Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   YILIN FIKRASI SEÇİLDİ (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28706)

barikat58 28.04.2009 20:16

YILIN FIKRASI SEÇİLDİ

[B][COLOR=darkred]Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay; [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Yasli bir amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Polis: Be amca, necin dakman golani? (Golan: Emniyet kemeri.) [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Amca: Dakmam be iste! [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele işim var. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi? [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Amca: ??? [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, eşeğe üç milyon ödeycen. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Amca: Bana kes o zaman. [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Polis: Neden sana keseyon amca? [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu![/COLOR][/B]

-------------------------------------------------------------------------------
[B][COLOR=darkred]Adam elinde bir bıçak ile camiye girer:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-" Ey cemaat içinizde müslüman olan varmıııı !!! [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]diye bağırır. Herkes susar, ancak yaşlı bir amca kalkar:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-"Ben varım.." [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]der. Bıçaklı adam amcaya:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-"Bir dakika dışarı gelirmisin" [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]diyerek koluna girer camiden çıkarlar. Biraz ötede bağlı bir koyunun yanına gidip amcaya:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-"Bu kurbanı kesmeme yardımcı olurmusun ?. İslami kurallara uygun keselim."[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Amca koyunu kesmeye başlar. Yaşlılık bu ya her taraf kan olur .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Amca:-"Oğlum yoruldum camiye git başka birini bul" [/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]der.Adam elinde kanlı bıçağı ile camiye girerek bağırır.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]-"İçinizde başka bir müslüman varmııı ?!."[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Cemaat ses çıkarmaz ama topluca dönüp imama bakarlar.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]İmam:-"Ne bakıyorsunuz ulan..iki rekat namaz kıldırmakla müslüman mı olduk?" der.[/COLOR][/B]

kronik 28.04.2009 22:54

Cevap: YILIN FIKRASI SEÇİLDİ

[B][COLOR="DarkOrange"]Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu!
[/COLOR][/B]
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

GuNaY 28.04.2009 23:16

[B]Hazır cevaplılık işte,
memleketimin insanları :)[/B]

bjkli metin 21 29.04.2009 00:33

helal olsun amcaya lafı güzel sokmuş.

sivaslı fd 29.04.2009 00:37

çok komik ya çok teşekkürler BARİKAT.

bjkli metin 21 29.04.2009 02:20

NASRETTİN HOCA*nın torunları..........

GeceGündüz 13.05.2009 15:54

[B]Hakedene güzel bir cevap vermiş, polisleri madara etmiş helal amca sana...[/B]

Salim58 13.05.2009 16:26

amcamıza helal olsun paylaşım için sağol kardeş

seva 13.05.2009 16:53

Müslüman mı olduk çok güzeldi :D:D

mc_mahoa_mc 13.05.2009 17:05

way wayy ikinci baya komik miş ellrinize emgınze saglık arkadaslar kolay gelsın:d:)

heartache58 13.05.2009 17:27

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred][B]adam camiye girip aranızda musluman olan varmı diyor.enteresan:) karadenizli olsa gerek:)[/B][/COLOR][/FONT]

altuntas58 13.05.2009 17:45

[B]Polisler ağzının payını almışlar Emeğine sağlık bu fıkarayı bende bu gün konunun acıkdığından habersiz ekledim arkadaşlardan birisi bu konunun daha evvel acıldığını söyleyince geri cektim sildim[/B]

barikat58 13.05.2009 19:21

[quote=altuntas58;409807][B]Polisler ağzının payını almışlar Emeğine sağlık bu fıkarayı bende bu gün konunun acıkdığından habersiz ekledim arkadaşlardan birisi bu konunun daha evvel acıldığını söyleyince geri cektim sildim[/B][/quote]

sagol mehmet abi sorun degil

Klimasuyu 18.05.2009 02:44

[QUOTE=heartache58;409804][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred][B]adam camiye girip aranızda musluman olan varmı diyor.enteresan:) karadenizli olsa gerek:)[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

demek ki camide bi kişi dışında MÜSLÜMAN yokmuş...

love_me_58 18.05.2009 02:57

harika ya :) tşkrler

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:07.