Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18017)

arikarinkuchi 27.05.2008 20:50

Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?

[B][COLOR="Red"]Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ? [/COLOR][/B]

[B]Aranızda öyle bi yürekli var mı :D (hadi gelin gaza :D )[/B]

_DuMaN_58 27.05.2008 20:54

-->: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?

[B]Tmm son mesajı yazıyorum:

-Hadi kib. iyi geceler. yarin gorusuruk.

:)[/B]

arikarinkuchi 27.05.2008 21:20

--->: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?

[B]yok mu yaa aranızda
bi yürekli :)[/B]

_DuMaN_58 27.05.2008 21:27

[B]Biz yüreksiz mi olduk şimdi :([/B]

arikarinkuchi 27.05.2008 21:32

--->: -->: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?

[QUOTE=_DuMaN_58;266992][B]Biz yüreksiz mi olduk şimdi :([/B][/QUOTE]

aldığı msj dedim sen bn gidiyorum yazdın :S

:)

burcum 27.05.2008 21:33

[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Bu gün mesaj almadım :rolleyes:
Ama dünkünü yazayım :D [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"][CENTER]'' Dün gece yıldızlara hep seni anlattım , dinledikçe bir kez daha parladılar , ayrı olduğumuzu söyledim seni dilemem için hepsi birer birer kaydılar '' [/CENTER][/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]

_DuMaN_58 27.05.2008 21:34

[B]Bende aldığım msj gönderdim zaten.

-kib. .... gorusuruk.

Geldi en son!![/B]

arikarinkuchi 27.05.2008 21:36

[QUOTE=_DuMaN_58;266997][B]Bende aldığım msj gönderdim zaten.

-kib. .... gorusuruk.

Geldi en son!![/B][/QUOTE]

hmm anladım

veysel 27.05.2008 21:43

aldigim en son mesaj Fransa-Ekvador maci 0-0 devam ettigi

arikarinkuchi 28.05.2008 16:06

[B]yokmu başka
gelen mesajı yazmak isteyen[/B]

Abdurrahman 58 28.05.2008 16:35

en son msj ı dün aldım.kulüpten bir arkadaş atmış.
''gardaş bugün kulübe gel.sensiz antrenman olmaz.sen gel yeterki sırtımda taşıyayım seni''
:)

arikarinkuchi 28.05.2008 20:45

[B]''laa yarın beden üstlerimizi giyecez mi ? ? ? ''
diye bir mesaj geldi [/B]

HaYLaZ 28.05.2008 20:53

En Son Msj Bugün Geldi..

Haylaz kank bugün salona gel hoca seni ...........Bana dedi bulun su haylazı kac gündür boks a moksa gelmio bidaha gelmezse onu bne bulurum.. gelsin onunla ben calıscam..yıkılana kadar bırakmicam dedi.. kank gel bugün yoksa alırsın bası..:D

arikarinkuchi 28.05.2008 20:58

[QUOTE=HaYLaZ;267379]En Son Msj Bugün Geldi..

Haylaz kank bugün salona gel hoca seni ...........Bana dedi bulun su haylazı kac gündür boks a moksa gelmio bidaha gelmezse onu bne bulurum.. gelsin onunla ben calıscam..yıkılana kadar bırakmicam dedi.. kank gel bugün yoksa alırsın bası..:D[/QUOTE]

[B]bu kdr açık yazmana gerek yoktu :)[/B]

EyüphanAydın 28.05.2008 21:03

[B]

Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.

Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.

Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU OL...Eyüphan....

Bunu MektuP Olarak Verdi,

Hatta Ve HATTA BUGUN...[/B]

arikarinkuchi 28.05.2008 21:07

[QUOTE=EyüphanAydın;267383][B]

Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.

Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.

Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU OL...Eyüphan....

Bunu MektuP Olarak Verdi,

Hatta Ve HATTA BUGUN...[/B][/QUOTE]

[B]hmm güzel yazmışş
kardeşim ne işş :)[/B]

HaYLaZ 28.05.2008 21:20

[QUOTE=arikarinkuchi;267380][B]bu kdr açık yazmana gerek yoktu :)[/B][/QUOTE]

baba msj bu kadardı:D
ama hoca pis ....... yaw:D

EyüphanAydın 28.05.2008 21:22

[B][QUOTE=arikarinkuchi;267384][B]hmm güzel yazmışş
kardeşim ne işş :)[/B][/QUOTE]

İnce İşş Samet Kardeşi İnce :D[/B]

arikarinkuchi 28.05.2008 21:27

[QUOTE=EyüphanAydın;267386][B]

İnce İşş Samet Kardeşi İnce :D[/B][/QUOTE]

[B]hmm anladım :)
ALLAH bi yastıkta kocatsın :D [/B]

kronik 28.05.2008 23:54

[B][COLOR="DarkOrange"]aynı şeyler bacım bu adamdan bize hayır yok anladım ne koca olur ne baba ne evlat .olursa anca arkadaşlarına arkadaş olur allah sonumuzu hayır etsin
[/COLOR][/B]

aozdemir 29.05.2008 07:38

kontörünüz kısa bir süre içinde bitecektir. lütfen en kısa zamanda kontör yükleyiniz.

