Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   TERÖRÜ KINIYORUZ (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=19620)

Arif Coşkun 28.07.2008 10:47

TERÖRÜ KINIYORUZ

[IMG]http://img147.imageshack.us/img147/4127/terrknyoruzzf2.jpg[/IMG]

Bunu yapanlar kim olabilir? Her kim yaptıysa hayvan demeye dilim varmıyor çümkü hayvanlara hakaret etmiş olurum.Bunu yapan olsa olsa beyni bitmiş,başka bir deyimle kafayı yemiş mikrobik bir yaratıktan başkası olamaz!!!
Beyni bitmiş mahlukat, sen böyle yapmakla emeline varacağınımı sanıyorsun? 25-30 yıl geçti binlerce masum insanların ölümünden başka eline ne geçti? Hangi satılmış alçak,hangi satılmış vatan hani,hangi aşağılık beyinsizler sizi böyle birer ölüm makinası haline getiriyor?
Kalabalık caddelere bomba koyarak,günahsız masum insanları öldürmekle ne başarabilelceksin? Oradan geçen bizlerde,hepimizin yakınlarıda olabilir,hey beyinsiz satılmış,ölenler senin akrabanda olabilirdi.
Şunu unutmaki satılmış hainler,asla ve asla emelinize ulaşımayacaksınız,bu boş ve olmayacak amacınızdan bir an evvel vazgeçip,insanlığınıza geri dönün. Ekmeğini yediğiniz suyunu içtiğiniz yere bu hainlikten vazgeçin.Sabırlı bir milletiz sabrı fazla zorlamayın.Belki amacınız düşünceniz o ama Türk halkı asla o oyuna düşmeyecektir.
Ölenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı dilerim.

"TERÖRÜ KINIYORUZ"
Bu son olsun umuyoruz.

Arif Coşkun 07.08.2008 12:00

--->: TERÖRÜ KINIYORUZ

Malazgirt Emniyeti’ne roket: 1 şehit 7 Ağustos 2008

Muş’un Malazgirt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne PKK’lı teröristlerce dün saat 21.00’de roketli saldırı düzenlendi.

100 metre mesafeden fırlatılan roket binanın girişinde patladı. Nöbetçi polis Mehmet Özdek şehit oldu, polisler Ahmet Avcı ve Emrah Koç yaralandı. Yaralılar, Malazgirt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Diğer taraftan Bitlis’te Muş-Tatvan seferi yapan yük treninin, Tatvan-Güroymak arasındaki Tahtalı köyü yakınından geçişi sırasında patlama meydana geldi. Yük treninin 3 vagonu raydan çıkarak devrildi. Patlamada ölen ve yaralananın olmadı, ancak maddi hasar meydana geldi.

ÜSKÜDAR BELEDİYESİNE BOMBALI SALDIRI

Alınan ilk bilgilere göre, Selimiye'de bulunan ek hizmet binasının önündeki çöp bidonunun arka kısmında, saat 09.25 sıralarında bir patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi çok hafif yaralandı.

Patlamanın ardından olay yerinden motosikletle kaçtığı öne sürülen biri kadın 2 kişi aranıyor.

Polisin yaptığı incelemeler sonucu bombanın el veya ses bombası olacabileceği açıklandı. Büyük panik yaşanan bina tümüyle boşaltıldı.

3 PATLAMA OLDU

Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır, belediyenin Selimiye'deki ek hizmet binası yakınında 3 patlama meydana geldiğini belirterek, patlamaların ikisinin Karacaahmet Mezarlığı, birinin de çöp kamyonunun içinde olduğunu bildirdi.

Çakır, patlamaların belediyenin Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğünün yer aldığı Selimiye'deki hizmet binasının yakınında olduğunu kaydetti.

“Bana ulaşan bilgilere göre 3 adet patlama olmuş. 2'si binanın yakınındaki Karacaahmet Mezarlığı'nın içinde, biri ise park alanında bulunan çöp kamyonunda meydana gelmiş” diyen Çakır, park alanındaki araçlarda önemli bir hasarın meydana gelmediğini, binanında sadece bir camının çatladığını kendisine ilettiklerini söyledi.

Çakır, emniyet güçlerinin, patlamaya neyin neden olduğuna ilişkin araştırmasını sürdürdüğünü de ifade ederek, can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu kaydetti.

TERÖRÜN HER TÜRLÜSÜNÜ NEFRETLE KINIYOR, ÖLEN ŞEHİT POLİSİMİZE ALLAHTAN RAHMET YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

kronik 07.08.2008 13:37

Dünyanın terörden en çok mağdur olan ülkeleri listesi yapıldı... Türkiye 7'İNCİ SIRADA

Türkiye, 2008 yılının ikinci çeyreğinde terör olaylarından etkilenen ülkeler arasında 7. sırada yer aldı. Bu dönemde Türkiye'de meydana gelen 71 terör olayında 38 kişi öldü, 88 kişi yaralandı.

Terörizmle Mücadele Mükemmeliyet Merkezi (TMMM) Komutanlığınca İngilizce yayımlanan, "Terörist Faaliyetlere Genel Bakış" adlı makaleye göre, 2008 yılının ikinci çeyreğinde dünya çapında 2 bin 396 terörist faaliyet meydana geldi. Bu saldırılarda 4 bin 204 kişi hayatını kaybetti, 7 bin 614 kişi yaralandı. Resmi rakamlarla 319 kişi ise, "kimliği bilinmeyen saldırganlar" tarafından kaçırıldı.

2008 yılının ikinci çeyreğinde saldırılara en çok maruz kalan ülke uzak ara ile Irak olurken, ülkedeki şiddet, yılın ilk üç ayı ile kıyaslandığında değişmedi. Irak'ta 857 ayrı saldırıda bin 575 kişi ölürken 3 bin 247 kişi yaralandı. Dünyadaki toplam terörist saldırıların yüzde 35'i, ölümle sonuçlanan saldırıların yüzde 37'si, yaralanmayla sonuçlanan saldırıların yüzde 42'si de yine bu ülkede meydana geldi.

