Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=33294)

Sivaslilar.Net 29.01.2010 00:50

Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/sehir/karsiyaka-kopru-sivas.jpg[/IMG]

[B]Sivas’ta problemli yatırımlar arasında yer alan projelerden biri olan Karşıyaka Köprüsü için Sivas Belediyesi merkezi yönetimden destek bekliyor. [/B]

Sivas il protokolünün geniş katılımıyla yapılan törenle temeli atılan, bölgenin yeni köprüye olan ihtiyacı nedeniyle 700 gün yerine 150 günde bitirilen Karşıyaka köprü yolu zaman zaman Belediye ve merkezi yönetim arasında tartışmalara neden olsa da Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp destek olmadan bu köprünün bağlantı yollarının yapılmasının zor olduğunu açıkladı.
Bölgeye büyük canlılık getirecek köprü, 208 metre uzunluğunda ve 11,5 metre genişliğinde inşa edildi. 2 milyon 858 bin TL’ye mal olan köprü Galericiler Sitesi’nin alt kısmında Kızılırmak üzerinde yapıldı. Karşıyaka ve Esenyurt Mahalleleri ile birlikte 40 tane köyü şehre bağlayacak olan yeni köprü tamamlanmasına rağmen bağlantı yolları olmadığı için hizmete açılamadı.
Geçtiğimiz günlerde köprünün durumu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, köprünün bağlantı yollarının maliyetinin 15-16 milyon TL’yi bulduğunu belirterek, “Maliyet bizim tahmin ettiğimizin üzerinde. Yolun maliyeti 15-16 milyon TL’yi buluyor. Merkezi idare el atmadan çözülecek bir mesele değil bu” dedi.

Ürgüp, bağlantı yolları konusunun Sivas Belediyesinin imkanlarını aştığını ifade ettiği konuşmasında, bunu herkesin bildiğini, siyasilerinde bunun farkında olduğunu söyledi.
Konunun ancak bir uzlaşı ile aşılacağını dile getiren Ürgüp, “Şu anda valimiz önderliğinde bir çalışma yapıyoruz. İlgili birimlerimiz yol maliyetlerini çıkarıyorlar. Bura çözülebilecek bir durum, belediye de mutlaka elini taşın altını koymalı, genel idareden de destek alabileceğimizi halen ümit ediyoruz. Bu konuda ortak bir kanı yakalandığını düşünüyoruz bu konuda çözülecek. Karayolları, belediye ve merkezi idare el atmadan çözülebilecek bir durum değil bu” şeklinde konuştu.

Sivas Hürdoğan

Salim58 29.01.2010 07:11

Cevap: Karşıyaka köprü yolu destek olmadan yapılmaz

[B]köprü yapılmış bağlantı yollarıda biran önce yapılsada bu sıkıntıda bitse artık.

şuanki köprü bana daha uygun ama napalım yenisi açılınca orayı kullanmamız gerekecek.[/B]

H_Turan 27.03.2010 18:11

Bugün Bu köprüyü Gördüm Ve Bağlantı Yolları Yapılırsa Karşıyaka Na kadar kısalacağınıda gördüm ve orda yerleşmeye müsait alanda var evler olur tarlaların oraya ırmak kenarına Sivas Hızlı büyür o yol yapılırsa Ama Ak parti hükümeti Yerel seçimler ve Abdullatif Şener yüzünden Sivası Cezalandırıyor Bütçe Vermiyor O köprününü bağlantasını Yapmaya nasıl para verme Devlet Acizmi Doğan Ürgübün Suçu değil Projeyi yapıp yarım bırakanların suşu Doğruya Hala Akp ye vermeye devam Sivaslılar