Serd@r 29.05.2008 08:29

[B]Son gelen mesajım;
Dün yanlışlıkla sizin telefonunuzu aradım cevap vermediğiniz için teşekkürler yalnışlık oldu...

[/B]

masum 29.05.2008 12:30

arkadaşım zeyno attı 13:25 de
''dün annemlerin beni aramamasındaki tek sebep beni bana bırakmışlar bakalım biz arayıp sormassak kaçta gelecek die bende 11 de gidince fırtına esti evde''

arikarinkuchi 29.05.2008 14:05

[QUOTE=aozdemir;267415]kontörünüz kısa bir süre içinde bitecektir. lütfen en kısa zamanda kontör yükleyiniz.[/QUOTE]

:) :):)

:D

arikarinkuchi 30.05.2008 15:58

[B]başka yok mu[/B]

asi_58 30.05.2008 16:44

Güneşin doğduğuna kanma, vakti akşama kadardır...Ay ışığına aldanma, ömrü sabaha kadardır...Sakın aramadığıma bakma, kalbim sana yüreğin kadar yakındır....

arikarinkuchi 30.05.2008 20:32

[B]''yaff samet bu mat. yazılısı nerden çıktı ne güzel sözlü olcaktık yaa ''[/B]

geliş saati 20:32 miş :D

Melankolia 30.05.2008 20:35

En son mesaj Kontor bakiyenz 0 a ulasmıstır.9 qün içinde kontor yuklemezseniz hattınız iptal edilecektir:D

HaYLaZ 30.05.2008 20:39

Haylaz kank ben yarın karıyı karsıya bırakcam..sende hemsireni al beraber gider geliriz..Sonrada trenle akarız kartala..

kronik 26.11.2008 23:24

Cevap: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?

[B][COLOR=darkorange]umut varsa yaşamak güzel
sevgi varsa aşk güzel
ümit varsa beklemek güzel
seven varsa sevilmek güzel
ama bir tek sen varsan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]hepsini boşver VARLIĞIN HEPSİNE BEDEL ...[/COLOR][/B]

sivaburs 26.11.2008 23:30

................, bırakma ellerimi ne olur, gönderme beni bu şehirden..................

Arif Coşkun 26.11.2008 23:33

Sayın abonemiz borcunuzun 45 ytl olduğunu hatırlatır eğer ödeme yaptıysanız lütfen bu mesajı dikkate almayınız:D

kronik 26.11.2008 23:53

[quote=arifcoskun;339826]Sayın abonemiz borcunuzun 45 ytl olduğunu hatırlatır eğer ödeme yaptıysanız lütfen bu mesajı dikkate almayınız:D[/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"] çok gelmiş ya abi kimle konuşuyon sen böyle

[/COLOR][/B]

Arif Coşkun 27.11.2008 00:05

[quote=kronick;339841][B][COLOR=darkorange] çok gelmiş ya abi kimle konuşuyon sen böyle [/COLOR][/B]

[/quote]
Bunu acaba hangi anlamda anlasam dermişim;)

sandalli 27.11.2008 00:55

Telefonum camasir makinesinde yikandiktan sonra bazi tuslari calismadigi icin mesajlarimi okuyamiyorum, bu yüzden sorunuza cevap veremiyorum, özür dilerim. [COLOR="Red"]Bu arada Kronick sakin ola ki ütüleseydin deme.:)[/COLOR]

kronik 27.11.2008 08:51

[quote=sandalli;339889]Telefonum camasir makinesinde yikandiktan sonra bazi tuslari calismadigi icin mesajlarimi okuyamiyorum, bu yüzden sorunuza cevap veremiyorum, özür dilerim. [COLOR=red]Bu arada Kronick sakin ola ki ütüleseydin deme.:)[/COLOR][/quote]
[B][COLOR=darkorange]fırsat ! fırsat ! fırsat kampanya 5:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]mağazamızda ütülerde kampanya [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]1 adet ütü alana cep telefenu bedava üstelik 8 ay taksit imkanı ile kampanya için son gün 30 kasım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/COLOR][/B]

sandalli 27.11.2008 11:53

[QUOTE=kronick;339912][B][COLOR=darkorange]fırsat ! fırsat ! fırsat kampanya 5:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]mağazamızda ütülerde kampanya [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]1 adet ütü alana cep telefenu bedava üstelik 8 ay taksit imkanı ile kampanya için son gün 30 kasım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/COLOR][/B][/QUOTE]

Adres yok ki magzaya gidem,
Bir ütü bir de telefon alam,
Sana ömür boyu minnettar kalam,
Söylede adresi gideyim bacim.

fatoş_yvz 27.11.2008 12:33

[B]arkşN biRi geLişi guzeL geceNın 3 de yazmış:D
beN seni kazanmaya çaLıştıkça seN bı engeL çıkartıyosuN karşıma nedeN NedeN....[/B]

EyüphanAydın 27.11.2008 13:23

[B]Eyüphan Emin hoca rahatsızlanmış hastaneye gidelim mi ?[/B]

TracyMcGrady58 28.11.2008 12:10

S.a. Murat ! Calismiyorsan saat 4'de 1 saatlik cocuklarin ödevlerinde yardimci olabilirmisin ?

:D:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:01.