Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=36157)

Sivaslilar.Net 08.08.2010 18:48

Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories//politika/kilicdaroglu-sivas.JPG[/IMG]

[B]Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas’ın çok önemli bir yer olduğunu belirterek, “Son seçimde Sivas’tan çok sayıda AK Partili vekili meclise gönderdiniz. Ama onlar Sivas’a işsizlik ve yolsuzluk verdiler” dedi.[/B]

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta’da konuşan Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a Sivas’ta cevap verdi. Kılıçdaroğlu, “Sayın başbakan ben sadece memur değil, aynı zamanda işçi ve esnafım” dedi Başbakan’ın kendisi için ‘Memur Kemal Efendi’ dediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Ne güzel demiş. 27 yıl memurluk yaptım. Alnımın akıyla yaptım. Ben sadece memur değil, işçiyim, esnafım ve çiftçiyim. Recep bey şunu unutma. Bana kimse kalpazan Kemal demiyor. Allah aşkına kalpazanlıktan dosyası olan kim?” diye konuştu. Anayasa değişikliği referandumunun Başbakan Erdoğan’ı kurtarmak için hazırlandığını öne süren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, AK Parti iktidarının dokunulmazlıkları neden kaldırmadığını sordu. Kılıçdaroğlu, “Madem yetim halkı yemediniz dokunulmazlıkları kaldırmaktan niçin korkuyorsunuz? Size söz veriyorum, CHP iktidarında dokunulmazlıkları kaldıracağız ve Recep beye hesap soracağız. Bizim iktidarımızda YÖK kaldırılacak. Halkçı ve daha demokrat bir anayasa yapacağız” dedi.

AK Parti’nin seçim sloganlarından ‘Durmak yok, yola devam’ sloganını değiştiren Kılıçdaroğlu, “Bunun anlamı, ‘Durmak yok yolmaya devam’ diye konuştu. İktidarı sürekli mağdur edebiyatı yapmakla suçlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayip Erdoğan’ın şimdi de 27 Mayıs 1960 ihtilaline sarıldığını söyledi. Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’ın 27 Nisan e-muhtırasını da hatırlatan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın niye Büyükanıt’ı mahkemeye vermediğini sordu. Kılıçdaroğlu, “Anayasa değişikliği referandumunda darbecilere hesap soracağını söylüyor. 27 Nisan’da e-muhtıra veren Yaşar Büyükanıt’a niye hesap sormadın? 2,5 saat Dolmabahçe’de konuştunuz. Ne konuştunuz? ‘Ben hesah vermem’ diyor. Yiğit adam hesap vermekten korkmaz.” Şeklinde konuştu. AK Parti’nin düzenlediği mitinglerde vali ve kaymakamların seferber olduklarını da iddia eden Kılıçdaroğlu, CHP’nin mitinglerine katılanları ise tehdit ettiklerini öne sürdü. Kılıçdaroğlu, “Bunlar şantajcı hükümet. Yetki verin halk için çalışan bir düzeni kuralım” dedi. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda Sivas’ın çok önemli bir konumu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, CHP olarak ikinci ulusal kurtuluş savaşını Sivas’tan başlattıklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu, “Birinci Ulusula Savaşı’nı meydanlarda verdik. İkincisini sandıkta vereceğiz. Bütün yurtsevenleri CHP bayrağı altında toplanmaya çağırıyorum” diye konuştu. 8 yıldır esnafın kepenk kapattığını ve ürünlerin tarlada kaldığını kaydeden Kılıçdaroğlu, son seçimde Sivas’tan çok sayıda AK Partili vekili meclise gönderdiniz. Ama onlar Sivas’a işsizlik ve yolsuzluk verdiler” dedi. Kılıçdaroğlu, meydandakilerden 12 Eylülde sandığa sahip çıkmalarını istedi.

