![]() |
TACİZCİYİ METKUPLARI YAKTI
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/tacizcikiskivrak.jpg[/IMG]
Sivasta, yetiştirme yurdunda kalan ilköğretim okulu öğrencisi bir kıza, cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen öğretmen tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Sivas Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı bir yetiştirme yurdunda kalan ilköğretim okulu öğrencisi 14 yaşındaki D.B’ye cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen, kentteki başka bir ilköğretim okulunda görevli öğretmen M.A.D. , polis ekiplerince gözaltına alındı. M.A.D’nin, D.B’ye gönderdiği mektup ve şiirleri yurttaki diğer öğrencilerin görmesi üzerine durumun yurt yönetimine bildirildiği ve öğretmen hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi. Zanlı öğretmen M.A.D, emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. |
--->: TACİZCİYİ METKUPLARI YAKTI
ne tutuklanması boyle lerını asacaksın
|
-->: TACİZCİYİ METKUPLARI YAKTI
[B]Acele etmeyelim sucu sabitlenene kadar her insan masumdur peşin hükülü olmaktansa olayın acıklığa kavuşmasını beklemeyi tercih ederim[/B]
|
Altuntaş abimiz çok doğru diyor her suçlu sucu ispatlanana kadar masumdur.
Ancak suçu ispatlanır ve onanırsa bu ve bunun gibi kişileri olabilecek en ağır ceza verilmeli bu yavruları kime emanet edeceğiz eğitilmesi için bıraktığımız çocuklarımızı nasıl içimiz rahat bırakacaz kime güvenecez |
sucu sabıtlen me ne ya ole ınsanlar varkı sorgusuz ınfazı hak edıyorlar
|
-->: TACİZCİYİ METKUPLARI YAKTI
BUNLARI YAŞATMAMAK LAZIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
böyleleri hapiste ıslah olmaz öldürmiceksinde süründürüceksin.
|
[B]zaten böylelerini içerde öldürüyolar. daha önce defalarca buna şahit olduk... bunuda içerde temizlerler.. böyle adi suçlulara mahkumlar bile değer vermiyo... [/B]
|
e haklılar bide değer mi versinler??????????????????................
|
ilaki olacak olaylardan biride bu :(
|
bu haberi kaldırın isderseniz artık... insanlardan diksindireceksiniz bizleri...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:33. |