![]() |
SUŞEHRİ-Kozçukur
Sivas iline 143 km, Suşehri ilçesine 7 km uzaklıktadır.
Nüfusu: 279 Köyde, ilköğretim okulu vardır. Köyün içme suyu şebekesi vardır kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.Ayrıca köyün çok güzel piknik alanları ve yaylaları vardır. |
SUŞEHRİ-Kozçukur
ARKADAŞLAR SİVAS AYRI SUŞEHRİ(WATER CİTY) AYRI AMA KOZÇUKUR KÖYÜ APAYRI MUTLAKA Bİ GİDİN... TEŞEKKÜRLER...
|
--->: SİVAS-SUŞEHRİ(WATER CİTY)-KOZÇUKUR KÖYÜ
Teşekkürler senide €LBeyliye bekleriz
|
--->: SİVAS-SUŞEHRİ(WATER CİTY)-KOZÇUKUR KÖYÜ
selam (water city) suşehri kozçukur köyündenmisin bende kozçukur köyündenim nerden yazıyorsun ben ist.tarabya bu arada benin ismim
Cengiz Şahin [COLOR="DarkRed"]212[/COLOR] 263 85 58 |
-->: SİVAS-SUŞEHRİ(WATER CİTY)-KOZÇUKUR KÖYÜ
Kozçukurlu arkadaşlar ben köyünüzü gördüm. Çok şirin yamaçta kurulmuş Allah'ın yarattığı güzelliklerden bir yerleşim alanı, Ulupınardan bir avuç su içtim ama ne su tut elini 20 sn. tutabiliyorsan çık yaylaya temmuzda üşümezsen ye fırın kurusundan dişlerin varsa ve çok güzel bir köy
Ben Elbeylinin Yeniapardı Köyündenim Sivasın her yeri gibi bizim bölgede çok güzeldir havası, suyu, tertemiz insanlarıyla her yıl ziyaret etmeye değer bir bölge Herkese selamlar, saygılar Mehmet Yıldırım |
SUŞEHRİ-Kozçukur
SİVAS SUŞEHRİ KOZÇUKURKÖYÜ SUŞEHRİNİN EN GÜZEL KÖYLERİNDEN BİRİSİDİR BİZİM KÖYÜN ANLATACAK VE ÖVECEK O KADAR GÜZEL YANI VARDIRKİ ANLATMAYA SAYFALAR YETMEZ EN ÖNEMLİSİDE TABİKİ KÖYÜN İÇİNDEN ÇIKAN VE BİZİM EVİN 10 METRE YAKININDAN ULUPINAR KAYNAK SUYU YAZIN BUZ GİBİ KIŞIN İSE SICAK OLUR ALLAH TARAFINDAN VE KIŞIN SU AZALIR YAZIN İSE COŞAR SEL OLUR AKAR ARAZİYE VE BU SU BİZİM AŞAĞIMIZDAKİ BİR ÇOK KÖYEDE SULAMA İÇİN AKAR GİDER KÖYÜN OKULU VE VE CAMİSİ+KÖY KONAĞI VARDIR KÖYÜMÜZÜN ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANMIŞTIR KÖYÜMÜZ KÖSEDAĞIN ETEĞİNDE OLDUĞUNDAN KÖSE DAĞDA 3 ADET YAYLASI VARDIR GÖL YAYLASI ÇAT YAYLASI VE KEMİKLİ ÇUKUR YAYKASI VE BU YAYKAKARDA DEDELERİMİZ HAYVANLARINI KOYDUKLARI YATAKLARI HALA DURMAKTADIR CENİK HASAN KEL AHMET PİTOĞÜN ÇEVİRMESİ GİBİ VS.BİZDE HER SENE ORALARA GİDER HASRET GİDERİRİZ.