burak5866 28.03.2010 20:54

[QUOTE=H_Turan;537988]Bugün Bu köprüyü Gördüm Ve Bağlantı Yolları Yapılırsa Karşıyaka Na kadar kısalacağınıda gördüm ve orda yerleşmeye müsait alanda var evler olur tarlaların oraya ırmak kenarına Sivas Hızlı büyür o yol yapılırsa Ama Ak parti hükümeti Yerel seçimler ve Abdullatif Şener yüzünden Sivası Cezalandırıyor Bütçe Vermiyor O köprününü bağlantasını Yapmaya nasıl para verme Devlet Acizmi Doğan Ürgübün Suçu değil Projeyi yapıp yarım bırakanların suşu Doğruya Hala Akp ye vermeye devam Sivaslılar[/QUOTE]

anti akp diyorum ne var ne yoksa alıp götürfdüler yatırımlarıın zaten istemiyorum onalrın seçim zmaanı onalra söylecek cevabımda hazır zaten.hepsinin allah belasını versin.

İsmail Özçelik 28.03.2010 21:14

Karşıyaka köprüsü belediyenin imar alanı içersindedir. Karayollarının yapma gibi bir zorunluluğu yoktur. Ve geçmiş dönemin zaten projeleri içerisindeydi sayın H_Turan şimdide yapılabilir yani. Köprünün erken bitmesi geçmiş dönemin suçu değil normalde zaten seçimden sonra bitecekti. Bence belediye de kim olursa olsun sorumluluğunu başka yerlere atmaktansa görevini yapmak için kaynak bulmalı.

H_Turan 28.03.2010 21:48

[QUOTE=sultansehir;538430]Karşıyaka köprüsü belediyenin imar alanı içersindedir. Karayollarının yapma gibi bir zorunluluğu yoktur. Ve geçmiş dönemin zaten projeleri içerisindeydi sayın H_Turan şimdide yapılabilir yani. Köprünün erken bitmesi geçmiş dönemin suçu değil normalde zaten seçimden sonra bitecekti. Bence belediye de kim olursa olsun sorumluluğunu başka yerlere atmaktansa görevini yapmak için kaynak bulmalı.[/QUOTE]

Kardeş Benmi Anlatamadımn Senmi anlamıyorsun Belediyenini bütçesi yok Akp hükümetinin derstek vermesi lazım Onlarda Sivası Cezalandırıyor Siz bizi seçmediniz size para yok diyorlar Bunları görmemek kör olmaktır baş söz yok Kör olmaya devam sivaslılar akp ye oy vermeye devam

Yalanmı Sultanşehir Hala Akpyi korumanı anlamıyorum 4 millet vekilimiz var bununla ilgilendilermi yalanmı Tamam Doğan Ürgüb beceriksiz onlar ne 4 millet vekili neye yarıyor orda Sultanşehir bunlar olurken benden daha oy beklemesin Akp Ama Doğruya Körler çok Vermeye devam

İsmail Özçelik 28.03.2010 22:03

Akp milletvekilleri benim milletvekilim değil daha önce de bu forumda o milletvekillerini desteklemediğimi açık açık belirmiştim. Ben sadece şuna karşıyım belediyenin görevi ise bunu kabul etmeli ve yapamadığını söylemeli. Ayrıca belediyenin kendi sitesinden 134.000.000,00 TL lik büyçe gerektiren bir plan hazırlamışlar. Sizce Karşıyaka yolu da eklenemez miydi buna bence eklenir, o listeyi tek tek okudum emin olun Karşıyaka köprüsünden önemsiz şeylere para ayrılmış. Bence yapılmamasının nedeni kamulaştırma işlerinin fazla olması ve belediyenin bununla uğraşmak istememesi. Akp Sivas'ı böyle cezalandırıyorsa başka birşey demiyorum ben.

