi bulunmaktadır. [/B][/QUOTE] Köyümüzün web sitesi hizmete girmiştir. [url]www.elibuyuk.net[/url] Adem MACİT |
adem tosunları tanıyormusun????????????
|
Tanıyorum. Akrabalığımızda var.
|
yaa elibüyük köyünün suyu geldimi ben bu sene msafirliğe gittiğimde suları yoktu akşam 6 dan sonra 1 saat su veriliyormuş herkes bidonlara su doldurma telaşındaydı :) arkadaşlar köyümüz gelişti diyor ama anlam veremedim hangi konuda gelişti ????
|
Şükürler olsun Allah'a köyümüze su geldi. 2 aydır Kızıldağın suyunu içiyoruz. :)
|
[B]mrb bende bu köydenim :) kimden olduumu da sölim :):) alişen aydın tanırsınz belki =) kendisi dedem olurda...suyun açılışnda bende ordaydım çok güzel geçti ya:) ya tanıdık varsa cvb versin :)[/B]
|
-->: --->: AKINCILAR-Elibüyük
[QUOTE=ademmacit;213477]Merhaba Arkadaşlar.
Bende Elibüyük köyündenim. Artık bizim köyümüzünde bir web sitesi var bilginize. [url]www.elibuyuk.net[/url] Adem MACİT[/QUOTE] akıncılar-elibüyük köyüne selamlar sitenizde çok güzel tebrikler |
[B][COLOR="Red"]ya hiç mi kimse yok burda..[/COLOR][/B] :mad:
|
ben varımda...burdan çok değerli arkadasım murat tosuna selamlar :)
|
a ben de su açılışındaydım ben züleyha keskin köy süper
|
ne açlışıydı bu?...................................
|
ben haydar keskinin torunuyum sadettinin de kızı
|
ya bizim köyden kimse gelmiyo buraya
|
COLOR="Red"][/COLOR]birol oo1 orköylü arkadaşımız elibüyüğün gelişmediğini söyleyerek gülüyor oysaki ortaköyü gözü görmüyo herhalde her sokak arasında hayvan gübreleri duruyo her sokak sessiz ve ıssız insan korkuyo ortaköyde elibüyük gibi köyleri olmadığı için üzülüyo herhalde
|
ne yalan söyleyim senin bu resim gibi bir köyü görmedim :) ama çok kalabalık köyünüz... :)
|
-->: AKINCILAR-Elibüyük
BU GÜZELİM KÖYÜN KIYMETİNİ BİLMEMİZ LAZIM ELİBÜYÜK KÖYLÜLERİ BÖYLE HARİKA BİR KÖYLERİ OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLILAR 2008 YILI HERKESE ŞANS VE BARIŞ GETİRMESİNİ DİLERİM
|
ewet gerçektende diğer köylerle karşılaştırırsak çok güzel bi köy
|
mesela :) ödemişle yada karulla :D olabilir...ya çiçekli köyle ;)
|
tabiiki ödemişten güzel hı bunun sorusu bile olmaz
|
;) ;) ;)yha arkadaslar bende eliBÖYÜK köyündenim . bu elibuyukkoyu.com ne boktan SİTE yhaw içinde işe yarayan hiç bişi yhok
:mad: :mad: :mad: |
bu nasl laflaa...sen muhtarın neyi oluyon bakım
|
Sevgili hemşehrim bir site nasıl yapılıyor biliyor musun emeğe biraz saygı gösterelim. Önerilerin var ise Admin'e bilgi geçmen yeterli. elibüyükkoyü.com hoşuna gitmedi ise benim yaptığım [url]www.elibuyuk.net[/url] web sitesi var birde oraya bak dilersen.
|
50 nufuslu koye 2 sitemi yapıyorsunuz...
|
[url]www.elibuyuk.net'i[/url] ben yaptım. [url]www.elibüyükköyü.com'u[/url] kim yaptı bilmiyorum ama yabancı değildir sanırım.
|
bende diyorum ya dernek bazında anlaşın istanbulda derneğinizde var bir kişi yapsın
|
Harbidende elibüyükköyü.coma baktım ya hiç köyle alakalı bir site değil o ne biçim bir site.
|
bence iki sitedede doğru dürüst bişey yok
---------- tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
ben de aşşa meeldenenım arkadaslar [url]www.elibuyukkoyu.com[/url] da sankı bıraz tara tutma war. hep yukarı meelenın fotoğrafları war :D bişi daha eksık forum yhok tel no'ları yukarı meellelerinin resimlerınden başka hiç işi yhok ben bu arada şerifağa gilleerdenim .. saygılarrr.:)
|
arkadaslar sözüm meclisten dışarı hazırlayana lafım yhokta içindekiler hoş değil ınsan koyunun sıtesıne gırdımı zevk almalı ne ole tel noları felan köyun bı bolumunun resmleri ama elibüyük.net e lafım yhok o gene oburkı sıteye gore gusel olmus ama asıl resmi site o onu geliştirmek lazım ..
|
eyi has güzelde sende bir kaç resim koy...ben sizin köyü biliyom büyük ama terkedilmiş bi köy..
|
yha arkadsım sn elıbuyuklu deılsın nerden bılıosun terkedılmıs olduğunu yazın şenliğimizi yaptık çevre köyleden çatlayanda oldu gururlananda oldu misal altıntepe (hudü) köyü muhtarı gelıp bızzat horon oynadı valiler kaymakamlar geldı iş adamları geldı . sen bızım koye kısın uğradın herhalde arkadasım yazın gel de cümbüşü gözlerinle gör :D :D haksızmıyım eliböyüklüler
|
ya canım kardeşim bende tam karşınızda dümlüçtenim kışın dedim gibi ama yazları heryer şenleniyor :)
|
kısın kalabalık olan bı koy soylesene ? kısn tatıle kım gıder.. ?
|
bende onu diyom ama sizin kçy bayaı çorak...:)
|
olsun o kadar ole yha yanlıs anlamada senn bızm koye bı garezın mı war her şeye muhalefet oluyosunda bırak bızı ovelım koyumuzu her yerde muhalefet :) :)
|
yoo kardeş neden muhalefet olim... tam karşımızdasınız :) dedimya koyunuzu sevip sahip çıkmanız çok güzel.
yeni resimlerde bekliyoruz. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:57. |