Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hadise yine hadise yarattı (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=36386)

Sivaslilar.Net 31.08.2010 13:09

Hadise yine hadise yarattı

[IMG] http://www.sivaslilar.net/images/stories/Sanatci/hadise-sivas.jpg[/IMG]

[B]4 Eylül kutlamalara katılmak için 183 Bin Lira istemiş.
Türkiye’nin sevilen şarkıcılarından olan Hadise, hemşerileri tarafından da hayranlık duyulan ünlülerden biri... [/B]

Sivaslı olan Hadise, 2009 Euro vizyon müzik yarışmas-ında dördüncü olarak hemşerilerinin göğsünü kabartmıştı. Geçen yıl ki 4 Eylül kutlamalarında verilen konserde Hadise’yi görmek isteyen Sivaslılar, Hadise’nin hem 4 Eylül’ün önemi hem de Sivaslı olması nedeniyle mutlaka konser vermeye geleceğini düşünüyordu. Hatta Hadise’nin konser karşılığında bir jest yaparak ücret talep etmeyeceği bile konuşulur olmuştu. Geçen yıl ki 4 Eylül kutlamaları geldi geçti, ancak Hadise yerine Türkiye’nin en beğenilen sanatçılarından olan Kıraç sahne almıştı.
Sivaslıların Hadise’ye karşı olan ilgisi, bu yıl ki kutlamalarda gelip gelmeyeceği ihtimalini de yine gündeme getirdi.

Ancak Hadise’nin gelmesinin çok zor olduğu anlaşıldı. Çünkü Hadise konser için 183 bin TL istedi. Sivas’ın da bu bütçeyi karşılayamayacağı gerçeği ile Hadise konseri bir kez daha suya düştü.

Öte yandan Hadise’nin kendi memleketinden bu kadar fazla para talep etmesi hemşerilerinin canını sıktı. “Biz Hadise’nin böyle anlamlı bir gecede kendi memleketinde ücret talep etmeden konser vereceğini düşünmüştük ancak yanılmışız” diyen vatandaşlar, bir daha Hadise’yi kutlamalarda görmek için talepte bulunmayacaklarını belirttiler.

Kaynak: Sivaspostası

burak5866 31.08.2010 13:15

Cevap: Hadise yine hadise yarattı

senden sivaslı olmaz bundan sonrada gelme sivasa.zaten sende sivaslıların adını düşüren kişilerden birisin.

Arif Coşkun 31.08.2010 13:16

Hemşerilikten öte bu anlamı ve değeri çok büyük özel günde ücret talep etmesi bile çok ayıp bir şey. hem bu ticari para kazanılmak için yapılan bir konser değilki, Bu kadar ünlü olmuş bir kişinin çokmu paraya ihtiyacı varmış? Buradan kendisini protesto ediyor ve kınıyorum.

Salim58 31.08.2010 13:37

[I][B]Gitmeyeyim diye fazla ücret istemiştir.Hadiseyi Sivas açmaz oda biliyor tabi, ne kadar uyanık olduğu anlaşılmıyormu.Ben hadisenin Sivaslı olduğundan bile şüpheliyim.:)[/B][/I]

sandalli 31.08.2010 14:15

Hadise sivaslı, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hadise´nin akrabalarını iyi tanırım. Ben olaya profesyonel olarak yaklaştığını düşünüyorum. Birkaç kişi dışında Sivas´a hangi sivaslı işadamının, hangi sivaslı sanatçının, hatta politikacının faydası olmuş. Ben bu konuda Hadise´ye yapılan eleştirileri haksız buluyorum. O zaman sivaslı futbolcular Sivasspor´da bedava oynasınlar. Hadise Belçika´da doğup büyümüş, Sivas sevdası olduğunu sanmıyorum. Olaya o açıdan bakınca da para istemekte haklı bence. Çünkü bu O´nun işi.