H_Turan 28.03.2010 22:12

[QUOTE=sultansehir;538445]Akp milletvekilleri benim milletvekilim değil daha önce de bu forumda o milletvekillerini desteklemediğimi açık açık belirmiştim. Ben sadece şuna karşıyım belediyenin görevi ise bunu kabul etmeli ve yapamadığını söylemeli. Ayrıca belediyenin kendi sitesinden 134.000.000,00 TL lik büyçe gerektiren bir plan hazırlamışlar. Sizce Karşıyaka yolu da eklenemez miydi buna bence eklenir, o listeyi tek tek okudum emin olun Karşıyaka köprüsünden önemsiz şeylere para ayrılmış. Bence yapılmamasının nedeni kamulaştırma işlerinin fazla olması ve belediyenin bununla uğraşmak istememesi. Akp Sivas'ı böyle cezalandırıyorsa başka birşey demiyorum ben.[/QUOTE]

Kardeş Ben Doğan Ürgübün Ellerinden Geleni Yaptığına İnanıyorum O yolların bağlantısı Sadece Belediyenini altından kalkacağı bir durum değil Ama Sami Aydın Olsaydı O proje Akp dende Destek alarak yapardı Malasef seçilmediği için Akp SİVASI Cezalandırıyor Tamam akp onu yapıyor Doğan Ürgüpte Beceriksiz Vali ne yapıyor 4 millet Vekili Ne yapıyor Yapma Sultan şehir ben bizzat gördüm o köprüyü Bağlantı yolları farklı yerden yapılıyor kolay değil ama Bana Kalsa 4 millet vekili adam etmez Abdullatif Şener zamanında ne güzeldi O olsaydı böyle olmazdı 4 vekilimiz var ama Neye yarıyor

O köprü yolları yapılsa Sivas gelişir o bölgeleri gördüm imara açılacak o kadar çok yer varki tarlalar Sivas Oraya Açılır ama Gel görki köprü yapılmış zoru yapılmış Belediye başkanı değişti diye bu destek çekilir Sivas Sahipsiz kalır

Tamam Doğan Ürgüb Beceriksiz Millet Vekilleri neye yarıyor sultanşehir bak Kayseriye Hızlı tren gelmeyince vekilleri uğraşarak getirdi nerde öyle vekiller bizimkiler orda para yemeğe gidiyorlar

İsmail Özçelik 28.03.2010 22:18

Bakın Akp Sivas'ı cezalandırmıyor Türkiye'de hiçbir şehri cezalandırmıyor. Bunu öncelikle belirteyim cezalandırsalardı Antalya başta olurdu. Başbakan en çok ona içerlediğini açıkca söyledi.

Belediye tarafından bakarsak olaya kamulaştırmaya başladı bile umarım biliyorsunuzdur.
[QUOTE]İdare Adı SİVAS BELEDİYE BAŞKANLIĞI
Performans Hedefi 4.11.1.İmar planında mevcut olup ta kapalı olan yolların
açılması için kamulaştırma işlemlerinin yapılması
Faaliyet Adı 4.11.1.2.İmar planında mevcut yolların kamulaştırılması
Sorumlu Harcama Birimi veya Birimleri Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü
Açıklamalar
Kemalettin İbni Hümam Caddesi ve Yeni Köy Garajı yolu
İmar planında mevcut olup da kapalı olan Gurbet Caddesi ve Karşıyaka köprüsü bağlantı yollarının
kamulaştırma işlemleri
Hukuk İşlerinde mahkeme yolu ile devam edip karara bağlanan yolların takdir edilen bedel üzerinden
kamulaştırmasını yapmak[/QUOTE]

Doğan Ürgüp konusunda şüphelerim var hala bir proje açıklanmadı halka. Ben belediyeyi siyasi bir kuruluş olarak görmüyorum. Proje geliştiren şehri güzelleştirip, yaşanabilir hale getiren bir kuruluş olmalı bence.

Vali ise bu konuda hiçbir yetkiye sahip değil. O yüzden bu konu da ona birşey diyemem.

Sadece belediyeyi suçlamıyorum, yazık ki zengin Sivaslılara buranın yapılması için destek olmuyorlar belediyeye biliyorsunuz belediye bağış alabilir.

H_Turan 28.03.2010 22:21

[QUOTE=sultansehir;538455]Bakın Akp Sivas'ı cezalandırmıyor Türkiye'de hiçbir şehri cezalandırmıyor. Bunu öncelikle belirteyim cezalandırsalardı Antalya başta olurdu. Başbakan en çok ona içerlediğini açıkca söyledi.

