![]() |
Google Ilginçliği
[CENTER][B]Şimdi google sayfasını açın , oraya istediğiniz bi kelimeyi yazın ve grafiklerde aratın ! ve karşınıza bolca resim olan bi sayfa cıksın !Daha sonra çıkan sayfada aşağıda vereceğimm linkin tamamını ADRES satırına kopyalayın ve entere basın ! (bulunduğunuz sayfadada bu işlemi yapabilirsiniz :)
Gördükleriniz ne ?çok ilginç gerçekten işte link ; javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0); [/B] [B][COLOR="Red"]ALINTIDIR[/COLOR][/B][/CENTER] |
--->: Google Ilginçliği
Karşıma çıkanlar bir tane adam resmi iki 3 tane bayan resmi felan.
|
Sen herhalde başka bir şey yazacaktın Razce.;)
|
[B]yok dogru aslinda
ne ciktiki :S ne demek istedigini anlayamadim[/B] |
İki üç tane adam resmiyle bir iki tane kadın resmi çıktı ne çıkıyor ki eklesene buraya.
|
walla bir şey göremedim ama yınede paylasımın ıçın sağol
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]google'in baslangic sayfasina git ve o asagidakini kopyala ve adres yerine ekle
ne oldugunu göreceksin[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]paylasim icin cok sagol gülüm
gercekten cok güzel resimli dahada bir farkli oluyor resimler oynuyor :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Vallahi ben bir şey anlamadım:DEklerseniz sevinirim.:)
|
Kusura bakmayın ama ben de anlamadım. Bir şey olmuyor.
|
-->: Google Ilginçliği
[B]Valla bende birşey anlamadım :D Yıhyıh[/B]
|
arkadaslar buradan kopyalamis adresi google falan girmeden direk adres cubuguna kopyalayin ve gorun ne oldugunu bunu resimin bol oldugu bir sayfada yaparsaniz cumbus biraz daha renkli olur not:sayfanin en yukari kisminda olmaya dikkat edin
|
ayrica soylemeyi unuttum kusura bakma RAZZCE eline saglik guzel bir paylasim tesekkurler
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaa siz cidden halen yapamadinizmi
bakin bu forumdayken yukariya yani adres giriyorsunuz ya [url]www.sivaslilar.net[/url] diye oraya javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3 )*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3) *y4+y5}R++}setInterval('A()',5 ); void(0); bunu kopylayip yapistirin bakin görün ne oluyor ekleyin felan demissiniz ama eklenilecek birsey degilki eklenilsin [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]He tmm. Arkadaslar bişey olduğu yok resimler değişik şekillere bürünüyor falan.[/B]
|
Heee çaktım mevzuyu ya insan benim avatarııda koyar:(Paylaşım için teşekkürler.
|
sadece resimler yer değiştiriyor.ilginçlik neresinde anlamadım.
|
ahhh sonunda bende bu isi caktim :D
|
ilginç gerçekten vayy be.......................
|
BEN GORDUM :D:D:D:D emegıne saglık qardesım
bunun gıbı değişik java kodlarıda var:) |
deişikmiş yha :D saol cnm eline sağlık
|
SÜPER BİŞEY BU YAA ŞAŞIRDIMM.. SAOL PAYLAŞIM İÇİN
|
[B]saolun yorumlariniz icin :D
yorumsuz birakmayin :)[/B] |
--->: -->: Google Ilginçliği
[QUOTE=abuç;237548]sadece resimler yer değiştiriyor.ilginçlik neresinde anlamadım.[/QUOTE]
[B]senin icin ilginc olmayabilir ... ;)[/B] |
Hakikaten ilginç bir şey bütün resimler yerlerinden cıktı ekranda yılan gibi kıvrılarak dolaşmaya başladı
Benim kafama takılan bu link i kim üretmiş paylaşım için teşekkürler |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bazi arkadaslar sadece resimlerin yerinden kaydigini söylüyor
internet explorerde bunu yaptiginizda resimler sayfanin üst kisminda oynuyor ben özellikle bide mozilla da denedim orda sadece resim yerinden biraz kayiyor baska birsey olmuyor yani bunu internet explorer de deneyin paylasim icin yeniden cok sagol Yasemin[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:05. |