Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yedi yaşındaki kıza tecavüz ettiler! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=36661)

Sivaslilar.Net 07.10.2010 22:01

Yedi yaşındaki kıza tecavüz ettiler!

[IMG]http://www.sivaslilar.net/images/stories/suc/taciz-skandal-sivas.jpg[/IMG]

[B]Sivas'ta 7 yaşındaki küçük kıza, yaşları 11 ile 14 arasında değişen 3 çocuk tecavüz etti.[/B]

SİVAS'ın Yıldızeli İlçesi'nde ilköğretim öğrencisi 7 yaşındaki G.T.'ye köyde bulunan ve 11- 14 yaşındaki arasında 3 çocuğun tecavüz ettiği öne sürülürken savcılık soruşturma başlattı.

İlçeye bağlı Yakacıkçavuşlu Köyü'nde oturan Nurettin-Gülten T. çiftinin 5 çocuğundan, sağ gözü görmeyen İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi G.T. 2 hafta önce köyde yapılan bir düğün sırasında iddiaya göre 11 yaşındaki M.Y., 13 yaşındaki A.Y. ve 14 yaşındaki T.Y. tarafından traktör garajına götürüldü. Burada küçük kızın ağzı ve ellerini tutan 3 çocuk G.T.'ye tecavüz etti. Perişan halde eve giden küçük kız olanları annesi Gülten T.'ye anlattı. Duydukları karşısında şoka giren anne kızına banyo yaptırarak elbiselerindeki kanı temizledi. Olay, jandarmaya haber verildi. Köye gelen jandarma G.T. ile kendisine tecavüz ettiği öne sürülen M.Y., A.Y. ve T.Y.'nin ifadesini aldı. İfade işlemleri ardından G.T., Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne götürülerek muayene ettirildi. Küçük kız daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilerek doktor kontrolünden geçti. Yapılan muayenede tecavüze uğradığı belirlendi. Sorguları ardından Yıldızeli Cumhuriyet Savcılığı'na çıkan ve suçlamaları kabul etmeyen 3 çocuk ifadelerinin alınmasından sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tecavüzde bulunduğu öne sürülen çocuklardan A.Y. ve T.Y.'nin kardeş olduğu M.Y.'nin akrabaları olduğu belirtildi. G.T., şunları anlattı:

"Köyde düğün vardı. Akşam M.Y. yanında bulunan 2 kişi ile beni garaja götürdü. Burada ellerimi tutarak ağzımı kapatarak bana tecavüz ettiler. Daha sonra 'Soranlara sandalyeden düştüm de' diyerek beni bıraktılar. Ben de eve geldikten sonra olayı anneme anlattım."

Anne Gülten T., çocuklarının düğüne gittiklerini daha sonra kızının kardeşi ile eve geldiğini anlatırken, "Kardeşinin kanaması olduğunu söyledi. Açıp bakınca tecavüze uğradığını anladım. Banyoya sokarak üzerini temizledim. 'Kızıma sana bunu kim yaptı?' diye sordum. O da bana M.Y. yaptı dedi. Biz de jandarmaya haber verdik. Şimdi bekliyoruz. Kızım geceleri uyuyamıyor. Çığlık atarak uyanıyor. Okula bile göndermiyoruz" dedi.

İstanbul'da bir inşaatta çalışan baba Nurettin T., gelen telefon üzerine köye döndüğünü belirtirken, "Telefon geldi, 'Çabuk gel oğlun hasta' dediler. Köye geldim ve bu olayı öğrendim. Bu olayın açığa çıkmasını istiyorum. Kapatmaya çalışıyorlar. Bu olayı kim yaptıysa açığa çıksın ve cezalarını çeksinler, aksi takdirde ben gerekeni yapacağım" diye konuştu.

Halife YALÇINKAYA- Gökhan CEYLAN/SİVAS, (DHA) (Doğan Haber Ajansı)

Cley 07.10.2010 22:23

Cevap: Yedi yaşındaki kıza tecavüz ettiler!