[B]KILIÇDAROĞLU’NUN SİVAS PROGRAMI NOTLARI[/B]

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şubesi Müdürlüğü önünde partililer tarafından karşılandı. Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı öncesi Sivas’a gelişinde karşılayan heyeti temsilen fes ve Osmanlı kıyafetleri giyen 4 kişi tarafından Kılıçdaroğlu’na çiçek verildi. Kılıçdaroğlu, miting yapacağı Mevlana Meydanı’na yaklaşık 1 saat gecikmeli olarak geldi. Burada da Kılıçdaroğlu, “Başbakan Kemal” sloganlarıyla karşılandı. Miting öncesi zaman zaman izdiham yaşandı. Otobüse yakın olmaya çalışan partililer, gazetecilerin çalışma alanına girince sıkışıklık yaşandı. Bazı yaşlı vatandaşlar ve çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. Sıcak hava nedeniyle meydanda toplanan kalabalığa üzerinde ‘hayırda hayır vardır’ yazan hazır sulardan dağıtıldı.

burak5866 08.08.2010 19:39

Cevap: Kılıçdaroğlu: Sivas çok önemli bir yer

evet sayın kılıçdaroğlu sivas gerçekten çok önemli bir yer.cumhuriyet burada krulmuştur en azından bunu unutmayın ve sivasa gerekn desteği sözle değil icraatla verin.sayın başbakan bakalım evet hayır mitinginde ne diyecvek sivasta verdiği stadyum sözünü kesin hatırlatmaz.diğerlerinin şimdi yazarak srıalamak istemiyorum.

kilavuz58 08.08.2010 21:14

******* her zamamn isinize geldinde meydanlara inip akil oyunu oynuyorsunuz ben bu ulkeye chp nin verdi zarari hic bir partiden gormedim duymadim sivas kaderi buymusgibi davranmayin chp nin be memleketten herzaman bir vekili olmustur soyle bakalim neyapmislar sivasin sorunu akp chp yada su bu deyil sivas kendi vekilini secmesini bilmiyor herzaman hatira oyveriyor bu yuzdende kaybediyor vekilini secmesini nezaman ogrenirse ozaman sivas ta kazanir

HaKaaN 08.08.2010 22:30

Sizin iktidara gelmeniz mucuzie .. sivasımın mılletvekılı sıvasıma bir çivi çakmasada sizden hayırlıdır dinimle alay eden insanların sivasta işi yoktur işinize bakın ne zaman müslüman bir ülkede yaşadıgını anlyana bır chp zıhnıyetı ortaya çıkar o zaman bizden oy alırsınız.. yoksa ............ alırsınız...

HasreT 08.08.2010 22:35

Bize mahalle agızıyla konuşuyor diyenler görsün, görsünde utansınlar

Kamera 08.08.2010 22:36

Aynen öyle mahalle agzı görmek isteyenler buyursun okusunlar.

asi-yürek58 08.08.2010 22:51

hangi yüzle gelmişler sivasa anlamadim anlayaniniz varmi

TripleDouble 08.08.2010 22:57

her zaman söylüyorum yine de söyleyeceğim
bize akepe'nin yaptıkları az bile
göç veriyormuşuz
adalet sarayı yapılmıyormuş
stad yapılmıyormuş
işsizlik varmış
hastane küçükmüş, yeri kötüymüş
bize yapılanların tamamını hak ediyoruz...

HaKaaN 08.08.2010 22:58

kemal sunal'dan sonra türkiyeye gelen en buyuk komedyen kemal kılıçtaroglu...ilimize hoşgeldin sefa geldin sivasımızın gülmeye ihtiyacı vardı saolasın :PPPPP

qio 08.08.2010 23:27

Merhaba Hakan biraz komik duruma düşüyorsun farkındaysan , kimse kimseyi sevmek zorunda değil eyvallahta ama hakaret ve alay etme hakkıda vermez.

Başbakan aklı sıra Kemal KILIÇTAROĞLUNU memur diyerek küçümsemeye çalışıyor , bir müslümana böyle kendini beğenmişlik, kibir nasıl uygun oluyor. Aslında Başbakan gerçek kişiliğini ortaya koyuyor maskesinin düştüğü anlardan bir yeni estantene olarak hafızamda yer edicek başarılar Başbakan.

tayfun5883 09.08.2010 00:01

Kemal Kılıçdaroğlu kime ne yapmış AKEPENİN foyalarını ortaya çıkardı diyemi bu kadar hakaret ediyorsunuz asıl Tayyip Bey Sivasa nasıl gelecek
1Giden Dikimevi
2Giden DMO
3Satılan Tekel
4Teşvikte Kayseriyle Anteple Samsunla bir tutulan Sivasla
5Yapılamayan Adliye Binasıyla
6Yapılamayan Bölge hastanesiyle
7Yapılamayan Stadyumuyla
8 Her sene 17bin-18bin göç veren Sivas
Kılıçdaroğluna hakaret edeceğinize Tayyib bey Sivasa geliyomuş 2 hafta sonra bunların hesabını sorun

HaKaaN 09.08.2010 02:15

[QUOTE=qio;569550]Merhaba Hakan biraz komik duruma düşüyorsun farkındaysan , kimse kimseyi sevmek zorunda değil eyvallahta ama hakaret ve alay etme hakkıda vermez.

