Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14171)

Serd@r 11.12.2007 19:25

Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

[B]
Sabah
Hürriyet
Milliyet
Zaman
Akşam
Cumhuriyet
Tercüman
Yenişafak
Fanatik
Fotomaç
[/B]

altuntas58 11.12.2007 19:39

-->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

Ben diğer gazatelerin yanısıra zaman gazetesi okurum Cünkü [COLOR="Red"]sivassporumu[/COLOR] ve[COLOR="red"] sivasıma[/COLOR] gaztesinde en çok yer veren sivasımın inasnına değer veren [COLOR="red"]sivassporumu [/COLOR]layıkıyla manşetlerine taşıyan bir gazete aynı zamanda ciddi tarafsız her kesime hitap eden seviyeli yayıncılk ilkelerinden asla taviz vemeyen bir gazete olduğu için zaman gazatesini seviyorum böyle bir konuyu acıtığınız için size ayrıca teşekkürler diğerleri 3 büyütülmüşlerden başka yazmıyorlar midemi bulandırıyorlar lider olduk eh bir zahmet ucundan kıyısından yazmışlar ama zaman gazetesi her zaman bizim sesimizi herkese duyurdu teşekkürler zaman teşekkürler[COLOR="red"] sivassporumun [/COLOR]sesi

sade58 11.12.2007 19:51

Ben Cumhuriyet gazetesini tercih ederim.Cumhuriyet gazetesi her zaman gerçekleri yazmaktadır.
İsmi gibi, gerçek Cumhuriyet gazetesidir.Çok kişiyi rahatsız edecek boyutta yazmıştır,ama doğruların peşinde olmuştur.Benim tercihim Cumhuriyet.

banu58 11.12.2007 20:20

--->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

[B]Ben genelde Yenişafak,Zaman,Bugün,Tercüman vb benzeri gazeteleri okuyorum zira birçok gazetede magazinden okuyacak haber bulamıyoruz,hele bazı gazeteler varki 6 ay siyaha büründü ama Türkiye Ak bir geleceğe yelken açtı...[/B]

arikarinkuchi 11.12.2007 20:31

fotomaç
çünkü :D sporu severim haberlerinide ayrı bi severim

abircan 12.12.2007 13:29

15 yıl düzenli cumhuriyet okudum, 10 yıldır hürriyet okurdum günlük son 3 aydır akşam okuyorum yani satın alıyorum, ama gerçekte artık internette tüm gazeteleri okuyorum hatta amerikan sermayesi sağolsun hergün pasajın girişine sözde abonelere bırakılan 3 zamandan birini okuyorum, ama internette neredeyse tüm gazetelere göz atıyorum artık gazeteye para vermek gerekmiyor onuncu bununcu demeden okuyorum tüm gazeteleri objektif olmak için hepsini okuyorum, üniversitedeyken hergün milli kütüphanede 12 günlük gazeteyi mutlaka takip ederdim,

pirmahsuni 12.12.2007 14:05

[B]Bende CUMHURİYET okuyorum,yıllardır hep ezilenin yanında oldu,Halkçı bir gazete arıyan varsa CUMHURİYETten şaşmasın![/B]

sivaslıgenç 12.12.2007 17:15

bende zaman.Çünkü hep gerçekleri yazar hee cumhuriyet gazetesi hep belli bir grubun ve kesimin yanında olmuştur ve verdiği haberlerin hemen hepside yalandır ....BANA GÖRE...

Abdurrahman 58 12.12.2007 19:12

-->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

[QUOTE=sivaslıgenç;221714]bende zaman.Çünkü hep gerçekleri yazar hee cumhuriyet gazetesi hep belli bir grubun ve kesimin yanında olmuştur ve verdiği haberlerin hemen hepside yalandır ....BANA GÖRE...[/QUOTE]

evet gardaşım doğru söylüyor cumhuriyet gazetesini; istisnalar olabilir ama genellikle sol kesim takip edior tabiki herkesin görüşüne saygılıyız...
dünya tarafındanda kalitesi kanıtlanmış GENELLİKLE TÜRK-İSLAM KONULU HABERLERİ YAYINLAYAN-----ZAMAN GAZETESİ----DİYORUM BEN.