[B]Son günlerde Türkiyenin gündemi Fatmagül olunca, Reyting ugruna her türlü rezaletten pislikten kaçınmayan tv kanalları olunca, buna mudahale edecek bir kurum olmayınca insanlarımız ahlak ve maneviyattan uzaklaşınca... Böyle haberleri daha çoook duyarız.[/B]

[B]Bu kız çocugunun sucu ne ?[/B]

altuntas58 07.10.2010 22:30

[B]Bu aileye sabırlar dilerim allah yardım etsin[/B]

serhat_58 07.10.2010 23:19

bu cocuklarin agzimi burnunu dagitmah gerek itler

aysima58 07.10.2010 23:28

ağzını burnunu dağıtmak yetmez bende cinsel organlarını kesip ana ve babasının eline verecen bak bakalım ört bas ediliyormu o zaman ben olsam yemiin ederim yapardım vallahide billahide burda ismi lazım olmayan bir kişiye hak vermeden geçemiycem tv dizileri çoluk çocuğu genci yaşlısını baştan çıkarıyo bu konuda hakverdim kötü dönem yaşıyoruz .

serhat_58 07.10.2010 23:34

simdi sivasta olmak vardi cocuklari yakalardim yildizelinde

Duhan58 07.10.2010 23:34

bisaniye bisaniye bu çocuklar daha ergen bile degil bunlar nerden öğrendi bu işi de tecavüz ediyolar hemen asıp kesiyosunuz daha sabi sübyan bunlar nerden öğrendiler bunu suçluları kim sizce hiçmi aklınıza gelmiyor hemen asıp kesiyosunuz asıl suçluları söyleyen kimse yok

Kardelencicegi 07.10.2010 23:37

[B][I][COLOR="DarkRed"]Ben de diyorum ki Bu sucu isleyen cocuklarin aileleri nerede???
Egitim ailede baslar. aileler cocuklarina sahip ciksin.
O zavalli kizin GÜNAH´i ne.?
Dizilere degilde cocuklarini basi bos birakan ailelerin hicmi sucu yok.
Baksinlar, takip etsinler cocuklari kiminle arkadaslik ediyor.
Toplum olarak nereye gidiyoruz. vay halimize vay..
Vay cocuklarinin bir kac saat evden ayrilinca ne yaptigini bilmeyen aillelere .

Iyi bir Anne & Baba cocuklarindan, cocuklarinin ne yaptigini bilir derler.... [/COLOR][/I][/B]

serhat_58 07.10.2010 23:38

[QUOTE=Duhan58;583332]bisaniye bisaniye bu çocuklar daha ergen bile degil bunlar nerden öğrendi bu işi de tecavüz ediyolar hemen asıp kesiyosunuz daha sabi sübyan bunlar nerden öğrendiler bunu suçluları kim sizce hiçmi aklınıza gelmiyor hemen asıp kesiyosunuz asıl suçluları söyleyen kimse yok[/QUOTE]

suclular cocuklar iste, ergen deyilseler nerden ogrenmisler ozaman bu isi yapiyolar, sizin basinizda oyle bisey olsa durun durunmu diyecektiniz

aysima58 07.10.2010 23:39

ne demek suçluları kim başta tv dizileri ardından ana babaları küçücük bir kıza abi olup sahip çıkmayı öğretselerdi böyle iğrenç bir olay yaşanmazdı naapacak şimdi bu çocuğun ailesi köydede yaşaıyamaz yazık be günah allahım ne günlere kaldık yazıklar olsun böyle insanlık dışı yaşayanlara.

