![]() |
sivas imam hatipliler buraya
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=1243][img]http://resimzade.com/Show.html?i=1243[/img][/url]
[B]imam hatipten arkadaşlarım. Tanıyanlar varsa msj baklerim[/B] |
--->: sivas imam hatipliler buraya
S:a.Bende Sivasİmam hatip Lisesi mezunuyum.1986 yılında mezun oldum.Şuan İstanbulda ikamet etmekteyim.Umarım bu konuyu gören arkadaşlar görürde buradan arkadaşlara ulaşabiliriz.Herkese selamlar
Abdulkadir Yılmaz |
Cevap: sivas imam hatipliler buraya
bende 2002 mezunuyum.2002 mezunu arkadaşlar yazsın ......................
|
ben de 99 kız imam hatip mezunu olan var mıdır ki
|
eyüp kayış hocamız vardı çok iyi bir insan ve öğretmendi
|
eyüp kayış bizim zamanımızda müdür yardımcısı olmuştu.
|
sen benden sonrasın zannedersem zaten bizim okul da anadolu imam hatip e çevrilmişti.
çünkü eyüp hoca bizim dönemde öğretmendi hem onu da erkek imam hatip e göndermişlerdi |
[QUOTE=goramaz;373009]sen benden sonrasın zannedersem zaten bizim okul da anadolu imam hatip e çevrilmişti.
çünkü eyüp hoca bizim dönemde öğretmendi hem onu da erkek imam hatip e göndermişlerdi[/QUOTE] evet dogrudur ben senden 3 yıl gerideyim tahminim.turan görgülü müdür eyüp hoca yardımcısıydı.anadoluya ali şahin bakıyordu |
doğrudur turan görgülü bizim zamanımızda da müdürdü.çok korkuyordum valla ondan. gerçi bizim okulda pek durmuyordu.
|
[QUOTE=goramaz;373215]doğrudur turan görgülü bizim zamanımızda da müdürdü.çok korkuyordum valla ondan. gerçi bizim okulda pek durmuyordu.[/QUOTE]
aslında iyi birisiydi.osman kılıcı tanıyomusun senin zamanında müdürmüydü |
sadece milletvekili olduğunu biliyorum
osman kılıç çok öncelerde müdürmüş zannedersem. turan görgülüden önce kimdi tam hatırlamıyorum... zaten oldum olası müdürleri sevmem hatta şimdi bile müdürümü hiç sevmiyorum:) |
müdür falan olursunda kendinide sevmezsin.frenle kendini :)
|
Başarı Allah'tandır. öyle düşünme, bizim hayır bildiklerimizde şer olabiliyor.okudukça kirlendik sorumluluk arttı,insanlar senden hep birşeyler bekliyor ve sen kendinle başbaşa kalamıyorsun. hep bir koşuşturma. oysa ki dingin bir hayatı ne kadar arzulardım
|
[QUOTE=goramaz;373254]Başarı Allah'tandır. öyle düşünme, bizim hayır bildiklerimizde şer olabiliyor.okudukça kirlendik sorumluluk arttı,insanlar senden hep birşeyler bekliyor ve sen kendinle başbaşa kalamıyorsun. hep bir koşuşturma. oysa ki dingin bir hayatı ne kadar arzulardım[/QUOTE]
Dur daa ne işi bırakması..Benim niye haberim yok... Hele benim kredi kartını borcunu öde sonra bırak..:D |
[QUOTE=Yiğiter;373261]Dur daa ne işi bırakması..Benim niye haberim yok...
Hele benim kredi kartını borcunu öde sonra bırak..:D[/QUOTE] yiğiter siyaset meydanı öbür sayfalarda yanlış yazdın heralde.burayıda cevirmeyelim siyaset meydanına olmazmı |
Ne siyaseti ne münasebet..Anlayan anladı sen takma !:)
|
sabahta kredi kartı ödüyodun ondan dedim anlayan anladıysa sorun yok
|
Kredi kartı değil krediydi sabahki..
Hem zaten ödeyemiyorum.. Veriyorum parayı almıyorlar.. İlla fazie binecek ondan sonra vereceksin diyorlar..:) Hem anlayan anladı sorun yok.. |
;)seni faizci seni..
5 yıl bekle ablanı o zaman gör... |
[B]Bende Abdüs Samed Bal İmam Hatip Lisesi mezunu sayılırım... 1999'da ayrıldım.[/B]
|
[QUOTE=GuNaY;373310][B]Bende Abdüs Samed Bal İmam Hatip Lisesi mezunu sayılırım... 1999'da ayrıldım.[/B][/QUOTE]
99 mezunu musunuz?... ne güzel günlerdi mescid te yer olmazdı sınıfta sıralarda namaz kılardık haftada bir sınıfımızı yıkardık:) |
sizin mescit üst kattaydı demi.
|
[B]98-99 öğrenim sezonunun sonunda başka bir okula geçiş yaptım.[/B]
|
[QUOTE=GuNaY;373326][B]98-99 öğrenim sezonunun sonunda başka bir okula geçiş yaptım.[/B][/QUOTE]
düz liseye mi gectin yine ihl mi |
[QUOTE=barikat58;373328]düz liseye mi gectin yine ihl mi[/QUOTE]
[B]Açık liseye geçtim[/B] |
barikat üst kat mescid sorusunu bana sorduysan evet balkonlu sınıf orta 3 deyken bizim sınıftı çok güzeldi. sonradan mescid yaptılar.
matemetik öğretmenimiz bize bir kere çok kızmıztı. o sinirle ayağını yere vurdu. topuğu tahtaların içine sıkımıştı kadının:) |
gardaslar merhaba ben 96 mezunuyum varmi tanidik
|
Bende 2002 anadolu IHL mezunuyum.Bu okuldan mezun oldugum icin cok gururluyum.Bize emegi gecen hocalarimizdan ALLAH razi olsun.
|
günay hocam siz fatih ve ademi tanırsınız o zaman onlar da açık liseye geçiş yapmışlardı 99 senesinde
|
[B]Evet o yıl çok sayıda arkadaş geçmiştik. Ancak isimlerden tam çıkaramadım. Soyisimler olursa daha iyi olur.[/B]
|
adem ve fatih yiğiter benim amcamın oğulları
|
[QUOTE=goramaz;373454]adem ve fatih yiğiter benim amcamın oğulları[/QUOTE]
[B] Maalesef soyisimlerinden de hatırlayamadım. Uzun yıllar geçince isimler unutulabiliyormuş :([/B] |
neyse önemli değil .o yıl bayağı bi geçiş yapan vardı çünkü
|
ama anladıgım kadarıyla günay abdulsamet bal dan bahsediyor goramaz merkezdekinden ondan oldu bence :)
|
evet ben merkezdekinden mezun oldum ama emmimin oğulları abdüssametten ayrılmışlardı
|
[QUOTE=goramaz;374507]evet ben merkezdekinden mezun oldum ama emmimin oğulları abdüssametten ayrılmışlardı[/QUOTE]
hımm tamam ozaman bende onlarda merkezde sanmıstım :D |
merkezde o zaman sadece kızlar vardı sanrım sonradan karma yaptılar
|
[B]Genelde merkez konuşuluyor ama azda olsa Abdussamed Bal'lıda var :)[/B]
|
hamdolsun imam hatipliyiz.herkes okulunu yazıyor bizde az da olsa burdayız
|
1999 yılı merkez imam hatip lisesi mezunlarına kıymetli tarih hocamız behzat özdemire selamlarımı gönderiyorum
ne güzel günlermiş |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:02. |