Belediye tarafından bakarsak olaya kamulaştırmaya başladı bile umarım biliyorsunuzdur.

Doğan Ürgüp konusunda şüphelerim var hala bir proje açıklanmadı halka. Ben belediyeyi siyasi bir kuruluş olarak görmüyorum. Proje geliştiren şehri güzelleştirip, yaşanabilir hale getiren bir kuruluş olmalı bence.

Vali ise bu konuda hiçbir yetkiye sahip değil. O yüzden bu konu da ona birşey diyemem.

Sadece belediyeyi suçlamıyorum, yazık ki zengin Sivaslılara buranın yapılması için destek olmuyorlar belediyeye biliyorsunuz belediye bağış alabilir.[/QUOTE]

Beki Yatırımlar Niye kayıyor Hızlı tren sapıyor Söyle Niye pbütçeye parayı kısıtlıyorlar Tüm bunları görmemek kör olmaktır

Mavi treni bile iptal ettiler hala Akp ye oylara devam

Ben Sivası Seviyorum Kardeş Sivasın Sorunlarını Unutana vermem Abdullatif şenere veririm yine bunlara vermem Benim için Sivas daha önemlidir

İsmail Özçelik 28.03.2010 22:28

[QUOTE]Beki Yatırımlar Niye kayıyor Hızlı tren sapıyor Söyle Niye bütçeye parayı kısıtlıyorlar Tüm bunları görmemek kör olmaktır[/QUOTE]
Hızlı tren yatırımı kaymadı devam ediyor sadece Yozgat'ta ki dağlık bölgelerde yapılan çalışmalar planlanandan geç bitecek bu halka yanlış anlatıldı. 2 Bölge müdürlüğü kuruldu daha dün. Hastanenin ve Adalet sarayının ihalesi yapıldı. Dereyolu için bazı noktaların bölünmüş olması kgm'nin yatırım planında.

[QUOTE]Mavi treni bile iptal ettiler hala Akp ye oylara devam[/QUOTE]
Mavi tren ise bence kalkması normaldi çünkü boş gidiyordu ama kalkmadı sadece ray bakımlarının yapılabilmesi için tren seferlerini azaltmaya yönelik bir gelişmedir. Tekrar başlayacağını bakanlık müsteşarı söylemiştir.

[QUOTE]Ben Sivası Seviyorum Kardeş Sivasın Sorunlarını Unutana vermem Abdullatif şenere veririm yine bunlara vermem Benim için Sivas daha önemlidir[/QUOTE]
Emin olun bende Sivas'ı seviyorum hatta projeler geliştiriyorum, ilgili birimlere yazıyorum. Bu yıl belediyede o kadar konuştum kiminde dinlenmedim bile ama yine de Sivas için dedim.. Cumhurbaşkanlığına da bir mail attım cevabı gelince onu da paylaşacağım..

H_Turan 28.03.2010 22:36

[QUOTE=sultansehir;538473]Hızlı tren yatırımı kaymadı devam ediyor sadece Yozgat'ta ki dağlık bölgelerde yapılan çalışmalar planlanandan geç bitecek bu halka yanlış anlatıldı. 2 Bölge müdürlüğü kuruldu daha dün. Hastanenin ve Adalet sarayının ihalesi yapıldı. Dereyolu için bazı noktaların bölünmüş olması kgm'nin yatırım planında.

Mavi tren ise bence kalkması normaldi çünkü boş gidiyordu ama kalkmadı sadece ray bakımlarının yapılabilmesi için tren seferlerini azaltmaya yönelik bir gelişmedir. Tekrar başlayacağını bakanlık müsteşarı söylemiştir.