FurkaN 12.12.2007 19:32

[B][QUOTE=abircan;221701]15 yıl düzenli cumhuriyet okudum, 10 yıldır hürriyet okurdum günlük son 3 aydır akşam okuyorum yani satın alıyorum, ama gerçekte artık internette tüm gazeteleri okuyorum hatta amerikan sermayesi sağolsun hergün pasajın girişine sözde abonelere bırakılan 3 zamandan birini okuyorum, ama internette neredeyse tüm gazetelere göz atıyorum artık gazeteye para vermek gerekmiyor onuncu bununcu demeden okuyorum tüm gazeteleri objektif olmak için hepsini okuyorum, üniversitedeyken hergün milli kütüphanede 12 günlük gazeteyi mutlaka takip ederdim,[/QUOTE]

Neye göre Amerikan sermayesi??? ....İspatla....[/B]

FurkaN 12.12.2007 19:34

[B]12 yıldır ZAMAN gazetesi okuruyum... Diğer gazetelere de arada bir göz atarım... Benim için önemli olan haberlerinin tekzip edilmemesi ve yalan haberlerin olmaması bu da ZAMAN gazetesinde fazlasıyla var....[/B]

babayavuz 12.12.2007 20:21

bende zaman okuyorum ama herkesin fikrinede saygi duyarim

leblebi82 12.12.2007 21:00

[B][COLOR="Indigo"]Ben de yıllardan beri Türkiye Gazetesi'ne aboneyim. Bir de Zaman Gazetesi'ne birkaç yıl kadar abone olmuştum. Hala da takip etmekteyim bu gazeteyi. Sivas'a da çok değer veren bir gazete Zaman. Sivaslı yazarlarımızın yazar kadrosunda yer aldığı bir gazete aynı zamanda. Diğer takip ettiğim gazeteler : Halka ve Olaylara Tercüman ile Bugün. Yani genellikle Maneviyatımıza ve Milli Hissiyatlarımıza tercüman olabilen gazeteleri takip ediyorum. Özelikle Doğan Grubu gazetelerinden bilhassa kaçınıyorum.

Ekonomi alanında Dünya Gazetesi'ni takip ediyorum tabiki.

Sivas'ta yerel gazete olarak Sivas Postası ve Hürdoğan takip ettiğim gazeteler arasında. [/COLOR][/B]

sade58 13.12.2007 00:48

[QUOTE=sivaslıgenç;221714]bende zaman.Çünkü hep gerçekleri yazar hee cumhuriyet gazetesi hep belli bir grubun ve kesimin yanında olmuştur ve verdiği haberlerin hemen hepside yalandır ....BANA GÖRE...[/QUOTE]

Bu senin düşüncen, ben hiç öyle düşünmüyorum ve çokta memnunum.
12 seneden beri Cumhuriyet okurum, bir kaç istisna hariç genelde çok memnunum.

pirmahsuni 13.12.2007 02:24

--->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

[QUOTE=musab58;221727][B]

Neye göre Amerikan sermayesi??? ....İspatla....[/B][/QUOTE]

[B]Gören gözler herşeyi görüyor.Görmeyene bu saatten sonra neyi gösterebiliriz ki... [/B]

pirmahsuni 13.12.2007 02:44

[B]Kimine göre yalan,çoğuna göre gerçek adı gibi sağlam ve ebdei CUMHURİYET!
Bana Göre...[/B]

pirmahsuni 13.12.2007 02:49

[QUOTE=banu58;221631][B]Ben genelde Yenişafak,Zaman,Bugün,Tercüman vb benzeri gazeteleri okuyorum zira birçok gazetede magazinden okuyacak haber bulamıyoruz,hele bazı gazeteler varki 6 ay siyaha büründü ama Türkiye Ak bir geleceğe yelken açtı...[/B][/QUOTE]

[B]Hakikaten bu kadar gazeteyi okuyormusun yaa neyde belli bir ideoloji var o isimleri yazmışsın sonrada bilgiçlik taslıyor okuyorum diyorsun,Allah bilir birine bile abone değilsindir,ve iddia ediyorum bunları sadece demogoji yapmak için yazdın...
6 ay siyaha bürünmeye gelince sana göre açılan sayfa AK olabilir bunu 10 yıl sonra görürüz yüzün nasıl kararacak,10 yıl sonra olacaklara bir ışık tutmak niyetiyle o sayfa karardı biz güneşin arkasını gören gözlere sahibiz,güneşin ihtişamı asla aldatmasın sizleri...[/B]