Başbakan aklı sıra Kemal KILIÇTAROĞLUNU memur diyerek küçümsemeye çalışıyor , bir müslümana böyle kendini beğenmişlik, kibir nasıl uygun oluyor. Aslında Başbakan gerçek kişiliğini ortaya koyuyor maskesinin düştüğü anlardan bir yeni estantene olarak hafızamda yer edicek başarılar Başbakan.[/QUOTE]

Benmi komik duruma dusuyorum bırak allahını seversen... adaam daha konusmayı berecremıyor.... ben sana tek kelime edeyim benim istediğim nedir bılıyormuusn dha dogrusu bu milletin istediği bu ülke musluman bir ülke milletin dini duygularıyla oynamayacaksın karısmayacaksın başörtusune karısmayacaksın herkes ne gıyer ne içer buna karısmayacaksın benım okunan ezanıma saygı gösterecksın chp bunu başarsın benim ve benım gıbı dusunenlerın oyu chp yede gıder.. ama chp bunların hepsine karşı chp bu ülkenin musluman bir ülke oldugunun farkında değil ne zaman farkına varır o zaman iktidar olur

Noxco 09.08.2010 04:23

Hepsi birbirinden utanmaz. Siyaseti sevmem, siyasetcileri hiç.... Hangi yüzle halkın karşısına çıkıp konuşabiliyorlar aklım almıyor.

burak5866 09.08.2010 10:21

[QUOTE=tayfun5883;569554]Kemal Kılıçdaroğlu kime ne yapmış AKEPENİN foyalarını ortaya çıkardı diyemi bu kadar hakaret ediyorsunuz asıl Tayyip Bey Sivasa nasıl gelecek
1Giden Dikimevi
2Giden DMO
3Satılan Tekel
4Teşvikte Kayseriyle Anteple Samsunla bir tutulan Sivasla
5Yapılamayan Adliye Binasıyla
6Yapılamayan Bölge hastanesiyle
7Yapılamayan Stadyumuyla
8 Her sene 17bin-18bin göç veren Sivas
Kılıçdaroğluna hakaret edeceğinize Tayyib bey Sivasa geliyomuş 2 hafta sonra bunların hesabını sorun[/QUOTE]
bende seninle aynı görüşü paylaşıyorum hatta ilk yorumuda ben yaptım.şimdilik kılıçdaroğlu ile bir sorunumuz yok ama asıl verdiği sözleri tutmayan tayyip erdoğan ne diyecek bende aynı yorumu yazmıştım.

abircan 09.08.2010 10:22

[QUOTE=AKÇA;569581]abircan gardaşım sizi kınıyorum biraz daha saygılı olun ..gücünüz yetiyorsa değiştirin seçimler yakın insanların inancına hakaret etmek yada seceresiyle uğraşmak en kolayı .icratları görelim neler yapacaklarını anlatsınlar güzel Ülkem için hayırlı ne yapacaklarsa söylesinler oyum onlara eyvallah .yukarda arkadaşın biri Sivas için neler yaptıklarını sorun diyor Sivasa sahip çıkan kaç millet vekili çıkardınız neyi soruyorsunuz elle tutulur bir vekilinizmi var suçu başka yerde aramayın dostum..[/QUOTE]

senin tuttuğu takımın çook millet(lider)vekili varda çokmu sivasın yaralı parmağına işedide faydası oldu, iki düdük makarnası etmez 5 i altısı, macit ejderin eline su dökmezler, kılıçtaroğlunun insanlığının toplamı etmez akp nin adamlığıda müslümanlığıda hadii ordannn yürrrrrüüüüüüyünnnn yolun sonu geliyorrrrrr, anayasayıda değiştirse babayasayıda değiştirse hırsızların sonu yüce divadndırrrrr

