![]() |
Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?
[B]Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisiydi?[/B]
|
--->: Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?
[B]Ooo nerde beden,müzik,resim,iş eğitimi en çok bunlar sevilirdi :D [/B]
|
-->: Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?
[B]Onlar daha çok seçmeli ders grubuna girdiği için yazmadım.[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Tabikiiiiiiii
Matematik Bu derse bayiliyordum, ögretmenim cadalozun teki olsada sayilari sevdigim icin hasta bile olsam matematik dersine giderdim.[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]Ben pek fazla okumadım ama en çok sevdiğim ders tarih dersiydi [/B]
|
cografya dersıne bayılırdımm hele sınavları muhtesemdı sorular hep dogru yanlıs seklınde gıderdı ogretmenımız sagolsun :)
|
Türkçe ve edebiyat severek yaptığım derslerdi.
|
Matematikti ya onun sayesinde derece bile yaptım :) ama tarihi hiç sormayın Allah'ım hiç bi dersten çekmediğimi ondan çektim hala da çekiyorum maalesef:mad:
|
hepsi ama yinede türk edebiyatı baş tacım;)
|
[QUOTE=güleyşa_58;253736]ama tarihi hiç sormayın Allah'ım hiç bi dersten çekmediğimi ondan çektim hala da çekiyorum maalesef:mad:[/QUOTE]
[B][COLOR="DarkOrchid"]Valla ben de çektim ama Tarih hocalarından. En yüksek notum 3 tü.[/COLOR][/B] [IMG]http://www.hayirsizlarboard.com/images/smilies/003.gif[/IMG] [B][COLOR="DarkOrchid"]Ders olarak sevdirmedilerse de normalde tarihi çok severim. En sevdiğim derse gelince bir sayısalcı olarak tabiki[/COLOR] [COLOR="Red"]MATEMATİK.[/COLOR][/B] |
--->: -->: Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?
[QUOTE=_DuMaN_58;253719][B]Onlar daha çok seçmeli ders grubuna girdiği için yazmadım.[/B][/QUOTE]
[B]Olur mu yaf,bizim zamanımızda yoktu seçmeli ders neyim, hepsini aldık. Öğrencilerin en sevdiği derslerde bunlardı emme bizim sitedekiler çalışkanlardanmış ne o matamatik felan :D [/B] |
[B]EN ÇOK BOŞ DERSİ SEVERİM :D[/B]
|
[QUOTE=samet yıldız;253787][B]EN ÇOK BOŞ DERSİ SEVERİM :D[/B][/QUOTE]
[B]Hahh işte hakiki öğrenci, tebrikler, taktirler senindir Samet :D :D :D [/B] |
[QUOTE=cahar;253789][B]Hahh işte hakiki öğrenci, tebrikler, taktirler senindir Samet :D :D :D [/B][/QUOTE]
teşekkürler [B]öğrenci dediğin böle olur yaww :D[/B] |
[B]Tabi canım öğrenci dediğin derse girmez. Arada bir okuldan kaçar. falan oh ne ala..[/B]
|
-->: --->: Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?
[QUOTE=samet yıldız;253787][B]EN ÇOK BOŞ DERSİ SEVERİM :D[/B][/QUOTE]
[B]Helal olsun sana Samet senin işin gücün yokta birde derslerlemi uğraşacaksın sivassporumuz var sitelerimiz var felan derken boş vaktin olmaz senin[/B] |
hepsınıde sevdım zaten bı ogrencının dersı sevıp sevmemesı ogretmene baglı ogretmen ne kadar cok zevklı hala getırırse ders o kadar cok sevılır ;););)
|
[B]Tarih ve Türkçe-Edebiyat arasında gittim geldim,ikisinide çok severdim hele kompozisyon dersine bayılırdım.Ancak tarihe olan merakım tarih dersini daha çok sevmeme neden oldu![/B]
|
valla ben en çok beden eğitimini seviyodum :D:D
|
En sevdiğim derler Türkçe-Edebiyat önceden Tarihe hastaydım liseye geçtim Tarihten çekiyorum.:)
Yani En sevdiğim ders Türkçe-Edebiyat bölümü dersleri. |
Okul hayatım boyunca hiç sevmediğm ders Almanca olmuştur.Almanca dersinden ve Almanca hocamız dan nefret ederdim gereksiz olduğunu düşünürdüm.En sevdiğim des Tarih ve Coraf ya idi bilassa tarih dersinin bitmesini istemezdim.
