![]() |
ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/2009_0414_cydd.jpg[/IMG]
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Sivas Şubesi hizmete başladı. Sivas Şubesi Başkanlığını yürütecek olan Süreyya Akar, basın toplantısı düzenleyerek Sivas’ta oluşan yeni yönetim hakkında bilgi verdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Sivas Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu’nun 07.06.2009 tarihinde Sivas Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda yapıldığını belirten Akar, “ çok sayıda üye ve konuğun katıldığı genel kurul, önceden belirlediğimiz gündem gereği yönetim,denetim ve onur kurulu üyeleri ile genel merkez delege seçimlerini yaptık. 7 yönetim kurulu üyesi olarak aramızda yapılan görev dağılımı sonucunda, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Sivas Şubesi’nin ilk başkanı olma onurunu yaşamaktayım” dedi. Sivas Şubesi olarak; ÇYDD’nin merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Türkan Saylan’ın hedef göstererek vasiyet ettiği 36 bin bursiyer sayısını 100 bine çıkartmak için Sivas’ta da var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Akar, “ Amacımız; yetenekli ancak maddi olanaksızlıklar nedeni ile öğrenimlerini sürdürmekte güçlük çeken gençlere destek olarak onların ülkemizin aydınlanmasında söz sahibi olabilecek bireyler olmasına katkı sunmaktır. ÇYDD’nin Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Sivas’ta da bir şubesini açmanın onur ve gururunu yaşamaktayız. Bilindiği gibi en önemli yatırım, insana yapılan yatırımdır. Ben ve arkadaşlarımda bunu gerçekleştirmenin heyecan ve mutluluğu ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Yönetim Kurulu: ASİL ÜYELER: Süreyya Akar – Saadet Doğan – Perihan Işın – Ferdana Kaçmaz – Sevda Deliktaş Kırıktaş – Yankı Yıldırım – Vefa Haluk Ercanlı olarak açıklandı. |
Cevap: ÇYDD Sivas Şubesi Açıldı
Sivas için önemli bir gelişme, Hemşerilerim adına böyle bir gelişmenin haklı mutluluğu içindeyim. Her insana verilmesi gereken fırsat eşitliğini, idelojisi olarak benimseyen bir derneğin Sivas'taki gelişmelerini heycanla bekleyeceğim. Hayırlı uğurlu olsun.
|
[B]Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Sivas Şubesi hayırlı olsun ?? [/B]
|
hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkürler
|
Türkan Saylandan Dolayı Bu derneğe Güvenmiyorum
|
[QUOTE=H_Turan;428144]Türkan Saylandan Dolayı Bu derneğe Güvenmiyorum[/QUOTE]
Türkan Hoca'da nasıl bir insan ki ölüsünden bile çekiniyor millet... |
Açılmasa da olurdu..Kazanç olarak görmüyorum.
|
Bencede Sivas için bir kazanç olmaz Sivasada fazla bir yararı olmaz...
|
[QUOTE=Kibrisli;428147]Türkan Hoca'da nasıl bir insan ki ölüsünden bile çekiniyor millet...[/QUOTE]
Korumaya devam et onu [QUOTE=sivaslıgenç;428151]Bencede Sivas için bir kazanç olmaz Sivasada fazla bir yararı olmaz...[/QUOTE] Kazançı bırak Zararı olur bu derneğim kimlere hizmet ettiği belli |
[QUOTE=club7house;427901]Sivas için önemli bir gelişme, Hemşerilerim adına böyle bir gelişmenin haklı mutluluğu içindeyim.[COLOR="Red"] Her insana verilmesi gereken fırsat eşitliğini, idelojisi olarak benimseyen [/COLOR]bir derneğin Sivas'taki gelişmelerini heycanla bekleyeceğim. Hayırlı uğurlu olsun.[/QUOTE]
[B]Yalçın gardaşım emin misin?[/B] |
açsınlar bakalım ne olacaksa...
