![]() |
Sitemizin Boy Ortalaması
sitemizin boy ortalamasını bulalım.....her 50 kişi de bir güncelleme yaparız...herkes katılsın yaaa.....hadi başlayalım...DOĞRU YAZALIM LÜTFEN...
bn 1.86;) |
-->: Sitemizin Boy Ortalaması
[B]Tam tamına 1.80 m
:) [/B] |
--->: Sitemizin Boy Ortalaması
170 CM
.................................................................................... [COLOR="Red"]ŞU SİVASIN ÖNÜ BİR UZUN ALAN BİR TEK SENİ SEVDİM GERİSİ YALAN[/COLOR] |
bbende 1.81 boylarındayım...............:)
|
[B]1.70 cm [/B]
|
[QUOTE=samet yıldız;242720][B]1.70 cm [/B][/QUOTE]
[B]He he he, senden daha uzunum; [COLOR="DarkRed"]1.72 [/COLOR][/B] [IMG]http://www.fahriyeevcen.net/images/smilies/smiley%20(3).gif[/IMG] [IMG]http://www.fahriyeevcen.net/images/smilies/smiley%20(2).gif[/IMG] [IMG]http://www.fahriyeevcen.net/images/smilies/smiley%20(2).gif[/IMG] [IMG]http://www.fahriyeevcen.net/images/smilies/smiley%20(2).gif[/IMG] |
Benim boyumda tam olarak 170 cm.......................................
|
1.88
____________________________________________ |
1.68
........................ |
1.78 baba kilo 107 normalmi sence beni aydınlatırsanız sevinirim haydar dümen amca evlenmemde sakınca varmı?
|
bende en son 1,73 cm boyundaydim
|
benim boy da tam 1.80 metre....
|
Niyeyse bayan katılımcı yok benim dışımda.
1.80 leri görüp de komplekse girmeyin, Sivas erkeklerinin ortalaması kısa. :) |
niye bir seksen kısa mıki?........
|
evet ya geröekten düşük bende azcık düşüreyim 1.72 :)
|
beden kitle indeksi hesabı için lütfen kilonuzuda yazınızzz
mesela benim boyum 1.88 kilom 79 yani bki ne uygun...değil... [url]http://www.istanbuleah.gov.tr/saglik-kosesi/bedenkitleindeksi/[/url] |
[QUOTE=sivasslı;242781]niye bir seksen kısa mıki?........[/QUOTE]
Yoo, kısa değil. Ama Sivas'ta genellikle erkekler 1.70 civarı ya, onu kastettim. Sizler standart üstüsünüz. :) |
tamam kızma ........................
|
Yok kızmadım............................. ;)
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]zannedersem en kisa benim :)
[COLOR="Black"]>>> >>> [COLOR="Red"]1.60[/COLOR] <<< <<<[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;242796][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]zannedersem en kisa benim :)
[COLOR="Black"]>>> >>> [COLOR="Red"]1.60[/COLOR] <<< <<<[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] Hihi, bayanda ünemli diil canım. Erkekler düşünsüm. Sen minyonsun, ideal Türk kadını standardı. ;) |
[B][COLOR="Indigo"]Zannedersem en uzun da benim 1.91 ...[/COLOR][/B]
|
[B][I][COLOR="Red"]Ben biraz küçük olduğum için 1.33 m boyunda 11 yaşındayım[/COLOR][/I][/B]
|
[B]küçük
büyük mşl. sitemizde her boydan insan var :D [/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;242796][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]zannedersem en kisa benim :)
[COLOR="Black"]>>> >>> [COLOR="Red"]1.60[/COLOR] <<< <<<[/COLOR] [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B] Bayanlara 5 cm topuk için eklemeyi unutmam.... [/B] |
[B] yaff çok az kişi katımış................ [/B]
|
1,80
gördüğüm kadarıyla boy ortalaması yüksek yiğidolar :D |
[QUOTE=ero;243016][B] Bayanlara 5 cm topuk için eklemeyi unutmam.... [/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ne demek istiyon simdi sen ben anlamadim :) 1,60 a 5 cm'mi ekliyorsun yani 1,65 mi dicem yoksa 1,60 dan 5 cm topuk icinmi cikariyorsun ben topuksuz'dan bahsetmisdim gerci topuklu ayakkabiyida sadece özel günlerde giyerim :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;243020][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ne demek istiyon simdi sen ben anlamadim :)
1,60 a 5 cm'mi ekliyorsun yani 1,65 mi dicem yoksa 1,60 dan 5 cm topuk icinmi cikariyorsun ben topuksuz'dan bahsetmisdim gerci topuklu ayakkabiyida sadece özel günlerde giyerim :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B] [COLOR="Red"] abla 1.65 oldun.....;)......bi daa niye çıkaralım.. .......... [/COLOR] [/B] |
[QUOTE=ero;243025][B] [COLOR="Red"] abla 1.65 oldun.....;)......bi daa niye çıkaralım.. .......... [/COLOR] [/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]aaa o zaman tsk ederim yaa :) gerci ben halimden gayet memnunum dis güzellik önemli degil :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
benimkide 1.80 felan herlade pek ölçmüyom:D
|
.............1.76.............................. 81 KG
|
ben 1.75 kilo enson 76 idi.....
şimdilik boyumdan ve kilomdan menmunum |
[B][COLOR="Indigo"]Benden daha uzun yok mu forumda. Vardır mutlaka ama nerde. [/COLOR][/B]
|
[B]bende topuksuz 1.68 .............[/B]
|
[QUOTE=sonbahar5803;242791]Yoo, kısa değil. Ama Sivas'ta genellikle erkekler 1.70 civarı ya, onu kastettim.
Sizler standart üstüsünüz. :)[/QUOTE] Demekki bizler standart altıyız 170 cm lafı bile olmuyor |
Bende burdayım gardaşlar 1,82 cm de benden bir katkımız olu ise ne mutlu bana:D
|
[QUOTE=altuntas58;243192]Demekki bizler standart altıyız 170 cm lafı bile olmuyor[/QUOTE]
Hihi, Abi valla biraz öyle oluyor. Ben 1.80 altını pek boydan saymıyorum erkeklerde. Ama önemli değil, kavakta da boy var demi... Dünyanın en başarılı adamlarının hemen hepsi kısa boyluymuş. (Biraz gaza getireyim dedim :D ) Darılmayın sakın. Bunların işin şakası... ;) |
[QUOTE=leblebi82;243136][B][COLOR="Indigo"]Benden daha uzun yok mu forumda. Vardır mutlaka ama nerde. [/COLOR][/B][/QUOTE]
Sivas'ta sık sık 1.90' lara rastlamak nerdeeee. Senden uzunu tek tük çıkar. :) |
[QUOTE=altuntas58;243192]Demekki bizler standart altıyız 170 cm lafı bile olmuyor[/QUOTE]
abi boyumuz aynı hemen hemen :) neyse boyumuz kısa aklımız uzunlardanız :D;) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:37. |