![]() |
SivasTuning Yaz Şenliğine Davet
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/1.ST.jpg[/IMG]
SivasTuning’in en önemli organizasyonu olan SivasTuning Yaz Şenliği 19 Temmuz Pazar Günü Kongre Müzesi Bahçesinde gerçekleştirilecek Sivas’ın devlet erkanının da büyük destek verdiği Yaz Buluşmasın da bu yıl stantların sayısı artacak ve Sivas’ın tanıtımına katkı sağlamak amacı ile Kültür Bakanlığı ile işbirliği yapılacaktır. Önceki Yaz Buluşmalarının büyük ilgi görmesi ve başarılı bir şekilde tamamlanması bu yıl yapılacak olan organizasyonun önemini daha da arttırmış ve hazırlık çalışmalarına başlanmıştır. SivasTuning kuruluşundan bu güne kadar büyük bir ilgi ile takip edilir olmuş ve daha önemlisi üyeleri arasında sıkı bağlar kurulmuştur. Bu büyük potansiyeli tuning sektörünün Sivas’ta tanıtılması yönünde kanalize etmek amacı ile Geleneksel SivasTuning Yaz Şölenlerinin 3. 2009 SivasTuning Yaz Şenliği 19 Temmuz Pazar Günü Kongre Müzesi Bahçesinde yapılacaktır. Otomobil severleri ve bütün hemşerilerimizi 19 Temmuz Pazar Günü Kongre Müzesi Bahçesine Bekliyoruz. |
Cevap: SivasTuning Yaz Şenliğine Davet
[B]Geçen senede ordaydım bu senede .!!! :D[/B]
|
gecen sen ordaydim:)
bitane a8 vardi beyaz hannoverden gelmisti ucak gibi arabaydi:) [URL=http://img195.imageshack.us/i/img02pop.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/4780/img02pop.jpg[/IMG][/URL] |
[B]Güzel bir organizasyon olacak İnşallah. Sivasta olmaya çalışacağım o tarihlerde.Nasip.[/B]
|
[B]Değişik marka araçların farklı modifiyelerin sergilendiği güzel bir organizasyon. Nasip olursa orda olacağız. Kaçırılmaması gereken bir organizasyon olduğunu düşünüyorum.[/B]
|
[I][B]4 Eylül şenliklerinden sonra Sivas'ta yapılan en büyük organizasyon ve bir Sivil toplum örgütünün(ASİB) yaptığı Sivas'taki en büyük ve kapsamlı organizasyon. Otomobil severlerin ve modifiye tutkunlarının kaçırmaması gereken bir festival olacak. [/B][/I]
|
[B]Bu seneki Daha güzel olacak kesinlikle katılacağım[/B]
|
güzel olur inşallah izine denk getirebilirsek katılırız
|
[B]Sivas'ta bir sivil toplum kuruluşunun yaptığı en büyük oraganizasyon bu yönüyle çok önemli... Tuning buluşması her yıl daha da yoğun bir şekilde artan katılımlarla sürecek biz oradayız herkesi bekleriz...[/B]
|
[B]İlimizin tanıtımı için büyük önem taşıyan böyle büyük bir organızasyonda İnşallah büyük bir aksilik olmazsa katılacağım.