Yılın ikinci çeyreğinde en çok terörist saldırı yaşanan ilk 10 ülke ve saldırı sayıları sırasıyla şöyle:

"Irak (857), Afganistan (334), Sri Lanka (327), Pakistan (216), Hindistan (195), Somali (112), Türkiye (71), Tayland (55), Nepal (44) ve İsrail (31)"

Alinti

kronik 07.08.2008 13:42

Bu insanlik dişi yaratiklar ne yaptiklarini zannediyorlar ya.masum insanlarin ne suçu günahi vardi.çocuklardan ne istediniz.
Farkindalarmi acaba her öldürdükleri can yerine,yeni doğan canlarin dahada türk,dahada vatan sever doğduklarini ! Bizi böyle tüketemeyecekler.
Canimizi her acittiklarinda biz biraz daha güçleneceğiz.
Allah bunlari kazdiklari kuyuya düşürsün inşallah.saklari fare deliklerinde bir pislik gibi yokulur giderler inşallah.
imralıdaki ni baktığımız sürece..
meclisten sandalye verdiğimiz sürece..
biz bu şehitleri vermeye devam edeceğiz..
SADDAMI asan AMERİCA neden bizi imralıdaki şahsın asılmasına karşı cıkıyor..
hangi haktan hangi özgürlükten bahsediyorlar..bizleri bu kadar mı aciz sanıyorlar ..
cıkıp oradan ""halkımızın başı sağolsun""demekle bitmiyor ..bu kadar kolay değil..eşkiya şehre inmiş ..
meclise girmiş...
bebek katili ne ""sayın ""diyen şahıslar hala ortada hiç bir soruşturma yok..varsada bilinmiyor..herkes koltuk svdasına düşmüş halkın ne olduğu önemli değil..cıkıp ""başımız sağolsun ""deyip olay bitiyor ..
cok sinirliyim arkadaşlar..
asacaksın başını olay bitecek ..neden america ırağın saddamını astı dünyda cıt yok ..biz bizim masumlarımızı öldüren evlatlarımızı şehişt eden şahsı bakıyoruz ve birde onu temsil eden şahıslarıda meclisimize alıyoruz yuhhhh artık ..biz ülke olarak karar veremiyormuyuz ..
,saclarının kesilmiş olması dünyada olay oluyor ama bizde ki şehitler iki cümleyle bitiyor..bana katılmayan olabilir ama ben artıkk yetr diyorum .insanlara bakın yetrr artık
daha yazıcam amaaaa ....

ey terörist ;
masum insanlara yeten gücünün süngüsü nedir? kopan bacağımız olsun, başımız gövdemizden ayrılsın, damarlarımızdan çıkan kanı ilk kez gören teyzem paniklesin, 7 yaşındaki çocuğum ağlarken ölsün...
sen ne olacaksın elimde? hangi damarını sayacaksın? gözlerini çıkarırken ben kimlere yetecek gücün..
kanattıın kadar kanat.. ülkem ulusum bir.. topunuzun kökünü kazıyacak ayaklar, yürek ve ordu elimdedir. sonun yakın.. korkup kalleşçe savaşmazsan elbet..
köşe başlarına dikip adamları.. ardarda patlaya bombalardaki gözyaşlarını izlemek erkeklikmidir? insanlık mı? kimden doğdun sen? bir insandan değil mi?
türk ulusunu hiç tanımamışsın.. eli silah görmemiş kadınım bile senin topunu toprağa gömecek.. gün geldiğinde sizi kalleşlerin toprağına kazıyacağız.. kanınız sulayacak masumların toprağını..
zamanlar gelip geçecek elbet.. masum yürekler birleşip bekleyecek sizi...mahşerde sizi rabbim bile tanımayacak..
o vakitten korkmazsınız elbet... biz insan evladıyız.. türk evladıyız ve canımdan kanımdan aldıınız onca parçayı evladınızdan çıkaracağım... ordularınız lime lime edildiğinde, çocukalrımın intikamını alacağım çocuklarından, siz asla bilmessiniz melekleri öldürmek günahtır..!!!
biz vahşet istemedik...
biz kan istemedik..
ama kansa kan savaşsa savaş...
delikanlı gibi karşımıza çıkın ve erkek gibi savaşın...
türkün bir bakışı satır, bir savaşı cehennem olur..
bu burda bitmedi..
siz 17 kişi aldınız biz soyunuzu alacağız..
siz yalvarırken rabbim size kimbilir neleri tattıracak, hiç bi müslümanın tatmadıı...
70 MİLYON BİR KİŞİ ...
YAŞATMAYACAĞIZ...
NE ANANIZI NE EVLADINIZI...

kronik 11.08.2008 14:22

Haberleri izleyemiyorum, gazetedeki fotoğraflara bakamıyorum..
Ucundan kıyısından azıcık görsem damlalar hızlanıyor yanağımdan aşağı doğru..
Boğazım acıyor, gözlerim yanıyor kendimi sıktıkça..
Olmuyor tutamıyorum..
Boğazımda çözülmeyen koskoca bir düğüm..
Harekattaki Mehmetçiğimize takılıyor gözüm TV'de.. Ana kuzuları, daha 20 sinde, çok desen 70 kilo...
Sırtında 40 kiloluk teçhizatıyla yürüyor hain teröristin inine...
Geri dönebilecek mi bilmiyor bile..
Belki anacığına son bir kez telefon edemedi, belki yavuklusunun sesini son kez duyamadı, ya da yeni doğmuş bebesini belki hiç görmedi..
Gene de kararlı bakışlarla, dimdik yürüyor, vatanı için belki de ölüme gittiğini bile bile..
Bütün Türkiye tek yürek olmuş dua ediyoruz onlara..
Sağ salim dönseler şöyle sımsıkı sarılsalar bi analarına, sevdiklerine, bebelerine..
Yüce Rabbim, sen o ana kuzularının Metmetçiğimizin yar ve yardımcısı ol, koru gözet Allahım..

Ve madem ABD'ye AB'ye yaranmak uğruna biz veremiyoruz cezalarını, öyleyse İmralıda besleyip bebekler gibi baktığımız, AB uyum yasaları diye uydu TV sinden, magazin dergilerine varana dek hiçbirşeyini eksik etmediğimiz o vatan haininin ve kalleş işbirlikçilerinin cezalarını sen ver Yarabbi..
O ANA BABALAR NE HALE GELMİŞLER KİMİ YENİ EVLENMİŞ KİMİ BABA OLCAĞI GÜNÜ...NE DESEM KELİMELER YETMEZ..RUHLARI ŞAD MEKANLARI CENNET OLSUN...
GERİ KALAN ASKERLERİMİZDE ALLAHA EMANET OLSUN
1 ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ BİZ

Arif Coşkun 11.08.2008 21:11

Adın kalleş olsun terörist, soyadın köpek
Satılmış adisiniz işte sonunuz gelecek
Bu bir savaş değil hainlik desek
Sanmaki bunlar unutulacak şebek

Sen insan olamazsın hain köpeksin
Bu aklınla sen nereye gidersin
Bu vatan bölünmez böyle bilesin
Sana o akılı verenler gebersin

Vatan namustur yan bakılmaz
İnsan olan vatanını asla satmaz
Hiç kimse bir çakıl taşı bile alamaz
Dökülen kan asla yerde kalmaz
11-08-2008

ŞEHİT VE YARALILARIN KİMLİKLERİ

Erzincan Valiliğinden alınan bilgiye göre şehitlerin adları ve memleketleri şöyle:

Kara Pilot Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı (Ankara),

Jandarma Uzman Çavuşlar: Selim Kabataş (Malatya), Gökhan Kuvat (Elazığ)

Jandarma erler: Aydın Emer (Osmaniye doğumlu İstanbul'da oturuyor), Önder Muratoğlu (Yozgat), Adem Bilaloğlu (İzmir), Murat Atsen (Samsun), Abdurrahman Bolat (Hatay), Barış Demir (İzmir)

YARALILAR

Yaralı Jandarma Yüzbaşı Yılmaz Tankül (Afyonkarahisar)

Yaralı Piyade er: Ali Üzüm (Kahramanmaraş)

Ölen şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar,yakınlarına ve ülkmemize büyük sabır dilerim.

