![]() |
TÜM KÖYLER
BENCE HER KÖY BİZİM HEMŞERİYİZ YA O NA BAKIN...:)
|
--->: TÜM KÖYLER
haklısın hemserimmm diline saglık birlik ve dirlik ne kadar önmelı değilmi allah birliğimizi bozmasın
|
[QUOTE=ekremakkuş;268907]BENCE HER KÖY BİZİM HEMŞERİYİZ YA O NA BAKIN...:)[/QUOTE]
Haklısın hemşehrim, bende sadece kendi köyüme bakmıyorum.Diğer köydeki hemşehrilerimizin yazısmalarınıda okuyorum... |
Cevap: TÜM KÖYLER
haklısınız sıze canı gonulden katılıyorum
|
biz her köylü değiliz başörenliyiz...
|
Cevap: --->: TÜM KÖYLER
[QUOTE=rustem.58;334847]biz her köylü değiliz başörenliyiz...[/QUOTE]
başörenli olunca gökten zembillemi iniyosun burda herkes sivaslı bence ayrımcılık yapma |
sizingibi sivasli olmasin rustem bey biz sivasliz gardas itirazi olon varmi hemde tüm koyu bizimdir
|
selam arkadaşlar. mancılıktan selamlar.
|
şampiyon sivas ş
|
bende ulaş yenikarahisar doğumluyum ama arkadaşlara katılıyorum
sivasın her tarafı bir neden ayrımcılık yapılıyor işte birbirimize tutkun olmadığımız burdan anlaşılıyor lutfen kendinimize gelelim kardeşler türkiyede başka sivas yok anlıyomusunuz sivaslıyım kılavuzluyum ulaşlıyım kangallıyım karahisarlıyım örencikliyim daha sayayımmı of bee |
slm sivas hemşerilerim
|
[B]Orda bir köy var uzakta
O köy bizim köyümüzdür Gitmesekte görmesekte O köy bizim köyümüzdür[/B] |
gühertas köyünden slm olsun
|
Bu köy yeni kurulmus galiba, bundan sonra bende Tüm Köylüyüm gardaslarim. :)
|
Köyüm
Yine yeşillenmiş senin dağların, Hasret hasret kokar güllerin köyüm, Ayrıldım vatandan durmaz ağlarım, Hasretinle yanar yüreğim köyüm. Sandal diye bilir herkes adıni, Sende yaşayanlar alır tadini, Genci, ihtiyarı, beyi, kadıni, Seni ben kimlerden sorayım köyüm. Dağların var duman durur başında, Hasretim var toprağında taşında, Bereket var ekmeğinde aşında, Hak nasip ederse yiyeyim köyüm. Sende yaşayanlar kıymetin bilsin, Dertler uğramşin yüzümüz gülsün, Birgün ayrılanlar hep geri dönsün, Özledim eşimi dostumu köyüm. Meleşir yamaçta koyunla kuzu, Başka olur köyün baharı yazi, İçimde hep durur aşkların izi, Yaşanan geçmişim gelir mı köyüm Selam olsun benden benim köyüme, Hasret kaldım yokusuna, beline, Garipler gurbete nasıl sevine, Kabul et yüreğim içine köyüm Hasan Ilter |
elazı malatya bayburtlumusu söylesene gardaş sen nerelisin, evet sivaslıyım hemde gazi köyünden tüm köyler köylüm hemide gardaşım söylesene gardaş sen nerelisin
|
sivasın tüm köyleri hemserimizdr.bn kangala baglı mancılık köyündenim arkadaslar..
msnimi ekleyin dostlugumuz baki kalsın.adnanyildirim5835@hotmail.com bu arada sivas bu yıl sampion bi akslik cıkmazsa tabi:))))) |
ÇONGAR KÖYÜ MUHTARI
ŞAKİR BÜYÜKEKİZ ÇONGAR KÖYÜNDEN BÜTÜN SİVASLILARA SELAMLAR ÇONGAR KÖYÜ YARDIMINIZI BEKLİYORUZ |
Orda bir köy var uzakta
O köy bizim köyümüzdür Gitmesekte görmesekte O köy bizim köyümüzdür deliktaştan selamlar herkese |
Tabi ki herkesin köyü kendine güzel.ama yinede hepimiz ayni topragin cocuklariyiz.Hepimiz hemseriyiz....
