![]() |
Anlayana Kiralık
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/anlayana_kiralik.jpg[/IMG]
Bir apartmanın girişine asılan kiralık daire ilanı görenleri hayrete düşünüyor. Afyon Sokak’ta bulunan bir apartmanın girişine ev sahibinin yapıştırdığı sanılan kiralık daire ilanı görenleri şaşırtıyor. İlanın içerisindeki yazılar; ‘Anlayana kiralık’ espirileri yaptırıyor. |
Cevap: Anlayana Kiralık
[quote=Sivaslilar.Net;340778][IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/anlayana_kiralik.jpg[/IMG]
Bir apartmanın girişine asılan kiralık daire ilanı görenleri hayrete düşünüyor. Afyon Sokak’ta bulunan bir apartmanın girişine ev sahibinin yapıştırdığı sanılan kiralık daire ilanı görenleri şaşırtıyor. İlanın içerisindeki yazılar; ‘Anlayana kiralık’ espirileri yaptırıyor.[/quote] Buna acilen Türk Dil Kurumu bir toplantı yapıp ne demek istenmiş çözsün hayretleride ortadan kaldırsın böylelikle:D |
[B][QUOTE=Sivaslilar.Net;340778][IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/anlayana_kiralik.jpg[/IMG]
Bir apartmanın girişine asılan kiralık daire ilanı görenleri hayrete düşünüyor. Afyon Sokak’ta bulunan bir apartmanın girişine ev sahibinin yapıştırdığı sanılan kiralık daire ilanı görenleri şaşırtıyor. İlanın içerisindeki yazılar; ‘Anlayana kiralık’ espirileri yaptırıyor.[/QUOTE] Biraz önce numaraya ödemeli attım :) Halen kimse aramadı :D Birde ev sahibi olucaklar :D[/B] |
[COLOR="DeepSkyBlue"][B] hihihihih :) bizim saf temizz anadolu insanımız arkadaşlar özünü kaybetmemiş insanlar :)[/B][/COLOR]
|
[B]en nasıl bişey acaba :D [/B]
|
[B]ev nasıl bişey acaba :D[/B]
|
[B]Kaldırın bunu yav millete rezil olmayalım [/B]
|
[QUOTE=yerliturkuaz;340904][B]Kaldırın bunu yav millete rezil olmayalım [/B][/QUOTE]
[B]abi yoksa sen mi yazdın bunu :D[/B] |
[B][QUOTE=arikarinkuchi;340908][B]abi yoksa sen mi yazdın bunu :D[/B][/QUOTE]
Yok kardeş ben İstanbul'dayım yazamam onu :D ama bu ne ya milletin yaptıklarına gülerken şimdi biz onlara maskara oluyoruz [/B] |
amerikan başkanı dahil herkesi göreve çaırıyorum :D
|
[QUOTE=yerliturkuaz;340910][B]
Yok kardeş ben İstanbul'dayım yazamam onu :D ama bu ne ya milletin yaptıklarına gülerken şimdi biz onlara maskara oluyoruz [/B][/QUOTE] [B]:) doğru sölüyon abi ama insanlık hali naparsın bu arada tüm sitelerde bu haber var :)[/B] |
Japonca mı ne anlayamadım :D:D:D
|
Komiktir, espirilidir benim vatandaşım.. Anlayana da kolay gelsin.
|
[QUOTE=Sivaslilar.Net;340778][IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/anlayana_kiralik.jpg[/IMG]
Bir apartmanın girişine asılan kiralık daire ilanı görenleri hayrete düşünüyor. Afyon Sokak’ta bulunan bir apartmanın girişine ev sahibinin yapıştırdığı sanılan kiralık daire ilanı görenleri şaşırtıyor. İlanın içerisindeki yazılar; ‘Anlayana kiralık’ espirileri yaptırıyor.[/QUOTE] Bence önce iğneyi kendimize batırmalıyız..:rolleyes: |
aslında gocunacak bir şeyyok yazıdan belliki bunu yazan okuma yazmayı kendi kendine öğrenen biri okula gitmemiş dedelerimizin babalarımızın yazılarına bakın onlarda öyle deyilmi benim hemşerimde gayet doğal yazmış
|
[B]eğitim şart sözünü hatırladım bi an:)))))[/B]
|
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/anlayana_kiralik.jpg[/IMG]
[B][I]Hiç okul yüzü görmemiş, okumayı ve yazmayı kendi kendine öğrenmiş bir kişi bu; bence gene iyi yazmış anlamak isteyen anlayacaktır.[/I][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;340781]Buna acilen Türk Dil Kurumu bir toplantı yapıp ne demek istenmiş çözsün ortadan kaldırsın böylelikle:D[/QUOTE]
bir yaziyi yazan okuma yazmasi olsa gider pc de yazar idi ikincisi onu elestirmek yerine kendi yazina bi bak ona göre elestir arkadasim derim [B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]hayretleride [/COLOR][/FONT][/B] buyur seninde ayibin bu arastir benim yazdiklarimdada hata vardir kimse ile dalga gecmek hele ki birde okuma konusunda nami diger d.. gecmek kimseye düsmedi |
bunu yazan okuma yazmasi varsa bile cok az olan bir kisi tamam ama bunu haber olarak sanki bir marifetmis gibi de ısrar la burayada tasıyan kisinin cahiliyetinide arastirmak lazım ... üç nokta kimi zaman cıok seyi ifade eder anlayana
|
insanların okuma ve yazmasıyda dalga geçeceginize acaba onu yazan okuma yazmayı nasıl ögrendi yani kaç yaşında ögrendi yani kimilerinin annesi ve babası gibi
Herkes yanlış yaza bilir yani o eleştiriyi yapanlar çok komikmiş gibi dalga geçenler hiçmi yanlış yazmıyor yani o haberi habermiş gibi yayınlamak bence en komik yanı bu bu tür haberlere lütfen yer vermeyelim ma lum medyaya benzemeyelim . |
ama ülkem insanina baktigimiz zaman kendi sakarliklarini görmezler baskalarinin kusurlarini didiklerler lese üşüşen kuşlar gibi ...
|
aynen öyle..................................
|
[B][I]Kiralamaya niyeti olan için gayet anlaşılır bir ilan olmuş :D [/I][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:27. |