Emin olun bende Sivas'ı seviyorum hatta projeler geliştiriyorum, ilgili birimlere yazıyorum. Bu yıl belediyede o kadar konuştum kiminde dinlenmedim bile ama yine de Sivas için dedim.. Cumhurbaşkanlığına da bir mail attım cevabı gelince onu da paylaşacağım..[/QUOTE]

Kardeş Doğan Ürgüp Seçilmesi Biraz Duygusaldı Muhsin Yazıcıoğlunun Ölümüne karşı vefaydı Sivas Yakışanı yaptı 4 sene kaybettimi o gün kaybetti ama Devlet adamını güzel uğurladı Olmayacak iş oldu Akp de Belediyeyi alamadığı için yatırımları geri çekti Cezalandırdı Antalyaya niye yapmıyor diyorsun ora büyükşehir aşmış kendini İzmire niye yapmıyor orada aşmış oraları ayrı bir devlet ekonomisi gibi ama sivas öyle değil kardeş Sivasın Yatırıma ihtiyacı var büyümeye ihtiyacı varkardeş ama 4 vekil var 1 abdullatif şener etmiyor bir muhsin başkan etmiyor niye seçildi onlar bunun vebali nedir sence ama ben vermedim yine vermiyecem Ama siz vermeye devam edin böyle vekiller size yarıyor

İsmail Özçelik 28.03.2010 22:38

Kardeş sen Akp nin Sivas'ı cezalandırmış olmasını istiyorsun kafanda bitmiş olay ne desem boş ve tekrar söylüyorum benim vekillerim değil onlara oy moy vermem.

H_Turan 28.03.2010 22:42

[QUOTE=sultansehir;538484]Kardeş sen Akp nin Sivas'ı cezalandırmış olmasını istiyorsun kafanda bitmiş olay ne desem boş ve tekrar söylüyorum benim vekillerim değil onlara oy moy vermem.[/QUOTE]

Yalanmı O vekilleri niye sivasa yatırım veya proje girişimi yapmıyorlar niye Pısırık hepsi Onların gözünde Sivas Değil Akp var Akp Ülke Genelinde iyi olabilir ama Sivas İçin kötü gözümde Bir Belediye değişti diye unutulmazki kardeş haksızmıyım

Bu gidişler Tokat bile bizi geçiyor Sen akpye oy vermeye devam et Ben Gerşek Sivası birisinini akpye oy vermez Chp yi fazla sevmem hoşlanmam genel siyasetini O bile Sivası daha çok düşünüyor

İsmail Özçelik 28.03.2010 22:43

Unutulsaydı çok haklı olacaktın ama unutulmadı. Unutulsa hiçbirşey yapılmazdı ama yapılıyor. Biz herşeyi devletten beklemeye alışmışız yıllardır. Neden Sivaslılarda toplanıp birşey yapmıyor. Bu eksiği görüyormuyuz?

H_Turan 28.03.2010 22:48

[QUOTE=sultansehir;538490]Unutulsaydı çok haklı olacaktın ama unutulmadı. Unutulsa hiçbirşey yapılmazdı ama yapılıyor. Biz herşeyi devletten beklemeye alışmışız yıllardır. Neden Sivaslılarda toplanıp birşey yapmıyor. Bu eksiği görüyormuyuz?[/QUOTE]

Devlet Niye Var kardeş Diğer İllere yatırım yapıyor yükseltiyor devlet niye var o zaman olmasın Her kez başı boş olsun Tama Özel sektör iyi ama Sivasın Durumu farklı Sivasta Bazı eksikler var onlarda devletsiz yapılmaz Hele sivaslılar kendi yapamaz

Hala Akpyi Korumaya Devam Sen ne dersen de Ben sivası Seviyorum Tokata yapılır buraya yapılmazsa gücenirim vekillere bunu seven yapar seven kıskanır aynı şekilde ama Vurdum duymaz olunmaz Takım Tutar gibi parti tutuyorsunuz

İsmail Özçelik 28.03.2010 22:49

[QUOTE]Devlet Niye Var kardeş Diğer İllere yatırım yapıyor yükseltiyor devlet niye var o zaman olmasın Her kez başı boş olsun Tama Özel sektör iyi ama Sivasın Durumu farklı Sivasta Bazı eksikler var onlarda devletsiz yapılmaz Hele sivaslılar kendi yapamaz[/QUOTE]

Devlet düzeni sağlamak içi var. Yatırımı devletten beklemek çok eskilerde kaldı ve devlet zaten diğer illere yaptığı kadar Sivas'a da yatırım yapıyor kardeş. Emin ol her ilde bu bizim yaptığımız konuşma var. Sivaslılar kendi yapamazsa da gelişemez kardeş. Uzağa bakmaya gerek yok Kayseri aştı kendini. Bence özgüven problemini aşıp Sivaslılarında artık kolları sıvaması gerekiyor.