şarkışla 58 07.10.2010 23:43

Bu olaydan yola çıkarak biraz durum değerlendirmesi yapmak istiyorum.Yeni bir dizi başladı Fatmagülün suçu ne diye.Gazetelerde boy boy yazılar işte Fatmagül bu akşam tecavüze uğrayacak,işte şöyle tecavüz edilecek falan.Tecavüz oluyor ertesi günlerde işte böyle tecavüz edildi şöyle oldu diye boy boy yazılar.Böyle medyanın olduğu yerde böyle şeyler çok normal.

sevgim 58 07.10.2010 23:55

ALLAH FIKIR VERSIN ... ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSIN ...

aysima58 08.10.2010 00:02

AMİİİİİİİİİİİN ALLAH YAŞAMASINLAR yada aynı acıyı o anne ve babada yaşasın bakalım ört bas edeceklermi kendi evlatlarını.cahil geri kafalı yaratıklar.

Duhan58 08.10.2010 00:19

[QUOTE=şarkışla 58;583338]Bu olaydan yola çıkarak biraz durum değerlendirmesi yapmak istiyorum.Yeni bir dizi başladı Fatmagülün suçu ne diye.Gazetelerde boy boy yazılar işte Fatmagül bu akşam tecavüze uğrayacak,işte şöyle tecavüz edilecek falan.Tecavüz oluyor ertesi günlerde işte böyle tecavüz edildi şöyle oldu diye boy boy yazılar.Böyle medyanın olduğu yerde böyle şeyler çok normal.[/QUOTE]

bak arkadaşım ne güzel anladı beni şimdi burda eminim asıp kesenler böyle dizileri izliyordur herkes demiyorum ama izleyen kesin var olmasa böyle dizilere revaç olmasa yayından kalkar işte suç en başta toplumda sonra ailelerde suçlu hepimizis bu diziler bu evlendirme programları kadın programları böyle devam ederse bu olaylarda artık ilerde görmemiz çok normal olur

aysima58 08.10.2010 00:23

evet duhan kardeşim bu konuda size hak veriyorum artık tv izleyemez olduk bıktık fatma gülünden evlendirme programlarından abuk subuk yayınlardan zaten ne geliyorsa başımıza bu tv programlarından geliyo.

Kardelencicegi 08.10.2010 00:28

[QUOTE=Duhan58;583364]bak arkadaşım ne güzel anladı beni şimdi burda eminim asıp kesenler böyle dizileri izliyordur herkes demiyorum ama izleyen kesin var olmasa böyle dizilere revaç olmasa yayından kalkar işte suç en başta toplumda sonra ailelerde suçlu hepimizis bu diziler bu evlendirme programları kadın programları böyle devam ederse bu olaylarda artık ilerde görmemiz çok normal olur[/QUOTE]

Duhan kardesim herkez dizidekileri yaparsa halimiz ne olur.
Allah korusun. yorumunuzda haklilik payi var ama suca meyilli
bir toplum olduk nedense.
Bazi degerlerimizi, insani duygularimizi kaybettik Maalesef.

Islenen sucu hosgörür olduk maalesef.
Sunuda belirteyim bu olayi okuyunca icim ürperdi.....

[URL=http://img145.imageshack.us/i/83944062ga3o.gif/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/8388/83944062ga3o.gif[/IMG][/URL][/B][/CENTER]

aysima58 08.10.2010 00:34

ürpermemek eldemi bacım ne diyosun sen yahu 7 yaşında daha bebek denecek yaşta be bu nasıl bir vijdandır yahu hele birde suçluların aileleri örtbas etmeye kalkıyomuş ya ay çileden çıktım resmen inanki çıktım kafayı yiyecem yahu .

KARAMELLL58 08.10.2010 01:24

[QUOTE=Cley;583307][B]Son günlerde Türkiyenin gündemi Fatmagül olunca, Reyting ugruna her türlü rezaletten pislikten kaçınmayan tv kanalları olunca, buna mudahale edecek bir kurum olmayınca insanlarımız ahlak ve maneviyattan uzaklaşınca... Böyle haberleri daha çoook duyarız.[/B]

[B]Bu kız çocugunun sucu ne ?[/B][/QUOTE]