Emeği geçenleri , İlimizin gelişmesi , güzelleşmesi için ellinden geleni yapan ASİB'i yürekten kutlarım. Bu ve bu tarz organizasyonların diğer Sivil Toplum Örgütlerine de örnek olması dileği ile.[/B] |
[B]Sivastuning[/B]gin ilk kuruldugundan beri her organizesinde yer almaktan gurur duydugum ve bu seneki organizede bulunamayacagimdanda bir o kadarda üzüldügümü belirtmek isterim ama insallah organizede benim yerimi aratmayacak bircok arkadasimin orada olacagini bildigimden dolayida icim rahat olacak
Bu organizede herkesin yer almasini ve en azindan katilmalarini ve kacirilmamasi gereken bir organize oldugu kanaatindeyim cünkü harika bir organize oluyor ayrica eglenceli oluyor insallah bende gelecek senelerdeki yapilacak [B]Sivastuning[/B]de tekrardan aranizda olacagim Evet sivaslilar sizler icin yapilan bu organizede kendinizi iyi bir gösterin ve tanitin dünyaya bu organize artik [B]Sivas[/B]i asti [B]Türkiye[/B] sinirlari icerisinde dünyaya tanitalim sivasimizi |
[B]Saçma sapan konular onlarca yüzlerce yorum alırken, içinde emek olan çaba olan Sivasımız için büyük önem taşıyan bir organizasyon olan Sivas Tuning Buluşması haberine en azından bi teşekkür edin bi başarı dileyin allah aşkına.adamlar Almanyadan kalkıp geliyor organizasyon için bizler klavyede bikaç tuşa basmıyoruz....[/B]
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=9348&token=68254][img]http://resimzade.com/Show.html?i=9348&token=68254[/img][/url]
|
Son senelerde sivasta yapilan en güzel etkinliklerden biri olsa gerek,
sehrimizin böyle güzel organizelere ihtiyaci oldugunu düsünüyorum. bu sene kismetse insallah bende ilk defa katilma sansini elde edecegim, o zaman daha yakindan tanisip kaynasmak ümidiyle. |
[B][U][COLOR=Black]Her Sene Sivastuning deydim,[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=Black]Bu Senede'de ben Sivastuning deyim[/COLOR][/U][/B] Inşallah!!!:):):) |
[B]Sivas`ta organizelerin az oldugundan dolayi
yaz ayinda böyle bir organizenin olmasi gercekten cok güzel hem izincilerimizim hem memleketdekilerin eglenceli hos vakit gecirmeleri icin bir firsat her sene geneleksel hale gelmis olan yaz söleni her seferinde dahada güzel oluyor Sivas`da olan herkesin katilmasini tavsiye ederim organizede emegi gecenlere tesekkürler insaAllah katilim cok olur[/B] |
Emeği geçenleri , İlimizin gelişmesi , güzelleşmesi için ellinden geleni yapan ASİB'i millet vekilleri Sivasımıza bir çok faydası olan insanları yürekten kutlarım.
|
emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler güzel olur inşallah
|
[B][I]
3 yıldır bu organizasyonu yapmaktan gurur duyuyoruz. Halkımızın tuninge olan sevgisini 1 defa daha kanıtlamış olup SİVAS'ımızın adını duyurmak için elimizden geleni yapmaya her zaman hazır olduğumuzu göstermek boynumuzun borcu. Gerek SivasSpor'umuz için gerekse Sivas'ımız için her zaman her koşulda elimizden geleni yapacağımıza söz verdik. Ayrıca bu organizasyonlarda bulunmaktan dolayı gurur duyuyorum. Umarım bizim başlattığımız bu gelenek nesilden nesile gider. 3. Sivas Tuning Yaz Şenliğinde Görüşmek Üzere...[/I][/B] |
[B]sayili günler cabuk gecer
hazirliklar son süraat sanirim :) orda olmayi cok isterdim ama olmadi yine insaAllah seneye denk gelirim :)[/B] |
Sivasimizin tanitimi icin cok güzel bir Organize. Her sene düzenlenen ve geleneksel haline gelmis bir Organize. Her gecen sene daha güzel olacaktir. Malesef ben katilamiyacagim ama katilanlarda cok cok resimler ceksinler :)
|
[QUOTE=audi;435256]gecen sen ordaydim:)
bitane a8 vardi beyaz hannoverden gelmisti ucak gibi arabaydi:) [URL=http://img195.imageshack.us/i/img02pop.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/4780/img02pop.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] [B]Arabanın Plakasıda H EO 58 :)[/B] |
[B]Sabırsızlıkla 19 Temmuz'u bekliyorum...!![/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:34. |