![]() |
İlk altın madalya Ramazan'dan
[B][COLOR="Red"]İlk altın madalya Ramazan'dan[/COLOR]
Serbest sitildeki karşılaşmada güreşçimiz Ramazan Şahin Finalde Ukranya'lı rakibini yenerek altın madalyayı kazanadı... Çin'in başkenti Pekin'de devam eden 29. Yaz Olimpiyat Oyunları'nda, Serbest Güreş Milli Takımı'ndan 66 kiloda mücadel eden Ramazan Şahin finalde Ukraynalı Andriy Stadnik'i puan üstünlüğü ile yenrek Türkiye'nim olimpiyatlardaki altın madalyasını kazandı.[/B] |
--->: İlk altın madalya Ramazan'dan
güreşçilerimiz de olmasa biz nasıl madalya alırdık ki ? iyi ki güreş ata sporumuzmuş :D :D :D
|
helal olsun...durmak yok yola devam:D
|
VALLA ARKADAŞLAR BEN HİÇ SEVİNMEDİM ÇÜNKÜ EN ÇOK UMUDUMUZ OLAN SPOR DALLARINDAN HALTER VE GÜREŞTE HİÇBİR BAŞARI SAĞLAYAMADIK.BEN DİYORUMKİ AĞLANACAK HALİMİZE SEVİNMEYELİM.
|
[QUOTE=ULUTÜRK_58;298832]VALLA ARKADAŞLAR BEN HİÇ SEVİNMEDİM ÇÜNKÜ EN ÇOK UMUDUMUZ OLAN SPOR DALLARINDAN HALTER VE GÜREŞTE HİÇBİR BAŞARI SAĞLAYAMADIK.BEN DİYORUMKİ AĞLANACAK HALİMİZE SEVİNMEYELİM.[/QUOTE]
bende onu söylemek istemiştim halterde sporcu transfer ederiz bulgaristandan atletizmi de kendi sporcumuz dopingli çıkar yabancı uyruklu elvanı türkleştirirz ve bunlarlada gurur duyarız neden sporcu yetiştiremiyoruz bizim içimizden de bi çok michael phelps ler çıkabilir aslında ..... |
-->: İlk altın madalya Ramazan'dan
[B]Ramazan'ı tebrik ediyorum. Helal olsun...[/B]
|
helal olsun kardeşimde hafta sonu başlıo güreşe işallah onuda madalyalar kazanırken görürüm.
|
cok sükür, allah kuvvet versin insallah...
keske her yarisanimizin dua ile ciksa da basarili olsa... |
[B]Bu saatten sonra alınacak madalya pek birşey ifade etmesede, Ramazan kardeşimizi; bütün olumsuzluklara, takım arkadaşlarının yaprak dökümü gibi sırayla elenmesine karşın başını dik tutarak Olimpiyat şampiyonu olmasını canı gönülden tebrik ediyorum...
Arkadaşlar günümüzde devam edilen güreşle eski güreşin arasında dağlar kadar fark var. Şimdikinde güç ve teknikten daha önemli olarak şans devreye giriyor. Kuvvete dayalı bir sporunda şansla sonuca ulaşması ne derece mantıklı tartışılır... O yüzden güreşçilerimizin elenmesinde herhangi bir sorun yok... Bu saçma kurallar değiştiği andan itibaren eskide olduğu gibi bütün şampiyonalara ambargomuzu koyacağız ;)[/B] |
[B][U][COLOR="Indigo"][FONT="Trebuchet MS"]Hellal çok ıyı gıdıyoruz süper'riz..:)[/FONT][/COLOR][/U][/B]
|
hayırlı olsun nice başarılara inş...
|
[I][B]ohh be sonunda
ama çok geriyiz 40-45 altın madalya alan ülkeler var inş devamıda gelir [/B][/I] |
koş samet sen al madalyaları sen kırarsın bütün rekorları:D
|
[QUOTE=sivaslı_gız;299081]koş samet sen al madalyaları sen kırarsın bütün rekorları:D[/QUOTE]
:D:D:D:D götürmediler beni :D gerçi karate yok heral :D |
seni asıl karatye koyarlarsa büyük eşeklik etmiş olurlar burda ben varım:D:D:D
|
[QUOTE=sivaslı_gız;299084]seni asıl karatye koyarlarsa büyük eşeklik etmiş olurlar burda ben varım:D:D:D[/QUOTE]
[B]mavi altı gidemiyor :D [/B] |
ben zaten mavi kuşak seviyesindeyim bana sökmez:D
|
[QUOTE=sivaslı_gız;299086]ben zaten mavi kuşak seviyesindeyim bana sökmez:D[/QUOTE]
:D:D:D:D:D:D:D güldüm :D:D:D:D |
aynaya baktın ondan mı güldün ewt bencede çok komik bende güldüm:D
|
[QUOTE=sivaslı_gız;299088]aynaya baktın ondan mı güldün ewt bencede çok komik bende güldüm:D[/QUOTE]
aaaa aaa sendemi aynaya baktın :D |
hayır aynaya bakmadım sana katıliim dedim gariban yalnız kalmasın:D
|
[QUOTE=sivaslı_gız;299091]hayır aynaya bakmadım sana katıliim dedim gariban yalnız kalmasın:D[/QUOTE]
[B]çok sağol beni düşündüğün için ama ben yalnızlığı severim gerek yoktu bea :)[/B] |
rica ederim bugün bir gece kavgasının daha sonuna geldik mi acaba daha devam edlimm mi samet bey:D
|
[QUOTE=sivaslı_gız;299094]rica ederim bugün bir gece kavgasının daha sonuna geldik mi acaba daha devam edlimm mi samet bey:D[/QUOTE]
[B]valla sen biliin ne dersen o :D [/B] |
bu kavga sıktı yarın ki kavgayı sen başlat bunu ben başlattım ama konu farklı olsun bütün kavgalar karateden:D:D:D
bak konuyada kimse yazmadı bizim yüzümüzden savaş alanı gibi oldu bura:D |
[QUOTE=sivaslı_gız;299098]bu kavga sıktı yarın ki kavgayı sen başlat bunu ben başlattım ama konu farklı olsun bütün kavgalar karateden:D:D:D
bak konuyada kimse yazmadı bizim yüzümüzden savaş alanı gibi oldu bura:D[/QUOTE] [B]evet yaff gitti konu tamam yarın ben başlatıyorum bu arada bu forumun adı neydi :D bizim savaştan unuttum :D [/B] |
bende unuttum yav ana ben daha yatsıyı kılcam:D:D:D
|
[QUOTE=sivaslı_gız;299100]bende unuttum yav ana ben daha yatsıyı kılcam:D:D:D[/QUOTE]
[B]sen böle durursan sabaha bile yetişemen :)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:37. |