Arif Coşkun 31.08.2010 14:26

Tamam bu normal bir konser olarak para kazanmak için yapılan bir konser olsa haklısın da, fakat 4 Eylül kutlama etkinliklerinde onun var oluşunun nedeni olan atasının topraklarında cumhuriyetin temellerinin atıldığı yerde onu anma adına biraz fedakarlık gösterip gelebilirdi. O kadar yüksek mebla olamsada cüzi bir şey masrafı karşılansa yetemzmiydi?
Hayatta herşey para demek değildir paradan daha önemli manevi değerleri çok büyük şeylerde olduğunu unutmamak gerekir bence.
Futbolla kıyaslamakta yanlış, futbol bir sektör para kazanmak için yapılan bir iş dalı, 4 Eylül ise sadece sende bir gün para kazanma adına değil sadece anma adına yapılan bir etkinlik.

Hem bunu yapmakla 5-6 milyon Sivas'lının gönlüne taht kurmuş olurdu.

sandalli 31.08.2010 14:30

Hadise Belçika´da doğup büyümüş, O ne 4 eylülü bilir, ne atayı, ne de Sivas sevdasını. Olaya öyle bakmak gerek bence.

altuntas58 31.08.2010 14:33

[B]Böylesine önemli bir günün senin için değeri yoksa Sivasın gönlününde acmadan solan bir gülsün sen hadise[/B]

sandalli 31.08.2010 14:35

[QUOTE=altuntas58;576468][B]Böylesine önemli bir günün senin için değeri yoksa Sivasın gönlününde acmadan solan bir gülsün sen hadise[/B][/QUOTE]

Mehmet abi sadece nüfus cüzdaninda Sivas yaziyor, hepsi o. Inan ki öyle.

altuntas58 31.08.2010 14:45

[QUOTE=sandalli;576469]Mehmet abi sadece nüfus cüzdaninda Sivas yaziyor, hepsi o. Inan ki öyle.[/QUOTE]
[B]Hadisenin konuya yaklaşımını tahmin edebiliyorum orda doğmuş orda büyümüş bir çok türk vatandaşları var yeri geldiğinde türkiye için her şeyini ortaya koyacak binlerce gencin olduğunu biliyorum bu insanlarıda ailesi yetiştirdi hadisede yetişme tarzından olacakki bu konularda duyarsız onuda öyle kabul etmekten başka caremiz yok[/B]

sivaslıgenç 31.08.2010 16:20

Suç Hadisede değil onun bu kadar şımarmasına sebep olan bizlerde.

cilem_58 31.08.2010 16:25

evet bence yurt disinda butyuyengenclerde memleket sevgisi pek olmaz tatile bile koylerimize gitmiyolar vay antalya alanya bence hadisede o yuzden bu benim isim demisdir memleket bilmez dogum yeri belcika olunca ilk nesil olsada tabi fark li olurdu bu sivasda konser isi

sivaslibozo 31.08.2010 16:36

[QUOTE=cilem_58;576498]evet bence yurt disinda butyuyengenclerde memleket sevgisi pek olmaz tatile bile koylerimize gitmiyolar vay....[/QUOTE]

Arkadasim Genelleme yapmaya hakkin yok...ne yani simdi sirf Avrupada dogup büyüdük diye senden veya sizlerden daha az mi seviyoruz Ülkemizi???
Inan sana iki soru sorsam Imanin dan süphe edersin...;)
Onun icin Genelleme yapmadan önce ikidefa düsünüp öyle yaz...!

S.A Cümleten
Bende Hadiseden enazindan cikip bi kac birseyler Okumasini beklerdim.Bu onun isi Hobisi degil tabiki..ama enazindan bi Ismail YK kadar da olamamiyorsa, Sivas halki veya Sivaslilar bunu unutmaz..;)
Ama simdi sirf bedava gelmedi diye kizi Vatan haini ilan etmek de yanlis.
Gereken Cevabi Tavrimiz vermeli...:)

Hayirli Ramazanlar
Vesselam

58-zeyno-58 31.08.2010 16:43

hadise seni çok seviyozda hemşerımız dedik bagrımıza bastıkkk olurmu buu ayıp etmışsın aslını unutma memleketını vefa borcunu ödeee

cilem_58 31.08.2010 16:51

sivasli boza kardesim ben birazda kendi cocuklarimdan orneg verdim cunku bizde belcikada yasiyoruzhem ben yorumumu yaprim sen elsdirr bu senin sorunun haydi hayrli ifdarlar

qio 31.08.2010 17:12

183 bin tl çok para değil arkadaşlar , sadece Hadise gelmiyecek ki bunun bir sürü çalışanı var bunların masraflarıda belirtilen meblaya yakın olur diye düşünüyorum.