albina58 13.12.2007 03:06

Arkadaşlar;Sadece gazete olarak halka bilgi verirken,bir özel teşebbüs hakkında bu hristiyanların kuruluşu,ordan alışveriş yapmayın,boykot edin diyerek bayrak açan daha sonra TV side kurulunca,bir -U- dönüşü yaparak o kurumun reklamlarını ve ilanlarını gazete ve TV sinde birinci sırada yayınlayan gazetesi hangisidir.?
Yabancı sermaye-yerli sermaye farketmez,seninle benimle maneviyatı paylaşanların,yabancıların avuç içlerine yağ kaymak dökmesi daha önemlidir.
1980 darbesi ile birlikte gazete ve gazeteleri okurum,burda biraz insanların hangi gazeteyi okuduğunu sorma topicine eleştirim var,zira bu gazete okuma muhabbetinde,aynı- takım tutmak gibidir,babadan oğula geçen cinsden,en sevdiği kişiden etkilenme gibi olarakta tezahür edebilir.
Bugün bu gazete asparagas haber yazabilir,yarın onun zıt kutbundakide,asolan bir gerçek vardır,bugün peşinden koşulup doğru denilen,manevi duygular enpoze edilerek yol alınmasının, beş yıl sonra karşımıza nasıl çıkacağı daha önemlidir.
Bugün yayınlanan haber değil,bugün alınan karar değil,bu haber ve kararın beş yıl sonra nasıl tezahür ettiği daha önemlidir.
Şimdi burda farklı görüşden arkadaşlarımın ortak tavır alacağı,ileride bir kürdistan devletine,türkiye içerisinden oluşacak ''Federasyon'' ile nasıl ilhak edileceğini sorsam,herkes,kesinlikle böyle birşey olmaz diyerek karşı koyar.
Ama bugün itibariyle,kutuplaşmalarımızın ana sermayesi,manevi duygu,doğru haber, gibi nedenler konulurken,tüm gazetelerin bu konuda zemin hazırlayan,sivil anayasa ile ileride ,özerk kürt federasyonuna nasıl zemin hazırladıklarına bakalım,2014 yılında ülkemde hayat bulacak ve bu gazetelerin bugün nasıl tavır sergiliyor,(Benim iddiam)2014 ylında değerlendirelim.
Birbirimize saldırmaksızın sadece yorumlarımızı yazalım,5 yıl sonra,şimdi kayda alınan yazılarımızı degerlendirelim.

FurkaN 13.12.2007 11:03

-->: --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

[B][QUOTE=pirmahsuni;221768][B]Gören gözler herşeyi görüyor.Görmeyene bu saatten sonra neyi gösterebiliriz ki... [/B][/QUOTE]

Gördüklerini söyle de bilelim belki bizimde sizin gibi gözümüz açılır(!)... Bizde kara sayfalarda ak günler ararız sizler gibi...[/B]

Arif Coşkun 13.12.2007 14:47

Doğruluk ve ciddiyet bakımından Cumhuriyet Gazetesidir. Dikkat ederseniz Tv. lerde araştırmacılar arşivlerde hep Cumhuriyet'in yazıları çıkar. Fakat okumak çok zaman alıyor,buda çoğunun işine gelmiyor.Renkli basına alışmış herkes resimlere bakıp birkaç büyük punta yazıları okuyup sonranada fırlatmak.Bu gazeteyi derinine inip okuduğunuzda çok şeyler verir insana,tabiki okuduğunu anlayana.

Sweetgirl 13.12.2007 16:46

Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ben sahsen ZAMAN gazetesini okumayi tercih ediyorum.
Bazi arkadaslarimizinda söyledigi gibi magazin icermiyor ve gercekten haber yayinliyor.
Diger arkadaslarin söyledigine katilmiyorum, yok su gazete gercekleri yaziyor yok bu gazete gercekleri yaziyor.
Benim görüsümce bir gazete olanlari yazmasi lazim kendi ayni zamanda yorumlayarak degil. Gazeteyi okuyan kisi kendi yorumunu kendi kafasinda tasarlamasi lazim.
[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

sivaslıgenç 13.12.2007 17:20

Ya cumhuriyet gazetesi her zaman taraflı yayınlarıyla dikkat çekmiş bir gazete en açık örneği ise cumhurbaşkanlığı seçimi ve başbakanlık seçininde ortaya çıkmıştır şimdi o gazeteyi destekleyenlere soruyorum tarafsız dediğiniz gazete bumu???

okyay58 13.12.2007 19:09

Ben [B]Ortadoğu[/B] okuyorum. Çünkü hem bilmek istediklerimi ve doğruları verdiğini düşünüyorum. Herkesin görüşü farklıdır her gazeteyi okuyanada saygı duyarım.