TERÖRÜ BİRKEZ DAHA LANETLİYOR VE KINIYORUM. İNSAN CANINA NASIL KIYILIR BU KALLEŞLİK NASIL YAPILIR ALLAH KÖKÜNÜZÜ KURUTSUN

bilalfındık 11.08.2008 21:15

TERERÜN HER ÇEŞİTİNE NALET OLSUN

SEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

kronik 19.08.2008 15:53

Teröre lanet siyah kurdele eylemi!!!

--------------------------------------------------------------------------------

bütün forumu siyah kurdele eylemine davet ediyorum

bir ay boyunca avatarlarımızda siyah kurdele eylemine sizide davet ediyorum

lütfen duyarsız kalmayalım...

tatli-dilli 19.08.2008 16:10

bikac gün ya da bir iki hafta benim de avatarim böyle kalsin (cok uzun süre böyle bi avatar kullanamam icim karariyor)...

ben artik bu terör olaylarina lanet felan edemicem, allah onlari bildigi gibi yapsin. agliyorum duydukca üzülüyorum cok, nereye gidiyor bu insanlik. hos bunu yapanlar insan olamaz, onlarin yaptigini hayvanlar bile yapamaz! Yerleri mekanlari cehennemin en ama en alt kati olur insallah...

Arif Coşkun 19.08.2008 16:16

[QUOTE=kronick;298417]Teröre lanet siyah kurdele eylemi!!!

--------------------------------------------------------------------------------

bütün forumu siyah kurdele eylemine davet ediyorum

bir ay boyunca avatarlarımızda siyah kurdele eylemine sizide davet ediyorum

lütfen duyarsız kalmayalım...[/QUOTE]
Tebrikler güzel bir düşünce.Bende avatarımı bir süreliğine siyah kurdale olarak ekliyorum.Umarım katılım çok olur.Veya bir tarih belirlenir o tarihe kadar toplu şekilde avatarlar prostesto amaçlı kalır.

NESLİ 19.08.2008 16:22

ALLAH CAN VERDİ KULU GÖZKOYDU.. EYY ZALİM SANMAKİ BU KALIR YANINA BU DÜNYADA OLMASA BİLE AHRETTE YAKANDA... TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET GERİDE BIRAKTIKLARINA ALLAH SABIR VERSİN

gürün_güzeli 19.08.2008 16:24

ablacım emeğine sağlık....teröre lanete devam.........

Arif Coşkun 19.08.2008 16:27

Öncelikle ulusumuza,tüm şehit anne, babalarına ve yakınlarına Allatan büyük sabır, yaralılara acil şifalar dilerim. Kahrolsun terör binlerce kez lanetliyorum buna alet olanları.

nihat83 19.08.2008 16:29

aslinda lanet okumak iyi degildir ama bunlar hak ediyor.

Allah Terör'ü yapaninda, yaptiraninda, destekleyeninde belasini versin iki yakasini bir araya getirmesin insallah....

Kaptan-58 19.08.2008 16:32

lanet olsun.. terörün her türlüsüne.................

sibelözdemir 19.08.2008 16:35

askerimize uzanan bu hain elleri elbet bir gün kırılacak ve dökülen kanların intikamı alınacaktır.

Kaptan-58 19.08.2008 16:36

bende siyah kurdelemi taktım...............

kronik 19.08.2008 17:26

[QUOTE=Kaptan-58;298449]bende siyah kurdelemi taktım...............[/QUOTE]

şimdiden teşekkürler kurdela takan herkese

kronik 19.08.2008 23:40

[QUOTE=arifcoskun;298429]Tebrikler güzel bir düşünce.Bende avatarımı bir süreliğine siyah kurdale olarak ekliyorum.Umarım katılım çok olur.Veya bir tarih belirlenir o tarihe kadar toplu şekilde avatarlar prostesto amaçlı kalır.[/QUOTE]

4 eylüle kadar avatarlarımız böyle olsun daha sonra devam etmek yada etmemek size kalmış

HaYLaZ 20.08.2008 01:37

[B]Bizi Bölmek İsteyen Cok..Fakat Bizi Bölebilecek Olan Yok..!!!

Teröre Lanet Olsun..
Kronick Ablam Bende Kurdelemi Takıyorum..!!![/B]

Arif Coşkun 20.08.2008 18:04

[QUOTE=kronick;298572]4 eylüle kadar avatarlarımız böyle olsun daha sonra devam etmek yada etmemek size kalmış[/QUOTE]
Elbette memnuniyetle. Yine Mersin'den bir terör haberi aldık,canlı bomba terörist yüzünden 13 polisimizyaralandı.Onlara geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.Katılımın biraz daha fazla olmasını beklerdim.

kronik 20.08.2008 18:12

[QUOTE=arifcoskun;298999]Elbette memnuniyetle. Yine Mersin'den bir terör haberi aldık,canlı bomba terörist yüzünden 13 polisimizyaralandı.Onlara geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.Katılımın biraz daha fazla olmasını beklerdim.[/QUOTE]

haklısınz bende öyle umuyordum üstelik mersindeki olaya dair konu açmıştım sadece 1 cevap geldi ne üzücüdür ki

seva 20.08.2008 21:31

Türkiye ve bu coğrafyadaki diğer ülkeler üzerine yüzyıllardır oyunlar kugulanmış ve oynanmıştır. Terör saldırılarının ve çatışmaların artması da ülkemizi savaşa sürüklemek istemelerindendir. Onlar için kim ölmüş, kim kalmış, kimlerin bağrı yanmış, kaç şehit verilmiş önemli değil. Yeter ki dünyanın tüm enerji kaynaklarına sahip olsunlar, silahları satılsın ve ekonomileri kalkınsın...

. Şu an gireceğimiz bir savaş nereden baksak ülkemizi en az 20 sene geriye götürür. Bakın Irak kaç senedir belini doğrultamadı. Sözde Kürdistan'ı kurmak üzereler.

Türkiye öfke ile kalkarsa büyük zararla oturur. Meclisteki seçilmiş yada zorla seçtirilmişlerin yapması gereken ise kesin tavrını koyup masada işi bitirmek gerekirse gizli antlaşmalarla düzeni sağlamak ve buna bir son vermektir...

Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin, gözü yaşlı analara, bağrı yanmış babalarına sabır versin...

kahrolsun pkk.

kronik 24.08.2008 03:10

Terör yıllardır devam ediyor , bitmek bilmiyor.

Artık bunu normal karsılar olanlar var aramızda.Olagan bir duruma sokanlar var.

Nereye kadar izleyecegiz?Nereye kadar kabul edecegiz bu alisagelmisligi?

Biz Vatan'ı icin canını feda edenlere karşı bu kadar tepkisiz miyiz?

Onların degerini biz bilmezsek kim bilir?Kim Duyar?Kim Hatırlar?!

Hayır! Bu İnsanlar neler icin sokaklara döküldü , bu vatan'ın önündeki en büyük engel İçin

sokaklara düşmeyecek insan yoktur!

Artik birsey yapmali.li.Sagi,solu,siyahi,beyazi,güneyi,kuzey i bütün ayri zit fikirler bunun icin

toplanmali.Terör bitmeli

kronik 28.08.2008 12:24

Terörün insanlarımız arasına nifak tohumu saçarak kardeşi kardeşe kırdırma planı yaptığı şu günlerde bizi kendimize getirecek en güzel çağrılardan biri. Mutlaka okumalısınız!
[IMG]http://img53.imageshack.us/img53/2534/83119ty3.jpg[/IMG]

Ne zaman Güneydoğu’dan şehit Mehmetçik haberi gelse ülkemin herhangi bir köşesinden bir yiğidimizi daha kaybettiğimizi öğrensem Zığındere şehitliğini hatırlarım… Kalbim ağlar sessizce…
Çanakkale’de yan yana yatan kaderleri birlikte çizilmiş bu diyarın dört bir yanından gelen kahramanları gözümün önüne getiririm. Eminim bu haberleri duymak onları da rahatsız ediyor. Hele hele torunlarından bazılarının ırkçılığı öne çıkarıp asıl değerlerine ihanet ettiklerini gördüklerinde…
Ziyaretlerinizde her zaman nereden geldiği belli olmayan tatlı bir esinti karşılar sizi Gelibolu yarımadasındaki Zığındere Sargıyeri şehitliğinin kapısında…
Adeta farklı bir yere geldiğinizi hissettirir
[IMG]http://img144.imageshack.us/img144/3401/83120ce1.jpg[/IMG]
Daha içerideki kitabede yer alan sevgili Peygamberimizin (S.A.V.) sözleri Kuran-ı Kerim’den bir ayet ve üstad Mehmed Akif Ersoy’un Çanakkale şehitlerine şiirinden birkaç dize düşünen insanı şöyle bir kendine getirecektir eminim…
Hemen önünüzde yükselen mütevazı anıt ve Osmanlı Devleti’nin dört bir yanından gelen doğru dürüst mezarı bile olmayan binlerce silah arkadaşını temsil eden şehitlerimizin özenle dizilmiş albayrakla süslü mezar taşları…
Burayı her ziyaret edişimde bıkmadan usanmadan okurum o taşları o isimleri…
Benim için Çanakkale'deki gösterişli bir çok anıttan çok daha değerlidir onlar...
Lütfen sizler de dikkatli bakın o mezar taşlarına. Bütün ideolojilerinizi bakış açılarınızı görüşlerinizi şu kritik günlerde sabahtan akşama kadar kafanızın içine doldurulan bir sürü bilgileri bir kenara koyun.
Bakın işte hemen solunuzdaki sıraya… Hakkari Şemdinli’den Yahya oğlu Turgut…
Silivri’den Maksut oğlu Rüstem… Mahsun…
Yattığınız o toprakta aslında o kadar çok şey söylüyorsunuz ki bizlere
[IMG]http://img53.imageshack.us/img53/3156/83124wl6.jpg[/IMG]
Peki ya sen Hakkari Yüksekova’dan Şaban oğlu Emin…
Hadi anlatsanıza bizlere torunlarınıza
[IMG]http://img139.imageshack.us/img139/355/83125in2.jpg[/IMG]
Isparta-Uluborlu’dan Cevad oğlu Bahaddin…
Kütahya Emet’ten Yusuf oğlu Yasin…
Mardin Kızıltepe’den Aziz oğlu Mahmud…
Fethiye’den Rükneddin Oğlu Himmet…
Adıyaman Gerger’den İbrahim oğlu Ahmet!!
Sizler… Dünyayı şöyle bir sallayan kahramanlar… Nasıl yatarsınız burada sakin sakin…
Hadi kalkın ama…
Çünkü ben dirilerden ümidi kestim
Desenize bizlere…Hangimiz haksızlığa uğramadık ? Hangimiz bağrımıza taş basmadık?
Sizler değil miydiniz? Halife cihad ilan ettiğinde arkasındaki nedenleri hiç sorgulamadan bu çağrıya uyan…
Sizler değil miydiniz Çanakkale’de Zığındere’de makinalı tüfeklerin namlularının ucunun kızardığı şarapnellerin kolların bacakların kan yağmuru altında havada uçuştuğu Bursalı Mehmet Nihat’ın:
“Siperler muharebede derin birer mezbaha halindeydi…. Bombardıman o kadar müthiş olurdu ki bu ateşin altında ileri hatlarda canlı insan kalacağına ihtimal verilmezdi.” dediği o dehşetli tablonun kahramanları…
Anlatsanıza İngilizler tarafından şehid edilen arkadaşlarınızın intikamını almak için ettiğiniz yeminleri…
Ya sen 57. Alay şehitliğinde yatan 4. Bölük Komutanı Diyarbakırlı Teğmenim Şevki… Arıburnu’nda Anzakların döşediği lağım patlayınca havaya uçanların memleketleri nereydi acaba? Anlatsana neler hissettiğini bizlere?
Anlatsanıza… Sarıkamış’ta birlikte donduğunuzu… Beyaz ölümün bile hiçbirinizi ayırmadığını… Açlıktan bir deri bir kemik kalmış soğuktan kirli gri renge dönüşmüş hareket etmeye mecali olmayan ellerinizle hep birlikte at pisliğinin içinde ağzınıza atacak bir arpa tanesi aradığınızı… Ağrı Patnos’tan Mesut oğlu Yusuf… Afyon Davulca’dan Dedeoğlu İhsan...
Haykırsanıza aslanım tifüs binlercenizi kırıp geçirirken bile ayıramadı ya sizi…
Van - Başkale'den Selahaddin oğlu Duran! Sizler değil miydiniz? Yozgat’lı Ziveroğlu Ahmet’le beraber köyünüzde nişanlınız sözlünüz gözü yaşlı sevdiceğiniz yolunuzu beklerken Galiçya’da Polonyalı kızlara aşık olan… Öz be öz düşmanınız Rusların siperlerine gidip karşılıklı çay içen sonra kendi siperinize dönüp yeniden bombardımana başlayan…
Anlatsanıza o cehennemi sıcaklarda günlerce aç susuz bir halde çölü geçerek bir Donkişot misali Süveyş kanalına saldırdığınızı… Filistin’de Nablus’ta Tulkarim’de Türk Kürt demeden General Allenby’nin süvarilerine hep birlikte teslim olduğunuzu… Esir kamplarında bin yıldır birlikte yaşadığınız vatanınızın evinizin Anadolunuzun hasretiyle yanıp tutuştuğunuzu…
O kadar aşıktınızki bu topraklara
[IMG]http://img144.imageshack.us/img144/5584/83126dc3.jpg[/IMG]
Ordu Perşembe’den Ethem oğlu Rıfkı Tunceli-Hozat’tan Velioğlu İbrahim Samsun’dan İdris oğlu Baki Urfa’dan İbrahim oğlu Abdülkerim…
Trabzon’dan Üsteğmen Ethem oğlu İdris…
Siz değil miydiniz? Mustafa Kemal Paşa hepinizi göreve çağırdığında her bir yandan koşup gelen… Afyon Kocatepe’de hep birlikte Allah’a dua edip işgalci Yunan askerine Dumlupınar’ı dar eden? Ya da Fransızları güneyden kovan?
Lütfen kalkın kahramanlar... Bu ülkenin insanları daha önce alevi-sünni sağcı-solcu diye birbirine düşman edilirken şimdi Türk-Kürt diye mi kırdırılacak?
Sesiniz ta Kandil dağı'ndaki terör kamplarında duyulsun! Söyledikleriniz bu milletin bütün fertlerinin şuuruna işlesin!
Terörist kamplarının hiçbir şekilde sivillere zarar vermeden yok edilmesinin hedeflenmesi gerekirken “Erbil’i dümdüz edelim! Musul’u da Kerkük’ü de alalım!” çığlıkları atan şehit sayısını çok daha artıracak mantık dışı hareketlere çağıranlara ırkçı vurgular yapan teröristle vatandaşını ayıramayıp rencide edici sloganlarını söyleyip yazılar yazanlara karşı da
gerekli cevabınızı verin
[IMG]http://img139.imageshack.us/img139/9210/83127hx2.jpg[/IMG]
Lütfen dirilin artık !
Bu toplum en büyük amacı karşılıklı ırkçılığı körüklemek olan (bunu bugüne kadar her şeye rağmen başaramayan ancak tohumlarını atan) PKK terör örgütünün (ve tabi ki destekçilerinin) oyununa asla gelmemeli!
Öyleyse ne duruyorsunuz mezarınızda…