H_Turan 28.03.2010 22:52

[QUOTE=sultansehir;538502]Devlet düzeni sağlamak içi var. Yatırımı devletten beklemek çok eskilerde kaldı ve devlet zaten diğer illere yaptığı kadar Sivas'a da yatırım yapıyor kardeş. Emin ol her ilde bu bizim yaptığımız konuşma var. Sivaslılar kendi yapamazsa da gelişemez kardeş. Uzağa bakmaya gerek yok Kayseri aştı kendini. Bence özgüven problemini aşıp Sivaslılarında artık kolları sıvaması gerekiyor.[/QUOTE]

Tamam Haklısın Ama Diğer İllere Yapıyorsun Sivasın İhtiyacı var diğer yerlere kaydırıyorsun Vekillerin Sivası Ujnutuyorlar Partinini derdine düşüyorlar Devletten beklemeyelimde kimden bekleyelim Bu köprüyü devletten beklemem doğru değilmi Bu Karşıyaka köprüsünü Özezl sektörmü yapacak Devlet akp daha bu yatıra yardım etmemiş en azından vekiller sonrada Akp ye oy isterler Bana gelsinler diyecemki Köprü orda sana oy yok

İsmail Özçelik 28.03.2010 23:07

Neyi kaydırmışlar bir onu bilsem kardeş? Ayrıca özel sektör değil belediye yapmalı zaten başlamışlar istimlak çalışmalarına.

H_Turan 28.03.2010 23:13

[QUOTE=sultansehir;538523]Neyi kaydırmışlar bir onu bilsem kardeş? Ayrıca özel sektör değil belediye yapmalı zaten başlamışlar istimlak çalışmalarına.[/QUOTE]

Bende Diyorumki Belediye Tek başına yapamıyor Akp li vekiller ve valinini desteklemesi lazım Doğan Ürgübün gici belli Partisi belli bu kadarda olmayın

Sen Bir Kere Doğan Ürgübe Düşmansın Suçu ona atmaktasın ben boşuana uğraşıyorum

İsmail Özçelik 28.03.2010 23:13

Efendim destek olmadan yapılır ve yapıldığını da bizde görürüz inş ve belediye bu yolu o kadar bütçe ile yapamıyorsa o makamı işgal etmesin.

H_Turan 28.03.2010 23:17

[QUOTE=sultansehir;538532]Efendim destek olmadan yapılır ve yapıldığını da bizde görürüz inş ve belediye bu yolu o kadar bütçe ile yapamıyorsa o makamı işgal etmesin.[/QUOTE]

Sami Aydının Arkasında Akp vardı desteği buluyordu Kimse İstemese bile akp desteği ile de yapardı sadece bazı durumlar hariç

O durumlar(terminal) o durum farklıydı Eğer Sami Aydın Seçilmiş olsaydı o sene biterdi O yolda köprüde

Bütçe Nufüsa Göre Verilir Ayrıca Hükümet Partisi olunca daha fazla destek alırlar bunu bir türlü Anlayamadınız bir türlü

İsmail Özçelik 28.03.2010 23:21

Sizde öyle birşey olmadığını anlamadınız ama anlatmaya çalışmıyorum artık ben her yazdığımı tüm sitelerden inceleyip yazıyorum ezbere değil, o yüzden bana belediyecilik ve merkezi yönetimin işlerini birbirine karıştırmak doğru gelmiyor zaten değil de. Neden belediye aksu 3. etaptan vazgeçip yolları yapmıyor. neden paşabahçeden vazgeçip yapmıyor?