ÖnceVatan_58 09.08.2010 10:24

Hala sıkıştıkça cevap bulamayınca dönüp dolanıp yine güzel dinimizi şahsi emelleri çıkarları doğrultusunda olduğu gibi yine siyasete alet ediyorlar. Okuldan çok camimiz var öğretmenden çok imamımız var böyle bir ülkede dinimi yaşayamıyorum ne demek.
Güzel dinimizi yaşamak isteyen her kişi en rahat biçimde Allaha yönelir, dedikoduya karışmaz, onu bunu çekiştirmez, kimsenin namusuna yan gözle bakmaz, hırsızlık, saygısızlık yapmaz, merhametlidir kimseyi incitmez, kendi tok komşusu açken rahat edemez. Gerçek bir müslümanlık budur benim gözümde.
Siz bu ülkeyi yönetenlerde (kim olursa olsun) görebiliyormusunuz? Geçmişler pastanın başına götüren götürene kendileri ağalar paşalar gibi yaşarken, bizlerede biraz kafa karıştırıcı ortam bozucu, hedef saptırıcı konular ortaya atıp bizleride böyle birbirimize düşürüp birşeylerle oyalansınlar hesabı.
Her neyse Kılıçdaroğlu henüz yeni bir siyasi lider 8 yılda onu deneriz sonra burada muhasebesini yaparız, nasıl olsa gelen temelli gelmiyorya. Hoşgeldiniz der umarım memnun ayrılmıştır Kılıçdaroğlu. Hayır'lısı olsun diyelim.

bilal kose 09.08.2010 10:33

Ya yazacaksaniz adam gibi yazin. yada bilenler yazsin siz kimden aliyorsunuz insanlara hakeret etmeyi asagilamayi iftira atmayi gorevmi saniyorsunuz kendinize.Lutfen kimse sinirlari zorlamasin.

abircan 09.08.2010 10:47

hakaret yok alına alınsın, akşam sabah yahudilerle yatıp kalkıp hem siyaset hem ticaret yapıyorlar birde köklerini söyleyince kızıyorlar ama öyleler kardeşim, adam müslümanım diyor ama hırsız olduğunu söylemiyor , ben inanmıyorum ama benim saf anadolum hemen din der demez yelkenleri suya indiriyor hiç arkasında ne var ne yok araştıran soruşturan yok bu ne iş diyen yok, akşam one minut gece gizliden gizliye gidip özürler, ardından bir sürü ihaleler, şimdi sorarım size vestelin sahibi müslümandır seversiniz sayarsınız kollarsınız, sivasa beş kuruşluk yatırımı yok ama şu anda 2 milyar dolarlık israile yatırım yapıyor hangi türk müslümanın bundan haberi var, mavi marmara olayı patlak vermese kimsenin haberi olmayacaktı, ne oldu 9 müslüman öldürdü adamlkar hemde canlı yayında n eözür ne yargılama ne bir tazminat ama bizim çokk ossuran pardon üfüren baoşbakanımız ses yokkk tııısssss, peki eskiden her cuma filistin filistin deyip yeri göğü inleten ingiliz kışkırtması müslüman türk kardeşlerimiz nerede niye hesap sormayan devlett böyyyükklerinize hesap sormuyorsunuz öyle one minutle bu iş olmuyor demekki, akıllı olmak lazımm , müslüman adam akıllı olmak zorunda, milliyetçi, ulusalcı, halkıçıda olacaksın kuru gürültüyle yalancı pehlivanlık olmazzzz,

bilal kose 09.08.2010 10:53

Allah askina Abircan kardes sirf yazmak icin yazma gercekci birseyler yazda taktir edelim.Bos seyler yazipta ortami germe.Hepimiz Sivasliyiz hemseriyiz herseyin saygi cercevesinde olmasi dilegiyle..

abircan 09.08.2010 10:58

6: İsrail yatırımları :

ZORLU ENERJİ'NDEN İSRAİL'DE 800 MİLYON DOLARLIK SANTRAL ANLAŞMASI:Zorlu Enerji, İsrail'de inşa edeceği 3 enerji santrali için İsrailli enerji şirketleriyle 800 milyon dolarlık anlaşma imzaladı. Zorlu Enerji'nin, ikisini Güney İsrail'de, birini ise Kuzey İsrail'de inşa edeceği toplam 3 tesis için İsrailli enerji şirketleriyle gerçekleştirdiği anlaşmaların niyet mektubunu Hilton Otel'de düzenlenen törenle imzalandı. Güney İsrail'de Askhelon bölgesinde 770 MW; Kuzey İsrail'de Migdal Ha'Emek Sanayi Bölgesi'nde 24 MW ve yine Güney İsrail'de Eilat'a 25 kilometre uzaklıkta 12 MW kurulu gücünde olacak 3 enerji santrali projesinden, 12 MW ve 24 MW kurulu güçte olanlar 15 ayda, 770 MW gücünde olan santral ise 27 ay sonunda devreye alınacak.

