Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Celalettin Cerrah gönderildi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=29566)

arikarinkuchi 12.06.2009 07:23

Celalettin Cerrah gönderildi

[B][COLOR="red"]Celalettin Cerrah gönderildi [/COLOR]

Valiler kararnamesinde büyük sürpriz. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah vali olarak başka bir ile atandı.
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atandı.

Kimi illerin valilerinde değişiklik öngören valiler kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararına göre, 8 ilin valisi merkeze alınırken, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atandı.

[COLOR="red"]MERKEZE ÇEKİLENLER[/COLOR]

Kararnameye göre, Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Hatay Valisi Nusret Miroğlu, Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, [U][COLOR="red"]Sivas Valisi Veysel Dalmaz[/COLOR], [/U]Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Uşak Valisi M. M. Kayhan Kavas ve Kırıkkale Valisi M. Bahrettin Demirer merkeze alındı.

[COLOR="red"]KİM NEREYE VALİ ATANDI?[/COLOR]

Amasya Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay'a, Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Kırklareli'ne, Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Tunceli'ye, Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kırşehir'e, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın'a, Konya Valisi Osman Aydın, Nevşehir'e, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Amasya'ya, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya'ya, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa'ya, Tunceli Valisi Mustafa Yaman, Giresun'a, Van Valisi Özdemir Çakacak, Uşak'a, Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon'a, Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ'a, Develi Kaymakamı Ahmet Turhan, Batman'a, Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale'ye, Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Kara, Kars'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, Van'a, [U][COLOR="Red"]Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat, Sivas'a[/COLOR], [/U]Mülkiye Başmüfettişi Yılmaz Arslan, Balıkesir'e, Mülkiye Başmüfettişi Doç. Dr. M. Ulvi Saran, Malatya'ya, Mülkiye Başmüfettişi Mustafa Yemlihalıoğlu dez Artvin'e atandı.[/B]

Salim58 12.06.2009 07:28

Cevap: Celalettin Cerrah gönderildi

hayırlı olsun demek lazım ama celalettin cerraha ve veysel dalmaza üzüldüm başarılı çalışmaları vardı hayırlısı diyelim

sibelYILMAZ 12.06.2009 08:11

hadi yeni valla sevindim desem yalan olur istanbulun hakkından en iyi gelen adamlardan biriydi bakalım bundan sonra ne olacak.....

ABDULLAH DUMAN 12.06.2009 08:15

[B]Normalde emniyet müdürünün vali olması mükafattır ama bu Cerrah'a ceza olarak kesilmiş galiba Veysel Dalmaz içinde üzüldüm doğrusu[/B]

deniz kızı 12.06.2009 08:33

hayırlı uğurlu olur inşallah. ama celalettin cerrah istanbul için önemliydi onun gidişi neleri beraberinde getirir bilinmez.

tekniker58 12.06.2009 09:01

hepside hayırlı uğurlu olsun vatana millete.

sibely58 12.06.2009 09:06

ben sanırım ters düşünen birisiyim ki istanbul emniyet müdürü celalettin cerahı nedense sevmiyorum ama bu atama olayı onun için sanki sürgün olmuş gibi düşünmedende geçemiyorum

HaZaN 12.06.2009 09:32

[B][I]Celalaettin Cerrah için çok üzüldüm bizim Türk Milleti nednese çalışana kıymet vermez, onun gibi bir kişinin İstanbul gibi Metropol bir İlde çalışacağını hiç tahmin etmiyorum,[/I][/B]

[B][I]Sibel kardeş şunu huç unutma ki gelen gideni aratır bu bir gerçektir bekle göreceksin ,[/I][/B]

[B][I]İstanbul Emniyet Müdürü Celalattin Cerrah ve Sivas Valisi Veysel Dalmaz'a[/I][/B]
[B][I]Hayırlısı olsun diyorum ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum.[/I][/B]

