![]() |
İnsanlık Suçu, KINIYORUZ !
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/gazze3.jpg[/IMG]
İsrail askeri güçlerinin Gazze'ye yönelik olarak gerçekleştirdiği ve çok sayıda masum Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırıları lanetliyoruz. Bu saldırının Filistinli çocukların okul saatine denk getirilmesi ve atılan füzelerin sivil yerleşim merkezlerini hedef alması İsrail’in vahşette sınır tanımadığının yeni bir göstergesidir. Çok net ifade ediyoruz. Bu bir devlet terörüdür. Bu bir insanlık suçudur. Bu adı konulmamış bir soykırımdır. İsrail derhal bu saldırılara son vermelidir. Bugün gelinen noktada, Gazze’de yaşananlar bütün dünya ülkelerinin insanlık sınavıdır. Çünkü bu insanlık dışı saldırılar bütün dünyanın gözleri önünde gerçekleştirilmektedir. Kaybeden Sadece Gazze Değil, Bütün İnsanlığın Onurudur [B][I]Sivaslilar.Net[/I][/B] |
Cevap: İnsanlık Suçu, KINIYORUZ !
[B]Allahim bildigin gibi yaparsin inşallah aşşagilik israili
İnsanlık Suçu, KINIYORUZ ! İnsanlık Suçu, KINIYORUZ ! İnsanlık Suçu, KINIYORUZ ![/B] |
[B][I]Ne sabırmış bizim ki kardeşim, gözbebeğimiz Filistin atış poligonu haline getirilirken.
Küçücük yüreğiyle kapısının önünde evcilik oynayan kız 'anne' ve 'baba'yı bir arada sadece oyununda görmüşken ve gülerken gözleri bir bomba onu parçalarken ne sabır bizimkisi?! Ne zamana kadar kafirin savaş şovlarını izleyecek Filistin? Ne zamana kadar üzülemeye devam edecek El- Aksa'nın duvarları? Bu tabloyu görmezden gelmek, anlamamaya çalışmak soysuzluktur kardeşim! Duymalısın, Bilincine kazımalısın yeniden! Ve yeniden dirilmelisin... İnsanlıklarımız boykot gölgesine sığınmakta. Onu bile ne kadar yap(m)ıyoruz. “Düşmanlarınızı Allah çok iyi biliyor! Dost ve yardımcı olarak Allah yeter!” (Nisa-45)[/I][/B] |
Her türlü terör, şiddet, savaş, baskı insanlık suçudur Yüzlerce insanın canına kıyılıyor tüm dünyada film izler gibi bunu izliyor, olmaz olsun böyle insanlık lanet olsun. Sözde soykırım iddiasıyla Özür diletmek isteyenler, bu canlı olayda acaba neredeler ne yapıyorlar neden susuyorlar? Yazıklar olsun...
|
Başbakanmz gibi anca kınarız...başlarımız azıcık adam olsaydı milliyetçi olsaydı bu kınama daha değişik olurdu!Kan kalmamış kardeşim kan!!!!
|
ARKADAŞLAR BU ABDNİN DÜNYANIN İNSANLIK ADINA İŞLENMİŞ ŞUÇTUR VE BUNA BİR ÇAĞRE BULMAYI RED EDİYOR DÜNYA KAMUOYU ÇÜNKÜ İSRAİL GİBİ YAHUDUYE BAŞ ETMEYİ DÜŞÜNMEK İŞİNE GELMEYEN GÜÇLLER VAR MÜSLÜMANLIK ADINA ŞUÇTUR
|
BU DÜNYA OSMANLIĞA KALMAMIŞKİ ABDYE KALSIN ELBET BİRGÜN DEVRAN YIKILACAKTIR HİÇ MERAK ETMESİN
|
İSRAİLİ KINIYORUZ...
[B]İSRAİLİ'İN GAZZEYE SALDIRI PLANINI 6 AY ÖNCE YAPTIĞI ORTAYA CIKTI[/B]
HAARETZ GAZETESNE GÖRE; TEL-AVİV BİR YANDAN HAMAS'LA ATEŞKES MASASINA OTURURKEN DİGER YANDAN ORDUYA SALDIRI İÇİN HAZIRLIK TALİMATI VERMİŞ. 6 AYLIK ATEŞKES SÜRECİ İSTİHBARAT TOPLAMAKLA GECMİŞ. GÖRÜLDGÜ GBİ BU HAİN SALDIRINN GİZLİ VE KAPALI YAPILMASNDAKİ AMAÇ FİLİSTİNİ HAZIRLIKSZ YAKALAMAK VE ACIMDAN SAVUNMASIZ ÜLKEYE BOMBALAR YAGDIRMAK. FİLİSTTNN KENDNİ SAVUNACAK HİÇ GÜCÜ YOK BELKİ AMA ONLARI DESTEKLEYEN ARKALARNDA KOCA Bİ DÜNYA VAR BİZSE SADECE SLOGAN YADA BAGIRARAK SAVUNMAYA CALISIYORUZ YAPABİLCEGMZ SADECE BU NE YAZIKKİ, CNKÜ İSRAİLİNN ARKASNDA AMERİKA VAR BİZDE AMERİKAYA BAGLI YASAYAN Bİ ÜLKEYİZ NE YAZIKKİ... BAGIRMAK VE SÖYLENMEK YETMEZ ÖNEMLİ OLAN NE YAPDIKLARIMIZ... sevgili hemserilerm sizlernde düsünce ve fkirlernizi bekliorum... |
1948 de İsrail'i ilk tanıyan ülkenin vatandaşı olarak Kahrolsun İsrail ama daha önce kahrolsun Siyonist düşünce ve onun zihindaşları . Dünyanın gözünün içine bakıla bakıla devlet terörü uygulanıyor. Asi nehrinden ve Manavgat çayından bu terörist devlete su vermeye devam ediliyor. Kürsüdeki adam ise kendi menfatinde ve bu bize yapılan saygısızlıktır diyor. İnsanlar ölüyor, ama birileri halen kendisine saygı duyulmasını bekliyor. Saldırıdan önnce İsrail Başbakanı en üst derece karşılanıyor ve misafir ediliyor. Alnı secdeliler diye oy verilenler üç beş gün sonra İsrail'in kalleşçe saldırısı üzerine alt perdeden tepki vermeye çalışıyor. Bu olacak iş değil, burada bir samimmiyetsizlik var. Burada bir korkaklık yada çıkar kardeşliği var.
İspanya'da zulümden kaçan Yahudilere yardım eden ecdadın torunları olmakla övünürüz hep ama gelecek nesiller ne diyecek, [B]İmran Abdülazimov [/B]hasta bir adam, ciğeri parçalanmışi bir böbreği yok, Çeçenistanda yaralanmış ve kardeş bildiği Türkiye'ye sığınmış Bu gazi Komutanı Türkiye KGB'ye teslim ederken yakalınıyor, çoluğu çoğu, hanımı ağlıyor yapmayın ölüme yollamayın diyor. Türkiye kararlı teslim edecek, pekii aynı ülke Fehriye Erdal'ı teslim almak isterken niye bu kadar hırçın değildi ? Gelecek nesiller kimle övünecek ? ! [B][I]Sivaslilar.Net ailesi olarak bu haince,insanlık dışı saldırıyı lanetliyoruz. [/I][/B] |
İsrail'in terörist olduğu tescilli allah katında bile...