KOZÇUKUR KÖYÜNÜN İSTANBULDA NUFUSU ÇOK KALABALIKTIR VE ÇOĞUDA ESNAFTIR. DİYEBİLİRİZ. ANLATACAK ÇOK ŞEY VAR HEMŞERİLERİM HEPİNİZİ SAYGI VE SEVGİ İLE SELAMLIYORUM HOŞÇA KALIN SİVASLI OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ. [B]CENGİZ ŞAHİN[/B] |
--->: SUŞEHRİ-Kozçukur
BU ARADA 06/07/2007 CUMA AKŞAMI KÖYE GİDİYORUZ 08/07/2007 TAR.KÖY PİKNİĞİMİZ VAR HERKEZ DAVETLİDİR ARKADAŞLAR BİLGİNİZE.
[B]CENGİZ ŞAHİN[/B] |
selamün aleyküm Kozçukurlular.ben sizin komşu köyden Çataloluk beldesindenim.daha sizin köye gitmek nasip olmadı ama adını çok duyuyorum.zaten dünürlük çoktur bu iki komşu köyde.
|
-->: SUŞEHRİ-Kozçukur
kozçukurlular soy ismi doğan olan aileyi tanıyormusnuz...
ismail DOĞAN HAYRİ DOĞAN FAHRİ DOĞAN |
TABİKİ TANIYORUM AMİL DAYIMIN OĞULLARI BABAANNEMİN KARDEŞİNİN TORUNLARI BAĞCILARDA İŞLERİ VE EVLERİ SEN NERDEN TANIYORSUN KARDEŞ....
[B]CENGİZ ŞAHİN[/B] [B]212 263 85 58[/B] |
a.selam tanju58 evet çatalolukla akrabalık çoktur kız alıp verme suşehrine gidersen bizim köye uğra güzeldir ben bu sene sizin köye gittim sis de güzeldir..
sevgiler.. [B][I]cengiz şahin[/I][/B] |
SUŞEHRİ-Kozçukur
bu yaz giden oldumu arkadaşlar suşehrine ne güzeldi memleket yaww yine doyamadım anasını satayım 15 gün kaldık ama yetmedi..
[B]sivaslı olmak ayrıcalıktır. cengiz şahin[/B] |
herkese selam ben geldim adım fatih şanlıurfada öğrenciyim inşallah tüm özlemini çektiğimiz KOZÇUKURLULARI burada görürüz ya aslında forum değilde köyümüzün resimlerinin yer aldığı bi internet sitesi yapsak daha iyi olmaz mı?
|
-->: SUŞEHRİ-Kozçukur
[QUOTE=alcapon74;212893]bu yaz giden oldumu arkadaşlar suşehrine ne güzeldi memleket yaww yine doyamadım anasını satayım 15 gün kaldık ama yetmedi..
ben gittim abi suşehrime bu yaz aynı guzelliği devam ediyor |
bu yaz gitmek nasip olmadı.inşallah seneye
|
Merhaba arkadaşlar bende Kozçukur köyünün ilk Fatih'i yim :))
Uzun bir aradan sonra Cengiz abiyi ve Fatih'i burada görmek çok iyi oldu. Yaklaşık 15 yıl oldu köyüme gitmeyeli, şimdilik rsimlerle yetiniyorum malesef :((. Ama inşallah 2008 de gitmek niyetindeyim. Saygılarımla. Fatih Mehmet DOĞAN |
mrb yine ben geldim ya ben de köy foyoğrafları var ama bu siteyede fotoğraf bölümü yok eğer köyümüzle ilgili
başka bir site varsa oraya koyalım bilgisayardan iyi anlayan bi arkadasımız varsa bi site yapsa bize bu forum sitesi biraz sınırlı şöyle video resim falan koyacağımız bi [url]www.kozcukur.com[/url] diye bi sitemiz olsa güzelk olmazmı elimden gelse yaparım ama bi türlü yapamıyorum sağlıcakla kalın kozcukur köyüne susehrine ve tabikisivasıma selamlar |
resimleriyakında msn mysapace alanıma koyacm isterseniz oradan bakabilirsiniz [email]fatihyildiz_yigido@hotmail.com[/email] adresimi kaydederseniz ordan bakabilirsiniz sınavlarım bitsin fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyorum SİVASLI OLMAK BİR DESTANIR SUSEHRİLİ OLMAK BAŞLIBAŞINA BİR DESTANDIR FAKAT KOZCUKURLU OLMAK EFSANEDİR de bakam KOZÇUKURLU olmak istermisin?
|
Ben msn adresini listeme ekledim Fatih adaş.