Tarihçi-Yazar Dr. Tuncay Yılmazer

kronik 30.08.2008 20:35

Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana.

Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca seslendim sana,cevap vermedin küstüm sonra.Hani söz vermiştin. Kartopu oynayacaktık ilk kar yağdığında. Hava çok soğuktu ama babannem ağlarken ''oooyyy ciğerim yanıyor'' diyordu.

İnsanın ciğeri nasıl yanar baba?

Çok büyük bir kalabalık vardı.Herkes ama herkes ağlıyordu.Hep bir ağızdan ''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' diyorlardı.Sen şehitsen ölmüş olamazsın.

Ölmediysen nerdesin baba?

Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu.Sen onu hep göklerde görmek isterdin.''Kutsal sevdam bayrağım'' derdin ya hani. Nedense biraz da kıskandım o zaman seni. Affet baba.Peki neden anlamıyorum hala.

Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü?

Çok karıştı aklım baba.Vatanı kim bölmek ister ki.Bu büyük günah değil mi? Dedem anlatırdı ya hep ''benim dedem Çanakkale’de şehit oldu vatanı kurtarmak için'' derdi ya...O zaman büyük büyük dedem yok yere mi öldü? neden tekrar vatanı bölmek istiyorlar baba? Hani okula gidince her şeyi öğrenecektim.Bunları neden öğretmiyorlar baba? Bildiğim tek şey var.

O da sen yoksun yanımda.

Annem çok özlüyor seni biliyorum. Babanla gurur duyuyorum diyor. İnsan gurur duyunca ağlar mı? Özleme alışır mı baba?

Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba?

Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla. Hem duman da çıkmıyor. Ama içimde bir yer var. Seni her düşündüğümde orası çok acıyor,sızlıyor,sanki kopacakmış gibi oluyor.Sanki birileri devamlı kalbimi sıkıyor.Galiba sen yokken hep hasta oluyorum baba.

Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler? Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der?

Gel de anlat bana.Anlat, öğret ki bende şehit olayım baba

kronik 31.08.2008 12:52

atalarımın kanlarını dökerek binlerce şehit vererek aldıkları bu toprakları kimsenin bölmeye gücü yetmedi yetmiycek gerekirse kanımızın son damlasına kadarsavaşmaya hazırızı ATATÜRK ün ve türk milletinin kurtardığı bu toprakları korumak bizlerin görevi
BİR ŞEHİT ÖLÜR BİN ŞEHİT YERİNE GELİR VATAN SAĞOLSUN
şehitlerimizİn aillelerine ALLAH sabır versin
şehitlerimizin mekanı cennet olsun ruhları şaad olsun

Arif Coşkun 02.09.2008 13:20

Cevap: TERÖRÜ KINIYORUZ

Şehitleri toprağa,acıları yüreğimize gömdük.Hep bir ağzıdan dedikki...
HAKKIMIZ HELAL OLSUN
Bu vatan için hayatlarının baharında şehit düşen askerlerimiz,
Serkan,Salim,Bülent ve Yaşar toprağa verildi.Ağıtlar gözyaşlarına karıştı...

Devletin makam aracıyla, PKK gösterisine gittiler.Hep ağızdan dedikki...
HAKKIMIZ HARAM OLSUN
Dünya Barış Günü kutlamaları, Adana'da savaş çığlıkları ile kutlandı.DTP li vekiller, "Apo'lu" mitinge kırmızı plakalı makam aracıyla gidip destek verdiler.

Hainlerin dağda olanları Mehmetçiği şehit ederken, Mecliste olanları da Türkiye'yi arkadan vuruyor."Apo" Posterlerini ve PKK paçavralarının asıldığı örgüt sloganlarının atıldığı mitinglerde teröre destek konuşmaları yaptılar.

YUHHHHHHHH OLSUNNNNNN....

kronik 02.09.2008 15:17

--->: Cevap: TERÖRÜ KINIYORUZ

[quote=arifcoskun;304366]Şehitleri toprağa,acıları yüreğimize gömdük.Hep bir ağzıdan dedikki...
HAKKIMIZ HELAL OLSUN
Bu vatan için hayatlarının baharında şehit düşen askerlerimiz,
Serkan,Salim,Bülent ve Yaşar toprağa verildi.Ağıtlar gözyaşlarına karıştı...