Ancak neden bizler böyle bir olayı bile siyasete dökeriz anlayamıyorum.. Amaç gerçekten Filistin'i savunmak mı,yoksa bundan rant sağlayıp hükümete çullanmak mı? Yanlış anlaşılmasın ben bu hükümeti asla ve asla sevmiyorum.Oy vermedim vermem de.. Ancak ben buy ülkede başbakan olduktan sonra İsrail başkanını elinin tersiyle defedecek bir adam da tanımıyorum.. Kimse bana Bahçeli defeder,Muhsin defeder,Baykal defeder demesin.. Birileri hala aksini savunsa da bu ülke İsrail ve ABD'ye ekonomik yönden ciddi manada bağlı.. Öyle defol falan git demesi kolay.. İsraile yüz çevirmek Amerikaya yüz çevirmek bu ülkenin sonunu dahi hazırlyabilir. Ya sadece "kınayacaksın" ya da çıkıp tüm ilişkileri koparıp ABD ve İsraille kendi sonunu hızlandırmış olacaksın.. |
Değeli hemşehrilerim,
Hepinize sevgi ve saygılarımı sunarak yazıma başlamak istiyorum. İsrail ve onun eş devleti ABD 'nin tüm dünyada yaptıklarını ve yaptırdıklarını tekrar tekrar yazmaya ve konuşmaya artık gerek yok. Tüm dünyada ve tabii ki Müslüman Filistin halkına yapılanlar da malum. Fakat, sizlerden şu son insanlık dışı vahşetin işlenmesinde Hamasın Lübnandaki şahin kanadını oluşturan ve kendine lider adı veren ellerine ve alnına kardeşlerinin kanı bulaşan insanlacıklarında bir payı yok mu? Filistin başbakanı ateşkes süresinin uzatılmasını isterken, Lübnan da rahat koltuğunda oturan şahısların " ateşkes süresinin uzatılamaına karşıyız" deyip, cihat çığlıkları atarken NE OLDU ? 400'e yakın ölü. Şimdi tekrar soruyorum sizlere, Davamıza siyonistlerin ve onların işbirlikçi çanak yalayıcılarının ekmeklerine yağ sürerek mi hizmet etmeliyiz? Bizler ve/veya bizim gibi düşünen Müslüman Türkler sadece olayı tek taraftan bakarak yorum yapmamamız gerektiğine inanıyor, bu ve bunun gibi menfur olaylara daha perspektif bakmamız gerektiğine inanıyorum. Sabır ve hoş görülerinize sığınarak... |
[QUOTE=Yiğiter;354591]İsrail'in terörist olduğu tescilli allah katında bile...
Ancak neden bizler böyle bir olayı bile siyasete dökeriz anlayamıyorum.. Amaç gerçekten Filistin'i savunmak mı,yoksa bundan rant sağlayıp hükümete çullanmak mı? Yanlış anlaşılmasın ben bu hükümeti asla ve asla sevmiyorum.Oy vermedim vermem de.. Ancak ben buy ülkede başbakan olduktan sonra İsrail başkanını elinin tersiyle defedecek bir adam da tanımıyorum.. Kimse bana Bahçeli defeder,Muhsin defeder,Baykal defeder demesin.. Birileri hala aksini savunsa da bu ülke İsrail ve ABD'ye ekonomik yönden ciddi manada bağlı.. Öyle defol falan git demesi kolay.. İsraile yüz çevirmek Amerikaya yüz çevirmek bu ülkenin sonunu dahi hazırlyabilir. Ya sadece "kınayacaksın" ya da çıkıp tüm ilişkileri koparıp ABD ve İsraille kendi sonunu hızlandırmış olacaksın..[/QUOTE] [B]Katılmıyorum görüşüne arkadaşım, İki yollu izahı var bunun,mevcut hükümet,devlet yönetmedeki temayülleri aşıp giderek,israil de başbakan ve cumhurbaşkanı ile gizli toplantı yapıyorsa,devlet geleneğinde olan,görüşmelerin resmi kayıtlara geçip arşivlenmesi gerekirken,bunu yapmayan,gizli görüşmelerini kayıtlara geçirmeyen bir ikdidara sahibiz. Ayrıca,devlet yönetmek,her bağımsız ulusun hakkı olduğu halde,kimi çıkar çevrelerinin veya guruplarından alınan paralar neticesinde siyasetlerini idame ettiriyorlarsa,onlara tabi olurlar.Yani bir nevi hırsızın sırtına basarak basarak bir yerlere gelenler daha sonrada o hırsızlara tabi olurlar. Haklısın,Türkiye cumhuriyeti devletinde,öncelikle kültürsüzleştirme-eğitimsizleştirme-cahilleştirme politikası güdüldü,bunların ikinci aşamasında,aç bırakma açılığa mahkum ederek,halka ucuz politika yapma neticesinde rüşvet babında verilen bir iki sadaka sonucu hiç yokdan iyidir diyerek eyvallah eden halk,zaten sinesine çekmiş,ben güçsüzüm,devletimde güçsüz anlayışını.Bu olgular doğrultusunda birde hakikat olan,bu ülkede ikdidara gelmenim yüklü bir maliyeti vardır.TAB,Yani Tarikat-Aşiret-Baron yapılanmasında,alınan karar gereği,yöneten değil yönetilecek devlet adamını ikdidara getirmek,Toplanan bu heyet TAB,aldığı karar ile ne kadar farklı düşünde olsalarda kendilerine veya yaptırmak isdediklerine en yakın adamı ikdidara getirirler,bunun örneğini yakın tarihte yaşadık,onun için bu devleti idare eden bunun ki zihniyet sermayesini tedarik ettiği kişilere yamuk yapamaz,tıpkı menderes'in 1958 yılında,NATO ve BM ye attığı imzalar sonrasında,SSCB ile anlaşma yaparak tekrardan sanayi ve benzeri hamleleri gerçekleştirmek üzere,Tıpkı Özal'ın 1988 yılında Atatürk'ün vasiyetini okuyup,vasiyette ön görü SSCB dağılacak,irili ufaklı onbeş Türki cumhuriyet çıkacak bunları bir çatı altında toplamak ve bugün ki adı CHANGAY altılısı olan oluşumun başında süper güç olacak bir TÜRKİYE'yi yaratma düşünceleri neticesinde menderes onların verdiği bilgiler neticesinde idam edilmesi,Özal'ın ise günün şartlarına uyan POSMODERN idam edilmesi olarak dışar vurur. Bugün açık ve