arbase 31.08.2010 17:35

gardas biz de belçikada yillardir iki kusaktir yasiyoruz sivas deyince ''bak yine tuylerim tiken tiken oldu ''

hadise'yi hepimiz seviyoruz bence bir kere daha dusunsun.

Kasım Öktem 31.08.2010 18:03

Yuhh diyorum başka da birşey diyemiyorum..
O kadar paraya 4 Eylül Belediyespor yeni takım kurar :)

LaEdri 31.08.2010 22:06

[QUOTE=sandalli;576467]Hadise Belçika´da doğup büyümüş, O ne 4 eylülü bilir, ne atayı, ne de Sivas sevdasını. Olaya öyle bakmak gerek bence.[/QUOTE]

Hadise'nin bu özelliğini kabul ederim de,bizim yetkililerin sarkıcı ble denemeyecek birine nasıl böyle bir organizeyi teklif eder,konser alanına .......................................... bu güzel günü rezil bir güne mi çevirmek istiyorlar?Bu kadına verilen parada eğer benim vergim,payım varsa yazıkalr olsun,helal olmasın hakkım!

ŞAHBEY 31.08.2010 22:17

YAZIKLAR OLSUN ...yuh yani

Kardelencicegi 31.08.2010 22:27

[QUOTE=ŞAHBEY;576580]YAZIKLAR OLSUN ...yuh yani

[B][I][COLOR="DarkRed"][CENTER]Degerli kardesim birde söyle düsünelim.
Kac sivaslinin hadisenin ünlü olmasina Katki saglamistir.???
hep karsidan beklenmez, Unutmayalimki almadan vermek
sadece Rabbimin isidir. Globallesen dünyada hemen hemen, maddiyat
olmus hersey günümüzde....

Ben birsey diyemiyorum.
Kararina saygi duymaktan baska da birsey yok bence.

[COLOR="Red"]Tabiki gelse cok güzel olurdu[/COLOR].[/CENTER][/COLOR][/I][/B]

[URL=http://img227.imageshack.us/i/83944062ga3.gif/][IMG]http://img227.imageshack.us/img227/4800/83944062ga3.gif[/IMG][/URL]

Dilsad Hatun 31.08.2010 22:52

[B][FONT="Book Antiqua"]1. Belkica'da yasamakla alakasi yok.
2. Kendi insanimiz önem verse zaten 4 eylül'de Hadise'yi cagirmaz.
3. Niye istemesin ? Oda ekmek parasinin pesinde bundan dogal ne var ? Yuhlancak biride Hadise degil , onu görmek isteyen Sivasli'larda.[/FONT][/B]

sivaslibozo 01.09.2010 03:59

[QUOTE=cilem_58;576505]sivasli boza kardesim ben birazda kendi cocuklarimdan orneg verdim cunku bizde belcikada yasiyoruzhem ben yorumumu yaprim sen elsdirr bu senin sorunun haydi hayrli ifdarlar[/QUOTE]

Zaten yapdigin yoruma diyecek lafim yok.Ama Tüm herkes böle imis gibi anlatmak dogru degil:) ayrica Sivas Yerine Antalyayi tercih etmeleri normal degil mi ??? Genc bir insanin Tatil icin sivasi secmesi biraz anormal olurdu zaten:) neyse
hayirli sahurlar;)

kendalli 01.09.2010 09:01

bunda kizilacak yada elestirilecek bisey goremiyorum ve para talep etmesi yanlis diyenlerede ayrica karsiyim, ne yani sivasli diye olacak ismi simdi, emeginin karsiligini tabiki alacak cunku emeginin karsiligini almayanlar baska hesaplarin pesindedirler !