AYNISINI BEN SÖYLEYECEKTİM YAA BU NASIL BİR TOPLUM YAA YAPANLARIN BACISI ABLASI ANNESİ YOKMU YAAA NASIL BİR KÖTÜLÜK NE İSTEDİNİZ KÜÇÜCÜK ÇOCUKTAN YAA ALLAH ISLAH ETSİN BÖYLE DİZLERDE KALDIRILMALI HİÇ İYİ ÖRNEK DEĞİL ÇÜNKÜ

gezgin_58 08.10.2010 01:37

eğitimsiz ailenin eğimtimsiz cocukları eğitim olmayınca ortaya bunlar cıkıyor söylenecek çok fazla bir şey yok allah kızın ailesine sabır versin

barikat58 08.10.2010 02:21

[B][I]Bundan önce tecavüz edenler islami olarak yargılansa idi bugün bu çocukların aklına bile gelmezdi böyle birşey ! Hızla ilerleyen avrupalılaşan toplumumuzda artık böyle olayların olacak ve bunlar hazmetmemiz gereken bir durumdur artık ! Dün tecavüz eden büyükler cezasını çekseydi bugün bu çocuklar böyle yapmayacaktı ! Bu ve bu gibi olaylar siz "fatmagül"severler siz "avrupacılar" siz "medeniler" siz "islama gericilik" diyenler siz "islamın kanunlarına kahrolsun şeriat" diyenler siz kanuni sultan süleyman fransada bile dansı yasak etmişken "kadınları soyup yarışmalara sokanlar" ve osmanlı torununu böyle çıplak görmek bizim için şereftir diyen avrupalılara fırsat verenler evet bunlar sizin eseriniz ve neslinizle övünün artık ![/I][/B]
[B][I]Son söz devletimizi 90 yıldır avrupanın ekseni etrafında döndüren modern ve çağdaş dedenin torunları sizi tebrik ederim aslansınız yakışanı yaptınız ![/I][/B]

Reform 08.10.2010 11:07

Her ne kadar dizilerdende vs. densede En büyük eksiklik aile eğitiminin olmayışı, çocuklara iyiyi kötüyü ögretememe nin eksikliği. Çocukken haydi oğlum amcana şeyini göster deyip kahkaha atan bir toplumuz, hangi kurala göre yargılarsanız yargılayın o kuralla yargılanan toplumlardada benzer şeyler yine yaşanıyor, cehalet eğitim eksikliği bunlar.

Sarikanarya58 08.10.2010 11:07

[QUOTE=Cley;583307][B]Son günlerde Türkiyenin gündemi Fatmagül olunca, Reyting ugruna her türlü rezaletten pislikten kaçınmayan tv kanalları olunca, buna mudahale edecek bir kurum olmayınca insanlarımız ahlak ve maneviyattan uzaklaşınca... Böyle haberleri daha çoook duyarız.[/B]

[B]Bu kız çocugunun sucu ne ?[/B][/QUOTE]

[I][B]Çok güzel bir yorum yapmışsınız. Başka ne denebilir ki? Yazık........[/B][/I]

besyo_cu 08.10.2010 11:29

[B]Bu dizilerden önce böyle pislıkler yokmuydu ? Yıllardır bu tarz şeyler aman kimse duymasın ailemizin sülalemizin ismi çıkmasın diye ört pas edilmedi mi ?

Bu 3 tane p.ç kurusunun başlarım cocukluguna bunu yapan nasıl cocuk olur bu nasıl bir adalet kavramı o yavrucak bu kadar açıyı çekerken diğer 3 p.ç serbest bırakılıyor. Böyle adalete böyle düzene[/B]

Dilsad Hatun 08.10.2010 12:58

[B]Ben sasirmiyorum artik , Dizilere'de hiç suç bulmuyorum . Bizim Gençlik Ölmüs , Bizim Gençlik Tükenmis bir durum'da....[/B]
[B]Iki sene önce ben istanbul' sokaklarinda caddeler'de sevisen insan görmezken artik 15 16 yasindakiler yanimda amca var dede var demeden utanmadan rezaletlerini ortaya sergiliyorlar , parklar bulusma yeri olmus , aile ortami diye mekanlar gorusme yeri olmus , daha neyi bekliyoruz ki...[/B]
[B]Serbest birakilmalari ayri bir dert, Allah kizin ailesine yardim etsin , zor...[/B]