Devletin makam aracıyla, PKK gösterisine gittiler.Hep ağızdan dedikki...
HAKKIMIZ HARAM OLSUN
Dünya Barış Günü kutlamaları, Adana'da savaş çığlıkları ile kutlandı.DTP li vekiller, "Apo'lu" mitinge kırmızı plakalı makam aracıyla gidip destek verdiler.

Hainlerin dağda olanları Mehmetçiği şehit ederken, Mecliste olanları da Türkiye'yi arkadan vuruyor."Apo" Posterlerini ve PKK paçavralarının asıldığı örgüt sloganlarının atıldığı mitinglerde teröre destek konuşmaları yaptılar.

YUHHHHHHHH OLSUNNNNNN....[/quote]
BİR ŞEHİT ÖLÜR BİN ŞEHİT YERİNE GELİR VATAN SAĞOLSUN

can_23 02.09.2008 16:03

lanetleme ile hic bisi kazanilmiyor arkadaslar hic bisi elde edinilmiyor inanin tr bole gelmis bolede devam eder gider insallah dahada kotuye gitmesinde ele baslari ceza evinde ne oluyor hic bisi ye ic yat kalk rahatlik genc yasta arkadaslarimiz sehit oluyor ocaklar yaniyo ama bizim o guzelim ulkemizde can yakan insanlari birakin olu degil canli yakalayinca ne yapiyorki devletimiz sorguluyo misafir ediyo bi kac sene sonra birakiyo
tr de degilde diger bi ulkelerde ole hayinligi yapani aninda cezasini agir bi sekilde odettirirler bende askerlik yaptim ama bilmiyorum baska bisi yazmiyacam

Arif Coşkun 04.09.2008 14:19

Hainlerin dini imanı yok
Ramazanı iftarda şehit ettiler.
Pkk'lı hainler Bingöl'de iftar saati askeri aracı taradı.Ramazan Demirci ve Eyüp Gürsoy şehit oldu.Ancak şehitlerimizin kanı yerde kalmadı.Dört hain öldürüldü.

ALLAH AŞKINA TERÖR BİTSİN ARTIK
Bir anne düşünün
Yavrusunu 9 ay bedeninde taşıdı,
Yavrusunu dünyaya getirdi,
Ona sevgisini verdi canını verdi,
Ve bu anne...
Canından çok sevdiği yavrusunu, henüz gencecik
fidan gibi yaşta kara toprağa veriyor...
Oğlunun geleceği günü dakika dakika sayarken
oğlunun ölüm haberi geliyor...
Bu annenin acısını kimse bilemez...
Öz oğlunu henüz 20 sinde kara toprağa veriyor...
Evet hergün kahroluyoruz...
Bir vatan evladımızı kaybettik mi hergün
üzüntümüz kat kat artıyor..
Kan dökmeyi burada bitirelim artık, ne olur...
Burada bitsin ne olur...
Gerçekten bıktık artık hergün kahrolmaktan...
Hergün acıya boğulmaktan...
Türkiye gibi;
"Dostlukta, sevgide iyi niyette" Tarih boyunca ve şu anda
Dünyaya nam salmış bir ülke;
Bu acıları yaşamamalı,
Bunu haketmemeli,
Bu üzüntüleri çekmemeli,
Barış istiyoruz,
Kardeşlik istiyoruz,
Sevgi istiyoruz,
Dostluk istiyoruz,
Ağlamak istemiyoruz,
Gülmek istiyoruz,
ALLAH AŞKINA BİTSİN ARTIK...
Ve Allah aşkına bitsin artık...
ALLAHIM duy sesimizi,sen samimi duayı
asla geri çevirmezsin..
Sana yalvarıyoruz...
Şu andan itibaren bu kara günler bitsin artık...
Güzel günler başlasın...
Mutlu günler başlasın artık...
Vatanımıza canımız feda olsun...

Ve buna lafla değil artık kalıcı bir çözüm bulunsun,birşeyler yapılsın.Ölen şehitlerimize Allah'tan rahmet ve yakınlarına sabır, başsağlığı dilerim.
Süre 4 Eylüle kadardı sanırım,
Avatarına siyah kurdale koyarak terörü prostesto eden duyarlı arkadaşlara da teşekkür ederiz.

kronik 04.09.2008 14:57

[B][COLOR=darkorange]Evet siyah kurdelalı avatar kullanan tüm arkadaşlarıma ben de teşekkür ediyorum [/COLOR][/B]

SONMEZ 04.09.2008 15:49

Tarih boyunca şanlı ecdadımızın şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarda,
vatansever ve ulusalcılık adına konseyler oluşturan, çeteler kuran, hem de,
güvenlik teşkilatlarımız içerisinde teşkilatlanan bir yapılanma yaşandığı sürece,
daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim kalır,...

Jitemin kurucusu Deli Küçük, Sabancı suikastcısının Afyon cezaevinde öldürülmesinde,
Ergin kardeşler çetesiyle ve yasadışı bir çok örgüt ile bağlantılı olan generaller,
koktellerde, lobilerde, cirit atmaya devam ettikleri sürece,
daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim kalır,...

Abant toplantılarında, yalı konseylerinde,
neresi bombalanacak, neresi kan gölüne çevrilecek...vs kararlar almak için
vatansever ve ulusalcı amcalar cirit attıkları sürece,
daha çook fidanlar solar, daha çoook analar ağlar, daha çoook bebekler yetim yetim kalır,...

Güneydoğuyu haritamızdan çıkaran, toprak bütünlüğümüzü ve bağımsızlığımızı hiçe sayan,
zürriyetsiz hürriyet düşmanı, ramazan sayfaları yayınlayan hürriyetler yayın hayatlarına devam ettikçe ve de destek gördükçe,

Daha çoook diyeceklerim vardı da;
Daha önce de dediğim gibi;

ŞU MÜBAREK RAMAZAN'IN İLK GÜNLERİNDE,
UZUN BOYLU KİŞİLERİ : [B]UZUN 2000[/B]
KISA BOYLU OLANLARI DA : [B]KISA 2000[/B]
OLARAK GÖRMEYE VE ALGILAMAYA BAŞLADIĞIM,
YAVAŞ YAVAŞ, [B]İFTAR'[/B] A YAKLAŞTIĞIMIZ ŞU SAATLERDE,
ANCAK BU KADARINI YAZABİLİYORUM.

Arif Coşkun 04.09.2008 17:30

2004 yılının haziran ayı idi sanırım.

Bugün de AK Parti’nin önde gelen Mülkiyeli simlerinden biriyle Gayrettepe’de bir lokantada karşılaştık.

Daha önce üstlendiği ve hükümette alabileceği görevler nedeniyle ona bazı düşüncelerimi ve korkularımı aktarmak istedim.

