![]() |
TİCARET MESLEK LİSESİ MEZUNLARI
[COLOR="Red"][B]ticaret lsiesi 1987-1990[/B] mezunları varmı yada bilen varmı??[/COLOR]
|
--->: ticaret lisesi mezunları
beni tanıyan varmı arkadaşlar sarper yalçın :)
|
Cevap: ticaret lisesi mezunları
merhaba ben seni taniyorum galiba yanilmiyorsam 1990 da ayni siniftaydik 9-c:):):) ben hilal mert
|
ben 1989 1990 ticaret lisesi mezunuyum. adım soyadım mehmet yüksel. eski arkadaşlarımı ve okul yıllarımı özledim. tanıdık çıkabilir diye yazıyorum. herkese selamlar.
|
unutmadan benim sınıfımdaki arkadaşlardan mesela. hakan şeker (en yakın arkadaşım) fatih aydoğmuş, aylin. şenay, mehmet yıldırım, çirkin nuri, yusuf. canan, aslıhan. sırık yusuf şimdilik aklıma gelenlerdi..........................
|
bende tıcaret mezunuyum ama seneyı unuttum ııyı mı :D
2 3 sne oldu iste benı tanıyan el kaldırsın :D:D:D:D:D::D |
MERHABA ARKADAŞLAR OKULUN ADINI TİCARET MESLEK LİSESİ DİYE DÜZELTSEK İYİ OLUR. SARPER YALÇIN VE HİLAL MERT MERHABA BENDE SİZLERİ TANIYORUM. 1990-93 HÜSEYİN KARABABA. SELAMLAR TANIDINIZMI ACABA.....
|
ARKADAŞLAR BEN DE 1990-1991 MEZUNUYUM 11/D ŞUBESİ TANIYAN VEYA BİLEN VARMI
HADİ ARKADAŞLAR BEKLİYORUM |
Sivas Ticaret Lisesi 1992 mezunu varmı.eşim ve ben 92 mezunuyuz.
|
Cevap: --->: ticaret lisesi mezunları
slm sarper dilek ben hilalin ablası..
|
arkadaşlar ben MEHMET ALİ YILDIRIM sivas ticaret meslek lisesi 1990-1991 mezunuyum beni tanıYAN LAR BENLE İRTİBATA GEÇEBİLİRLERMİ [email]mehmetali583@hotmail.com[/email] 05062874421
|
mrb dilek ben seni hatirladim hilal napiyo nasil
|
arkadaşlar bir kopukluk var muhtemelen giriş çıkışlarımız tutmuyor beni tanıyan kim varsa msn veriyorum [email]sarperyalcin@hotmail.com[/email] .......
|
bülent akını tanıyan varmı
|
ismim aksel bende ticaret lisesi mezunuyum.sınıfım XI/G numaram 1351.1991-1992 mezunuyum.arkadaşlarımı arıyorum.biz boşamı öğrendik bu bilgisayarı,daktiloyu.bu mezunların elleri hiçmi tuşlara gitmez.nerdelerrrr.
|
ben 1986-1987 mezunuyum (11-D) Metin ILHAN taniyan var mi ? [email]minnsi4458@yahoo.de[/email]
|
[QUOTE=sarissa_58;370855]bende tıcaret mezunuyum ama seneyı unuttum ııyı mı :D
2 3 sne oldu iste benı tanıyan el kaldırsın :D:D:D:D:D::D[/QUOTE] tanisak el kaldiracazda isim yok adres yok |
[QUOTE=bora58;375712]MERHABA ARKADAŞLAR OKULUN ADINI TİCARET MESLEK LİSESİ DİYE DÜZELTSEK İYİ OLUR. SARPER YALÇIN VE HİLAL MERT MERHABA BENDE SİZLERİ TANIYORUM. 1990-93 HÜSEYİN KARABABA. SELAMLAR TANIDINIZMI ACABA.....[/QUOTE]
Hüseyin Karababa onları tanıdın da beni tanımadınmı....???? |
selam bende 91 mezunlarındanım,şuan sivasta değilim ogünlerimi özlüyorum
|
[B][QUOTE=bora58;375712]MERHABA ARKADAŞLAR OKULUN ADINI TİCARET MESLEK LİSESİ DİYE DÜZELTSEK İYİ OLUR. SARPER YALÇIN VE HİLAL MERT MERHABA BENDE SİZLERİ TANIYORUM. 1990-93 HÜSEYİN KARABABA. SELAMLAR TANIDINIZMI ACABA.....[/QUOTE]
TİCARET MESLEK LİSESİ MEZUNLARI olarak değiştirilmiştir.[/B] |
Cevap: TİCARET MESLEK LİSESİ MEZUNLARI
slm üyeler aynen duruyo hani nerde 91 mezunları özlkle fatma yaraşı arıyorum
|
fatma yaraş nerede bilmiyorum ama ben,
bir ticaret lisesi 93 mezunu olarak buradayım....... |
ismail kardeş 91 mezunları dedim sizi sormadım
mesela m.ali yıldırımı tanıyorum |
[QUOTE=1453svslemn.;501652]slm üyeler aynen duruyo hani nerde 91 mezunları özlkle fatma yaraşı arıyorum[/QUOTE]
FATMA YARAŞ BENİM SINIF ARKAADAŞIM DI SEN KİMSİN İSMİNİ YAZARSAN TANIYA BİLİRİM BENN MEHMET ALİ YILDIRIM BEN DE ARIYORUM AYNI KİŞİ Yİ VE DİĞERLERİNİ DE 1453svslemn. Nickli Üyeden Al?nt? slm üyeler aynen duruyo hani nerde 91 mezunları özlkle fatma yaraşı arıyorum DİYORSUN BENİ DE TANIDIĞINI SÖYLÜYORSUN PEKİ SENİN İSMİN NEDİR |
ticaret lisesi 1993 mezunları varmı
|
96 mezunları nerdesiniz beni tanıyanlar ulaşsın [email]fatihagkus.58@hotmail.com[/email]
|
Selam Ben Ahmet, Ben maalesef mezun olmadan 1989 da 7c den almanyaya gittim, beni taniyan varsa sevinirim.
|
ben düriye şener 1991 mezunuyum beni tanıyan arkadaşlarım lütfen cevap yazsın
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:50. |