|
[QUOTE=sivaslii58;434825]Tabi ki herkesin köyü kendine güzel.ama yinede hepimiz ayni topragin cocuklariyiz.Hepimiz hemseriyiz....[/QUOTE]
Nedense biz Sivas içinde ayrımcılık yaparız haklısın kardeş gurbette hep birbirimizi tutarız bence biz sıvaslıyız;););) |
[QUOTE=karlılı;435134]Nedense biz Sivas içinde ayrımcılık yaparız haklısın kardeş gurbette hep birbirimizi tutarız bence biz sıvaslıyız;););)[/QUOTE]
Karli koyune birkac defa gittim, guzel bir koy, ablamida sizin koye gelin ettik:) |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=9220&token=11316][img]http://resimzade.com/Show.html?i=9220&token=11316[/img][/url]
|
slm herkese ya ben bu forma üye oldum ama nasıl kullanıldığı hakkında bilgim yok bana yardımcı olur musunuz? şimdiden tşk ederim
|
sivas hepimizin diyorsak
ilçe ayrımı yapmadan ,adam akıllı memleket seveceksibiz gürünlü.suşehrili, kangallı degiliz biz sivaslıyız sonuna kadar |
[QUOTE=arslan.58;446353]sivas hepimizin diyorsak
ilçe ayrımı yapmadan ,adam akıllı memleket seveceksibiz gürünlü.suşehrili, kangallı degiliz biz sivaslıyız sonuna kadar[/QUOTE] [B]Sivas'lıyık gardaş :) ama insan ister istemez doğup büyüdüğü ilçesine köyüne daha çok sempati ve özlem duyuyor ....[/B] |
heee biz sivaslıyıh hemide ulaş gangallı divriği hafik imranlı
yıldızeli altınyayla gürünlü şarkışla gemerek zaralı su şehri doğanşar koyulhisarlı daha saymamı istermisiniz. |
[QUOTE=arslan.58;446353]sivas hepimizin diyorsak
ilçe ayrımı yapmadan ,adam akıllı memleket seveceksibiz gürünlü.suşehrili, kangallı degiliz biz sivaslıyız sonuna kadar[/QUOTE] [B]buralar başka sivasa bağlı galiba ? benim için her ilçenin her köyün her beldenin değeri aynıdır bunlar bir ağacın dallarıdır kökü ise sivastır [/B] |
sivasimın en icra koşesı bile cok farklı guzeldır
;)sivasimın en icra koşesı bile cok farklı guzeldır ;)sivasimın en icra koşesı bile cok farklı guzeldır |
ah bir koyumuze gidebilsek
|
koyum seni cok øzledim ama eski koyumu ::)
|
köyümü bilmiyorum ama sivasimi cok özledim
|
AW: TÜM KÖYLER
Merhaba,
Sivas Musurlu adlı bir köy için nasıl arama! Birisi bu köyün bilir? Nerede?? |
yildizeli sandalliyim ama sivasin tum koyleri benim tum koyluyum
|
her köy nasıl bizim olur gitmemişim görmemişim ...ben ŞAHBEYLİYİM ama gidip görmedim orada doğmadım ekmeğini yemedim çeşmesi varmı bilmem suyundan içmedim nasıl benim köy oluyor şimdi biri anlatsın bakemmmm
|
sivas ulaş y.karahisar beldesindeim ama sivaslıyım sivasımın her içesi her köyü aynıdır misafir perverliği güleryüzlülüğü bakın size bir anımı yazayımda sivasımın köylerine hayranlığımı anlayın emiinim siz olsanız sizedeaynımuameleyi yaparlardı
kardeşimle bende sedef var dedilerki komşularımız bizim köyde bir su oraya gidin iyi geliyor bizde iki kardeş gittik suyu bulduk köyün dışında bir su neyse akşam oldu boş bir kulübe gördük battaniyemizi serip yattık gece kapı çalındı iki tane 14 ve 12 yaşlarında çocuk geldi bize dedilerki çabuk kalkın çıkın burdan burda yatılıurmı yılan falan gelir sokar sizi hem biz köylüler öldükmüki muhtar duysa bizi döver vallahi biz tanımadığımız için gitmek istemiyoruz ama bizi dinlemiyorlarki atladık arabamıza geldik köye ki sofrayı kurmuşlar bizi bekliyorlar anneleri bu köy gümüş dere köyü sonra dost olduk işte benim sivasımın bütün köyü böyledir eminim buradan rahmetli çiğdem ayşe teyzeme allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun muracım okuyosan sana sevgilerimi yolluyorum canım kardeşim çiğdem ayşe teyzemin oğlu murat. |
aysima kardesim romanmı yazdın be ben olsam erinirim okadar yazmıya helal olsun sana
|
işde ondan kilo alıyon yazda ecik eri ne var ama güzel bir anı dimi şimdi allah için kele.ne gısganıyon len.
|
[QUOTE=AKÇA;565251]her köy nasıl bizim olur gitmemişim görmemişim ...ben ŞAHBEYLİYİM ama gidip görmedim orada doğmadım ekmeğini yemedim çeşmesi varmı bilmem suyundan içmedim nasıl benim köy oluyor şimdi biri anlatsın bakemmmm[/QUOTE]
Neden insanlar bu ara ustume geliyor anlamiyorum.bu benim sivas sevgim seninde ne kadar sivasi sevdigin benimedigin oratada. |
boş ver bilalkardeşim bugün sıcak milletin beynine geçti galiba abircanda bana takmış aldırma es geç gitsin takmaya değmez.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:58. |