Ertugrul 13.12.2007 19:13

Bu internet muamması çıktı çıkalı gazetede okumaz olduk. Türkiye ve Dünya gündemini haber sitelerinde takip ediyorum,Sivas ve Sivasspor haberlerinide sitelerimizden takip ediyorum.
Artık gazete yerine köşe yazarlarını takip etmeyi daha yararlı buluyorum.
Hemşerimiz Ahmet Turan Alkan'ın yazılarını kaçırmamaya çalışırım,Alev Alatlı'nında yazıları oldukça dolu ve içerikli oluyor. Hüseyin Üzmez yazılarıda oldukça keyiflidir. Ahmet Taşgetiren yazıları ile farklı bir pencere açar her zaman tavsiye ederim. Osman Özsoy'un farklı bir uslubu var ve gündemi değilde hayatı takip etmemizi sağlar. Hasan Karakaya ise korkusuz donkişot gibidir olmadık yerlere savaş açmaktan çekinmez. İbrahim Karagül ise dünya gündemini kendi uslubu ile çok iyi yorumlar.Nihat Nasır ise maneviyatçı yanımızı iyi temsil ediyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar efenim istediğiniz kadar takip edin elden bir şey gelmiyor,müdahil olamıyoruz sadece seyirciyiz kimini alkışlıyor kimini yuhluyoruz ama oyun hep devam ediyor sadece 1. perde bitiyor 2. perde başlıyor...

Arif Coşkun 13.12.2007 19:38

Ne demişler,"Zevkler ve renkler tartışılmaz" Kimse kimseye zorla şunu okuyacaksın yada okumayacaksın demiyor ve diyemez! Ne güzel demokrasi var.Herkes doğruyu kendine göre yorumluyor.Doğru tektir,iki tane doğru olmayacağına göre.İşte bu çeşitli gazeteleri okuyarak doğruları bulmak için güzel bir araç bence.Olaylara tek açıdan değil,geniş açıdan bakarak değerlendirirsek doğruları görmemiz daha anlamlı olur sanırım.Kimseye ne kızmaya nede kırmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum.

ua58ibo 13.12.2007 20:23

[QUOTE=pirmahsuni;221768][B]Gören gözler herşeyi görüyor.Görmeyene bu saatten sonra neyi gösterebiliriz ki... [/B][/QUOTE]

amerikan sermayesi demeye nasıl için el veriyor bu insanlar türkiye için çalışıyor türkçe olimpiyatlarını gördük bizim daha adını bile duymadığımız ülkelerde okullar açmışlar türkçe öğretip gelip burda yarışmaya katılıyorlar

eğer amerikan sermayesi olsaydı amerikalı Öğrenci Türkçe konuşmazdı
TürK öğrenci ingilizce konuşurdu
lafınızı tartarak ve düşünerek konuşın lütfen

banu58 14.12.2007 00:24

[QUOTE=pirmahsuni;221774][B]Hakikaten bu kadar gazeteyi okuyormusun yaa neyde belli bir ideoloji var o isimleri yazmışsın sonrada bilgiçlik taslıyor okuyorum diyorsun,Allah bilir birine bile abone değilsindir,ve iddia ediyorum bunları sadece demogoji yapmak için yazdın...
6 ay siyaha bürünmeye gelince sana göre açılan sayfa AK olabilir bunu 10 yıl sonra görürüz yüzün nasıl kararacak,10 yıl sonra olacaklara bir ışık tutmak niyetiyle o sayfa karardı biz güneşin arkasını gören gözlere sahibiz,güneşin ihtişamı asla aldatmasın sizleri...[/B][/QUOTE]

[B]İstersen sana abonelik belgelerimin fotokopilerini yollarım ama bu zahmete değer bir karşılık isterim.Eğer ben enaz 2 en fazla 5 senedir bu gazetelere üyeliğimi ispatlarsam sende ZAMAN veya YENİŞAFAK veya TERCÜMAN veya BUGÜNden birine abone olup "Bu zamana kadar cahil kalmışım Cumhuriyet Gazetesi dedik hak bildik batıl çıktı" dermisin!YÜREK İSTER!
Şimdi siyah sayfaya gelelim,10 sene sonrasını görüyorlarmış tarih Haziran 2 temmuz seçimlerinde şimdiki iktidar partisini barajı geçemez gösteren zihniyetin meyvası 10 yıl sonrasını görüyorMUŞ.
GÜLDÜRMEYİN BENİ...[/B]

