Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Hertelden (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Sitenin Rengi Madımak_58 (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31383)

sandalli 09.10.2009 00:10

Sitenin Rengi Madımak_58

[B][I]Sivaslılar.net, Sivaslıların sitesidir. Sivas, değişik inanç, mezhep ve görüşleri içinde barındıran bir şehirdir. Sünnisi, alevisi, kürtü, türkü yılarca içiçe, gönül gönüle beraber yaşamıştır. Sitemiz kurulduğundan beri aynı güzellikler, aynı renkler buraya da yansımıştır. Son günlerde bazı yanlış anlamalar yüzünden kimi üyelerimiz siteye gelmek istememektedirler. Sevgili kardeşim, hemşehrim, sitemizin renkli yüzü Madımak 58´de bunlardan biridir. Ben sevgili Madımak 58´e yeniden sitemizde aktif olmasını rica ediyor, sizin de bu konuda desteklerinizi bekliyorum.

Saygimla[/I][/B]

Cley 09.10.2009 00:15

Cevap: Sitenin Rengi Madımak_58

[B]Burası Sivaslıların sitesidir. Herhangi bir cemaatin ideolojinin partinin sitesi değildir. Sivaslı olan ve kendini Sivaslı hisseden herkese açıktır. Madımak-58 ile Sivaslı olmamız dışında herşeyimiz farklı olsa da fikirlerini benimsemesemde saygı duyarım. Tekrar aktif olmasını temenni ediyorum. Sitemize renk katan birisiydi kendisi ( pembe renk :) )[/B]

Klimasuyu 09.10.2009 00:24

[B][I]Evet kendisinin pembe yazılarını özledik...:)
Tekrar online görmek istiyoruz, qio o kadar çiçek verdi en azından girsin onlara bi teşekkür etsin yaw...:D[/I][/B]

sandalli 09.10.2009 00:37

[COLOR="Magenta"][B][I]Sitemizin en renkli kişilerinden biridir Madımak 58, bir çoğunun kafa sallayıp tasdik ettiği konulara muhalif bakışıyla hareket getirmiştir. Bilgisi ve sıradışı görüşleriyle ufkumuzun açılmasına yardımcı olmuştur. Ben şahsen O´nun yazılarını, eleştirilerini çok özledim. Bir an önce dönmesini arzu ederim. [/I][/B][/COLOR]

Rengini bile özlemisiz

qio 09.10.2009 00:43

Hergün msn'de kendisiyle görüşsemde , sitedeki yokluğu hissedilmiyecek gibi değil. Sitede en son tartışmada haketmediği kişisel saldırıya mahruz kaldı , çok gururludur o kolayı seçmeyip etkiye tepki göstermeyip nazikçe siteden ayrılmış hassastır Madımağım kırılan kalbinin iyileşmesi için kelimelere , iknaya değil zamana ihtiyacı var . Bu konu hakkında tek söyleyebileceğim kendini fazla özletme ;)

qio 09.10.2009 00:48

[QUOTE=YILDIRIM;469691][B][I]Evet kendisinin pembe yazılarını özledik...:)
Tekrar online görmek istiyoruz, qio o kadar çiçek verdi en azından girsin onlara bi teşekkür etsin yaw...:D[/I][/B][/QUOTE]

Ben teşekkürümü aldım kardeşim hiiç endişen olmasın :)

ayten58 09.10.2009 03:48

madımak kardeşim adın gibi güzel ve tatlısın üzme bizi seni çok özlüyoruz lutfen kırma bizi ve geri dön seni bekliycez .

Salim58 09.10.2009 07:23

[B]bi oylama yapılsa en çok oyu ben veririm heralde düşünceler farklı olabilir ama gerçekten madımak58 bu siteye renk katıyor yakın zamanda döner diyor ve bekliyorum [/B]

Salim58 09.10.2009 08:41

[B]madımak58 kıymetli ve saygılı bi kardeşimiz ben bide abircanı merak ettim nekadar tartışsak ta oda bu sitenin olmazsa olmazlarından onu neden arayıp sormaz olduk onuda beklediğimi belirtmek isterim[/B]

sandalli 09.10.2009 08:50

[QUOTE=Salim58;469729][B]madımak58 kıymetli ve saygılı bi kardeşimiz ben bide abircanı merak ettim nekadar tartışsak ta oda bu sitenin olmazsa olmazlarından onu neden arayıp sormaz olduk onuda beklediğimi belirtmek isterim[/B][/QUOTE]

Kesinlikle abırcan´da bu sitenin olmazsa olmazlarından, gelmesi için ısrar edilmeli. Madımak 58 sitede aktif bir üye´, ben uzun süredir forumda yazısını göremeyince merak ettim, kırıldığını öğrenince çok üzüldüm ve davet etme gereği duydum. Umarım bira an önce o güzel yorumlarını yeniden görürüz.