net bir şekilde ifade edecek olursam,Devlet BAHÇELİ ve BAYKAL,ne amerikaya gitmiş,nede bunların burda sözde sivil toplum örgütleri kimliği altında faaliyet gösteren kuruluşları ile yakın teması olmuştur.En korkdukları iki lider olmakla beraber,1 yıl evvelindende Tayyip ERDOĞAN'ın AB görüşmelerinde gördüğü bir durum vardır,ülkenin içine süreklendiği bu ortamda,Attığı imzalardan dönerek Bağımsız SÜPER GÜÇ OLMA yolunda bir devlet olma adımları atmak için1-İran ile doğalgaz anlaşması yapmak 2-Rusya,azerbayca-türkmenistan ile beraber CHANGAY devletler topluluğuna katılmak gibi kararları devletimiz lehine imza ederse,ucunda idam olduğunu görmesidir. Bunlar bir tarafa,bu günlerde; Ekonomik kriz-Kemal KILIÇTAROĞLU düelloları-İsrail'in filisti'i bombalaması gibi,yaratılan gündemler altında,hükümetimiz Birleşik Arab Emirliklerinde ABD öncülüğünde,yeniden BOP yani Büyük Ortadoğu Politikasına yön vermesi öngörülen anlaşma maddelerini imzalamada bir sınav verecek,bu anlaşma maddeleri başlığı altında saklı tutulan,kriz sürecinde ülkenin çıkmazdaki halinde faydalanarak ağır şartları kolaylaştırmak uğruna,bir iki tane ülke lehine madde veya maddi yardım sonrasında,daha sonraki süreçte ülkemde FEDERASYON'un önünü açacak,sözde demokratikleşme paketini imzalamaları olacaktır. İnanıyorum ki,İran ile doğalgaz anlaşmasını imzalayamayan,Türki cumhuriyetler ile ticaret ve benzeri konularda anlaşma maddelerini imzalayamayan bu hükümet,Amarikanın Irak'a girerken vaad edilen 1 milyar dolar alma uğruna sınırlarımızı açmak için attığı imza gibi,bu maddeleride 1 kaç milyar dolar için imzalayacaktır.Bakacağız ve göreceğiz. Daha dün milli ve manevi değerlerimize laf söyletmez iken,onurlu bir şekilde duran TSK başta olmak üzere,adalet mekanızmamız ın ayaklar altına alındığı gibi,TRT2(Kürtçe eğitim ve yayın) başta olmak Anayasa maddemizde saklı olan ve değiştirilmesi bile gündeme getirilmeyecek olan maddelerimiz bir bir yıkılmaktadır.Bunların hepsi federasyon un önünü açmak için tıpkı cumhurbaşkanlığı için referandumda olduğu gibi [U]EMSAL[/U] teşkil edecek şekilde hayat bulmaktadır.[/B] |
[B]Ayrıca Tarih'den kısa birde anekdot vermek bu konu dahilinde faydalı olacağı kanaatindeyim.
'. 2.dünya harbi çıkana kadar,dünyada var olan bütün hak dinler ve diğer din anlayışları çerçevesinde,Yahudiler lanetlenmiş bir kimliktedirler,Bunlar ile ticaret yapılmaz ve benzeri başka münasebetlerde bulunulmaz idi.2. dünya harbinde,lozan antlaşmaları çerçevesinde,1949 yılına kadar filistin'e ingiliz vali oturtulacak,1949 yılında vali görevini Türkiye Cumhuriyeti devletine BM gözetiminde teslim edecekdi,bu süreç yaşanırken,bölgede e dünya genelinde olağanüstü olayların cerayan ettirilmesi,filistin'deki nüfusun %90 ı müslüman olmakla beraber % 10 gibi oranı diğer dinlere mensuplardan oluşmakta idi.Gelişen süreçte,orda teşekkül edilmiş,ingiliz vali aracılığı emperyalizm sürecinde filistin halkı açlığa mahkum edilmiş,topraklarını yaşadıkları açlık nedeni ilede yok paralara yahudilere satmak zorunda kalmışlardı,bundan sonraki devrede,bir gelişme olması,yahudilerin bu bölgeye göç ettirilmesi gerekmete idi.Buda yahudilerin kendi elleri ile kendi halklarını gaz odalarına yakmaya mahkum etmeleri neticesinde oluşmuştur.öncelikle MAĞDUR duruma düşürmüş,mazlum rolüne geçmişlerdir.Sonucunda 1-Magdur durumuna düşerek,diğer halklar tarafından kabul görmeleri sağlanmış 2-Kendi dinsel inanışları gereği,filistinden başlamak üzere yukarı doğru uzayan ve Türkiye sınırlarındaki g.doğu ve doğuanadolu bölgesini kapsayan adınada VAAD EDİLMİŞ topraklar denilen bölgeye göç etmeleri için bir neden oluşturulmuştur.[/B] |
[B]Bugün yapılması gereken;
Bir genç Cumhuriyet kurulduğu süreçte,ne askeri nede parası olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti,cumhurbaşkanlığı makamınca,Suudi arabistanda KABE'nin de yıkılmasını savunan Suudi krallığına ATATÜRK'ün meydan okuduğu gibi, 1973 yılında, gaz kuyruklarına mahkum edilmiş,70 cente muhtaç edilmiş bir hükümetin Necmettin ERBAKAN ve Bülent ECEVİT'in bu durumda olmalarına rağmen,Kıbrıs'taki zulüm karşısında,diri yakılan,ana karnında doğranan vatandaşlarımızın zulmü karşısında onurlu-haysiyetli-şerefli bir duruşla,aldığı karar doğrultusunda bu bölgelerdeki,zulmü bitirdiği gibi, Var olan ikdidarında bu doğrulta karar alması,dünyayı ayağa kaldırması gerekmektedir.[/B] |
insanlik nereye gidiyor, nicin savaslar cikiyor, neden insanlar ölüyor, neden kundaktaki bebekler annesiz babasiz kaliyor, nasil günahi olmayan insanlar can veriyor, neden suclular halen yasiyor, neden neden neden bir sürü neden birikiyor icimde, yeter artik dursun bu felaketler ölmesin sucsuz yere insanlar. biri dur desin artik bu olanlara, rabbim gör haksizliga ugrayanlari kendi silahlariyla vur onlari, baris olsun her yerde, cok sey degil bekledigimizi biraz baris ve sevgi...