Efe Cemil Şeker 14.12.2007 07:08

[B]Bende moda deyimi ile dinci gazeteleri tercih ediyorum. Eee ne yapacaktık bunlar dinci ise
diğerleri dinsiz oluyor bu denkleme göre,bizde mecburen dinliyi tercih ediyoruz. Bu deyimi çıkaranlar bu sonucu düşünmemişlerdir her halde [/B]:D

abircan 14.12.2007 10:06

[QUOTE=musab58;221727][B]

Neye göre Amerikan sermayesi??? ....İspatla....[/B][/QUOTE]

sevgili kardeşim musab58, yeşilkuşak projesini bilmeyen duymayan yok yeni bişey değil, bop ' u her okuyan dünyaya hangi gözle nereden bakacağını bilenler bilir, bu emparyel güçler kara afrikada güney amerikada incili verip halkların gözünü bağlayıp altın, maden, hatta böbrek ciğerlerine kadar sömürdüler, şimdide bunu açıktan yapıyorlar, o çok tapılan müslüman che bin ladin sayın başkan bushun ortağı, demem o ki onlar gereken yerde hristiyan gereken yerde çok müslüman olmasını biliyorlar, o gülen zatlarının çok beğenip yaşadağı amerikası daha yanı başımızda ırakta 5 yıldır talan etmediği islamik değer kalmadı, yıkmadığı camii , tarihi eser belge kalmadı, ama gel görki o senin benim müslüman bulduğumuz yöneticilerimiz tek kelime etmediler, tersinede yıllardır incirlikten kalkan sırf ıraka için 4600 sorti uçuş gerçekleşmiş bulunmaktadır, biraz gözünüzü açın, siz dört arabayala ülker bayiliği yapıp üstüne 5 yılda belediye başkanlığı yapıp birde asker kaçağı oğluna düşün yapınca BİRMİLYAR DOLAR serveti olan bir başbakan biliyormusun, sen bu kadar yolsuzluğu yapan başka bir bakanlar kurulu biliyormusun, sizin o çok beğendiğiniz gülen çetesinin irili ufaklı tüm esnaf sanayici, tüccar üyelerinin, KAÇAK ELEKTRİK HIRSIZLARI, SSKsız işçi çalıştıran , TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE YILLARDIR MANUKYANDAN BAŞKA VERGİ VEREN OLMADIĞINI biliyormusun, devlete tek kuruş vergiyi haram deyip fakir fukaranın çocuğunun ışıkevleri, tarikat yurtları vb okullarda babasının hayrınamı okuttuğunu sanıyorsunuz, zaman gazetesi yıllardır benim işyerimin önüne 1 bırakılırdı atılım yaptılar geçen yıl 2 oldu, şimdi birmilyon abone kazanıyorlarya sözde son bir aydır 3 tane beleş sahipsiz gazeteyi hergün ısrarla bırakıyorlar sonrada naylon aboneliklerle öğünüyorlar, ben daha ne diyeyim amerikan sermayesi değilde ne bu, yeşil haram sermaye değilde ne bu, hangi birini yazayım, koza düğün davetiyelerinin sahibi bir anda ne hikmetse bugün gazetesi sahibi oluyor, bu CIA nın projesidir hepsi, TÜRKİYEMİN SAF TEMİZ MÜSLÜMANLARIMIN GELECEĞİ YER BURASI DEĞİLDİ, SANKİ TÜRKİYE MÜSLÜMANLIKLA YENİ TANIŞIYOR, BU TOPLUM 1000 YILDIR MÜSLÜMAN BEYLER HANIMLAR, ÖYLE DEĞİL DERSENİZ KENDİNİZİ İNKAR EDERSİNİZ, FATİHİ , KANUNİYİ, SULTAN SELİMİ, ABDULHAMİTİ İNKAR EDERSİNİZ, BİZ EVVELDENDE MÜSLÜMANDIK, ŞİMDİKİ GİBİ ŞEBEKE, KIL TÜY KUMAŞ MÜSLÜMANLIĞI DEĞİL TÜRKÜN MÜSLÜMANLIĞI, VİCDAN MÜSLÜMANLIĞIDIR, AHLAK MÜSLÜMANLIĞIDIR TÜRK HALKININ MÜSLÜMANLIĞI, ARABIN VAHABİNİN MÜSLÜMANLIĞI DEĞİL, İKİNCİ SINIF GÖRDÜĞÜ KADINLARI SAHADA KULLANANLARIN MÜSLÜMANLIĞI DEĞİL TÜRKİYEMİN MÜSLÜMANLIĞI, GEÇECEK TÜRKİYEM UMUDUNU YİTİRME BUNLARIDA AŞACAĞIZ.
SAYGILARIMLA