Salim58 09.10.2009 08:59

[B]bu başlık altında bende ABİRCAN.A seslenmek istiyorum dön artık tartışalım sensiz tartışmanın tadı olmuyor bekliyorum beklemeye devam [/B]

Deniz5835 09.10.2009 12:35

beni kaybettikten sonra kıymetimi bilseniz ne yazar önemli olan sağlığımda kıymetimi bilmektir.der yazar.

madımak 58 ve abircana hakaret dolu yazılar yazılırken neredeidiniz.neden bu kelamları sarfetmediniz insanlar biraz hayatında öz eleştiride yapmalı derim.

esenlikler.

Kardelencicegi 09.10.2009 12:50

[B][I][COLOR="DarkRed"]Degerli kardesimiz madimak 58 & abircan.
Siz sivasliysaniz öyle kolay pes etmezsiniz. Yigidolar mücadeleci olur.
Evet hepimiz kardesiz. farkilliklarimiz bizim kültürel zenginligimizdir.
Lütfen bize yapilmasini istemedigimiz bir seyi karsimzidaki insana yapmamaliyiz.
Site hepimizin. Bekliyoruz sizleri....... ...........!!!
Ins en yakin zamanda gelirsiniz. :)[/COLOR][/I][/B]

LaEdri 09.10.2009 13:09

[QUOTE=Deniz5835;469786]beni kaybettikten sonra kıymetimi bilseniz ne yazar önemli olan sağlığımda kıymetimi bilmektir.der yazar.

madımak 58 ve abircana hakaret dolu yazılar yazılırken neredeidiniz.neden bu kelamları sarfetmediniz insanlar biraz hayatında öz eleştiride yapmalı derim.

esenlikler.[/QUOTE]

Herkes hakaret işitiyor.Tek hakareti kendileri işitmiyor ki..Gitmek doğru değil.hele hele madımağın gitmesi..

Salim58 09.10.2009 13:16

[QUOTE=Deniz5835;469786]beni kaybettikten sonra kıymetimi bilseniz ne yazar önemli olan sağlığımda kıymetimi bilmektir.der yazar.

esenlikler.[/QUOTE]

[B]hakeret dolu sözler derken neyi kastettiniz:) nezamandan beri bu hakaretlere tanık olupta göz yumdunuz acaba biz bunları seslerken hakaret yapacağız yapalım diye seslemiyoruz tabiki farklı görüşler olacak ve bu görüşlerdende farklı düşünceler doğacak hepimiz aynı memleketin insanlarıyız aynı şeyi düşündükten sonra neyin bi anlamı olabilirki herkesin bi görüş ve düşüncesi vardır buradan yola çıkarak saygı ve sevgi kuralları içerisinde farklı görüşleride paylaşmak en güzel olanıdır bence[/B]

Rallim58 09.10.2009 13:29

[B]Sitemiz, Sivas'lıyım diyen, kendini Sivas'lı kabul eden, her dilden, dinden, görüşten, düşünceden insanların; konuştuğu, tanıştığı, gerektiğinde de tartıştığı bir bilgi-form sitesidir.

Farklı görüş ve düşüncelerin olması ile ancak tartışma ortamı doğar, fakat; tartışmalarımızdaki üslup ve düzeyi iyi ayarlamalı, seviyeyi ise düşürmeden fikirlerimizi tartışmalıyız.

Sitemizin renkli siması oldukları kabullenilen, Abircan ve Madımak_58 kardeşlerimizin bir an önce online olmalarını bekliyoruz.