|
[QUOTE=H_Turan;428155]Korumaya devam et onu
Kazançı bırak Zararı olur bu derneğim kimlere hizmet ettiği belli[/QUOTE] Kimlere hizmet ediyor???? |
[QUOTE=Kibrisli;428173]Kimlere hizmet ediyor????[/QUOTE]
Yabancı Ülkelere Dinimize Düşmandı Elinden geleni yaptı Misyonere yardım etti Ama bunu yaparken bazı şeyleri maske yaptı kendine. |
[QUOTE=Kibrisli;428173]Kimlere hizmet ediyor????[/QUOTE]
guzel bir soru kimlere hizmet ediyor? Madde Madde sıralamışlar kimlere hizmet ettigini mesela burs alacak bir ögrenciyi cok ıyı seciyolar ornegin bunun ailesi cok dindandir ama cocuk cok zekalı ...karsılıgı: boşverin başka kapıya gıtsın diger cocuk : alevi bir ailenin yetiştirdigi guzel bir cocuk tamam hemen kaydını yapın... örnekleri cok ben niye yazıyorumki ya tv de neler yaptıkları ortaya cıktı onlara inanmadınızda banamı inanacaksınızki? |
[QUOTE=HaKaaN;428188]guzel bir soru kimlere hizmet ediyor?
Madde Madde sıralamışlar kimlere hizmet ettigini mesela burs alacak bir ögrenciyi cok ıyı seciyolar ornegin bunun ailesi cok dindandir ama cocuk cok zekalı ...karsılıgı: boşverin başka kapıya gıtsın diger cocuk : alevi bir ailenin yetiştirdigi guzel bir cocuk tamam hemen kaydını yapın... örnekleri cok ben niye yazıyorumki ya tv de neler yaptıkları ortaya cıktı onlara inanmadınızda banamı inanacaksınızki?[/QUOTE] Peki bunları nereden biliyorsunuz??? Bursiyerlerin Kayıtları mı elinizde???? [QUOTE=H_Turan;428180]Yabancı Ülkelere Dinimize Düşmandı Elinden geleni yaptı Misyonere yardım etti Ama bunu yaparken bazı şeyleri maske yaptı kendine.[/QUOTE] Nereden biliyorsunuz? İspatlayabilir misiniz? Ya da sizlere bunları anlatanlar nasıl ispatladılar size de inandınız bu sözlere? |
öldüyse allah rahmet eylesinn kimsein onun ölüsünden fln cekindigi yok hepimiz birgün ölecegizz öle yhaada bölee..
|
Üniversitede kız-erkek öğrencilerin aynı evde konaklatıldığı,evlilikdışı yaşamların desteklendiği,saf çocukları parayla kandırıp emelleri doğrultusunda kandırıldığı,Hz.Muhammed ve İslam hakkında saçma iftiraların bulunduğu kitapları dağıtıldığı bir çağdaş yaşam..
|
[QUOTE=Kibrisli;428194]Peki bunları nereden biliyorsunuz??? Bursiyerlerin Kayıtları mı elinizde????
Nereden biliyorsunuz? İspatlayabilir misiniz? Ya da sizlere bunları anlatanlar nasıl ispatladılar size de inandınız bu sözlere?[/QUOTE] cok guzel soruyorsun abicim ya acıklayayım bu sorunun cevabınıda Döküman listelerinde, ailesinde türbanlı olan öğrencilere burs verilmediği saptandı... Ergenekon operasyonunun 12. dalgasında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği`nin merkezi ve 26 şubesinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgelerin incelemesi devam ediyor. ÇYDD ve Çağdaş Eğitim Vakfı`ndaki (ÇEV) dokümanlarda vatandaşlara ait fişleme bilgilerinin de bulunduğu ortaya çıktı. ÇYDD ve ÇEV`in hemen hemen tüm şubelerinde bulunan bu belgelere göre, burs verilecekler ve burs başvurusu yapılan vatandaşların yakınlarının araştırıldığı ortaya çıktı. Ailesi türbanlıya burs yok Doküman listelerinden elde edilen bilgilere göre, ailesinde türbanlı olan öğrencilere burs verilmediği saptandı. Bu fişlemelerin büyük kısmının ise Şener Eruygur`un kurduğu Cumhuriyet Çalışma Grubu tarafından yapıldığı iddia edildi. PKK`YA YAKIN DERNEKLER ÇYDD`deki aramalarda el konulan dokümanların arasında bulunan bir belge de polisin dikkatini çekti. Derneğin bazı şubelerinden bölücü terör örgütü PKK`ya yakın dernek ve kuruluşların yöneticilerinin isim listeleri bulundu. Polisin yaptığı aramalarda ayrıca ÇEV Genel Başkanı Gülseven Yaşar`ın da özel arşivini ele geçirdi. Yapılan teknik takiplerde Yaşar`ın `Gözüm gibi baktığım özel arşivim var` demesi üzerine bu arşivin özellikle arandığı ve incelenmesinin sürdüğü açıklandı. Konuyla ilgili Bugün Gazetesi Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt`un