bayram 14.12.2007 14:16

[QUOTE=abircan;221701]15 yıl düzenli cumhuriyet okudum, 10 yıldır hürriyet okurdum günlük son 3 aydır akşam okuyorum yani satın alıyorum, ama gerçekte artık internette tüm gazeteleri okuyorum hatta amerikan sermayesi sağolsun hergün pasajın girişine sözde abonelere bırakılan 3 zamandan birini okuyorum, ama internette neredeyse tüm gazetelere göz atıyorum artık gazeteye para vermek gerekmiyor onuncu bununcu demeden okuyorum tüm gazeteleri objektif olmak için hepsini okuyorum, üniversitedeyken hergün milli kütüphanede 12 günlük gazeteyi mutlaka takip ederdim,[/QUOTE]

neye göre amerikan sermayesi ispatlarmısın lütfen birşeyleri bilmeden böyle ulu orta kişiler ortalığı karıştırmakta üstünüze yok dini bir gazeteye kalkacak hristiyan bir ülke destek verecek öyle öyle düşünüyorsan sana hiç bişey demiyorum diyemiyorum boşgeçiyorum seni gerçekten yazık

sade58 15.12.2007 07:54

[QUOTE=arifcoskun;221822]Ne demişler,"Zevkler ve renkler tartışılmaz" Kimse kimseye zorla şunu okuyacaksın yada okumayacaksın demiyor ve diyemez! Ne güzel demokrasi var.Herkes doğruyu kendine göre yorumluyor.Doğru tektir,iki tane doğru olmayacağına göre.İşte bu çeşitli gazeteleri okuyarak doğruları bulmak için güzel bir araç bence.Olaylara tek açıdan değil,geniş açıdan bakarak değerlendirirsek doğruları görmemiz daha anlamlı olur sanırım.Kimseye ne kızmaya nede kırmaya hakkımız olmadığını düşünüyorum.[/QUOTE]

Kesinlikle Arif beye katılıyorum,zevkler ve renkler tartışılmaz ve kimse kimseyi şunu veya bunu okuyacaksın diye zorlayamaz.Maalesef bazı insanlar çok dar çerçeveden bakıyorlar bazı şeylere bu yüzdende bazı şeyleri ya görmüyorlar veya görmezden geliyorlar.

Efe Cemil Şeker 15.12.2007 08:22

[B]Elbette kimsenin fikrine,zikrine karışılamaz,ister sağcı olsun ister solcu,ister laik ister antilaik,ister kartelici ister partalcı olsun. Herkes fikrini özgürce dillendirebilmelki ki alternatif fikirleride görsün,değerlendirsin ve tercih etsin. Yeterki iş hakarete,iftiraya ve dışlamaya uzanmasın. Sizin gibi düşünmeyen sizden kalabalık insanlar var. [/B]

PusatBjk58 15.12.2007 11:32

[B]dğer adıda Yeniülke gazetesi...çok sevdiğim bir abim ve ablam orda çalışıyo...ayrıca diğer gazeteler hep kolpa haber yapıo...!vakit fln hariç[/B]

umitbsr58 15.12.2007 12:20

fanatik cunku sporu sevıyoruzzz bide iddaa eki daha hosuma gıdıor

sivaslıgenç 15.12.2007 13:20

Cumhuriyet gazetesi her zaman sol kesimi destekledi ve bunuda çoğu işine alet etti hem dini yönden hemde yazdığı doğru haberler dolayısıylada zaman gazetesi okuyoruz....

58memo 15.12.2007 13:39

fotomac :D- cunku sporu severim sivassporun 1 lige yukselttiginden berli haberleri mansetde geciyo.

FurkaN 15.12.2007 17:21

-->: --->: -->: --->: Bir Gazete Seçseniz Hangisini Seçersiniz!Neden?