Yorumları ile davette bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.[/B]

Arif Coşkun 09.10.2009 13:41

Arkadaşlar aslında konunun ana nedeni[B] "hep ben haklıyım"[/B] mantığı. Olaylara asıl neden olay budur. Eğer kendimiz gibi düşünmüyorsa, bilinç altında kesin doğru değildir, haksızdır mantığı yattığındandır.
Buda karşı görüş ve fikire, tehammülsüzlük, saygısızlığı beraberinde getirmektedir.
Sitemiz ne bir siyasi haraketin nede bir siyasi partinin yayın organı nede taraftarıdır. Herkese eşit şekilde yaklaşan demokratik bir sitedir. Bizlerde elimizden geldiğince o şekilde davranmaya çalışıyoruz.
Bir insanın, görüşü, inancı, dini ne olursa olsun fazla bir önem arzetmiyor, yeterki [B]"insan olsun"[/B] farklı kılıklara girerek insanlara saldırmanın bir anlamı yoktur.
Onun içindirki hiç kimse bir başkasının görüşünü bahane ederek hakaret, tehdit aşağılamaya lütfen kalkmasın. Açılan konuya katılır, katılmaz eğer yorumda bulunacaksa ahlaki ve edepli bir şekilde yorumunu yazar.
[B]madımak58[/B] ve [B]abircan[/B] arkadaşımız gerek zekasıyla gerek duruşuyla gerek yorumlarıyla gerçektende siteye haraket getiren renk katan bir kardeşimiz. Böyle kişileri sitemizde kimsenin küstürmeye uzaklaştırmaya hakkı olmadığını düşünüyorum.
Buradan[B] madımak58 ve abircan [/B]arkadaşımıza çağrıda bulunuyorum: Bu tür şeyler yüzünden uzaklaşmamalısınız, cevabınız fikirlerinizle, yorumlarıızla olmalı. Gitmekle uzaklaşmakla belkide bunu yapanların istedikerini yapmış oluyorsunuz. Sizden ricam bir an evvel yine aramıza katılıp görüşlerini fikirlerini bizle paylaşmandır.

Deniz5835 09.10.2009 14:13

[QUOTE]İnsan Okudum
Özlem Özdil

Bana Okudun Mu Diye Sormayın
Kitap Okumadım İnsan Okudum
Kitabı İnsandan Ayrı Görmeyen
İnsanı Sınırsız Umman Okudum
Okudum Okudum İnsan Okudum
Gönül Verdim Şahı Merdan Okudum

Bahçe Oldum Gül Açıldı Dalımdan
Toprak Oldum Canlar Geçti Yolumdan
Dil Bilenler Anlamadı Dilimden
Derdimin İçinde Derman Okudum

Her Çeşit Topraklan Yaptım Tenimi
Damarımı İliğimi Canımı
Kerbela da Bende Döktüm Kanımı
Hüseyin Zikrettim Hasan Okudum

Hak Emretti Bir Dergaha Çağrıldım
Yol Çetindir Düştüm Kalktım Doğruldum
Sohbet Kazanında Piştim Yoğruldum
Cehlin Arasında İrfan Okudum

Gönül Verdim Şahı Merdan Okudum[/QUOTE]

[QUOTE]yeterki "insan olsun" farklı kılıklara girerek insanlara saldırmanın bir anlamı yoktur.
[/QUOTE]

[B]evet sevgili Arifcoşkun dost önce insan demeliyiz.[/B]

goramaz 09.10.2009 14:23

asık veysel e kulak verelim

Beni hor görme gardaşım
Sen altındın ben tunç muyum
Aynı vardan var olmuşuz
Sen gümüşsün ben saç mıyım

Ne var ise sende bende
Aynı varlık her bedende
Yarin mezara girende
Sen toksun da ben aç mıyım

Kimi molla kimi derviş
Allah bize neler vermiş
Kimi arı çiçek dermiş
Sen balsın da ben cec miyim

Topraktandır cümle beden
Nefsini öldür Ölmeden
Böyle emretmiş yaradan
Sen kalemsin ben uç muyum

Tabiata Veysel Aşık
Topraktan olduk gardaşık
Aynı yolcuyuz yoldasık
Sen yolcusun ben bacmıyım

HaZaN 09.10.2009 14:30

[B][I]Sivaslilar.Net aliesi olarak hepimiz burada birbirimizin kerdeşi,ablası ve agbeyi gibi bölünmez bir bütünüz, bu bütünlüğü de bozmamak için önce kendimizi sayğımızı ve sevğimiz daha sonrada karşımıda ki kişilere saygımızı ve sevgimizi göstermeliyiz, tabiki açılan bazı konularda tartışmalar oluyor burada hiç bir zaman sınırı aşmadan ve birbirimizin kalbini kırmadan iyi bir sonuca ulaşabiliriz.[/I][/B]

[B][I]O yüzden diyorum ki önce kendimizi saygılı olmayı öğretelim sonrada karşımızdaki kişiye;[/I][/B]

[B][I]madımak58 ve abircan üyelerimizn de tekrar aramıza katılmalarını ve yine o güzel paylaşımların bekliyoruz.[/I][/B]

seva 09.10.2009 15:12

Madımak_58 düşündüren yorumlarıyla geri gelmesini istiyoruz...