yazısı: `Yarın öbür gün bizi de kapıya koyarlar` diyen, hata yapması için birçok insanın avuçlarını ovuşturarak beklediği bir savcı, elinde deliller yoksa bile bile bu kadar tepki çekecek bir adım atar mı? Sanki yargılanan Kardelen Projesi ya da verilen burslarmış gibi, abartılan tepkileri anlamak mümkün değil. Demokrat oldukları için kalemlerine büyük saygı duyulan, bazı isimler bile bu aşamada tökezlediler... Peki Prof. Saylan`ın başında bulunduğu ÇYDD`nin, burs verdiği öğrencileri fişlediği, bile bile ve bazen özellikle PKK yanlısı isimlere burs verdiği; şubelerin bulunduğu bazı illerde darbe çalışmaları için bürokrat ve yöneticileri fişleyip Şener Eruygur`a ilettiği, iktidarı devirmek amaçlı darbe çalışmalarına sivil toplum desteği verdiği ve hatta destek olduğu mitinglere burslu öğrencileri katılmaları için tehdit ettiği gibi çok ciddi iddialar ne olacak? Soruşturulmasın mı? ÇYDD sadece eğitim faaliyetlerinde bulunan bir dernek mi? Merak eden kendi internet sitesindeki duyurulara bir göz atsın... Cumhuriyet Mitinglerine destek çağrıları, Cumhurbaşkanı seçimlerini etkileme açıklamaları ve hatta son olarak CHP`nin başörtüsü açılımını kınayan bildiriler bile var. Üstelik hepsinin altında Prof. Saylan`ın imzası var. Türkiye`de bir darbe girişiminin ilk kez yargılandığı Ergenekon soruşturmasını, insan haklarına saygı ve hukuk kapsamında hareket ettiği halde bu şekilde yaralamak, Türkiye`nin demokratik hukuk devleti olabilmek için daha çok yol alması gerektiğini gösteriyor. Kaynak: Zaman Ailesi başörtülüye ÇYDD`den burs yok Ergenekon operasyonu kapsamında ÇYDD ve ÇEV subelerinde yapılan aramalar elde edilen dökümanlarında, fişleme bilgilerinin bulunduğu ortaya çıktı. Döküman listelerinde, ailesinde türbanlı olan öğrencilere burs verilmediği saptandı... Ergenekon operasyonunun 12. dalgasında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği`nin merkezi ve 26 şubesinde yapılan aramalarda ele geçirilen belgelerin incelemesi devam ediyor. ÇYDD ve Çağdaş Eğitim Vakfı`ndaki (ÇEV) dökümanlarda vatandaşlara ait fişleme bilgilerinin de bulunduğu ortaya çıktı. ÇYDD ve ÇEV`in hemen hemen tüm şubelerinde bulunan bu belgelere göre, burs verilecekler ve burs başvurusu yapılan vatandaşların yakınlarının araştırıldığı ortaya çıktı. Ailesi türbanlıya burs yok Doküman listelerinden elde edilen bilgilere göre, ailesinde türbanlı olan öğrencilere burs verilmediği saptandı. Bu fişlemelerin büyük kısmının ise Şener Eruygur`un kurduğu Cumhuriyet Çalışma Grubu tarafından yapıldığı iddia edildi. PKK`ya yakın dernekler ÇYDD`deki aramalarda el konulan dokümanların arasında bulunan bir belge de polisin dikkatini çekti. Derneğin bazı şubelerinden bölücü terör örgütü PKK`ya yakın dernek ve kuruluşların yöneticilerinin isim listeleri bulundu. Polisin yaptığı aramalarda ayrıca ÇEV Genel Başkanı Gülseven Yaşar`ın da özel arşivini ele geçirdi. Yapılan teknik takiplerde Yaşar`ın `Gözüm gibi baktığım özel arşivim var` demesi üzerine bu arşivin özellikle arandığı ve incelenmesinin sürdüğü açıklandı. valla herkes ogrendi sizde ogrenin kibrisli abi saygilar........... |
[QUOTE=Yiğiter;428199]Üniversitede kız-erkek öğrencilerin aynı evde konaklatıldığı,evlilikdışı yaşamların desteklendiği,saf çocukları parayla kandırıp emelleri doğrultusunda kandırıldığı,Hz.Muhammed ve İslam hakkında saçma iftiraların bulunduğu kitapları dağıtıldığı bir çağdaş yaşam..[/QUOTE]
Haklısın Aynen Katılıyorum. Onu savunanlar onun düşüncesini savunuyor demektir O islama düşmandı. |
adinaa cagdass denileceksee evtt ne cagdassmis yhaa helal olsun bölee cagdasim diyen yasayan insanlara...peygamberimize ve dinimize hakaret eden cirkin iftiralar atan insanlarii birakin desteklemeyii siddetlee kiyniorumm
|
Herkese Selam Verilir Ama Destek Verilmez ...Kibrisli Saygilar..............