|
Bizim bağda salınıyor
Ortadoğu eşbaşkanı Ne söylersen alınıyor Ortadoğu eşbaşkanı Anadolu talan yeri Gidiyoruz geri geri Sanki buş'un emir eri Ortadoğu eşbaşkanı Kanla revan oldu Irak Aç gözünü, gerçeğe bak Gel dinle, inadı bırak Ortadoğu eşbaşkanı Gitti yurdum ince ince Yarası kanar derince Bunlar revamıdır sence Ortadoğu eşbaşkanı Bu ne zifir, ne karanlık Hele düşün, gel bir anlık Bu ne biçim Müslümanlık Ortadoğu eşbaşkanı Ekonomi borca battı Acımadı, bize sanki Yırttı yaramı kanattı Ortadoğu eşbaşkanı Yüce halkım uyanacak Elde kazma, balta, nacak Kaçacaksın köşe bucak Ortadoğu eşbaşkanı Demokrasi bu değil ki Kümes talan eder tilki Bir gün akıllanır belki Ortadoğu eşbaşkanı Kul Arif'i, bir yol dinle Alay etme gel, benimle Tenkit etsen dolar kinle Ortadoğu eşbaşkanı Belki şiir yeri değil ama alıntı bir şiir yakaladım fakat konuyla alakalı biraz affınıza sığınarak paylaşmak istedim. |
[B][COLOR=darkorange]Arap Birliği nerede, neden bir açıklama, kınama yapmıyor?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Filistin elden gidiyor, Filistin ordusu ne yapıyor? Piknik mi?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Filistin'in ünlü Falanjist Milis'leri nerede?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]İsrail'in nüfusu 7-8 milyon, İsrailin etrafını saran müslüman arap devletlerin nüfusu ise 250 milyon civarında.[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Neden ordular birleştirilipte İsrail yerlebir edilmiyor?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Birleşmiş milletlermiş, Avrupa Birliğimiş, islam konferansı örgütüymüş, NATO'ymuş [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Bununla birlilte çıtı çıkmayan insan hakları,hayvan hakları arayıcıları ve insanlıkları paslanmış bütün yaratıkları da kınıyorum [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ama malesef dur denilemiyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]yazıklar olsun tüm dünyaya[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bu mesajların havada kaldığını ve kalacağını da biliyoruz dimi[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Green"]
Müslümanlar birlik-beraberlik içerisinde olsaydı, bu kadar acının yaşanması mümkün müydü? Sadece kınıyoruz, sonra oturup seyrediyoruz! Bir Müslüman olarak bizlerden de sorulmayacak mı bunların hesabı... Bir avuç Yahudiyle baş edemedik![/COLOR][/B] |
Ey kadir olan Allah’ım!
İşittik Ve İtaat ettik kim yenerse yensin kim yenilirse yenilsin galib olan hakim olan senssin yarab senki Muhammed Mustafa(S.a.V)yenilgi sınavını yaşatasın sen zülmetmezsin Yarabbi Yarabbi İnandık ve tasdik ettik zülmeden biziz Yarabbi senin yolunda kenetlenmeyip benlik hevesi içinde ayrı düştügümüz ve bölündügümüz için kendimize zülüm ettik biz bize zülüm ettigimiz için düşmanda şimdi bize zülmediyor Btün zalimlerden ve senden sana sıgındık YaRabbi bizler gafil olduk günahkar olduk mahkum olduk maglup olduk Kuran Ve sünnetin hikmetleri ile uyanmadık sen düşmanın saldırıları ile uyandırdın şimide lütfet YaRabbi güç ve enerji ver bilinçli sabır ve sebat ihsan eyle Yarabbi bize barış dini islamı getiren rasulun hikmetine onun mecbur kalıp savaştıgı zaman titizlikle sadık kaldıgı vuruşma hukuk ve ahlakından ayırma YaRabbi Ailemize sorumluluk , halkımıza bilim, müminlerimize aydınlık,aydınlarımıza iman , tutucularımıza kavrayış, kavramışlarımıza tutuculuk , kadınlarımıza bilinç, erkeklerimize şeref , ihtiyarlarımıza bilgi ,gençlerimize soyluluk , öğretmen ve üstatlarımıza öğrencilerimize inanç , uyuyanlarımıza uyanıklık , uyanıklarımıza irade , tebliğlerimize gerçek , dindarlarımıza din, yazarlarımıza güvenirlik, sanatkarlarımıza dert , şairlerimize şuur , araştırmacılarımıza hedef , ümitsizlerimize ümit, zayıflarımıza güç, muhafazakarlarımıza hareket , ölümcül uykularda olanlarımıza hayat ve dirilik , örlerimize görme , suskunlarımıza feryat , Müslümanlarımıza kuran ve sünnet , tüm mezheplerimize birlik , kıskançlarımıza şifa , egoistlerimize sabır, halkımıza kendini bilme, tüm uluslardan kurulu milletimize samimiyet himmet fedakarlık yeteneği kurtuluşa layık oluş ve izzet bağışla dunyada zulum yapanları kanlarında bogulmasını mustazaf halka eziyet edenlere cezalarını insanların aclıktan sefaletten hastalıktan ölmesine sebep olanlara kahrını göster. |
valla gardaslar biz muslumanlardan kötü halk yok hic dayanisma yok
hani nerde din kardesligi aslinda turkiye ve diger arap ulkeleri israili haritadan silmeleri gerekiyorki dunyada baris olsun yahudiler hep muslumanlara karsi dusmandilar bir karis topraklari vardi filistini heba eddiler simdi sira gazzede hicmi birsey yapilmiyacak ben olsam sanli T.C. ordusunu toplar israile savas acarim ama nerde biz turkler amerika ve avrupa birliginden cekiniyorus halbuki biz osmanlilarin torunlariyiz bir zamanlar 3 kitaya sahip degilmiydik allah muslumanlarin yardimcisi olsun ve israil halkina cezalarini veris insallah. |
israil denen ******** ülke yaptıklarını er yada geç kendiside çekicek .. umarım bu zaman yakındır
|
Filistin'de Düğün Var Anne. Ama Ben Gidemiyorum…