Cley 09.10.2009 15:17

[B]Siteyi terkedesim geldi arkamdan böyle şeyler yazılır mı acaba :)[/B]

Salim58 09.10.2009 15:28

[QUOTE=Cley;469847][B]Siteyi terkedesim geldi arkamdan böyle şeyler yazılır mı acaba :)[/B][/QUOTE]

[B]ben birşey yazmam adres belli 10 dk ordayım :D[/B]

goramaz 09.10.2009 15:46

[QUOTE=Cley;469847][B]Siteyi terkedesim geldi arkamdan böyle şeyler yazılır mı acaba :)[/B][/QUOTE]

sen bu siteden gidersen buna en çok ben sevinecem kiley;) .yaşasınnn kötülük..:mad:itiraf ediyorum navigatör koltuğunda gözüm var. canımı sıkanları çizecem..

Salim58 09.10.2009 15:49

[QUOTE=goramaz;469855]sen bu siteden gidersen buna en çok ben sevinecem kiley;) .yaşasınnn kötülük..:mad:itiraf ediyorum navigatör koltuğunda gözüm var. canımı sıkanları çizecem..[/QUOTE]

[B]sen boşa heveslenme yozgat uzun gelemen :)mazbatayı senden önce alırım ben :D[/B]

goramaz 09.10.2009 16:01

[QUOTE=Salim58;469857][B]sen boşa heveslenme yozgat uzun gelemen :)mazbatayı senden önce alırım ben :D[/B][/QUOTE]

abi sitenin merkezi sivas olmasın .. ben daha yakınım ona göre...

neyse B planı yapalım.. önce navigatör olalım da bir ay sen bir ay ben yaparız olur mu.. önce kileyden kurtulalım ...

şaka bir yana gerçekten de sanal alem burası darılmakla kırılmakla sorunlar aşılmıyor.arif abi güzel yazmış ...sitemizin bir eksiği bu aslında. birbirimizin kişiliğine mesleğine inancına hakaret etmek yerine düşünceye düşünce ile saygı sınırlarını aşmadan karşılık vermek en güzeli..

Salim58 09.10.2009 16:04

[QUOTE=goramaz;469858]abi sitenin merkezi sivas olmasın .. ben daha yakınım ona göre...

neyse B planı yapalım.. önce navigatör olalım da bir ay sen bir ay ben yaparız olur mu.. önce kileyden kurtulalım ...

[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]şaka bir yana gerçekten de sanal alem burası darılmakla kırılmakla sorunlar aşılmıyor.arif abi güzel yazmış ...sitemizin bir eksiği bu aslında. birbirimizin kişiliğine mesleğine inancına hakaret etmek yerine düşünceye düşünce ile saygı sınırlarını aşmadan karşılık vermek en güzeli[/FONT][/COLOR]..[/QUOTE]

[B]buraya aynen katılıyorum olması gerekende bu zaten[/B]

Cley 09.10.2009 16:08

[B]Sayın madımak okuyordur yazılanları ve şaşırıyordur ne kaa çok sevenim varmış diye :)[/B]

kronik 09.10.2009 16:13

[B][COLOR=darkorange]Aynı inanç ve düşünceleri paylaşanların aynı ülkü etrafında toplanmaları çok kolaydır. Asıl olan farklı kültür ve düşüncelerdeki insanlarla kaynaşmak ve bütünleşmektir .Farklılıklar insanları zenginleştiren, güçlendiren unsurlardır.Farklılıklar ,mozaik taşlarından her biridir .Yeter ki insanlar “ insan” olmanın bilincine ersinler ve bu bilinç etrafında kenetlenerek iyiye ve güzele doğru ilerlesinler. ''yaradılanı sev,yaradandan ötürü ''[/COLOR][/B]