|
yhanii katiliromm hakan abii allahin slmii kimseden esirgenmezz ama dedigim gibi böle insanlarii asla ve katta desteklemem
|
Dinime Düşman Olanı ve faliyet Göstereni Sevmem ve düşman olurum Birilerinin sevmesi beni ilgilendirmez ve korumasıda.
|
helall bee abii kimm tutarr senii aynenn aynii düsüncedeyimm milimlikk baska bisi düsünmüomm yhanii okadar olurr..
|
[QUOTE=H_Turan;428201]Haklısın Aynen Katılıyorum.
Onu savunanlar onun düşüncesini savunuyor demektir O islama düşmandı.[/QUOTE] Kimin müslüman olduğunu, kimin islama karşı olduğunu ya da dindar olduğuna sen mi karar vereceksin??? Onu savunanlar onun düşüncesini savunuyordur evet bende onlardan birisiyim... Hele hele 3 Kez Hacca gitmiş birisi, yüzlerce cüzzamlı hastayı iyileştiren bir kadın, ZAMAN gazetesine göre başörtülülere burs verilmediğini iddia edilmesine rağmen cenazesine yüzlerce başörtülünün katıldığı bir insan ile aynı görüşleri paylaşmaktan onur duyarım, ona iftira atan onursuz gazeteler düşünsün... Kusura bakmayın belkide ilkkez haddimi aşıyorum ama ölmüş birisinin ardından bu kadar konuşan bir müslüman toplum yoktur, araplar bile bizim kadar konuşlmaz ve ZAMAN gazetesi gibi ölmüş insanların ardından iftira atacak kadar karaktersiz olamaz... Saygılar... (Bu konu hakkında son yazımdı nedeni çekinmem olmayacak sadece sınırlarım zorlanıyor, ölmüş bir insanın ardından konuşmak hangi müslümanlığa sığar bilemiyorum, ayrıca o derneğe yıllarını vermiş arkadaşlarım, dostlarım, başörtülü arkadaşlarım var onları gördükçe ZAMAN gazetesinin karaktersizliğini bin kat daha anlıyorum ayrıca Anneminde Sivas şubesine girip kız çocuklarının okutulması için çalışmasını da her türlü şekilde özendireceğim, bundan daha büyük bir hayır yoktur heralde) |
gazete ismi vermeyleimm lütfenn reklamm oluor...ayricaa biz karar vermioyruz görülenii sölüyoruzz..bosuna dememisler görülen köy kilavuz istemez diyee..
|
Her nefis ölümü tadacaktır. Kıyamet günü, ecirleriniz size mutlaka ödenecektir...
Benimde Bu Konu Hakkında Son Yazımdır..... |
[B][I][COLOR=magenta]Bir tek siz Müslümansınız değil mi? [/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Kendilerinden başka Müslüman tanımayanlara göre Türkan Saylan Dinsiz...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]İslama düşman olan biri neden hacca gitsin?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Ailesi türbanlı yada kendi türbanlı diye burs vermiyormuş.Siz o "zaman" denilen yanlı gazetenin yalanlarını okuyun sadece.Tartışma programlarında türbanlı kızlarımızıda gördük Türkan hoca sayesinde burs alıp okuyan.Alevi olanlara burs veriyormuş muş.Bırakın bu saçma düşünceleride insan gözüyle bakın çevrenize.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Kaç insan cüzzamlı hastalara yardım elini uzattı? Kız çocuklarının okutulmadığı bu zaman da kim onlar için çalıştı?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Birde bana sayın yazıcıoğlu'nuz için ölmüş insanın arkasından böyle konuşulmaz diyordunuz.Sizde aynı hatalara düşüyorsunuz,YAPMAYIN!...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=madımak_58;428264][B][I][COLOR=magenta]Bir tek siz Müslümansınız değil mi? [/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Kendilerinden başka Müslüman tanımayanlara göre Türkan Saylan Dinsiz...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]İslama düşman olan biri neden hacca gitsin?