Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Dasib'den Hacılara Yemek Daveti (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=22319)

Sivaslilar.Net 14.11.2008 01:12

Dasib'den Hacılara Yemek Daveti

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/haci_dua.jpg[/IMG]

Danimarka Sivaslılar Birliği (DASİB) hac farizasını yerine getirmek için yakında yola çıkacak olan müslümanlara yemek davetinde bulundu.

Dasib Başkanı Sayın Yusuf Şahin yaptığı açıklamada ; '' İslamiyetin 5 şartından biri olan Hac ibadetini yapmak üzere yola çıkacak kardeşlerimiz için yemek organizasyonu düzenleyeceğiz, hacılarımızın çıkacağı kutsal yolculuk öncesinde helalleşmesi ve dualarla uğurlanması için bir sofra etrafında birleşeceğiz. İnşaallah kazasız belasız kardeşlerimiz ibadetini yapar, Mekke ve Medine'nin kutsiyeti altında yapacakları hayırlı dualarla da insanlığın hayrına vesile olurlar. '' dedi.

Danimarka Sivaslılar Birliğinin Hacılar için vereceği yemek organizasyonu 20.11.2008 tarihinde saat 18:00'da sdr parkvej 25 B 4100 Ringsted adresinde gerçekleştirilecektir.

GuNaY 14.11.2008 01:25

Cevap: Dasib'den Hacılara Yemek Daveti

[B][COLOR="Blue"]Manalı yolculuğa çıkacak müslümanlara ince bir düşünce ile davette bulunan Yusuf Abiye teşekkürlerimi sunuyorum.

Hacı adaylarımıza kazasız belasız yolculuklar dilerim.[/COLOR][/B]

Ahmet DURAN 14.11.2008 04:51

S.A

Allah c.c Her iki Niyete ,el açmış hacılarımızada, onları misafir ederek hoşnut edenleride, iki cihhanda buluştursun. Cennet komşusu olsunlar İnşallah... Amin...

hamitgüneyli 14.11.2008 07:29

--->: Dasib'den Hacılara Yemek Daveti

yusuf beyi bu girişiminden dolayı kutlar hacı adylarımızada hakka giden bu yolda kazasız belasız yolculuklar dilerim CENABI ALLAH haclarını kabul etsin inş ALLAH o kutsal yerleri CENABI MEVLAM hermüslümana nasib eylesin inşlah

yerliturkuaz 14.11.2008 10:12

[B]Yurt disinda yasayan insanlarimizin bir araya gelmesi acisindan guzel bir gece....[/B]

seva 14.11.2008 12:40

girişiminden dolayı kutlar hacı adylarımızada hakka giden bu yolda kazasız belasız yolculuklar dilerim...

darısı bütün hemşerimize annemle banada inş...

Ertugrul 14.11.2008 14:29

[B][I]Dasib yönetim kurulunu Yusuf Şahin başkan nezdinde tebrik ediyorum. Hacı adaylarımızında yolu açık olsun, Rabbim mübarek eylesin. [/I][/B]

veysel 14.11.2008 16:58

BU OGANIZEYE YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN HACILARIMIZINDA YOLLARI ACIK OLSUN BIZLEREDE DUA ETSINLER

gardasin.58 14.11.2008 17:21

-->: Dasib'den Hacılara Yemek Daveti

Allah dualarinizi kabul etsin bana vermis oldugunuz desdekden dolayi Dasib adina hepinize tesekur ederim.
yusuf sahin

RüStü ElmaS 14.11.2008 21:57

Danimarka' da Yusuf başkanlığında DASİB yönetiminin yapmış olduğu bu güzel organizeden dolayı kutluyorum teşekkür ediyorum.

Hacı adaylarımızında yolu açık olsun.
Allah haclarını kabul eylesin.

gurbetim58 16.11.2008 21:51

allah c.c bizlere de nasip eyler insallah!

AyhanBayrak 17.11.2008 14:18

[B]Buradan Yusuf abiye ve DASIB yöneticilerine öncelikler tesekkür etmek istiyorum böyle bir güzel yemek organizesi düzünleme fikrini acikladigi icin evet danimarkadaki hemserilerimizde bu yemege istirak ederek haci adaylarimizi yolcu etme firsatini yakalamis olacaklar [/B]

[B]Haci adaylarimizinda allah hacilarini kabul eder insallah güle güle gidip güle gülede gelin allah yolunuzu acik etsin[/B]

[B]DARISI BIZLERIN BASINA [/B]

Fatih Bayrak 17.11.2008 22:47

[B]Yusuf Baskanima ve DASIB yöneticilerine böyle güzel bir organize icin cok tesekkür ederiz.
Haci adaylarimizinda icinde Allahim kabul etsin insallah.
[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:22.