![]() |
EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
[B]EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ SİZCE HANGİSİ ?
18/24 25/28 29/34 35TEN YUKARI EVLİLİĞE KARŞIYIM[/B] |
--->: EVLİLİK İÇİN İDAAL YAŞ
[B]25/28[/B]
ne erken ne geç en iyisi |
-->: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
25/28 diorm.
gençliğini yaşaması gerekior.yani cahilliği atlatması gerekir. |
[B]herkesin ideal yaşı farklıdır..mesela benim 18-24 yaş araalığında evlenmem mümkün değildi..ve evlenmedim de..ama başkası askerliğini yapmıştır,işi de vardır evlenir 22 sinde..herkese farklı yani..[/B]
|
--->: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
[B]Bence 25/28 En Uygunu..
........[/B] |
Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
18/24 :D:D:D............................
|
[B]Şartlarımın ve kendimin olgunlaştığı yaş hangisi ise...[/B]
|
Ben 24 yaşımda evlendim en idealide bu bence
|
kadının yaşı 25 olacak erkeğin ise 27 28 olacak...."
|
Bacım biraz abartmış 28 yaş bir erkek için çok. evde kalırız valla onu bir 5 yaş küçültmek lazım.Gerçi paran varsa sorun yok 60ınde bile bulursun.
|
25/28 olması lazım bence ewlenme yası ..
unıversıte askerlık yurtdısı mastır bıtıcek de ben anca ewlenıcem bana kalsa ben dunden razıyım babam yarın desn olur :D :D :D ama sartlar elvermıyo (once mektep ) :) |
bu işiN yaŞI olmAZ naSİP kısMEt İşLerİ.. ne zaMan kıSMetİn varsa o zaMAn OlUr...
|
EVLENECEK KİŞİLER KÜÇÜK OLMAYACAK AMA ÇOKTA BÜYÜKTE OLMAYACAK BENCE 20DEN KÜÇÜK 30DAN BÜYÜK OLMAMALI
|
[B]BENCE BİR SINIRLAMA YAPMAK ÇOK YANLIŞ OLUR. GERÇEK SEVGİNİN HANGİ YAŞTA GELECEĞİ BELLİ OLMAZ. UYGUN EVLİLİK YAŞI BENCE DOĞRU İNSANIN KARŞINA ÇIKTIĞI YAŞTIR... [/B]
|
[B][I]Kader Ne Olursa O Zaman .......:D:D:D[/I][/B]
|
18/24 aslında 20 -24 şıkkı olsaydı :)
|
+60........................................
|
-->: Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
[QUOTE=sensetik;311744]+60........................................[/QUOTE]
NEDEN KÜRŞAD ABİ ........................ :D:D |
bence de 18/24 en ideali....gençliğimde evliliğimi yaşamadıktan sonra yaşlanınca ne yapayım????