H_Turan 28.03.2010 23:28

[QUOTE=sultansehir;538547]Sizde öyle birşey olmadığını anlamadınız ama anlatmaya çalışmıyorum artık ben her yazdığımı tüm sitelerden inceleyip yazıyorum ezbere değil, o yüzden bana belediyecilik ve merkezi yönetimin işlerini birbirine karıştırmak doğru gelmiyor zaten değil de. Neden belediye aksu 3. etaptan vazgeçip yolları yapmıyor. neden paşabahçeden vazgeçip yapmıyor?[/QUOTE]

Farkındaysan Ben belediye Konusunu KOnuşmuyorum Karşıyaka Köprüsü Sadce Belediyenini Çözeceği iş değil Biraz tarafsız ve mantıklı olunuz Özel idarenini kara yollarının tapunun birlikte harekle çözeceği karşık iş bu işte devletten DESTEKSİZ YAPILAMAZ NE DEN BİR TÜRLÜ ANLAMAK İTEMİYOR BU KADARDA KÖR OLMAYIN

Vermiyorlar desteği Bir türlü anlamak istemiyorsun Doğruya Akp ye laf yok

İsmail Özçelik 28.03.2010 23:28

Ya bu mantıkla da hiçbir işi hiçbir belediye yapamaz. Kapatalım o zaman belediyeleri madem bir işe yaramıyorlar. Sanki aksuda istimlak sorunu yok orda daha fazla ya dünya kadar bu uzun ince bir yol geniş bir parktan daha fazla mı problem?

Ayrıca siz mantıklı düşünün belediye prestij projeden vazgeçmiyor hizmetten vazgeçiyor.

H_Turan 28.03.2010 23:34

[QUOTE=sultansehir;538556]Ya bu mantıkla da hiçbir işi hiçbir belediye yapamaz. Kapatalım o zaman belediyeleri madem bir işe yaramıyorlar. Sanki aksuda istimlak sorunu yok orda daha fazla ya dünya kadar bu uzun ince bir yol geniş bir parktan daha fazla mı problem?[/QUOTE]

Farkındaysan Ben bu köprüden bahsediyorum bu iş öyle bir boyuta geldiki Belediyenini şu anki imlkanlarında Çözülmeyecek bir sorun Devletin yardımı gerekiyor bunu senin kafan anlamasada bu böyle Doğan Ürgübün ben yalan söyleyip Sivasın Kötülük yapacağına inanmıyorum Öyle senini kafana göre asfalt döküp bitecek bir yer değil bizzat gittim ben oraya Gördüm bir gör bak nasıl ora Tamam Doğan Ürgüp yapamıyor Vekiller niye müdahale etmiyor 4 vekilimiz var Vali ne yapıyor b,raz bunlarıda görün yoksa Bütün suçu ürgübe atmayın ben onu demeye çalışıyorum

Özel idarenini hiçmi suçu yok

Valinini hiçmi suçu yok

Karayollarının hiçmi suçu yok

Millet vekillerimizin hiç mi suçu yok

Bunlarıda görün Doğan ürgübün bu projede beceriksizliği varsa onlarında suçu var yok öyle birine suç at bırak

İsmail Özçelik 28.03.2010 23:34

Hangi boyuta geldi medyanın şişirmesi halkın doldurulması boyutu dışında. Mahkemelik mi oldu. adım atıldı da tutmadı mı. belediye Sivas'ın belediyesi ise hizmetini yapmalı. Bana Aksuyu yapıp orayı yapmayarak mazeret üretmemeli. Ben Doğan Ürgüp'e suç atmıyorum sadece belediyemizin bunu yapamayacak kadar çaresiz olmadığını savunuyorum. Ve o diğer saydıklarınızı bu konuda belediye kadar suçlayamam. Çünkü GÖREV BELEDİYENİN.