[url]http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=131560[/url]

hem onların kutsal toprakalr süreceğiz küreceğiz edabiyatıyla yıllarca milleti camilerde vaazlarda sohbetlerde kandıracaksın, hemde en güvendiğin işadamları oraya sabit yatırımlar yapacak , iyice o topraklara kökleşmesini sağlayacaksın, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu,

siz uyumuya devam edin , yargıyıda ele geçirdiklerinde tam bir payanda devlet olacağız ona buna hizmet eden, çünkü ne alsa satsa neyi özelleştirse artık dur diyecek bir yargıda kalmayacak malesef çünkü onuda yök gibi kitabına uyduracak bu meşrebi genişler adaletten kaçanlar partisi ve onların çanak yalayıcıları

bilal kose 09.08.2010 11:06

Iyi guzelde hep musluman kokelli is adamlarini yazacigina birde yahudi ermeni patentli is adamlarinin yaptiklarinida yazsana bu ukleye nasil ihanet ettiklerini yazsana benim insanim inanclariyla degerleriyle alay ettiklarini yazsana.Sanirim bu yazdiklarinida osaydigim yandas medyanin birinden almisindir.

abircan 09.08.2010 11:07

bilal kardeş bankalar geçen yıl kriz yılıydı hemde 13 milyar kar açıkladılar, bu yıl ise şimdiden ilk 6 ay sonuçlarına göre geçen uıla göre karlılıklarını % 50 artırdılar, ve şuan finans kesiminin % 70 i yabancıların elinde , buna telekominikasyon, enerji beyaz eşya, otomotiz vb ana perakendecilik gibi ana sektörler ve ticari alanları eklediğinde korkunç bir kaymağı malesef dışarı aktarıyoruz siz ise kömüre ve nohuta oy satın almalara aracılık yapıyosunuz , lütfen sizi daha sağlıklı makul düşünmeye ve aklı selim olmaya ve bu milleti gerçekten sevmeye davet ediyorum

WåñTêd_øØ7 09.08.2010 11:11

abircan bizleri aydınlattığın için teşekkürler : )

bilal kose 09.08.2010 11:15

Benim vatan millet sevgimi olcemezsin Abircan kardes bu ulkenin vatandasi oldugun icin seni bile cok seviyorum.sen once opjektif bakmayi ogren.

ŞAHBEY 09.08.2010 11:31

abican kardeşime tek şunu söylemek isterim..uzatmaya gerek yok
Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım, lafmı diye. Birde söyleyene bakarım adam mı diye.

abircan 09.08.2010 11:36

[QUOTE=bilal kose;569605]Benim vatan millet sevgimi olcemezsin Abircan kardes bu ulkenin vatandasi oldugun icin seni bile cok seviyorum.sen once opjektif bakmayi ogren.[/QUOTE]

ah sen gerçektende seni sevenle öpeni bir ayırt etsen işler daha çabuk düzelecek be kardeşim,
ben bu ülkenin hem vatandaşıyım hemde eşşek yüküyle vergi veren bir vatandaşıyım , ben türkmenin ben türküm ben anadoluluyum ben aleviyim ben müslümanım ben mazlumun dostuyum, yeri gelir ermenide kardeşimdir azeride rumda, yahudide arkadaşım oldu ingilizde çinliğde moğolda ama inan allah herkesi ayrı ayrı yaratmışki , öyle inansa ibadet etse böylede inansa ibadet etse hepsi allahın kuludur, kimi bilir inanır kendi meşrebince ibadet eder kimi inanır ibadetten imtina eder kimi işine geldikçe ibadet eder , işte şu son yazdığım ibadeti işine geldiğince kullananlar en çok bizim müslüman ülkelerde var bizim insanımız gerçekten saf ve temiz olduğundan bunu bir türlü görmek istemez, adam yoksuldu karun gibi zenginleşti bu siyasetçilik işiyle ama bir allahın kuluda bu nasıl iş diye sormaz, adam vergi vermez iş yapmaz ama adam karsı kızı jeeple gezmeye başladı, yıllardır eleştirdiği siyaset ticaret çarkının içini tarikat çarkınıda soktu ama bu çarka çomaka sokacak akıllı sağduyulu gerçekten inanmış saf temiz bir ekip parti siyaset kalmadı sağda , numana güvendik hocayala alışveriştemi yoksa akp yandaşlıklamı nedir anlayamadık dağıldı ne olacak bu sağdaki ahlak ve halkın gerçekten temel sorun ve ihtiyaçlarına çözüm bulalamama problemi nasıl çözülecek bilemiyoruz
yıllarca solu kötüleyip halktan oy alındı ama memleket satılmaya kadar gitti iş , kominist dediler şunu dediler bunu dediler chp yi bile koministlikle suçladınız ya bravo yıllarca chpden çekmiş bunca kominist solcu ortadayken, ilk defa belki chp bir rüzgar yakaladı halk adına halk yararına inşallah memleketimiz hayrına olacak bu rüzgar, ucuz basit ayak oyunlarını bırakında yapılmak istenen işlerin niyetlerin samimiyetine destek verin , artık şu din iman işinide siyaset penceresinden çekin artık, iman inanma işi insanın gönlü beyni ve allah arasındadır allah ile kul arasına kimse giremez istersen hertarafa 5 yıldızlı cami yap istersen akşam sabah üniversite mezunu imamdan vaaz al , istersen tüm okulları imam hatip yap yinede kul ile allah arasındaki bu bağa kimse karışamaz bir şey ne ilave eder nede eksiltir ,