Salim58 12.06.2009 09:39

[QUOTE=sibely58;426834]ben sanırım ters düşünen birisiyim ki istanbul emniyet müdürü celalettin cerahı nedense sevmiyorum ama bu atama olayı onun için sanki sürgün olmuş gibi düşünmedende geçemiyorum[/QUOTE]

bence güzel çalışıyordu nesini beğenmediniz anlayamadım tabi buda sizin görüşünüz ben şahsen çok beğeniyordum cerrahı

H_Turan 12.06.2009 09:44

Valimiz Gidiyor Veysel Dalmazı Beğenmiyenler Yeni vali ile kıymetini anlayacaklar Gelen gideni aratır Birde Valilik tecrübesi olmayan birisi geliyor.

tekniker58 12.06.2009 09:56

[COLOR="red"]Celalettin Cerrah gönderildi [/COLOR]

Valiler kararnamesinde büyük sürpriz. İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah vali olarak başka bir ile atandı.
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atandı.

Kimi illerin valilerinde değişiklik öngören valiler kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Konuya ilişkin Bakanlar Kurulu kararına göre, 8 ilin valisi merkeze alınırken, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Osmaniye Valiliği'ne atandı.

[COLOR="red"]MERKEZE ÇEKİLENLER[/COLOR]

Kararnameye göre, Balıkesir Valisi Selahattin Hatipoğlu, Hatay Valisi Nusret Miroğlu, Kırşehir Valisi M. Lütfullah Bilgin, Nevşehir Valisi M. Asım Hacımustafaoğlu, [U][COLOR="red"]Sivas Valisi Veysel Dalmaz[/COLOR], [/U]Şanlıurfa Valisi Yusuf Yavaşcan, Uşak Valisi M. M. Kayhan Kavas ve Kırıkkale Valisi M. Bahrettin Demirer merkeze alındı.

[COLOR="red"]KİM NEREYE VALİ ATANDI?[/COLOR]

Amasya Valisi M. Celalettin Lekesiz, Hatay'a, Artvin Valisi Cengiz Aydoğdu, Kırklareli'ne, Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, Tunceli'ye, Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, Kırşehir'e, Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş, Aydın'a, Konya Valisi Osman Aydın, Nevşehir'e, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Amasya'ya, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya'ya, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa'ya, Tunceli Valisi Mustafa Yaman, Giresun'a, Van Valisi Özdemir Çakacak, Uşak'a, Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon'a, Osmaniye Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ'a, Develi Kaymakamı Ahmet Turhan, Batman'a, Nizip Kaymakamı Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale'ye, Mülkiye Başmüfettişi Ahmet Kara, Kars'a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Münir Karaloğlu, Van'a, [U][COLOR="Red"]Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat, Sivas'a[/COLOR], [/U]Mülkiye Başmüfettişi Yılmaz Arslan, Balıkesir'e, Mülkiye Başmüfettişi Doç. Dr. M. Ulvi Saran, Malatya'ya, Mülkiye Başmüfettişi Mustafa Yemlihalıoğlu dez Artvin'e atandı.[/B][/QUOTE]

hepside vatana millete yararlı olması dileğiyle.

Peki yeni atanan vali hakkında bilgi var mı?

altuntas58 12.06.2009 10:42

[B]Vatana millete hayırlı olsun sayın vali veysel dalmaz sivastan alındığına çok sevindim 1 sene oldu hala bir stadyum projesini başlatamadı bazı yatırımlarda çok pasif kalıyordu hatta ilgisizlikten yatırım projeleri başka illere kayıyordu bölge hastanesi gibi bence yerinde bir karar olmuş kısacası bence valilik kapasitesi yoktu dünyadan bir haberdi sayın Celalettin cerraha çok sevindim böyle değerler ülkemizin en üst düzeyinde görev yapmalıdırlar cumhurbaşkanı gibi sivasın sivaslının dostu yolun acık olsun seni daha yukarlarda görmeyi bütün kalbimle diliyorum başarılar dilerim[/B]

