![]() |
Tebrikler Kıbrıslı
[IMG]http://i32.tinypic.com/swu5xj.jpg[/IMG]
Sitemizin üyelerinden [B]Kıbrıslı,[/B] Türkiye'nin en önemli Turizm ve İktisat Profesörlerinin girdiği jüriden oy birliği ile, 9 Eylül Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalı, Turizm Politikaları Kürsüsü Turizm Bilim Uzmanı olarak mezun olmuştur. Sivas'ımızdan böyle bir değerin çıkması övünç kaynağımızdır. Burak'çığım Seni tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. |
Cevap: Tebrikler Kıbrıslı
Tebrik ederim abi.Adınıza sevindim.Hayırlı uğurlu olsun.
|
burak abicim hayırlı olsun başarılarının devamını diliyorum....darısı bizlere....
|
[B]sonsuz teşekkürler sonsuz başarılar kardeşimize[/B]
|
ben de tebrik ediyorum...Ülkeme hayırlı olacağınıza inancım tam...
|
[B]Tebrik Ederim..
Başarılarınızın devamını dilerim ....[/B] |
Basarilarinizi tum yuregimle kutlar devamini dilerim.
|
Burak başkanım tebrik ederim . Senle aynı memleketten olmanın mutluluğu içindeyim , başarılarının devamını dilerim..
|
tebrikler gardaşım başarıların daim olsun.............
|
tebrikler basarilarinin devamini dilerim
|
[B]Tebbik ederim Burak abi çok sevindım hayırlı olsun. Başarılarının devamıni dilerim. [/B]
|
Fotoğrafa birdaha baktımda yakışıklı abim yıldız gibi parlıyor :)
|
Sayın Kıbrıslı, sizi alkışlıyor cani gönülden kutluyorum, bir hemşehirlim olarak gurur duyduğumu belirtmek isterim. Yolun açık olsun. Başarılarının devamını dilerim.
|
[B][COLOR=darkorange]Bu haber koltuklarımızın kabarmasına yetti. Başarılarınızın devamını diliyorum [/COLOR][/B]
|
vay burak abi tebrik ederim.inş turizm alanında gidebildigin son noktaya kadar gidebilirsin.
|
[B][I][COLOR=magenta]Bir turizmci olarak :)[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Başarılarının devamını diliyorum.Tebrikler...[/COLOR][/I][/B] |
[B]Tebrikler Burak hocam. Başarılarının devamını dilerim.[/B]
|
Tebrikler abi, izindeyim! :)...
|
Tebrik ederim Allah başarılarının daim kılsın.....
|
[B]tebrikler
memleketimin insanlarinin basarili olmasi beni cok mutlu ediyor hepsiyle gurur duyuyoruz[/B] |
[B]Yürekten tebrik ediyorum :)
Sivaslılar.net sitesinin en sevdiğim üyelerinden diyebilirim :)[/B] |
[COLOR="Purple"][B]Tebrikler kardeşim başarılarının devamını dilerim.[/B][/COLOR]
|
inanın sultan şehirden böyle değerlerin çıkması çok gurur verici kadeşimi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum çocuklarımın kuzenleride biri kaymakam batman beşirlide biri avukat sivas sirer caddesinde biri ziraat mühendisi hepsi bişiy işte o zamanda sevinçten ağlamıştım şimdide duygulandım yaşlandım galiba.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:08. |