şu sizinkilere bir sorun bakalım bangır bangır bağırıp 8 sene önce dokunulmazlıkları kaldıracağız dediler ama gel görki iyice dokunulmazlık zırhınıda dahada sağlamlaştırdılar çünkü niye yaptıkları hırsızlıkların yolsuzlukların usulsüzlükleri haddi hesabı kaçtıda ondan
hiç bahsediyormu seninki öyle bağırıp çağırıp azarlayıp geçiştiriyorrrrr
ama nereye kadarrrrrrrrrrrrrr

Akif 09.08.2010 12:39

Arkadaşlar lütfen biraz daha ılımlı olalım.Eleştirilerin boyutu ağır hakaretlere ulaşmasın lütfen.Rahatsız olduğunuz mesajlara cevap vermek yerine,şikayet tuşuna basarsanız daha güzel bir sitemiz olur diye düşünüyorum.teşekkürler!

WåñTêd_øØ7 09.08.2010 12:43

Sayın kılıçdaroğlu Genel başkan olalı 2.5 filan oldu :) Sivas önemli bir yer bunu çoğumuz biliyoruz : ) peki 2.5 aydır nerelerdesin : ) referandum yaklaştı destek lazım : ) hayırcı lazım seçimlerde yakın : )

58_SEMİH_58 09.08.2010 12:55

[QUOTE=WåñTêd_øØ7;569630]Sayın kılıçdaroğlu Genel başkan olalı 2.5 filan oldu :) Sivas önemli bir yer bunu çoğumuz biliyoruz : ) peki 2.5 aydır nerelerdesin : ) referandum yaklaştı destek lazım : ) hayırcı lazım seçimlerde yakın : )[/QUOTE]
[B]Sayın Kılıçdaroglu halkın 'hayır' oyu kullanması için şehir şehir dolaşıyorsa başbakan ne için geziniyor acaba :rolleyes:[/B]

WåñTêd_øØ7 09.08.2010 13:01

[QUOTE=58_SEMİH_58;569636][B]Sayın Kılıçdaroglu halkın 'hayır' oyu kullanması için şehir şehir dolaşıyorsa başbakan ne için geziniyor acaba :rolleyes:[/B][/QUOTE]

o da evet için dolaşıyor : ) dikkatını cekersem ben hayır ıcın dolasmasına bısey demıyorum sıvas onemlı sehırmıs bılmem sudur budur :)

58_SEMİH_58 09.08.2010 13:07

[QUOTE=WåñTêd_øØ7;569639]o da evet için dolaşıyor : ) dikkatını cekersem ben hayır ıcın dolasmasına bısey demıyorum sıvas onemlı sehırmıs bılmem sudur budur :)[/QUOTE]
[B]Sivas'ta yaptıgı mitingde Erzurum çok önemli şehir diyecek hali yok degil mi [/B]

WåñTêd_øØ7 09.08.2010 13:19

[QUOTE=58_SEMİH_58;569642][B]Sivas'ta yaptıgı mitingde Erzurum çok önemli şehir diyecek hali yok degil mi [/B][/QUOTE]

Erzurum ne alaka sivas önemliyse sadece seçim ve diğer zamanlarda önemli hale gelmesin ;)