H_Turan 12.06.2009 10:48

[QUOTE=altuntas58;426918][B]Vatana millete hayırlı olsun sayın vali veysel dalmaz sivastan alındığına çok sevindim 1 sene oldu hala bir stadyum projesini başlatamadı bazı yatırımlarda çok pasif kalıyordu hatta ilgisizlikten yatırım projeleri başka illere kayıyordu bölge hastanesi gibi bence yerinde bir karar olmuş kısacası bence valilik kapasitesi yoktu dünyadan bir haberdi sayın Celalettin cerraha çok sevindim böyle değerler ülkemizin en üst düzeyinde görev yapmalıdırlar cumhurbaşkanı gibi sivasın sivaslının dostu yolun acık olsun seni daha yukarlarda görmeyi bütün kalbimle diliyorum başarılar dilerim[/B][/QUOTE]

Gelen Vali de daha önce Vallik yapmamış ve tecrübesi yok Veysel dalmazı aratır.

sibely58 12.06.2009 10:49

ben sayın emniyet müdürümüzün son zamanlardaki tavırlarıı beğenmediğim için kendi düşüncemi ortaya koydum cinayet olayları olsun gerek 1 mayıstaki tavrı masum suçsuz insanların olay yerinden geçerken başlarına gelenler çok haksız yere insan darp edilmiştir.
Bu tarz hareketlerden dolayı geçen aylarda bir vatandaşımız çatışma yerinin yakınlarında vurularak öldü

altuntas58 12.06.2009 10:58

[QUOTE=H_Turan;426926]Gelen Vali de daha önce Vallik yapmamış ve tecrübesi yok Veysel dalmazı aratır.[/QUOTE]

[B]Sen merak etme gelen bu validen daha iyi olacaktır tecrübe elbetteki çok önemli ama sayın veysel dalmaz beyin tecrübesi vardıda sivasımıza ne yaptı sanıyormusunuzki bu vali sebepsiz yere alındı hayır hükümetin ve bazı kesimlerden akp il yönetiminden iyi not alamadığından kızağa alındı başka ile vali atansa sizin dediğiniz bir derece düşündürür diyeceğim ama adamı resmen kıza aldılar sivasımız için böylesi daha hayırlı olur inşallah[/B]

Salim58 12.06.2009 11:00

[QUOTE=sibely58;426929]ben sayın emniyet müdürümüzün son zamanlardaki tavırlarıı beğenmediğim için kendi düşüncemi ortaya koydum cinayet olayları olsun gerek 1 mayıstaki tavrı masum suçsuz insanların olay yerinden geçerken başlarına gelenler çok haksız yere insan darp edilmiştir.
Bu tarz hareketlerden dolayı geçen aylarda bir vatandaşımız çatışma yerinin yakınlarında vurularak öldü[/QUOTE]

herkesin bi görüşü vardır o görüşede saygı duymak düşer

H_Turan 12.06.2009 11:09

Hayırlı Olsun Bekleyip Göreceğiz

sibely58 12.06.2009 11:18

[QUOTE=H_Turan;426950]Hayırlı Olsun Bekleyip Göreceğiz[/QUO

evet hayırlısı olsun bakalım belki gelen gideni aratır belki de gelen ondan daha iyi olur hayırlısı artık. yaşayıp göreceğiz

bahar5834 12.06.2009 11:42

[COLOR="Black"][B][I]Celalaettin Cerrah için çok üzüldüm çalişana yer yok bunuda anlamiş olduk zaten biliyorda bir kez daha hatırladik gende hayırlısı olur inş [/I][/B][/COLOR]

seva 12.06.2009 11:43

Veysel dalmaz kalsaydı yaaa :(

H_Turan 12.06.2009 12:43

[QUOTE=seva;426969]Veysel dalmaz kalsaydı yaaa :([/QUOTE]