|
[QUOTE=dark_yamtar58;253820]Okul hayatım boyunca hiç sevmediğm ders Almanca olmuştur.Almanca dersinden ve Almanca hocamız dan nefret ederdim gereksiz olduğunu düşünürdüm.En sevdiğim des Tarih ve Coraf ya idi bilassa tarih dersinin bitmesini istemezdim.[/QUOTE]
Almanca mı?????????????????????????????????:confused: |
walla ben hala öğrenciyim en sevdiğim ders ise GEOMETRİ baya iyidirim bu derste..
|
[QUOTE=sivaslıgenç;253824]Almanca mı?????????????????????????????????:confused:[/QUOTE]
Sivaslı genç kardeşim söylesene seni bukadar neşelendirecek ne yaptım.?....................................................................... |
[B]şaka şaka tarihi severim
tarihi sevmemdeki etkenlerde yavuz bahadıroğludur [/B] |
Cilganin derslerini cok seviyorum.Toplumsal yapi,Sosyal hizmete giris vs.Ibrahim Cılga bir numarali hocam:):)
|
-->: --->: Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?
[QUOTE=dark_yamtar58;253849]Sivaslı genç kardeşim söylesene seni bukadar neşelendirecek ne yaptım.?.......................................................................[/QUOTE]
yok abicim sen yalnış anladın arkadaşı hani almanca çok eskiden müfredattaymışya o yüzden sivaslı genc biraz şaşırdı. Ayrıca ben spor bölümü mezunu olduğum için lise yıllarımda antrenman bilgisi-anatomi-spor-zaten haftanın 18 saati spor salonundaydık:D diğer derslerdende TARİH.valla haftada 2 saatti bi keresinde müdürle kavga etmiştik neden 4 saat yapmıyosunuz die:D gençlik yılları işte neylersin:D |
[B]drama incelemesi ve öğretimi..:D[/B]
|
coğrafya ................................
|
[QUOTE=dark_yamtar58;253849]Sivaslı genç kardeşim söylesene seni bukadar neşelendirecek ne yaptım.?.......................................................................[/QUOTE]
Beni neşelendirecek bir hareket yapmadın +bende neşelenmiş gibi bir harekette bulunmadım. Sadece Almanca dersi varmı onu sordum oda önceden varmış. |
--->: -->: --->: Öğrencilik hayatınız boyunca en sevdiğiniz ders hangisi olmuştur?
[QUOTE=serrrkan;253919]yok abicim sen yalnış anladın arkadaşı hani almanca çok eskiden müfredattaymışya o yüzden sivaslı genc biraz şaşırdı.
Ayrıca ben spor bölümü mezunu olduğum için lise yıllarımda antrenman bilgisi-anatomi-spor-zaten haftanın 18 saati spor salonundaydık:D diğer derslerdende TARİH.valla haftada 2 saatti bi keresinde müdürle kavga etmiştik neden 4 saat yapmıyosunuz die:D gençlik yılları işte neylersin:D[/QUOTE] Sağolasın abi bende senin dediğini kastemiştim ama abimiz yanlış anladı. |
benim öğrencilik hayatım olmadığı için fazla bilgili değilimdir ama en çok tarih dersini merak eder bakarım evde eğitim diye bir proje var eğer hayatta geçerse girip bi güzel tarih yazarı olmak istiyorum ALLAH ın iziniyle...
|
Tarih VE YABANCI DIL DERSLERI............
|
benım ıLgımı daha çok muhasebe oLdugu için muhasebe ve matematik :)[COLOR="Purple"][/COLOR]
|
ben ilkokulda resim ve türkçe
lisedeyken resim,biyoloji ve coğrafya üniversitede seçmeli ders resim ve iktisatı seviyordum ama mesleğim muhasebe ( hiç sevmiyorum) :) |
MATEMATİK
başka ders tanımıorum... |
Tarih okul hayatım boyunca tarih dersini zevkle ve isteyerek okudum.
|
türk edebiyatın dersin severek dinerim
|
Tarih dersi en sevdiğim dersti gardaş..................................................
|
HALA MATEMATİK ........................:)
haa BİYOLOJİ yi de ekliyorum............... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:21. |