![]() |
Sivas'a Yılın İlk Karı Düştü
[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//medya/1.karsivas.jpg[/IMG]
SİVAS’ta mevsimin ilk karı yağdı. Sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ile kent beyaza büründü. Sivaslılar bu yıl erken yağan kara hazırlıksız yakalandı. Dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca etkili olan yağmur, sabah saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, ilerleyen dakikalarda etksini daha da artırdı. Güne karla uyanan Sivaslılar ise mevsim normallerinden erken yağan kara hazırlıksız yakalandı. Mevsimin ilk karının yağdığı kent erken saatlerden itibaren beyaz bir örtü ile kaplandı. Sabah işe ve okullarına gitmek isteyenler etkili yağış nedeniyle zor anlar yaşadı. Kar yağışından sürücüler ve araçlar da etkilendi. Zaman zaman trafiğin aksadığı kentte insanlar araçlarının üstünde biriken karları temizledi. Şehirlerarası yollarda ulaşım konusunda sıkıntı yaşanmaması için tedbirler artırıldı. Kesintisiz olarak devam eden yağışın gün boyunca süreceği bildirildi. |
Cevap: Sivas'a Yılın İlk Karı Düştü
[B]Sivas kIs mevsiminde çok soguk derler bir gitmek nasip olmadi :) Allah yardimcilari olsun sokakta kalanlara[/B]
|
[I]Ahh ah güzel Sivas'ım şimdi karın altında üşümek vardı.. soğuğunu ciğerlerime çekmek vardı...[/I]
|
[B][I]İyi iyi iyi yağsın rahmettir rahmet..! :)[/I][/B]
|
[B]Yağsız yağsın mikroplar kırılır...[/B]
|
eee zamanı geldi sivasın karının of şimdi millet başlamıştır su boruları donacak diye korkmaya artık su saatleri patlar giderler donar halkı zor günler bekliyor allah yardımcıları olsun az çekmedim yahu bir kışta üç dört defa su saatim patlardı.
|
[B][I]Cley aslında kar yağması Sivasspor için bir avantaj olabilir ne dersin..? :)
Hani içerde oynadığı maçlarda rakip takımlar alışkın olmadığı için aşırı soğuya işleri zor..Ama tabi bu haftaki Kayserisipor maçı dışında, Kayseri'de en az Sivas kadar soğuktur...[/I][/B] |
evet kayserililerde bizim gibi soğuğa idmanlı fazla sevinme metincim sonu hüsran olmasın.
|
oh bee sonund karımızda yağdı :)
|
[B]Metin ne yağarsa yağsın bu sezonki Sivassporda iş yok.Belki biraz ruh biraz mucadele aşkı biraz gurur yağarda bizimkiler nasiplenirse olur :)[/B]
|
[B][I]Tamam işte o ruh kışla birlikte belki döner..:)
Biraz üşüyüp titrer kendilerine gelirler..Gelmezlerse artık bu sezon bizi kimse ligde tutamaz yıldızlar bile..:D[/I][/B] |
Sivas'ta üşümek isteyen varsa yer değişebilirim.Sabah 7 buçukta hiç güzel olmuyor:D
|
KAR YAĞDI AMA HAVA BUZ GİBİ İNSAN DIŞARI ÇIKMAK İSTEMİYO
|
[B][I]Çıkmayın sizde dışarı kardeşim yakın sobanızı demleyin çayınızı oh millet domuz grib derken siz keyfinize bakın..:)[/I][/B]
|
[B]Bu mevsimde sivasa kar yağması gayet normal hey gidi günler hey sivasta kar kış denince çok güzel hatıralarım aklıma geliyor[/B]
|
[QUOTE=YILDIRIM;477936][B][I]Çıkmayın sizde dışarı kardeşim yakın sobanızı demleyin çayınızı oh millet domuz grib derken siz keyfinize bakın..:)[/I][/B][/QUOTE]
hadiya ciddimisin sağol fikrin için ama 1.evimiz sobalı değil 2.ben evkızı değilim okuyorum ve kar yağım çokgüzel tabi ama birazcıkta sıcak olsa fena olmaz;) kapişşşşş |
Geçen sene ilk karın 29 Kasım'da yağdığını düşünürsek...:)
|
[B]keşke bugun bu güzel anı fotograflayan olsaydı sitede :) canıım sivasım...[/B]
|
[B]Uzaktan çok güzel duruyor :D[/B]
|
Şu an kar 20 cm civarına ulaştı ve hala yağıyor..:(
|
[B][I]Yiğiter hoca yukardaki msjı size yamıştım başkaları sahiplenmiş..:)[/I][/B]
|
[QUOTE=YILDIRIM;477936][B][I]Çıkmayın sizde dışarı kardeşim yakın sobanızı demleyin çayınızı oh millet domuz grib derken siz keyfinize bakın..:)[/I][/B][/QUOTE]
Doğalgazda çayın tadı başka aga..:D |
[B]Yiğiter bir kaç kare fotoğraf paylaşırsın artık bizimle :)[/B]
|
İnan akşam çekip, ekleyecektim ama düğmeye bastım ki pilin olmadığını anladım..Yarın artık..:)
|
[B]maşallah güzel kar yağmış güzel sivasıma
bayramda ,da yağarsa bizde görürüz inşallah [/B] |
[B]Ankaraya da yağması uzun sürmez Salim abi. Kar görmek için bayramı ve Sivası beklemene gerek kalmaz :)[/B]
|
[QUOTE=Cley;478141][B]Ankaraya da yağması uzun sürmez Salim abi. Kar görmek için bayramı ve Sivası beklemene gerek kalmaz :)[/B][/QUOTE]
[B]yağar tabi sen oralarda pek görmesende benim buralar bembeyaz oluyor günlerce kalkmıyor ama sivasın karını kışını özledim onuda görmek gerek inşallah görürüz..[/B] |
dün akşamaca aralıksız yağmur yağdı akşam kara çevirdi kar yağdı fakat şimdi iyi hava açık güneşli bir gün geçirdik
|
kAR BEREKETTİR YAĞSIN GÜZEL MEMLEKETİME
|
Kar da kalmadı mar da..Eridi gittiler bir gecede..
|
ah be güzel memlektim... şimdi orda olup üşümek vardı kuru ayazında!! gelecem inş bir haftaya çok özledimmm:( ahmet turan alkanın dediği gibi diğer memleketlerin en güzel yanı hep sivasa dönmek... soğuk memeleketin sıcak insanlarına selam olsun
|
Arkadaşlar böyle bir manzara gördüğünüzde sizden ricam hemen fotoğrafını çekmenizdir,bu tür manzaralara bizler hasret kalmışız.
Lütfen Sivas dışında yaşayan hemşehrilerinizden bunu esirgemeyiniz. |
Ah Sivas ah nekadar soğuksun sen öyle
Söyle ne olur soğukluğun kime söyle Yollarımı kapadın karla, buzla, tipiyle Habersizim kentle, kasabayla, köyle Eksi otuzlarda bak ki derecemin ibresi Kafdağından ateş getirsem olur mu çaresi Üşüyorum, tir tir titremekte vücudum Ey gönlümün harı, ısıt beni aşkımın paresi Ciğerlerim buz gibi nefesle dolmakta Mahkum ne varsa perde perde donmakta Kızılırmak dahi donmuş peyder pey Dışı kaskatı lakin içten içe akmakta ........Sivas'ın yazı ayrı, kışı apayrı Zemheri ayında üşümedik deme gayrı Donarken canlar kendinden bi haber Sen kurda, kuşa göster merhameti, hayrı. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:52. |