|
her insan için değişir. benim için 18 - 24 arası.. zaten şimdi 22 yim demekki zamanım gelmiş :D
|
[QUOTE=Kaptan-58;311852]her insan için değişir. benim için 18 - 24 arası.. zaten şimdi 22 yim demekki zamanım gelmiş :D[/QUOTE]
SANA KIZ BAKALIM HEMŞOM :D:D BNCE EN İDEAL YAŞ BAYAN İÇİN 24; ERKEK İÇİN 26 |
[QUOTE=gul-i_ahmer;311854]SANA KIZ BAKALIM HEMŞOM :D:D
BNCE EN İDEAL YAŞ BAYAN İÇİN 24; ERKEK İÇİN 26[/QUOTE] yok hemşom saol ama bakmayalım ;) ;) |
[QUOTE=Kaptan-58;311852]her insan için değişir. benim için 18 - 24 arası.. zaten şimdi 22 yim demekki zamanım gelmiş :D[/QUOTE]
görürüm seni 24 demeden gidicen sen:D |
[QUOTE=gürün_güzeli;311856]görürüm seni 24 demeden gidicen sen:D[/QUOTE]
olabilir.. zaten bende 18-24 arası diyom :D :D |
[COLOR="Navy"]sen evde kaLmışsnda haberın yok:D geçiyoo zamanınn:) kısmetını ne zaman buLursaN o zamn tabıde.21-25 uygun gıbı[/COLOR]...... |
[QUOTE=fatoş_yvz;311861][COLOR="Navy"]sen evde kaLmışsnda haberın yok:D geçiyoo zamanınn:)
kısmetını ne zaman buLursaN o zamn tabıde.21-25 uygun gıbı[/COLOR]......[/QUOTE] benim zamanım geçiyosa seni zamanın çoktan geçmiş bile :D :D |
[QUOTE=Kaptan-58;311862]benim zamanım geçiyosa seni zamanın çoktan geçmiş bile :D :D[/QUOTE]
dıkkatını iplikle çekerımmm senden 4 beden küçügum:D |
[QUOTE=fatoş_yvz;311873]dıkkatını iplikle çekerımmm senden 4 beden küçügum:D[/QUOTE]
olsun genede evde kalmışsın işte :D :D ...... |
EN ĞÜZELİ EVLENMEMEK BÖYLE DAHA ĞÜZEL OH BEEEEEEEEEEEEEE
|
--->: Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
[QUOTE=ötükenindelisi;312469]EN ĞÜZELİ EVLENMEMEK BÖYLE DAHA ĞÜZEL OH BEEEEEEEEEEEEEE[/QUOTE]
Bencedee bekarlık sultanlık ama gende yaş isterseniz 20 -25 olmalı bence ordaki şık 18 24 diyor bende 19 um uzak olsun evlilik bu yaşta :D |
Cevap: --->: Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
[QUOTE=Peri-58;312471]Bencedee bekarlık sultanlık ama gende yaş isterseniz 20 -25 olmalı bence ordaki şık 18 24 diyor bende 19 um uzak olsun evlilik bu yaşta :D[/QUOTE]
BENDEN ÖMÜR BOYU UZAK OLSUN HEPİNİZİN DÜĞÜNÜNÜ ĞÖRMEK İSTİYOM |
[B]Bana kalsa şimdi evleniceğim ama :D Okul v.s var ! Ben evlilikte yaşa karşıyım kendini ne zaman iyi hissediyorsan o zaman evllik yapıcaksın.
Sadece kafa olarak değilde maddi olarakta iyi olucaksın.[/B] |
BİR TEK EVLİLİĞE KARŞI OLAN ÇIKMADI :D:D
|
bizim gençlerde hep evlilikle ilğili konu anket açıyor :) bu ne gardaş acele etmen hele:D
|
--->: Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
[QUOTE=SEMİH-58;312527]bizim gençlerde hep evlilikle ilğili konu anket açıyor :) bu ne gardaş acele etmen hele:D[/QUOTE]
ya bencede evlilik adına çok knu açılmış valla evlenmek isteyene engel degilimm hihi :D benden uzak olsun ama :D |
[B]EVLİLİK KADAR GÜZEL BİR ŞEY VARMI YAA.. Bİ KERE DİNİMİZİN EMRİ EVLİLİK :)[/B]
|
[I][B][COLOR="Red"]EVLİLİK TOPLUMUN İLK TEMEL TAŞLARINDAN BİRİ ONUN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BENCE, YAŞA GELİNCE KISMET TABİKİ AMA EN İDEALİ 25/28 GİBİ GELİYOR BANA......[/COLOR][/B][/I]
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Her şeyin zamanı var ... Bence bunu yaşa bağlamak yanlış
O zaman Geldiğinde Evleniyorsun Allah Nasip Ediyor ;) En Önemlisi Hayırlısı Olsun :)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
en guzel yas 27, 28 evlinelecek yas
|
nacizane fikrim kadın 23 erkek 28...:D
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:09. |