aozdemir 01.09.2010 09:33

çok çirkin bir davranış

çok çirkin bir davranış sergilemiş

ismail 58 01.09.2010 16:23

Yazıklar olsun, lanetliyorum.....

doğan bulut58 03.09.2010 02:43

hadise zaten herzaman hadise aldığı nefes bile hadise

yılanlıkaya 03.09.2010 18:49

hangi ünlümüz hangi iş adamınızın hangi devlet büyüğümüzün sivasımıza desteği olmuşki hadiseden fayda bekliyorsunuz hepsi sivastan kazanma peşinde kimse kazandırmak için uraşmıyorr sivaslının kaderi olmuş gurbettt

sevgim 58 03.09.2010 23:18

HADISEDE KABAHAT YOK .... KABAHAT ONA TEKLIF EDENDE ......

COK YAZIK ...

58Sevda 04.09.2010 14:58

[QUOTE=sandalli;576467]Hadise Belçika´da doğup büyümüş, O ne 4 eylülü bilir, ne atayı, ne de Sivas sevdasını. Olaya öyle bakmak gerek bence.[/QUOTE]

abi, bende hollanda'da buyudum, ama allaha sukur 4 eylulu'de bilirim, atamida bilirim, sivas sevdami da bilirim........ yani nerde dogup buyudugun ile alakasi yok, icinde olacak...

haythuyt 04.09.2010 16:43

[B]az istemış yawww :D:D:D[/B]

Sabiha Serin 04.09.2010 21:34

Hadise bazı başarı elde etmiş olabilir ama neye yararki. 4 Eylül de ücretsiz Sivas'a gelebilirdi. Manevi güzelliklerin değeri hiç birşeyle ölçülmez. Sivaslı ise Sivas'a bir jest yapabilirdi. Hadise şu andan itibaren benim gözümde bitmiştir.
Bazı şeyler vardır cebi doldurur ve sonunda oda biter ama bazı şeyler vardır ki kalpleri fetheder ama işte bu sevgi o kalpte taht kurar ve asla yıkılmaz.
Ama ne yazık ki Hadise sevgiyi değil parayı tercih etmiştir. O halde Sivas'ta Hadise sevgiside bitmeli . Ben olsam bir daha onu asla Sivas'a davet etmem.. Yazıklar olsun..

erhan 58 04.09.2010 22:20

[QUOTE=Sabiha Serin;577387]Hadise bazı başarı elde etmiş olabilir ama neye yararki. 4 Eylül de ücretsiz Sivas'a gelebilirdi. Manevi güzelliklerin değeri hiç birşeyle ölçülmez. Sivaslı ise Sivas'a bir jest yapabilirdi. Hadise şu andan itibaren benim gözümde bitmiştir.
Bazı şeyler vardır cebi doldurur ve sonunda oda biter ama bazı şeyler vardır ki kalpleri fetheder ama işte bu sevgi o kalpte taht kurar ve asla yıkılmaz.
Ama ne yazık ki Hadise sevgiyi değil parayı tercih etmiştir. O halde Sivas'ta Hadise sevgiside bitmeli . Ben olsam bir daha onu asla Sivas'a davet etmem.. Yazıklar olsun..[/QUOTE]

size katiliyorum tesekkürler cok güzel dile getirmissiniz saygilar

onurgokay1 06.09.2010 17:06

hadiseyi alamak okadar zorki tamam para kazan mak guzelsey anliyorum ornegin ben sivas liyim antalya da yasiyorum marok da calisiyorum ama sunuda iyi biliyorum ki her sey paradegil bence yaniokadar yuksek degilde fiyata degil biraz daha cuzi fiyatta konserver mesini bekler dim hemseri olarak ta bi bedava da degil

aysima58 06.09.2010 18:11

onur şan kadar olamadı yazıklaar olsun onurun kesip attığı tırnak olamaz kendi memleketine ayıp ayıp sanatcı olmuş ama adamlığını kaybetmiş sonradan görmüş olmalı çok görmemek lazım ben olsam hemşehrilerimin yerinde birdaha asla insan yerine bile koymam.

doğan bulut58 06.09.2010 19:19

hadise eeeeee adı üsdünde hadise ne bekliyodunuzki

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:55.