![]() |
CarrefourSA Sivas'ta
[IMG]http://www.sivaslilar.net//images/stories/carrefoursa.jpg[/IMG]
Türkiye'nin önde gelen hipermarket zincirlerinden CarrefourSA, 117. CarrefourSA exspres mağazasını Sivas'ta açtı. Diriliş Mahallesinde faaliyet gösterecek Park City Alış Veriş Merkezinde açılan mağazada, 29 personel görev yapıyor. Carrefoursa Bölge Müdürü Çağlar Dağlar Aygün, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, yaklaşık bin 171 metre karelik bir alana kurulan mağazanın Sivas'ta ikinci mağazaları olduğunu belirtti. Aygün, mağazanın haftanın 7 günü 09.00-22.00 saatleri arasında hizmet vereceğini ifade etti. Mağazanın açılışına, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Çoban, Park City Alış Veriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Olgaç ile çok sayıda vatandaş katıldı. AA |
--->: CarrefourSA Sivas'ta
[B]Hayırlı olsun...
Park City AVM (Alışveriş merkezi) eski yeri bilidiği gibi Pazar pazarı olarak kullanılan açık arazi yerdi. Ciddi bir yatırım olarak yapılan binada çok amaçlı alışveriş merkezi olması ile de dikkat çekiyor. Sivas'ımız için kazanılmış bir alışveriş merkezinin tamamında 500 kadar personel alımı yapılacak. İyi gelişme. emeği geçenlere teşekkür ederiz.[/B] |
-->: CarrefourSA Sivas'ta
zaten gimanın yeride carrefoursa değilmi
|
evet burası da sadece ikinci mağazaları açanlar bulunucak mesela colins falan da öyle
|
[B]şimdi park city açıldımı noldu anlamadım :)
carrefour açıldı o kısmı anladım tabide :D [/B] |
[B]Sivasımıza hayırlı uğurlu olsun inşallah bu gibi, büyük firmaların devanı gelir [/B]
|
Cevap: CarrefourSA Sivas'ta
ii hadi bakalım..sivas büyüsünde..:D
|
[B]bugün gittim oraya güzel gibiydi :)
teknosave carrefour açık inş. devamıda en kısa sürede gelir [/B] |
hayırlı olsun sivasımıza inşallah.
|
Mahallemize renk katacak ondan eminim, ama acılısta bos dükkanlar hos degildi. Emegi gecen yatırımcılara tesekkur eder ıs hayatlarında basarılar dilerim.Park sorunu halledilsin..:)
|
Hayırlı olsun bakalım Sivasa ....
|
Sivas'a iş imkanı katması bakımından, istihdam yaratması açısından fevkalede bir gelişme. İnşallah daha büyük mağazalar ve AVM'ler açılır.
Yalnız ben bu mağazanın yerini tam olarak anlamadım. Mazur görün tam 25 yıldır Sivas'tan uzakta birisi olarak Diriliş Mahallesi nerede anlayamadım. |
--->: Cevap: CarrefourSA Sivas'ta
[QUOTE=izmirliyigido;316943]Sivas'a iş imkanı katması bakımından, istihdam yaratması açısından fevkalede bir gelişme. İnşallah daha büyük mağazalar ve AVM'ler açılır.
Yalnız ben bu mağazanın yerini tam olarak anlamadım. Mazur görün tam 25 yıldır Sivas'tan uzakta birisi olarak Diriliş Mahallesi nerede anlayamadım.[/QUOTE] [B]şimdik kümbet varyaa onun orda bi özbelsan ekmek fırını var onun yukarısında yani sabancı lisesinin yukarısnda :)[/B] |
Cevap: --->: Cevap: CarrefourSA Sivas'ta
[QUOTE=arikarinkuchi;316945][B]şimdik
kümbet varyaa onun orda bi özbelsan ekmek fırını var onun yukarısında yani sabancı lisesinin yukarısnda :)[/B][/QUOTE] Anladım şimdi, teşekkür ederim. |
hayırlı olsun , yakışır sivasıma , kaliteli bir alışveriş imkanı doğmuş sivasımıza hayırlı olsun, en az 20 - 30 kişi sigortalı iş imkanı doğmuştur, sivasta olsan carrefourun etrafından yatırım için yer alırdım, gittiği yeri ihya eder carrefour
|
hayırlı uğurlu olsun......
______________ |
[B]Ne kadar guzel olmus ama ekspres niye acildi keske buyuk bir magaza acilsaydi...[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:49. |