Web sitesi planlarımız var ama bizim dernekte iş yok ne yazıkki. Mecburen bizler yapacağız. Bir Fatih İstanbulu feth etmiş, iki Fatih neler yapar bir düşünün :)) |
onlar hazıra konmayı seviyor fatih abi elinizden geliyosa siz yapın onlar zaten sizi bulur bakıyorumda en kötu köylerin bile internet sitesi var bizimkisi susehrinin en güzel koyu hiç bişeyi yok artık baş kaldırma zamanı bizde varız demek zamanı efsaneyi canlandırma zamanı geldi inşallah güzel bi site olurda istnbul olmasada bizde interneti feth ederiz saygılar fatihyildiz:)
|
yau ben de tanıyom ne olmuş amcamlar olur endileri
|
valla enişte burda site yapmak senin görevin oluyo en iyisini yaparsın biliyorum kendisi web tasarımcısıdır da:)
|
[QUOTE=green_21]valla enişte burda site yapmak senin görevin oluyo en iyisini yaparsın biliyorum kendisi web tasarımcısıdır da:)[/QUOTE]
Şu an öyle görünüyor malesef :(( |
zuhahah enişte yapcn işte naz yapma bosuna
bide sende cengiz abin msn adresi varmı |
abi diyodum kusura bakma eniştemiz oluyodun demi fatih eniştw
|
kerim sen ne yapıyon nerdesin urfaya beklerim hepinizi
|
fatih ben askerim cnm gelemem urfaya ama burdan çıkınca gelmeye çalısırım sen benim msn adresini ekle orda belki yakalar sohbet ederiz [email]akd_20@hotmail.com[/email]
|
SİZLERİN ADINI BİLE GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ..ÇOKKK UZAKLARDAN TÜM KOZÇUKURLULARA SELAMLAR....(KERİM ASKERLİK YAKIŞMIŞ BE ABLAM, İNŞALLAH HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUM RABBİMDEN SANA VE TÜM ASKERLERE)
|
limse girmiyomu buraya daha fazla allah ım ya hiç bişey yasmamıssınız
|
ben giriyorum bakıyorum hergün ...ama bizim köylüler tatilde sanırım girip bakan yok ...malum bayram yılbaşı peşpeşe olduya:)
|
la kerim ben mücahit amcaoğlu(uzaktan) nabıyon ne var ne yok ŞAFAK kaç?
|
[B]KOZÇUKUR KÖYÜ[/B]
bugün kanal 7 de yöremizin tanıtımını yaptı köyümüzle gurur duyduk... |
ooo kerim bey daha girmiyosun sitemize helal olsun yaa...
|
arkadaşlar bizim köyün şenliği her yıl aynı tarihtemi yapılıyor?bilgi verirseniz sevinirim...
(en kısa zamanda umarım kendi sitemiz olur) |
yok be kardeş değişiyo tarih... sen kimlerdensin?
|
SLM GAREBEYLERDENİM BEN ; KERİM GİBİ BENDE İBRAHİM ÇAVUŞUN TORUNLARINDANIM :)YA SİZ??
|
bende ibrahim çavuşun torunuyum... amil usta derler dedeme
|
fahri doğanın oğluyum..........
|
arkadaşlar ben ayrıca reklamcıyım yani her türlü reklam hizmeti veriyorum..
[B][I][COLOR="Red"]MÜCAHİT DOĞAN[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR="Red"](0212) 677 30 31[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR="Red"]0555 835 57 31[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR="red"]guney-rklm@hotmail.com[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR="red"]mucodogan@hotmail.com[/COLOR][/I][/B] |
arkadaşlar tüm kozçukura selamlar..
ben kamilerin ömerin torunu mustafa aranıza yeni katıldım hayırlı olur inşaallah... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:34. |