Şahsen Ben Sayın Valimizin ayrılmasına üzüldüm Bu arada Stad projesi ile ilgilenmedi diyorlarda daha ne yapsın o nun elinden gelen bir şey değilki Söz vermiş olabilir Hükümetten izin gelecek ve para gelecek O da Sayın Valimizin değil Sivas Millet vekillerinin kabahati.

tekniker58 12.06.2009 12:59

şimdiye kadar uğraştıkları ve verdikleri emekler yeter. o da böyle olmasını istemezdi. ama illaki stad ile ilgili başkası eminim ki yardımcı olur.

arikarinkuchi 12.06.2009 13:12

[B]hayırlı uğurlu olsun [/B]

barikat58 12.06.2009 13:23

öncelikle sivasımıza faydası olan bir insandı kendisini tebrik ederim.hayırlı olsun

seva 12.06.2009 13:27

[QUOTE=H_Turan;426994]Şahsen Ben Sayın Valimizin ayrılmasına üzüldüm Bu arada Stad projesi ile ilgilenmedi diyorlarda daha ne yapsın o nun elinden gelen bir şey değilki Söz vermiş olabilir Hükümetten izin gelecek ve para gelecek O da Sayın Valimizin değil Sivas Millet vekillerinin kabahati.[/QUOTE]

Herşeyi yaptığına inandığım birisidir...

$arki$Laliim.58 12.06.2009 13:37

bende Sayin Veysel Dalmazin gitmesine üzülenlerdenim.. bence Sivas adina güzel seyler yapti.. yeni Valimizede basarilar dilerim, insaAllah gidenin yerini aratmaz..

Sayin Celalettin Cerrah adinada üzüldüm. ne diyelim hayirlisi insaAllah

H_Turan 12.06.2009 13:39

Keşke Celalettin Cerrahı Sivasa Atasalardı Ne güzel olurdu o zaman.

arikarinkuchi 12.06.2009 15:32

[QUOTE=H_Turan;427032]Keşke Celalettin Cerrahı Sivasa Atasalardı Ne güzel olurdu o zaman.[/QUOTE]

evet çok süper olurdu :)

sinan-58 12.06.2009 16:30

cerrah babayı sivasımızda görmek isteriz

sivaslii58 12.06.2009 17:16

vATANA MILLETE HAYIRLI UGURLU OLUR INS...

kasparix 12.06.2009 18:21

öncelıkle hayırlı olsun..gene bizim millet sivas belediye baskanımızda olduğu gibi peşin hükümcülüğünü gösdermiş bulunmakda...bırakalım neyin kimin iyi veya kotu olduğunu zaman ortaya çıkarsın..kehanetlerle yaklaşmayalım meselelere....yada su su su yonu iyi yada kötüydü söyle seyler yapdıu dıye reel şeylerle eleşdirelim...

Cley 12.06.2009 20:21

[B]Emniyet Müdürünün vali yapılması ödüldür.Zaten Cerrah İstanbulda çok yıpranmıştı.Dinlenme fırsatı bulur.Sivas valiliğine atanan kişi için bilgim yok inşallah Sivasa faydalı olur.[/B]

qio 12.06.2009 20:44

Bundan sonra Valilerin sakal bırakması serbestleşir. Atamalar sanki kişinin menfaitine göre değilde bu atamalara gölge yapanların menfaatleri doğrultusunda olabilmesi kuşkusu uyandırıyor.

altuntas58 12.06.2009 23:21

[B]Arkadaşlar sayın eski valimiz hakkında yüzeysel konuşmayalım icraatlarıyla konuşalım neler yapmış neleri yapamamış ben şahsen sivasımıza stadyum projesini gercekleştiremediği için ve bazı yatırımları sivasımıza kazandıramadığı için gitmesine sevinenlerdenim gitmesine üzülenler sayın valinin sivasımıza yaptığı hizmetleri yazsında bizde anlayalım bana göre gitmesinde bir hayır vardı ve gitti[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:59.