Filistin'de düğün var anne… Firdevs, kapılarını ardına kadar açmış konuklarını ağırlıyor… Yahudi namlusundan çıkan her bir kurşun düğün davetiyesi olarak düşüyor göğüslere… Filistin'de toplu düğün var anne… Varsayın ki yanınızdayım demekle olmuyor biliyorum… Nisa-75'i hatırlatma n'olur! Mazeretlerim var… Ben kadın değilim… Yaşlı da değilim… Çocukluğu terk edeli yıllar oldu… Dedim ya mazeretlerim var… ,,, Seninle büyütmediler Filistinlim… Seni sevmek neyi gerektirir? Anlatmadılar… Uzaktan sevmekle olmuyor… Dualarım sizinle demek de olmuyor… ,,, Firdevs düğünleri kanlı olur biliyorum, Barut kokularıyla uğurlanır gelin ve damat adayları… Orda olmak lazımdı, farkındayım… Dedim ya mazeretlerim var… ,,, Evladını firdevse uğurlayan bir anne neden ağlar? Annen bana ağlar Filistinlim, bana ağlar… Varlığım acı verir annene… Annen sensiz kalırken, ülkemin yazarları öfkelerini makalelere kusacaklar… Kahrolsun diyecekler yahudilere… Oysaki 'kahrolsun! Kurşunu' ne öldürür ne de yaralar… Ümmetin gazını almaktan öteye geçmeyeceğini de biliyorum… ,,, Memleketinden yükselen her bir çığlık Nisa–75 olarak düşer memleketime… Ne ben farkındayım ne de hocalarım farkındalar… Sen firdevs'in nüfusuna artı bir olarak düşerken ben burada sırasını bekleyenlerden olur muyum acaba? Bir gözüm Ahzap–23 de, diğer gözüm Nisa–74 de… ,,, Seni sevmek neyi gerektirir? Bunu bana anlatmadılar Filistinlim… Klavye… Kalem… Yürüyüşler merhem olmuyo farkındayım… Ne zaman ki 'madde in İsrail'markalı davetiye düşer memleketime İşte o zaman anlarım acılarını… ,,, Düğününe katılamadım; Var say ki tembelim… Var say ki korkağım… Var say ki kardeşlik ruhum yerle bir… Var say ki dünya hayatı aldattı… Var say ki ölümden korkuyorum… Var say ki cihadına küçük diyenlerden oldum… ,,, Var sayma n'olur… Sen ki ebedi hayatı kazananlardan oldun… Ben ise ağzı açık bi şekilde firdevsteki hayatını okuyorum… N'olur gir rüyalarıma ve bana Al-i İmran 170'i oku… Buna çok ihtiyacım var… ------------------------------------------------------ Rabbim Filistinli kardeşlerimizin şehadetini kabul etsin ve kalplerimizdeki ölüm korkusunu çıkartsın. Âmin… |
tamamiyle vahşet arkadslar ya ..................:(
|
AH FİLİSTİN AHH
Babam elleri bağlanarak götürüldüğünde dokuzumdaydım Gömdüğümüzde onumda. Ablam 15inde terk etti evi. 15inde kızlar okula gider. 17sinde dantel örer. Çeyiz sandığı düzer. Bizim burada 15inde kızlar savaşa gider. Seçme hakkı tanımaz zorbalar bir genç kız olsan bile sana. Ya evinde oturup ölümü bekleyeceksin. Ha bugün, ha yarın diye diye yaşarken öleceksin. Ya da Ölümlerin ateşinden sesleniyorum size duyuyor musunuz? Filistinim ben anlıyor musunuz? Ama yine de yaşıyorum işte. Çünkü kanlı topraklarda büyürken yaşamayı Çiçek boyamayı değilse de, mezar taşlarında çiçek büyütmeyi Kelebek kovalamayı değil ama, tüfek tutmayı öğrendik. Sokak aralarında mermi kovanlarından oyuncak yaptık. Patlamamış el bombaları topladık. Mayınların üstünde sek sek oynadık. Bu kadar nefret, bu kadar acı arasında yaşamayı Karanlıklar arasından güneşe bakmayı becerdik. Onun için kocaman ve karadır gözlerimiz. Onun için hâlâ sımsıcaktır, düşmana taş atarken nasırlaşan minik ellerimiz. Evimizi yıktılar dün. Bir baştan bir başa mahallemizi yaktılar. Mermi kovanlarıyla misket oynarken biz, üzerimize bombalar attılar. Üç arkadaşım can verdi. Üç küçük çocuk. Bağışlayın beni, kurtaramadım! Sarkmıştı omzumdan aşağı kanlı kolum, uzatamadım. Elim düştü yere, kolum çaresiz Kanlarımız karıştı birbirine, arkadaşlarım sessiz. İşte orada kankardeş olduk biz. Gözlerim karardı önce. Başım döndü. Ama uyumak istemiyorum. Uyursam arkadaşlarım bu dünyadan göçer diye korkuyorum. Bağışlayın beni! Tutamadım kendimi. Yapıştırmadım alnıma, açık dursunlar diye gözbebeklerimi. Kaybettim kan kardeşlerimi. Yaşım 13. Burada çocuklar çocuk olmaz. Bebeler bile yaşamak için beşikten siper yapar. Çünkü İsrail denilen zorbanın Amerikan bombaları, beşiklere bile mezar kazar. Ölümlerin içinden büyüyorum. Minicik yüreğimle, ateşlerin arasından, öfkeyle geliyorum. Dudaklarımdan dökülen özgürlük türkülerini duyuyor musunuz? Filistinim ben anlıyor musunuz? Her izlediğimde kanım donuyor çok acı elimden gelen tek şey dua etmek ALLAH yardımcıları olsun bu zulümde dursun artık hayat onlarada gülen yüzünü göstersin... |
keşke israil konsolosluğu burda olsaydıda istanbuldaki vatandaşlara gösterseydim nasıl ağırlanacaklarını?:mad::mad::mad::mad::mad:müslümanın müslümandan başka dostu olmaz olamazz dimizde yahudi ve hrıstiyanlarla arkdaş olmayın demiyormu?bazı müslümanım diyen üst düzey yöneticiler bu sözü bilmiyorlarmıııı
|
kravat boyunda yan gelip yatanlarr size diyorum yattığınız yerin hakkı sizden sorulacakkk
BU DÜNYADA YAN GELİP YATANLARA BEDDUA CAN VERİP YATANLARA DUA VARDIR |
Boykot Kardesligi!!!!!!!!!!!!!!!
Yaşasın Boykot Kardeşliğimiz!