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Ailesi türbanlı yada kendi türbanlı diye burs vermiyormuş.Siz o "zaman" denilen yanlı gazetenin yalanlarını okuyun sadece.Tartışma programlarında türbanlı kızlarımızıda gördük Türkan hoca sayesinde burs alıp okuyan.Alevi olanlara burs veriyormuş muş.Bırakın bu saçma düşünceleride insan gözüyle bakın çevrenize.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Kaç insan cüzzamlı hastalara yardım elini uzattı? Kız çocuklarının okutulmadığı bu zaman da kim onlar için çalıştı?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Birde bana sayın yazıcıoğlu'nuz için ölmüş insanın arkasından böyle konuşulmaz diyordunuz.Sizde aynı hatalara düşüyorsunuz,YAPMAYIN!...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Tebrik ediyorum Madımak kardeşimi, Yazıcıoğlu öldükten sonra yazdıklarının hata olduğunu kabul edip burada aynı hataya düşen arkadaşları hata yapmamaları yönünden uyardığın için. |
[QUOTE=madımak_58;428264][B][I][COLOR=magenta]Bir tek siz Müslümansınız değil mi? [/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Kendilerinden başka Müslüman tanımayanlara göre Türkan Saylan Dinsiz...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]İslama düşman olan biri neden hacca gitsin?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Ailesi türbanlı yada kendi türbanlı diye burs vermiyormuş.Siz o "zaman" denilen yanlı gazetenin yalanlarını okuyun sadece.Tartışma programlarında türbanlı kızlarımızıda gördük Türkan hoca sayesinde burs alıp okuyan.Alevi olanlara burs veriyormuş muş.Bırakın bu saçma düşünceleride insan gözüyle bakın çevrenize.[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Kaç insan cüzzamlı hastalara yardım elini uzattı? Kız çocuklarının okutulmadığı bu zaman da kim onlar için çalıştı?[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Birde bana sayın yazıcıoğlu'nuz için ölmüş insanın arkasından böyle konuşulmaz diyordunuz.Sizde aynı hatalara düşüyorsunuz,YAPMAYIN!...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [QUOTE=Kibrisli;428265]Tebrik ediyorum Madımak kardeşimi, Yazıcıoğlu öldükten sonra yazdıklarının hata olduğunu kabul edip burada aynı hataya düşen arkadaşları hata yapmamaları yönünden uyardığın için.[/QUOTE] Körler sağırlar birbirni ağılar. Sizleri okuyunca Rabbime binlerce kez şükür ettim. |
[quote=knight;428270]Körler sağırlar birbirni ağılar. Sizleri okuyunca Rabbime binlerce kez şükür ettim.[/quote]
[B][I][COLOR=magenta]Ne için şükrettiniz? :)[/COLOR][/I][/B] |
tartışmanız nereden nerelere geldi
|
bendee abii allahimaa sükürler olsunnnnnn
|
[B][I][COLOR=magenta]Ooooooooo,sayemizde şükredenler çoğalıyor.Birde neden şükrettiklerini öğrensek...[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Ama neyse,hayırlı bir şeye vesile oluyoruz. :) Bende hergün binlerce kez şükrediyorum.Tek tip ve sabit fikirli insanlardan olmadığım için...[/COLOR][/I][/B] |
Yoksul aile çocukların yanında yer alan, ve onların eğitimini üstlenen ÇYDD'nin Sivas şubesine hayırlı olsun der başarılar dilerim.
|
[QUOTE=Kibrisli;428230]m... Hele hele 3 Kez Hacca gitmiş birisi, yüzlerce cüzzamlı hastayı iyileştiren bir kadın, ZAMAN gazetesine göre başörtülülere burs verilmediğini iddia edilmesine rağmen cenazesine yüzlerce başörtülünün katıldığı bir insan ile aynı görüşleri paylaşmaktan onur duyarım, ona iftira atan onursuz gazeteler düşünsün...