[B][QUOTE=abircan;221864]sevgili kardeşim musab58, yeşilkuşak projesini bilmeyen duymayan yok yeni bişey değil, bop ' u her okuyan dünyaya hangi gözle nereden bakacağını bilenler bilir, bu emparyel güçler kara afrikada güney amerikada incili verip halkların gözünü bağlayıp altın, maden, hatta böbrek ciğerlerine kadar sömürdüler, şimdide bunu açıktan yapıyorlar, o çok tapılan müslüman che bin ladin sayın başkan bushun ortağı, demem o ki onlar gereken yerde hristiyan gereken yerde çok müslüman olmasını biliyorlar, o gülen zatlarının çok beğenip yaşadağı amerikası daha yanı başımızda ırakta 5 yıldır talan etmediği islamik değer kalmadı, yıkmadığı camii , tarihi eser belge kalmadı, ama gel görki o senin benim müslüman bulduğumuz yöneticilerimiz tek kelime etmediler, tersinede yıllardır incirlikten kalkan sırf ıraka için 4600 sorti uçuş gerçekleşmiş bulunmaktadır, biraz gözünüzü açın, siz dört arabayala ülker bayiliği yapıp üstüne 5 yılda belediye başkanlığı yapıp birde asker kaçağı oğluna düşün yapınca BİRMİLYAR DOLAR serveti olan bir başbakan biliyormusun, sen bu kadar yolsuzluğu yapan başka bir bakanlar kurulu biliyormusun, sizin o çok beğendiğiniz gülen çetesinin irili ufaklı tüm esnaf sanayici, tüccar üyelerinin, KAÇAK ELEKTRİK HIRSIZLARI, SSKsız işçi çalıştıran , TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNE YILLARDIR MANUKYANDAN BAŞKA VERGİ VEREN OLMADIĞINI biliyormusun, devlete tek kuruş vergiyi haram deyip fakir fukaranın çocuğunun ışıkevleri, tarikat yurtları vb okullarda babasının hayrınamı okuttuğunu sanıyorsunuz, zaman gazetesi yıllardır benim işyerimin önüne 1 bırakılırdı atılım yaptılar geçen yıl 2 oldu, şimdi birmilyon abone kazanıyorlarya sözde son bir aydır 3 tane beleş sahipsiz gazeteyi hergün ısrarla bırakıyorlar sonrada naylon aboneliklerle öğünüyorlar, ben daha ne diyeyim amerikan sermayesi değilde ne bu, yeşil haram sermaye değilde ne bu, hangi birini yazayım, koza düğün davetiyelerinin sahibi bir anda ne hikmetse bugün gazetesi sahibi oluyor, bu CIA nın projesidir hepsi, TÜRKİYEMİN SAF TEMİZ MÜSLÜMANLARIMIN GELECEĞİ YER BURASI DEĞİLDİ, SANKİ TÜRKİYE MÜSLÜMANLIKLA YENİ TANIŞIYOR, BU TOPLUM 1000 YILDIR MÜSLÜMAN BEYLER HANIMLAR, ÖYLE DEĞİL DERSENİZ KENDİNİZİ İNKAR EDERSİNİZ, FATİHİ , KANUNİYİ, SULTAN SELİMİ, ABDULHAMİTİ İNKAR EDERSİNİZ, BİZ EVVELDENDE MÜSLÜMANDIK, ŞİMDİKİ GİBİ ŞEBEKE, KIL TÜY KUMAŞ MÜSLÜMANLIĞI DEĞİL TÜRKÜN MÜSLÜMANLIĞI, VİCDAN MÜSLÜMANLIĞIDIR, AHLAK MÜSLÜMANLIĞIDIR TÜRK HALKININ MÜSLÜMANLIĞI, ARABIN VAHABİNİN MÜSLÜMANLIĞI DEĞİL, İKİNCİ SINIF GÖRDÜĞÜ KADINLARI SAHADA KULLANANLARIN MÜSLÜMANLIĞI DEĞİL TÜRKİYEMİN MÜSLÜMANLIĞI, GEÇECEK TÜRKİYEM UMUDUNU YİTİRME BUNLARIDA AŞACAĞIZ.
SAYGILARIMLA[/QUOTE]