Fatih TEZCAN fatihtezcan{x}hotmail.com Dikkat! E-mail için {x} yerine @ işaretini yazınız. Bu değişim spam maillerden korunmak için yapılmıştır. Dev bir kinle bakıyorum sana ey kırmızı COCA COLA kutusu! Oraya buraya değil tam da bağrıma bağrıma attırdığın bombaların ateşi sarıyor ruhumu! Düzden bakınca zulüm görüyorum,tersten baktığımda inkarındaki şifreyi! Zaten ancak Bir Siyonist Zekası’nın işi olabilirdi, şişesinde “Mekke Ve Muhammed’e Hayır” yazan zehirli sıvıları Muvahhid Mekke Muhalefeti’ne ve Eşsiz Lider ve Önder Resul Hz.Muhammed’e(s.a.v) sevdalı insanlara içirip sonra buradan gelen Cola-Dolar’larla Müslüman kardeşlerini katletmek iğrençliği… Ne TANG’ini kabul ediyorum soframa ne CAPPY’ini! FANTA FANTA FANTA içtiğimde Çanta Çanta Bomba verdiğimi biliyorum lanet olasıca ordularına! “Susuzluğunu Dinle” diyen sese inat “Filistin’i Dinle” diyor içimden bir ses SPRİTE’nı iterken! MARLBORO pakedine baktığımda şarjör görüyorum , sigarasına baktığımda M-16 veya Uzi mermisini! Tek bir dal izmarit ile tek bir merminin maliyetinin de satış rakamının da neredeyse aynı olduğunu öğrendiğimde kalakalıyorum! ”Allah’ım” diyorum !...“İçmeyerek kaza edemem,zira on sene içtim,maaş verir gibi para verdim,şu kuluna para nasib et de yolunda harcayıp bari bunlara verdiğim paraları kaza etmiş olayım Ya Rabbim!..” Bu arada sigara içen insanlara da “Onu içmen kadar efkara sebeb bişi mi var” diye soruyorum! ”Dikkat et! Her içtiğin sigarayla bir mermi sıktırabilirsin bak kardeşlerinin kafasına ama ” diye ekliyorum “Radikal” damgası yeme pahasına! Yahudi PHİLİP MORRİS ve diğerlerinin paketlerinin üstündeki aslanlara da, PEUGOT marka arabaların üstündeki aslanlara da kafam takılıyor! Çünkü ben onlara bakınca,Allah’ın Aslanı Hamza’nın katillerini , Resul’un Aslanı Ali’nin hainlerinin zihniyetlerini görüyorum!... PEUGOT hızlı kaçarmış!...Azap meleklerinin zaman mefhumu bile yokken kim nereye kaçıyor,gülüyorum.. VOLVO dünyanın en güvenlisiymiş!...İsrail’e gidecek paraları verip içine binildiğinde direkt ateşe giden araba nasıl güvenli olur merak ediyorum!... En az siyon kardeşlerinin sembolu aslan kadar tehlikeli olduğunu biliyorum NESTLE’nin ambalajındaki güvercinin…NESTLE’nin çikolatasını,gofretini mi yemişim ki NESTLE SUyunu veya yeni aldıkları ’sini içeyim! Su demişken; COCA COLA’nın bırak kolasını ne TURKUAZ ne DAMLA SUyu’nu içmiyorum!... Baktım ki ALGİDA’nın arkasında UNİLEVER yazıyor,almam efendim almıyorum! Bula bula MAGGİ çorba mı içmişim ki sonrasında LİPTON’unu, NESCAFE’sini zıkkımlanacağım? NESCAFE’den ve JACOBS’tan çıkan dumanla Gazze’den ve Bağdat’tan yükselenin benzerliğini fark edemeyecek kadar da saf değilim! Irak,Filistin,Çeçenistan,ordan,burdan değil hiçbir yerden ve hiçbir şeyden verdikleri haberlerinde güvenmiyorum CNN’e,NTV’ye,REUTERS’e!... Huy işte!Hucurat üstü müydü “Hucurat 6” mı ne?!... FOX,adı gibi tilkilik yaptı,TGRT’yi alıp Yahudi-Neocon birliğini Türkiye’de bir medya sahibi daha yapmakla… Malum,sadece iki hafta var HÜRRİYET GAZETESİ ve İSRAİL’in doğum günleri arasında…Rastlantı işte… NTV’nin ve GARANTİ’nin sahipleri Şahenk’ler de AMERİKAN-İSRAİL ortağı GENERAL ELECTRİC’le el sıkışmışlar bir de… Duy da inanma!...Oku da inanma!... Evet Evet ! Budur ! Oku ama asla inanma!...Duy ama asla inanma!... Bir de NATIONAL GEOGRAPHIC var ki Yahudi Darwin’izm’in Türkiye Temsilciliği sanki!O da Şahenk’lerin…Seyrettirmiyoruz çocuğumuza! NİKE..LEE …ADİDAS-SOLOMON veya LEVİ’S…Giymiyoruz ve giymeyeceğiz! UNİLEVER… PROCTER&GAMBLE…JOHNSON&JOHNSON kokmuyoruz ki L’OREAL,VİCHY , LANCOME veya ARMANİ sürünelim! “Bu TİMBERLAND ile şu DOCKERS çok güzel dururdu üzerinizde” diyen tezgahtara aldırmıyoruz…“TİMBERLAND İtalyan, DOCKERS Alman’dı ama ikisini de Amerikalı Yahudiler aldı ve biz onlardan alışveriş yapıp Müslüman kardeşlerimize ihanet etmiyoruz” diyerek şoktaki tezgahtarı bırakıp dükkandan çıkıyoruz! Gelirinin tamamına yakınını düzenli olarak İsrail’e gönderen şirketler listesindeki MARKS&SPENCER’a ibretle bakıyorum! PHİLİPS’ten, IBM’den, NOKİA’dan başka tercih edilebilecek teknoloji kalmadı mı diye düşünüyorum… Zira,dayanışmaları ve sonuçları gözümüzü yaşartıyor! Kanımızı döküyor! İşte bundan dolayıdır ki; Müslüman kardeşlerimizle rabıtalarımız baki,muhabbetkar tasavvurları gönüllerimizin bembeyaz listelerinde daimi olmalı ama emperyalist zalimlerin markaları her zaman kara listelerimizde kalmalı! Bu kara listelerdekilere para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz! YAŞASIN BOYKOT KARDEŞLİĞİMİZ! “Ali’nin”…”Ömer’in”… “Ahmed’in…”diye marka yapsan gülüp geçecek ümmetin YAKUB’UN veya LEVİ’nin veya MC DONALD’ın deyince yağmalarcasına rağbetini anlamıyorum! Ne Osmanlı Mutfağı diye koca bir sofrası olan kadim milletimin ne de yetmiş çeşit baharatla yedi yüz çeşit yemek çıkartan Arap kavminin MC DONALD’S ve BURGER KİNG Hayırseverliğini çözemiyorum!... Tek bildiğim hamburger arası zulüm yemediğim!... Bir de dalga geçer gibi “Ateş Seni Çağırıyooor” diye kampanya yapıyor elin gavuru da hala yiyor bizim Ayşe veya Ali! Siz…Biz…Hepimiz…Kardeşlerimize saldıranlara,bacılarımızı kirletmeye çalışanlara para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz! YAŞASIN BOYKOT KARDEŞLİĞİMİZ! Alışveriş yapacak bir tek Fransız Yahudileri’nin CARREFOUR’u mu kaldı dediğimde arkadaşımın yüzündeki şaşkınlığı unutamıyoruz! Yoksa bizim ferasetsizliğimizden ve basiretsizliğimizden başka sermayeleri mi var sanıyorsunuz? Durumlar üstü kabul ederek düzenli kıldığı namazlarında günde beş defa uluslar arası çıkış yaparak Kabe’ye yönelen bizler… Her Ettehıyyatü’nün aleyna’sında…Her Rabbena atina’sında kardeşlerini hatırlayan bizler… Sizler…Bizler…Hepimiz… Rabbimiz Allah’ın düşmanlarına ve Peygamberimiz Hz.Muhammed’in inkarcılarına para ve moral vermiyoruz ve vermeyeceğiz! Bu yaptığımızı da kınayanın kınamasından korkmadan veya şaşıranın şaşkınlığına aldırmadan yapacağız , yayacağız ve tavsiye edeceğiz! “Az” alınmasını değil “hiç” alınmamasını sağlayacağız! Biz,para verip sonra bu parayla yakılacak yıkılacak el değil siyon aslanının pençesini kıracak eliz! YAŞASIN BOYKOT KARDEŞLİĞİMİZ! |
Cevap: Boykot Kardesligi!!!!!!!!!!!!!!!