58_SEMİH_58 09.08.2010 13:35

[QUOTE=WåñTêd_øØ7;569656]Erzurum ne alaka sivas önemliyse sadece seçim ve diğer zamanlarda önemli hale gelmesin ;)[/QUOTE]
[B]Başbakan kaç sefer Sivas'ı gezmek için geldi.?
2-3 ay önce Divrigi Ulu Cami yi görmek için gelecekti hala gelecek. :rolleyes:
Sayın Kılıçdaroglu Sivas'ın öneminin farkında başbakan nerelerde.Sevdamız para cebimiz dola ![/B]

kasparix 09.08.2010 14:28

Kurunun yanında artık YAŞ ta yanmayacak diyerek başlayalım...bekleyin ve görün..YİĞİT BULUT un bugun ki yazını okumanızı tavsiye ederim...
Kılıçtaroğlunu baykaldan daha çok yakıştırmıyorum chp ye ve lider olarak ta...belki harbi demokrat bi adam olabilir ama gazı ve freni dreksiyonu sav ın elinde aynı sürücü kurslarında olan olay gibi yanındaki gözcü aracı surer sende sürüyom sanırsın...parti liderliği aynı o hesap..o cılız sesini dersim meselesinde bi duyduk ama onada pişman etti sav sanırsam...en son da iktidar ağzıyla konusayom kamerali tuzak ile baykalın devrilip kemal kalıçdarın devşirilmesi...ne ise ne...gelmiş geçmiş iktidarların darbelri idare ednlerde dahil okyanuslar ötesinden idare edildiğini bilmekteyiz lakin bugun dişini direyen bit türkiye varsa iktidardan değil müslüman aydın türk anadolu halkından kaynaklanan konjonktur gereği bu diremeyi ülkemiz misyonu vizyonu ile gösdermekte...
maydonazla , kayısıyla hayır mitingi filan ..ya kendileri bile inan mıyor ..bırakın işde düpedüz genel seçim çalışması bunlar..erbeakan gibi..hadi ordan ..hadii...anca gidersin.mhp de meclisde hayır diyip dısarda evet dermi onlarda evet diyecek aha görün oyle diş gösderdiklerine filan da bakmayın büyük bi çoğunluk evet diyecekler..
abircanda hiç değişmemiş ya bakın turkiyede neler değişiyo ,hala bizi kominst sandılar fıstık ya bırak 12 eylülden sonra düşünen ideolojılerın üzerinden geçmedi mi o tanklar sanan kım ya babadan oğla sizlerden bize geçen politika olarak hala devam etmekde...düşünemeyen insanar yığını olduk bugun..
tunceli vekilinin bağımsız istifası ve chp ye anı katılımını da kılıçdaroğlunun etnik kökenine bağlıyorum..olablir çok normal demokratik bi ülkede..cumhur baskanını chp liler ermeni yaptı ,basbakanı rum yapmışlardı..kılıçdaroğlu arkasında gene chp nin arka çorak bahçesi olarak kullanılan alevilerle de birşeyler yapabilir..evet alevi kürt tuncelili olması kimliğinide kullanıp partide biraz oy artırımı yapacağını düşünüyorum..lakin ana muhalefetten öteye geçemeyeceğini düşünüyorum..kimse inanmıyo ama en kötü ihtimal gördüğüm ne biliyo musunz chp ile akp koalisyonu ...mhp nin hiç beklemediği bi tokat olur bu...iktidarın tehlikeli oyunları mhp nin eksen kayması yasadığı su durmda bi şok gibi ensesine bu tokdı yıyıp chp nin buyuk satısına maruz kalabilir..ama son yaş gelişmeleri ve referandumda yuksek evet çıkarsa gene iktidar aynen farklı kımlıklerle devam edecektır...herseyde onde olan alevi fedarasyonlarını yıllardık ezildık kullanıldık diyen federasyonlar nerede olumlu veya olumsuz bi goruş pek duymadık...bu meseleye girmem içimdeki görüşlerimi belirtmem dir...farklı mecraya da cekmelk istemiyorum..türklüğün kürtlüğün alevliğin sunniliğin beden islamiyetin ruh oldğna ruhsuzda yasanılamayacağına inananlardanım...
sivas konusunda tayfun a katılıyorum...bu şehirdeki memurıyetin öldürülmesi çok kotu oldu...alternatif projelerin olması lazım...sözlerin yerine getirilmesi lazım..sivasda chp nin ve akp nin nasıl oy aldığı belli işde..olayların ayrışdırdığı bi kesim birine biri diğerine adamlığından şüphe edilmeyen merhum liderimiz yiğidliğinden çıkıyordu sivasdan..gene devam eder bu durum..mhp sivasdan bi aday çıkarabilir?..sivasımızın son yıllarda çok demokratlaşdığınıda söyleye bilirim..gürültüsüz geçen madımak yıldonumlerı ne çok sevindim..duyarlı davranan herkese teşekkurlerımı iletirim..gelecek adınada eğitimle gelen bireysel ve siyasi basarılarlla yıllar sürecek bi düzenleşme ve güzelleşme bekliyorum..üzerime düşenide yapıorum inş...