Dinledi. Ogün, hükümet olarak, mutlaka tedbir almaları gereken birçok problem olduğunu ama bunlardan bir ikisinin çok öncelikli olduğunu söylemiştim. Eğer bu konuda tedbir alınmazsa, dağlar gibi bazı şehirlere de yeniden ‘bayrak dikme’ ihtiyacı hâsıl olacağını söylemiştim.

Beni o günün şartları içinde dikkate almaya değer bulduğunu sanmıyorum. Çünkü o zamanlar, kendileri iktidar olduğu için bir çok meselenin şıp diye çözüleceğine inanıyorlardı.

Ben yine de kendimce önemli bulduğum üç temel konuyu arz etmiştim.

Onların birincisi, bu yazıda işlemeyi düşündüğüm konu idi: Şehirdeki kapkaç, terör ve hırsızlık!

Büyük şehirlerin cadde ve sokaklarının geceleri ‘Kandil Dağı’na döndüğünü, hırsızların hiçbir telaş ve korkuya kapılmadan istedikleri binaya girebildiklerini ve bunlara hiçbir işlem yapılmadığını, polisin ya yetkisizlikten veya yakalananların biri iki saat sonra bırakılmasından dolayı konunun üzerine gitmediğini bu durumun da onları cür’etlendirdiğini söyledim.

Eğer polisin ve devletin bu konuya ilgisizliği devam ederse en fazla beş altı yıl sonra, başta İstanbul olmak üzere, bütün büyük şehrimizin yaşanabilirlik özelliğini kaybedeceğini söyledim…

Bu konuşmayı yaptığım tarihten önce işim gereği, İstanbul’un arka sokaklarında neler olup bittiğini ve İstanbul’a güneydoğu’dan bindirme kapkaç ve hırsız çetelerinin getirildiğini biliyordum…

PKK’nın tek taraflı silah bıraktığını ilan ettiği dönemde idi. Konuyu, eski bir yurt haberci olarak bölgede irtibatlı olduğum bir yığın eski ve yeni gazeteciden hangisi anlattı, şimdi tam hatırlamıyorum ama şöyle demişti:

“Abi, PKK çocukları kaçırıyor. Bazılarını da ailelerinden kiralıyor. Bunları eğitiyor ve İstanbul, İzmir Ankara gibi büyük şehirlerde dilencilik ve kap kaççılık yaptırıyor. Amaç zadece para değil tabii. Bunlar bulundukları yerde PKK’nın gönüllü katılımcıları olacaklar ilerde. Bir de şehir içi taşımacılığına yatırım yapacaklar”

Ve eklemişti: “Ha bir de İstanbul’da her köşe başında çocuklu dilenci kadınlar göreceksin yakında. Onlara da dikkat etmek lazım”

Bir müddet sonra tam da tarif ettiği tipte, yanlarında bir iki çocuk, iyice sarınıp giyinmiş –yaz kış aynı tip giyim- dilenci kadınlar görünce, “eyvah” dedim “Galiba PKK, devletin çok önünde hareket ediyor”

Gerçi daha sonra benim evime de hırsız girdi. Şikayetçi olarak gittiğim karakolda, duvarda asılı büyük bir tabela ile karşılaşınca, “Dedim ki, kardeşim ne ben geldim şikayet etmeye, ne sen beni gördün. Bir şey yapacağınızı da sanmıyorum”

Duvardaki tabela 70x100 cm ebadında “Suçlunun Hakları”nı içeren bir fermandı adeta. Ferman sahibi de İçişleri Bakanlığı!

Suçlunun hakları! Ben polise sordum:

Peki, Mağdurun hakları ne olacak?

Kahkaha attı demeyeyim ama sinirime dokunacak bir gülme ile –tabii polisin aczini ironik bir şekilde ifade etmek için-[IMG]http://www.karakutu.com/modules/Forums/images/smiles/icon_neutral.gif[/IMG]

“Kardeşim, cesaret edip karakola gelebildin ya! dedi.

O zaman Eminönü Karakolu’nda muhatap olduğum hal aklıma geldi. Türk vatandaşı olmaktan utanmıştım!

Bir gün hanımla birlikte Eminönü’nde yürüyoruz. Çantası da çok ağırdı. Alıp sırtıma attım. Ortam çok kalabalıktı. Bir anda biri hızla bana çarptı. Sendeler gibi oldum ama toparlandım. Normal bir çarpma sandım.

Sonra birden aklıma geldi çantaya baktım. Hanımın cüzdan ve telefonu uçmuştu. Karakola gittim kayıt düşmek için.

Polis, “Yapacak hiçbir şeyim yok kardeşim. Çantana sahip ol” demez mi.

Gazeteciyiz ya, öfkelendim, “Birlikte çalışıyorsunuz herhalde!” deyince çıldırdı. Hanım işin kötüye gittiğini görünce kolumdan çekiştirip çıkardı beni dışarıya…

Tabii ki derdim iki masum polis memurunu çekiştirmek değil! Aksine polisi bile aciz bırakmış terör örgütünün bu şehirleri ne hale getirdiğini göstermek!

* * *

Bütün bunları unutmuş gitmiştim.

Yeniden hatırlamama iki şey neden oldu.

Birincisi APO’nun Avni Özgürel’e söylediği, “PKK’yı bitireni bitirirler” sözü. Diğeri de Talabani’nin oğlunun cüretkar tehdidi: “ABD PKK’yı vurursa Türkiye yanar”

Ben ikisinin de doğru söylediğine inanıyorum. İkisinin de bildikleri var.

Öcalan’ın bildiklerini geçenlerde Mehmet Şevket Eygi kaleme almıştı. “PKK Savaşı Bitmez Çünkü Çok Kârlı Bir Sektördür” diyordu Eygi Ve şöyle yazıyordu:

“Eğer devlet PKK’nın kuruluşunun her aşamasından haberdar idiyse, niye devlet bu örgütü kontrol edemedi ve bütün bu süreçte 40 bin insanımız öldü?

Bence kontrol etmek istemediler. Çünkü Güneydoğu bir sektör olmuştu. Eğer PKK hareketi, sana sınırsız örtülü ödenek kullanma ve para dağıtma imkânını veriyorsa... Bazı insanlara da, dehşet estirme gücünü sağlıyorsa... Ki bazı Jitem mensupları ne asker, ne de polisti. Bazıları Yeşil gibi hüdanâbit adamlardı. Bu timlerin içinde, ‘Yolda bizi sollayıp geçen arabaları durdurup içindekileri öldürdük’ diyen adamlar bile vardı. Bir de tabii Güneydoğu’da uyuşturucu işi de çok ciddi bir gelir kapısı haline geldiyse... Sonuçta bütün bu kirli paranın ayakta tuttuğu bazı dengeler var demektir. Güneydoğu’daki bu tablo, Türkiye’de birçok yapıyı besledi.”