Cümlenizi duyarlı olmaya davet ediyorum bizler biliyoruz ki Allahu teala isterse hiç bir şey yerli yerinde kalmaz ve bu biz müslümanlara bir sınama ne olur kardeşliğimizi gösterelim ve ne olur duyarlı olalım biz HZ. Muhammet (s.a.v) Efendimizin ümmetiyiz ve bu vahşet bu düşmanlık o zamandan beri bize Müslümana düşmanlar, biz biliyoruz ki Müminin müminden başka dostu yoktur.............İnşallah biz bu mümin düşmanlarıyla olan sınavımızı vereceğiz.......
|
[B]Müslüman filistinli kardeşlerimizi dünyanın gözünün önünde katleden israili şiddetle kınıyor sadece kınamıyorum aynı zamanda nalet okuyorum bizler birer müslüman olarak yahudi mallarını almayıp protesto etmeliyiz siyonins zihniyet gıdadan ağır sanayiye kozmatikten tekstile kısacası hayatımıza girmişler lütfen mülüman kardeşlerim kendimize gelelim siyonistlere verdiğimiz her kuruşun müslüman kardeşlerimize birer kurşun olarak geri döndüğünü asla unutmayalım ve hemen bu markalardan uzak durup protestomuzu yapalım[/B]
|
[B]***** İŞTE,İSRAİL VE AMERİKA ÜRETİMİNDEKİ VEYA ORTAKLIGINDAKİ MARKALAR:EĞER KEŞKE ELİMDE OLSAYDI BİR KURŞUNDA BEN SIKARDIM ÇAKALLARA DERSENİZ BUYRUN SİZE FIRSAT ALMAYALIM KURŞUN SIKALIM.
[COLOR=Red] GIDA: ALGİDA-AYMAR YAĞ-BECEL YAĞ-BURGER KİNG-CALVE-CAPPY-CAPRY-ÇAPA-COCA COLA-DANDY GRUBU-DANONE-ETİ(BİSKÜVİ,ÇİKOLATA…)-FALIM SAKIZ-FANTA-FRUKO-HAYAT SU-JACOBS KAHVE-KENT GRUBU-KİTKAT ÇİKOLATA-KLEENEX-KNORR-LİPTON ÇAY-LUNA YAĞ-MAGGİ ÇORBA-MARET-MC DONALDS-MİLKA ÇİKOLATA-NESCAFE-NESQUİK-NESTLE-PEPSİ-PERRİER-PINAR ÜRÜNLERİ- PİYALE-SALAT-SCHWEEPS-SANA-SENSUN-SPRİTE-**** SU-TURYAĞ-UFA YAĞ-UNİLEVER-VİTA YAĞ-VİVİDENT SAKIZ-YAYLA YAĞ-YEDİGÜN-YUDUM YAĞ[/COLOR] [COLOR=SandyBrown] TEMİZLİK: ARİEL-ACE-AİRWİCK-ALL-ASTEL KAĞIT-AMWAY ÜRÜNLERİ-BLENDAX-BENCKİSER-BANAT-CİF-CALGON-CALGONİT-COLGATE-CAN LEYDİ-CANBEBE-CARREFOUR-CLEAR-DOMESTOS-DİXİ-DOVE-ELİDOR-GİBBS-GLADE OTO PARFÜMLERİ-HACI ŞAKİR-HUNCA-HERBALİFE-HENKEL-İPANA-JOHNSON-KLOYNOS-KOROZO POŞET-LUX-LEVER GRUBU-LANCOME-MİNTAX-NİVEA-ORGANİCS-ORKİD-OMO-PRİL-PROCTLE GAMBLE GRUBU-PALMOLİVE-PEDO-PERMATİK-PANTENE-PERSİL-PERMA SHARP-PURO SABUN-REWARD-REJOİCE-RİNSO-SCOTCH BRİTE-SİGNAL-SOLEY SABUN-SERVİS PEÇETE-TURSİL-ULTRA PRİMA-VİLEDA-VİM-VİKİNG-YUMOŞ[/COLOR] [COLOR=Olive] GİYİM: ADİDAS-ARMONİ-BOSS-BOSSA KUMAŞ-BOZKURT KUMAŞ-CALVİN KLEİN-DKNY-FİLA-HUGGIES-HUGO BOSS-KİMBERLY CLARK-LEVİ’S-LCWAIKIKI-MARKS&SPENCER-MÜJDE ÇORAP-NIKE-PARİZİEN ÇORAP-PUMA-RALPH [/COLOR] [COLOR=Cyan] KOZMETİK ARMONİ-AMVAY-AVON-DOVE-ESTE LAUDER-ELİDOR-HACI ŞAKİR-HUNCA-L’OREAL-MAYBELLİNE-NIVEA-PALMOLIVE-PANTENE-REJOICE-RUBINSTEIN-REVİON-VICHY- [/COLOR] [COLOR=Pink] OTOMOTİV: ANADOL-BENZ-BMC-CHRYSLER-CITRÖEN-DAİMLER FORD-FIAT-GOODYEAR LASTİK-JAGUAR-MAN-MERCEDES-MURAT-NISSAN-OYAK-RENAULT-PEVGEOT-PİRELLİ-SKODA-SHELL-UNİREYAL-VOLKSWAGEN[/COLOR] [COLOR=Blue] BEYAZ EŞYA VE ELEKTRONİK: AEG-ALARKO ÜRÜNLERİ-ARÇELİK-AUER ÜRÜNLERİ-BEKO-BOSCH-DEMİRDÖKÜM-EDİSON AMPUL-ELEKTROLUX-ERİCSSON-EVERADY PİL-GENERAL ELEKTRİK-GRUNDİG-HOOVER-IBM-ICO-INTEL INSIDE-KAVEL KABLO-NOKIA-OLİVETTİ-PHILIPS-PİLSA-PRİZER-PROFİLO-SABA- SİEMENS-SİNGER-TEKFEN-TELEFUNKEN-TUDAR AKÜ-ZETİNA [/COLOR] [COLOR=Purple] SİGARA: CAMEL-CHESTIRFIELD-LARK-L&M-MARLBORO-PARLIAMENT-SALEM-WINSTON- [/COLOR] [COLOR=DarkSlateGray] BANKA: TÜRKİYE İŞ BANKASI-GARANTİ BANKASI [/COLOR] [COLOR=Magenta] DİĞERLERİ: ABBOTT İLAÇ-ACARSOY ÜRÜNLERİ-AGA-AGRO MERCK ZİRAİ İLAÇ-AKDENİZ GÜBRE-AKTİEBOLAGET SKI-AKZO GRUP-ALARKO GRUBU-ALLFANZE SİGORTA-AMBRA ÜRÜNLERİ-ANADOLU ÇİMENTO-ATLAS COPCA-AYGAZ TÜP-BASF-BASTAŞ AYDINLATMA-BAYER TARIM İLAÇLARI-BAYRAKLI BOYA-BENDİX-BİMAŞ BİRLEŞİK İNŞAAT-BOHLER ÜRÜNLERİ-BORG WAGNER CORPARATION-BORMSAN-BORUSAN BORU TESİSLERİ-BP PETROL-BRITISH LEYLAND- BRITISH PETROLEUM-B.F. GOODDRİCHE- BROWN BOARD-CARLO ERBA İLAÇ-CARREFOUR MARKET-CATER PİLLER-CİBA GELGY EXPORT CARBARATİON-COATS PATONS-CONTİENTAL GROUP- ÇBS BOYA-ÇUKUROVA MAKİNE-DERBY PLASTİK-DEVİLUX BOYA-DİSNEY-DODGE-DYO BOYA-ECZACIBAŞI-EFES PİLSEN-EMI-EVSAN ÜRÜNLERİ-FUTEHOFFNUNGSHUTTLE-GİMA MARKET-GLAXO HOLDİNG-HOECHST İLAÇ-HOFFMAN LA ROCHE-ICI-INTERNATIONAL-ITT-İPRAGAZ-İZOCAM-JOHN DEERE-KHD-KERVANSARAY A.Ş.-LOWEN BRAJ-MAGİRUS MİNİBÜS-MAGNESİT A.Ş.-MAKO SANAYİ-MANNESMANN-MARSHALL-MASAŞ ALİMÜNYUM ÜRÜNLERİ-MASSEY FERGUSON-MİLANGAZ-MOBİL-NARGE ÜRÜNLERİ-NORNMENDE ÜRÜNLERİ-NORTHERN TELECOM-OERLİKON BUHRLE-PALYLEN İPLİK-PCCHİNEY UGİNE KUHLMANN-PEKORMAL ÜRÜNLERİ-PELİKAN-PERMA SHARP-PRESCOLD ÜRÜNLERİ-PRİTT-RADİOLA ÜRÜNLERİ-REVLON-ROCHE-SABRİ TIĞLI-SANDOLİN BOYA-SANDOZ İLAÇ-SANTRAL DİKİŞ SANAYİ-SASA İPLİK-SCHNEİDER-SIERA ÜRÜNLERİ-SİFAŞ İPLİK-SİMKO TİC. VE SANAYİ-SKF RULMAN-SQUIBB-SUTUZER BROTTHERS-TANBERG ÜRÜNLERİ-TUBORG-UNİROYAL-ÜNYE ÇİMENTO-VARTA-WALT DİSNEY-WYETH LABARATUARLARI...[/COLOR][/B] |