Ben ZAMAN gazetesinin Amerikan uşağı olduğunu ispatla dedim sen bana sömürge tarihini anlatmışsın, Ülker'in nasıl zengin olduğundan bahsetmişsin... Elinde somut bir kanıt var mı?... Çamur at izi kalsın hesabına girme... Kimse sana veya bir başkasına müslüman değilsin demiyor diyemezde çünkü bir müslümana kafir diyen dinden çıkar... Gazete nasıl kuruldu bir bilgin var mı?... Hayır... Sadece düğün davetiyesi işiyle değil... Bu bir himmetir ve öyle kurulmuştur... Bu tebliğ, irşad davasıdır... Bugün milliyetçiyim, ulusalcıyım, Türkçüyüm diyenlerden daha Türk'tür daha milliyetçidir bu dava... Sağı da solu da hangisi Türkiye'ye bu kadar hizmet etmiştir ve dünyada sadece 3 ülke dışında her yere okul açmıştır... Gerçi sizin buna da bir çamurunuz vardır... Bu okullar bu gazete ile birlikte büyümüştür... Bu gazete de bugün magazin yoktur asparagas yalan haber yoktur sadece doğrular vardır... Ha hoşuna gider ya da gitmez o sana kalmış ama Amerikan sermayesi demek o gaztenin kuruluşunda para vermiş emeği geçmiş insanların hakkına girmektir onlara hakarettir... Gazete bırakılması işi ise o söylediğin yerde hiç kimsenin abona olmadığına emin misin?... Çünkü iki aydır tirajlar AB'den gelen bir komite tarafından takip edilmekte ve böylesi hayali aboneler tespit edilip kesilmektedir... Çünkü Türkiye'de hiçbir gazete 1.750bin baskı yapmamıştır... Ve inşaallah 1milyonuncu aboneyide göreceğiz... Bu gazetenin arkasında bop gop gibi kısaltmalar ve müslümana eziyet edecek güçler yoktur... Bu gazete halkın parası ile kurulmuş ve bir kar topu gibi büyümektedir... Diğerlerinin sıkıntısı onların çığırtkanlığını susturan bir devin olmasıdır... Çok ilkeli(!) habercilik yaptııkları için her haberleri tekzip edilmekte yalan haber dalında açık ara önde gitmekteler...

"TÜRKİYEMİN SAF TEMİZ MÜSLÜMANLARIMIN GELECEĞİ YER BURASI DEĞİLDİ, SANKİ TÜRKİYE MÜSLÜMANLIKLA YENİ TANIŞIYOR, BU TOPLUM 1000 YILDIR MÜSLÜMAN BEYLER HANIMLAR, ÖYLE DEĞİL DERSENİZ KENDİNİZİ İNKAR EDERSİNİZ, FATİHİ , KANUNİYİ, SULTAN SELİMİ, ABDULHAMİTİ İNKAR EDERSİNİZ, BİZ EVVELDENDE MÜSLÜMANDIK, ŞİMDİKİ GİBİ ŞEBEKE, KIL TÜY KUMAŞ MÜSLÜMANLIĞI DEĞİL TÜRKÜN MÜSLÜMANLIĞI, VİCDAN MÜSLÜMANLIĞIDIR, AHLAK MÜSLÜMANLIĞIDIR TÜRK HALKININ MÜSLÜMANLIĞI, ARABIN VAHABİNİN MÜSLÜMANLIĞI DEĞİL, İKİNCİ SINIF GÖRDÜĞÜ KADINLARI SAHADA KULLANANLARIN MÜSLÜMANLIĞI DEĞİL TÜRKİYEMİN MÜSLÜMANLIĞI, GEÇECEK TÜRKİYEM UMUDUNU YİTİRME BUNLARIDA AŞACAĞIZ.
SAYGILARIMLA"
Şu söylediklerini kimler yapmakta iyi düşün kadını bir obje olarak kullanan kimler... Senin müslümanlığını unutturma derdinde olan kimler... Atatürk'e sen bizim peygamberimizsin diyenler kimler?... İyi düşün.... Vicdansızlık kimde iyi düşün başörtüsüne paçavra kumaş parçası diyenler kimler?... İyi düşün... Fatih, Kanuni, Yavuz dönemiyle şimdiki insanları iyi araştır, karşılaştır.... Aarabın müslümanlığı nedir onuda bi açıkla????... Unutma İSlamiyet önce Arap Hz. Muhammed(S.A.V)'e gelmiştir... İslamiyette kurallar hep aynıdır 1400 yıldır... Bunları bugün aklı sıra değiştirme gayretinde olanlar kimler????.... İyi düşün cevap ver...
SAYGILAR.... [/B]

abuç 16.12.2007 12:49

yeni şafak çünkü kültürümüze uygun yayın yapan tek gazete o.

abuç 16.12.2007 12:51

[QUOTE=banu58;221631][B]Ben genelde Yenişafak,Zaman,Bugün,Tercüman vb benzeri gazeteleri okuyorum zira birçok gazetede magazinden okuyacak haber bulamıyoruz,hele bazı gazeteler varki 6 ay siyaha büründü ama Türkiye Ak bir geleceğe yelken açtı...[/B][/QUOTE]

akmı, karamı?......................

sivaslıgenç 16.12.2007 13:31

musab58 abi sediklerine sonuna kadar katılıyorum hemen bi çamur atarak işi bitirmeye çalışlmayın somut örnekler gösterinsene bize...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:18.