[/QUOTE] Asıl Sen İftira Atıyorsun Zamana Onursuz Diyerek Seviyeli,doğru,Magazin haberlerine yer vermiyen gazetedir Birilerinede hizmet etmez zaman gazatesi Doğru haber verir Okuduğum gazetelerden biridir zaman Birde onursuz diyerek suç atıyorsun yazık Ben Senin gibi gazete ismi vermem diğer gazeteler çokmu yansız Zaman kötü sadece [B]Zaman İftira atmaz Gerçekleri yazar[/B]. |
Zaman gezetesi kimin ? [B]Fetullah Gülen'in[/B]
Nerede kendileri ?[B] ABD'de[/B] Ne arıyor oarada ? [B]Hiçççççç[/B] Neden gelmiyor ülkeye ? [B]Bilmem[/B] Bu zat zamanında "iki iblis var bir dieğride Amerika" demişti geçmişi arşivleri araştırın, bulacaksınız. [B]Bu iblis'ler bu zat'ı neden saklıyor acaba hiç düşündünüz mü?[/B] Bu zat bu iblislerde de ne bulduki bir türlü ülkeye gelmiyor acaba ? Bedava Zaman gazetesinin taraflı yalan haberiyle bunlaramı inanmamız gerekiyor ? Türkan Saylan gibi değerli bir kişiyi karalamaya kalkıyor. Çok ayıp çok. Devletin yapamadığını Türkan Saylan yaptı çünkü. Yetkililerin bilerek yeterli yapmadığı öğrenci yurtları, ucuz ücret adı altında tarikat yurtlarına gitsin o zat ta para kazansın danışıklı dövüşler "al gülüm ver gülüm" Ondan sonrada ABD'de krallar gibi yaşasın, verilen görevleri bir bir yerine getirsin, bumu müslümanlık yoksa dini kullanmakmı? Sağken değerini bilmedik , bari ölüye saygılı olalım. Böyle insanlar zor bulunur, örnek alınması gereken insanlar bunlar. Yaptığı iyilikleri göremiyorsak hayatta olmayan birine saygılı olalım bari. |
Zama Gazatesine İftira atıyorsunuzda Sanki Hürriyet ve milliyet Çokmu düzgün Gazete ayrica konumuz.
Benim derdim Bu gibi derbeklerin gizlice faliyetleridir o yüzden Değerlerimizi Dinimizi yok etmek istiyen her kezedir tepkim. |
[quote=H_Turan;428532]Zama Gazatesine İftira atıyorsunuzda Sanki Hürriyet ve milliyet Çokmu düzgün Gazete ayrica konumuz.
Benim derdim Bu gibi derbeklerin gizlice faliyetleridir o yüzden Değerlerimizi Dinimizi yok etmek istiyen her kezedir tepkim.[/quote] Ne dinimiz bir yere gider, nede ülkemiz.. Nede kimsenin hain emellerine alet olur. Din çok hassas bir konu olduğu için, onun üzerinden siyaset, yapmak çıkar sağlaamk taraf bulmak çok kolay olduğundan, sahipleninde çok olur. Bu devletin yapısı onu koruyacak güçtedir, kimse endise etmesin. Evet konu Sivas'ımıza bir dernek açılmış, katılırız katılmayız fikirlere saygılı olmak durumundayız konuyu farklı yönlere kaydırmasak daha iyi olur kanısındayım, Herkese iyi forumlar olsun. |
[QUOTE=arifcoskun;428512]Zaman gezetesi kimin ? [B]Fetullah Gülen'in[/B]
Nerede kendileri ?[B] ABD'de[/B] Ne arıyor oarada ? [B]Hiçççççç[/B] Neden gelmiyor ülkeye ? [B]Bilmem[/B] Bu zat zamanında "iki iblis var bir dieğride Amerika" demişti geçmişi arşivleri araştırın, bulacaksınız. [B]Bu iblis'ler bu zat'ı neden saklıyor acaba hiç düşündünüz mü?[/B] Bu zat bu iblislerde de ne bulduki bir türlü ülkeye gelmiyor acaba ? Bedava Zaman gazetesinin taraflı yalan haberiyle bunlaramı inanmamız gerekiyor ? Türkan Saylan gibi değerli bir kişiyi karalamaya kalkıyor. Çok ayıp çok. Devletin yapamadığını Türkan Saylan yaptı çünkü. Yetkililerin bilerek yeterli yapmadığı öğrenci yurtları, ucuz ücret adı altında tarikat yurtlarına gitsin o zat ta para kazansın danışıklı dövüşler "al gülüm ver gülüm" Ondan sonrada ABD'de krallar gibi yaşasın, verilen görevleri bir bir yerine getirsin, bumu müslümanlık yoksa dini kullanmakmı? Sağken değerini bilmedik , bari ölüye saygılı olalım. Böyle insanlar zor bulunur, örnek alınması gereken insanlar bunlar. Yaptığı iyilikleri göremiyorsak hayatta olmayan birine saygılı olalım bari.[/QUOTE] fethullah gulenın tırnagının ucu bile olamaz bu soyledıklerın o guzel insanın ismini agzınıza almayın lutfen |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:16. |