seheresma 09.10.2009 16:43

[B][I][COLOR=black]Arada bir ugradigim icin hic farketmemistim ,ama gittigine üzüldüm cok azimli bir kardesimizdi.yanliz bir sey söyleyimmi tecrübe konusuyor benimde basima geldi ve bir daha ((X)) siteye bir daha geri dönmedim, insan gercekten istenmedigini hissediyor, ne derseniz diyin ama burayi buldugumda dünyalar benim olmustu, tabi herseye burnumu sokmadigim icin rahatim yoksa !!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/I][/B]
[B][I][URL="http://img132.imageshack.us/i/10wt18iv2cd.jpg/"][IMG]http://img132.imageshack.us/img132/1157/10wt18iv2cd.jpg[/IMG][/URL][/I][/B]

sandalli 09.10.2009 17:27

Bu sitede en sevdiğim şey, önce kırarlar sonra yeniden bağırlarına basarlar. Haydi Madımak 58, bak ne kadar sevenin varmış. Senin için açılan konu bir çok ünlü için açılanı konulardan daha çok reyting aldı ve daha da alacağada benziyor. Biz seni çok özlüyoruz ve söz veriyoruz, seni artık KIRMAYACAGIZ.

serhat_58 09.10.2009 19:09

madimak 58 ablam geri dön

Cley 09.10.2009 19:16

[B]Fazla da abartmaya gerek yok çağrımızı yaptık gelene kapımız açık...[/B]

sandalli 09.10.2009 19:19

Abarti nerede Cley, abartan yok, sadece kisiler düsüncelerini yaziyorlar. Bir de bu ülkede telif hakki diye birsey var, kiskandin mi yoksa? :D

Klimasuyu 09.10.2009 20:03

[B][I]İntahara bile kalkışırım ...:) "Cley online olmazsa atarım kendimi!":)...[/I][/B]

tatli-dilli 09.10.2009 21:36

Bu güzel siteye emek ve renk katan herkesin gitmesi üzücü
heleki siyasi, dini ve politik görüs ayricaligi icin olanlar.

Tüm sahislarin kendine özgü bir özgürlügü olmalidir,
herkesin düsüncesini elbette benimsememiz gerekmez
ama saygi ve hosgörü göstermek zorundayiz.

Her ne sebepleri var ise bu kardesimizin ve abimizin
bir an evvel yeniden aramizda olmasi herkes gibi benide mutlu edecektir...

sandalli 09.10.2009 21:41

[B][I]_____ Cagri______

Madımak deyipte geçmemek gerek,
Bulunmaz herkeste O´nda ki yürek,
Gelde sitemize yüzünü görek,
Kardeşler, abiler bekler yolunu.

Sen gittin gideli buralar duman,
Senle atışanın halleri yaman,
Seninle güzelmiş burada zaman,
Dostların uzatsın sana kolunu.

Bilirim çok çabuk kırılıyorsun,
Seni üzenlere darılıyorsun,
Belki de boşuna yoruluyorsun,
Gel de neşe dolsun sağ ile solun.

İnan ki özledi seni tüm site,
Burası sıladır gitme ha öte,
Sevgili dostların burnunda tüte,
Sana sunuyorlar gonca gülünü. [/I][/B]

seten65 09.10.2009 21:56

[COLOR="DarkGreen"][B] Niçin hep birlikte barış ve uyum içinde yaşamayalım? Hepimiz aynı yıldızlara bakıyoruz, aynı gezegenin üzerindeki yol arkadaşlarıyız ve aynı gökyüzünün altında yaşıyoruz.
Birde ben çagrı yapayım dedim umarım ablasını kırmaz döner kardeşim bu arada siteden biray ayrı kaldım kardeşimi hemen küstürmüşünüz vallahi eger Madımak 58 dönmezse elimden çekeceginiz var her yorumumun altına yazrım bu yaptıgınızı:):):)hadi dön kardeşim gerçektende çok sevenin varmış.[/B][/COLOR]

sandalli 10.10.2009 16:27

insanı insandan ayırıyorlar
bu sizden bu bizden kayırıyorlar
dört kitap ne diyor anlamıyorlar
ortalık karıştı düzen bozuldu
yetiş ya muhammed yetiş ya ali

yolumuz düştü haci bektaş'a
kaderde olan gelirmiş başa
can düşman olmuş kardaş kardaşa
yetiş ya muhammed yetiş ya ali

anaya babaya saygı kalmamış