H_Turan 28.03.2010 23:35

[QUOTE=sultansehir;538567]Hangi boyuta geldi medyanın şişirmesi halkın doldurulması boyutu dışında. Mahkemelik mi oldu. adım atıldı da tutmadı mı. belediye Sivas'ın belediyesi ise hizmetini yapmalı. Bana Aksuyu yapıp orayı yapmayarak mazeret üretmemeli[/QUOTE]

Bende Diyorumki yinede derim Belediye sadece tekelinde çözemez Çözemiyorda zaten

İsmail Özçelik 28.03.2010 23:36

Çözmek için ne yaptıda çözemiyor? Kaç hak sahibi ile görüşüldü bir bakalım hiç veya çok az.

H_Turan 28.03.2010 23:41

Ben bu durumu genel i,tibariyle bakarım:

1)belediyemnin suçu
2)o köprüyü yapıp bağlantı yapanların suçu.
3)özel iadarenini suçu
4)Karayollarının suçu
5)valinini suçu
En son olarak Millet vekillerinini suçudur

Tamam Belediye Çözemedi Diğer Devlet görevlileri ne olacak

Şimdi Diyorsunki Her şeyi devletten bekleme Bu sorunu özel çözemezki Belediye Çözemezse pısırık vekillerimiz ne yapıyor

Tamam Kbul Belediye Beceriksizdir Diğer Devlet Kurumları ne olacak

İsmail Özçelik 28.03.2010 23:42

[QUOTE]Ben bu durumu genel i,tibariyle bakarım:

1)belediyemnin suçu
2)o köprüyü yapıp bağlantı yapanların suçu.
3)özel iadarenini suçu
4)Karayollarının suçu
5)valinini suçu
En son olarak Millet vekillerinini suçudur

Tamam Belediye Çözemedi Diğer Devlet görevlileri ne olacak[/QUOTE]

1 suçlu
2 köprü erken bitti o yüzden suçlu
3 Sivas köy değil özel idare bakmaz
4 Devlet yolu/Otoyol değil karayolları bakmaz
5 Vali yol yapmaz belediyeye tavsiye eder yapın diye şehir içinde, belediye olmayan yerlerde de özel idareye.

H_Turan 28.03.2010 23:44

[QUOTE=sultansehir;538579]1 suçlu
2 köprü erken bitti o yüzden suçlu
3 Sivas köy değil özel idare bakmaz
4 Devlet yolu/Otoyol değil karayolları bakmaz
5 Vali yol yapmaz belediyeye tavsiye eder yapın diye şehir içinde, belediye olmayan yerlerde de özel idareye.[/QUOTE]

O bölgeye bakta ondan sonra konuş Ben senini gibi at gözyüyle bakmam Genel itibariyle bakarım Birini suçla kalsın

Kça kere gittin gördünde konuşuyon

Sen Akpye Vermeye Devam Et Suçluyu başka Ara körler

İsmail Özçelik 28.03.2010 23:47

[QUOTE]O bölgeye bakta ondan sonra konuş Ben senini gibi at gözyüyle bakmam Genel itibariyle bakarım Birini suçla kalsın

Kça kere gittin gördünde konuşuyon

Sen Akpye Vermeye Devam Et Suçluyu başka Ara körler[/QUOTE]

Ben kimseyi bir partiye mensup olduğu için suçlamıyorum sadece görevlerini sayıyorum ama siz hem suçluyor hem hakaret ediyorsunuz. Çünkü cevap veremiyorsunuz. Ben ne anlatırsam anlatayım herkes anlayabildiği kadar anlar. Vesselam...

H_Turan 28.03.2010 23:50

[QUOTE=sultansehir;538587]Ben kimseyi bir partiye mensup olduğu için suçlamıyorum sadece görevlerini sayıyorum ama siz hem suçluyor hem hakaret ediyorsunuz. Çünkü cevap veremiyorsunuz. Ben ne anlatırsam anlatayım herkes anlayabildiği kadar anlar. Vesselam...[/QUOTE]

Ne cevap verememesi sözünü bil de konuş destek alamıyorum diyor yalanmı söyliyecek Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunun adamı ona göre konuş

Hakaret Etitğim yok lafı çarpıtma Destek allamıyorsa bu Akp nini suçudur

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:14.