abircan 09.08.2010 14:30

başbakan şu ana kadar amerikaya ağababalarına 17 kez gitti, brüksele ab ye en az 10 kere gitti , en az 50 - 60 ülke gezmştir türkiyenin sorunlarını çözmek için değilde turistik faaliyette bulunmak için seçilmiş bir arkadaş kendisi öyle turist gibi gezmese bir şey yapardı memlekete olanı satmazdı , şimdilik sadece satıyor bugünde elektrik dağıtım ihalesi vardı,

kasparix 09.08.2010 14:35

bu millet evet efendim değişmeli anayasa mahkemesi ve mahkeme baskanı cumhur baskanı ve köşkünden dısarı çıkmayan liderler de gördü...suan Türkiyenin komşularıyla ilişkisini ve ticaret hacmini bir düşünün..komşularla sorunlu savas sınırında bi ortam devralıyosunuz...sevsemde bunu takdir ederim arkadaş..buna helal denir..

ŞAHBEY 09.08.2010 14:42

KARDEŞİM TŞKLER AZ VE ÖZ AÇIKLADINIZ AYNEN KATILIYORUM SEVGİLER

burak5866 09.08.2010 16:41

bu konunun bu kadar uzaması ilginç doğrusu siyaset haberleri bu kadar çok yorum alıyor.ama kimse sivas için kim ne yaptı diye düşünmüyor.kimi kılıçdaoğlunu kimi başbakanı savunuyor.ben ikisinide savunmuyorum sivasa ne yaptı sayın başbakan verdiği sözleri tuttu mu yok ne kadar yalan söyledi ve hiç birini yapmadı şimdi her birinin yazarak uzatmak istemiyorum.kılıçdaroğluna gelince sadece konuşuyor bir icraati yok onunda.birde anlamadığım bu evet hayır meselsi neden bu kadar abartıldı anlamadım.o kadar önemli mi acaba.demekki o kadar önemli.millet okur işine gelen maddeleri kaubl eder evet der işine gelen hayır der kabul etmez.bu gelir geçer ama asıl siz sivasa ne yaptınız ne kazandırdınız ben ona bakarım.pardon ne götürdünüz.hepside aynı....

58_SEMİH_58 09.08.2010 16:47

[QUOTE=burak5866;569723]bu konunun bu kadar uzaması ilginç doğrusu siyaset haberleri bu kadar çok yorum alıyor.ama kimse sivas için kim ne yaptı diye düşünmüyor.kimi kılıçdaoğlunu kimi başbakanı savunuyor.ben ikisinide savunmuyorum sivasa ne yaptı sayın başbakan verdiği sözleri tuttu mu yok ne kadar yalan söyledi ve hiç birini yapmadı şimdi her birinin yazarak uzatmak istemiyorum.kılıçdaroğluna gelince sadece konuşuyor bir icraati yok onunda.birde anlamadığım bu evet hayır meselsi neden bu kadar abartıldı anlamadım.o kadar önemli mi acaba.demekki o kadar önemli.millet okur işine gelen maddeleri kaubl eder evet der işine gelen hayır der kabul etmez.bu gelir geçer ama asıl siz sivasa ne yaptınız ne kazandırdınız ben ona bakarım.pardon ne götürdünüz.hepside aynı....[/QUOTE]
[B]Siyaset haberleri bu sitede bu kadar tıklanmaz normalde ! Ama işi içinde Kılıçdaroglu ve CHP olunca sevmeyende bol olunca bu durum ortaya çıkıyor.[/B]

LaEdri 09.08.2010 16:49

CHP'nin kaderi bellidir,başkanlar gelir gider kaderi değişmez!

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:40.