Bu iddiaların her biri, hamasi nutuklardan geçilmeyen bir ülkede, hükümetlerin yıkılmasına neden olacak kadar büyük işler! Peki, bizde ne oluyor?

Ne zaman halk “ya ne oluyoruz” dese hemen birileri, orada burada birkaç başı örtülü kız çocuğu bulunup bir kaç irticai faaliyet(!) yaptırıyor, onu da çanakçı medyamız büyük puntolarla afişe ediyor ve iş bitiyor. Vatandaş da “aman irtica gelmesin bari!” deyip susuyor…

* * *

Tabii işin aslı başka! PKK terörü yüz milyarlarca dolarlık bir sektör. Muazzam bir uyuşturucu ticaretini kamufle ediyor. Onun gölgesinde silâh, mühimmat, cephane, patlayıcı kaçakçılığı yapılıyor. Ve tabii, bu savaşın tozu dumanı içinde milyarlarca dolar ‘örtülü ödenek’ dağıtılıyor. Taraflar “birbirine” milyarlarca dolar kazandırıyor. İşte bu yüzden “Bu sektör var oldukça bu savaş bitmez” deniliyor. Bu kadar yağlı ballı bir işi kim bitirir?

Kimse bitirmez. Yeter ki ‘cambaza bak işi’ tutsun!

PKK ipteki cambazdır sadece. Buna inanın ey halkım. İpin ucu kimlerin elinde bilemiyorum ama PKK, sadece ipte oynayan bir cambazdır. Ama önce onu ipten indirmek lazım.

* * *

İmdi derim ki, Ey millet, madem ki ‘ipteki cambazı’ (PKK) düşürmeye niyetlendin, durma, devam et! Bak ipin ucu ta nerelere vardı? Kimler işin içine giriyor, kimler bağırıyor, kimler müdahale ediyor, kimler “aman yapmayın!” diyor, gör.

Ve anla ki bu bir Kürt – Türk kavgası değil. Bu bir hak arama kavgası da değil. Elbette işin içinde bunun bir hak hukuk arama olduğunu sanan saflar vardır.

Apo’nun bir ‘hizmetli’ olduğunu unutma. Uçakta getirilirken niçin “ben de Türk’üm, müsaade ederseniz Türk Devletine hizmet ederim” dediğini ve bunun ne anlama geldiğini düşün! Saddam, Arafat gibi nice isimler geldi geçti bu coğrafyada. Hep ‘hizmetli’(!) idiler.

Unutma ve peşini bırakma! Bu sefer bütün tarafları ürküttün. Ne olur gevşeklik gösterme! İşin peşini bırakma. Bu oyunu bu sefer de bozamazsak gerçekten memleketi kaybederiz. Hele de problemi çözmeyi kafaya koymuş bir cumhurbaşkanı, bir başbakan ve bir genelkurmay başkanı bulmuşken!

İkinci sözüm İşleri Bakanı’na.

Lütfen, şehirlerimizi artık, kapkaç belasından, hırsızlık ve gasptan kurtarın. Polis pekâlâ bunu yapabilir ama eli kolu bağlanmış durumda.

Büyük şehirlerimizin gece hayatı, taşıma sektörü, hizmet sektörü, park ve otopark işletmeleri, hırsızlık ve kapkaç hizmetleri(!) büyük oranda PKK, Köy Korucuları ve onların şehir içindeki uzantıları tarafından organize ediliyor.

Geçtiğimiz dönem ya bilerek ya bilmeyerek bu konuların üzerine hiç gidilmedi. Artık şehirlerimizin bize ait olmasını, geceleri de gezilebilen, evlerinde rahat uyunulabilen kentler olmasını sağlayın…

Şuna inan ki, Taksim meydanındaki kapkaç terörüne, yüz – yüz elli neferli hırsızlık çetelerine son verilmedikçe, Kandil Dağındaki terörü de bitiremezsiniz…

Önce taksime huzur ve güven bayrağı dikin ki, Kandil kendiliğinden temizlensin!

M.Ali BULUT

Belki önceki tarihli bir yazı ama,haklı tarafları oldukça fazla biraz uzun bir yazı ama okumaya değer diye düşünüyorum.

EyüphanAydın 28.11.2008 19:43

Terörü Lanetliyoruz|Herkezi Ortak AvaTar ve İmza Kullanımına Davet Ediyorum..!

Tüm herkezi Olan bu terör olaylarını [B]********likleri[/B]

kınamak için ortak simge ve avatar kullanımına davet ediyorum....

[B]Şehitler Ölmez VaTan bölünmez.[/B]

[B]Avatar[/B]

[B]Not : [/B]Avatar için değişik önerisi arkadaşlar.. konu içinde belirtebilirlerse sevinirim..
[B]
[QUOTE]
[img]http://img100.imageshack.us/img100/8669/avatar2im2.jpg[/img][/QUOTE]

[B]İMZA ;[/B]

[QUOTE][img]http://img522.imageshack.us/img522/6743/bayrakvw0.jpg[/img][/QUOTE]

[B]Ezan dinmez Bayrak İnmez VATAN Bölünmez.

Şehitler Ölmez VATAN Bölünmez.[/B]

[B]Not ;[/B] Terörü kınayan sözlerde yazılabilir,sadece bu kampanyaya destek verelim.

seva 28.11.2008 19:51

Cevap: Terörü Lanetliyoruz|Herkezi Ortak AvaTar ve İmza Kullanımına Davet Ediyorum..!

Ezan dinmez Bayrak İnmez VATAN Bölünmez.

Şehitler Ölmez VATAN Bölünmez.

Kardelencicegi 28.11.2008 20:22

Cevap: Terörü Lanetliyoruz|Herkezi Ortak AvaTar ve İmza Kullanımına Davet Ediyorum..!

[B][COLOR="Red"]Hepimiz Mehmetcigiz...................
Senin kanınla yoğuruldu bu kutsal topraklar Senin kanınla yeşerdi nefes aldığımız bu ağaçlar gözün arkada kalmasın, ey şehidim!

******ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ******

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

VATANSIZLAR INAT VATAN SAG OLSUN............................[/COLOR][/B]

Kardelencicegi 28.11.2008 20:29

[B][COLOR="Red"]Egil kulak ver ceddine, TÜRK`e kefen giydirmek hangi itin haddine,Vatanimizi bölmek isteyen o itlere inat tüm Sehitlerimizin ruhu icin bu mesaji herkes okusun,bu mesaji o itlerde okuyacaktir.SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ VATANSIZLARA INAT VATAN
SAG OLSUN.[/COLOR][/B]

navruz58 28.11.2008 20:32

vatan sana canim feda türkiyem

sandalli 28.11.2008 21:04

Terörle bir yere varilmayacagini ne zaman anlayacaklar, dökülen kanlar yerde kalmasin.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:40.