[COLOR="Green"][B]
Resim olarak daha çok akılda kalıyor. Hepsi yok ama en çok kullanılanlar. [IMG]http://img381.imageshack.us/img381/8566/srailboykot1ce3.jpg[/IMG] [IMG]http://img381.imageshack.us/img381/5797/srailboykot2yw4.jpg[/IMG] [IMG]http://img381.imageshack.us/img381/2219/srailboykot3qw8.jpg[/IMG][/B][/COLOR] |
ALPERENLER İSRAİL KONSOLOSLUĞUNU BASTI!
[B]Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Levent'te bulunan İsrail Başkonsolosluğuna gece yarısı baskını düzenledi...
İstanbul Alperen Ocakları İl Başkanlığı, Filistinde soykırım uygulayan terörist devlet İsrail'e protesto gösterisi düzenledi. Yaklaşık 150 araç ile günün farklı saatlerinde protesto yerine intikal eden Alperenler, araçlarını kapalı otopark içine farklı saatlerde bırakarak Levent ve Sanayii Mahallesinin farklı bölgelerine dağıldı. Protestonun başlaması ile gelen tüm protestocu Alperenler, İsrail Başkonsolosluğu önünde birikti. [/B] [B]''Bir Gece Ansızın Gelebiliriz'' sloganı eşliğinde Tekbirlerle yürüyerek konsolosluk önüne ulaşılmasıyla başlayan protestoda 10 kişi olan Polis sayısı zamanla 2 panzer,1 çevik kuvvet otobüsü ile takviye aldı. Akşam saatlerinde Gazze'ye kara operasyonu başladığı duyumunun alınması gerginliği daha da arttırdı. Tekbirler eşliğinde devam eden gösteride Alperenler; '' Bir Gece Ansızın Gelebiliriz, Hamasa Selam Direnişe Devam, Filistin Canımız Feda Olsun Kanımız, Siyonist Devlet Yıkacağız Elbet, Gazze'yi Savunmak İstanbul'u Savunmaktır'' sloganlarıyla tepkilerini gösterdiler. [IMG]http://img126.imageshack.us/img126/7246/basknfotoaq1.jpg[/IMG][/B] [B]İlerleyen saatlerde İstanbul Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Kayatuzu bir basın açıklaması gerçekleştirerek; ''Amerika beslemesi terörist devlet İsrail dünyanın gözleri önünde müslüman kardeşlerimizi katletmeye devam etmektedir. Ve bununlaa kalmamış Gazze'ye kara operasyonu başlatmıştır. Bu durumu şiddetle kınıyoruz ve Gazze'yi savunmak İstanbulu savunmaktır diyoruz. Ey siyonist devlet İsrail, Müslümanın sabrını taşırmayın. 3 metrekarelik toprakları sizlere dar etmesini elbet Müslümanlar gerçekleştirecektir'' dedi. Basın açıklamasının ardından İsrail bayrağı ve kuklaları yakılması kalabalığın daha da hareketlenmesine neden oldu. [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/896/ktlisrailhr2.jpg[/IMG] Alperen Ocakları mensupları binanın farklı yerlerinden ellerinde Alperen Ocakları ve Filistin bayrakları ile binaya tırmanmaya çalıştılar. Konsolosluk duvarından tırmanıp içeri girerek polisler tarafından tek tek gözlatına alınan Alperenler ilerleyen dakikalarda geri verildiler. İstanbul Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Kayatuzu tarafından toplu dua yaptırmasının ardından grup sloganlar eşliğinde protestolarına devam ettiler. Protesto gösterisi ilerleyen dakikalarda olaysız bir şekilde sona erdi. [/B] [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/6251/filistinmo7.jpg[/IMG] |
Cevap: ALPERENLER İSRAİL KONSOLOSLUĞUNU BASTI!
Polisler tutmasaydıda yerle bir etselerdi şurayı!!!!!!!!
|
FİLİSTİNE DESTEK İSRAİL TERÖRÜNE TEPKİ
Filistine Destek İsrail Terörüne tepki
Arkadaşlar bu başlık altında filistine destek mesajlarımızı yazalım, aşırı küfür ve +16 mesajlar olmasın en azında israilliler kadar alçalmiyalım israilin büyük oyununa şeytanca hazırlanan ve acımasızca uygulayan israil, tarihte yaşananlar gibi ALLAH ın gazabına uğramadıkça duracak gibi değil, dunya suskun dunya aciz, biz bu başlık altında kişisel tepkilerimizi yazalım Çocukları katleden ancak ve ancak terörist kişilere hastır, Üzülerek bir söz söyliyeceğim ama arattırdılar ( Ne büyük düşünürdiki Hitler bu olayları yıllar önce görmüştür) |
Cevap: ALPERENLER İSRAİL KONSOLOSLUĞUNU BASTI!
[B][COLOR="Navy"]bu polis kimden yana.........[/COLOR][/B]
|
Cevap: FİLİSTİNE DESTEK İSRAİL TERÖRÜNE TEPKİ
EVET SAYGIDEĞER SİVASLİLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ
|
Allahım ne kadar çok içimize girmişler ne kadar çok bizi yok etmeye çalışıyorlar apaçık ortada Allahım tümünü mahvetsin inşallah........
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:08. |