[B]Yazik Yazik 11 yasindada bir çocuk bunu aklina getirip boyle birsey yapiyorsa...3 kisiler ustelik , bu hayvan gorunumlu insanlara ne desek az....Allah islah etsin![/B]

gürün_güzeli 08.10.2010 13:14

o 3 çocuk serbest bırakılmamalıydı çocuk mahkemesine çıkarılıp cezaları verilmeliydi.. diziyi örnek verenler olmuş tamam dizide tecavüz ediliyor ama sonrasında tecavüzü edenlere ceza da veriliyor yani madem diziyi örnek aldılar sonraısnı da alsınlar serbest bırakmasınlar o şer...leri yaa insnalıktan çıkmış bu millet allah ıslah etsin..

Salim58 08.10.2010 13:36

[B]Kıyamet Alametleri...[/B]

sivaslıgenç 10.10.2010 01:40

Çocuklarda hiç bir suç yok...
Televizyonlardakı yayınlar toplumumuzu inanılmaz derecede yönlendiriyor.Çıkın sokağa milletin haraketlerine bakın , yada internetteki paylaşımlara bakın hepsi şuan gündemde olan boş yayınların içerikleriyle dolu.
Ahlaki değerlerden uzaklaşmanın Çağdaşlık , Modernlik , değerlerimizede bağlı kalmanın Yobazlık olarak adlandırıldıgı bir zamanda yaşıyoruz.Bunun için gençlere , çocuklara en iyi yolu göstermenın 1. adımı ailede, ardından toplumdan geçiyor.Allah yardımcımız olsun...

aysima58 10.10.2010 01:58

çocuklarda nasıl suç yok be ne diyosunuz siz kardeşim iyi o zaman tv de ne görürsek aynısını yapalım o çocuk dediklerinin kandırda elinden beş kuruşunu al bakalım yada anasına bacısına küfür et bakalım çocuklukları kalıyormu çocukmuş ne çocuğundan bahsediyosun şimdiki şu asırda çocukmu kalmış şimdiki çocuklar insanı suya götürüp susuz geri geritiriyor uyan be kardeşim.

Kardelencicegi 10.10.2010 10:20

[CENTER][B][I][COLOR="DarkRed"]Insanlik nereye gidiyor. Ben onu merak ediyorum.
Coluk cocuk fitne ficir olmus valla.[/COLOR][/I][/B]

[URL=http://img145.imageshack.us/i/83944062ga3o.gif/][IMG]http://img145.imageshack.us/img145/8388/83944062ga3o.gif[/IMG][/URL][/CENTER]

sivaslıgenç 10.10.2010 12:15

[QUOTE=aysima58;583787]çocuklarda nasıl suç yok be ne diyosunuz siz kardeşim iyi o zaman tv de ne görürsek aynısını yapalım o çocuk dediklerinin kandırda elinden beş kuruşunu al bakalım yada anasına bacısına küfür et bakalım çocuklukları kalıyormu çocukmuş ne çocuğundan bahsediyosun şimdiki şu asırda çocukmu kalmış şimdiki çocuklar insanı suya götürüp susuz geri geritiriyor uyan be kardeşim.[/QUOTE]

Sen çocuga nasıl örnek olursan çocukta sana o şekilde karşılık verir.Yani tvdekı o mantıksız , içi boş filmlerin hiç bir kabahatı yok öylemi ?

AĞAOĞULLARI 11.10.2010 22:35

Türkiye de buna benzer olaylar çok oluyor bunlar hiç bir zaman tasvip edilemez. Bunların yasal sorumluluğu yok kanunlar karşısında çocuktur. Ailenin eğitimsizliğinden kaynaklanan bir olayın gündeme taşınması dır. Dolaysıyla vahşettir.Bu gibi olayların gündeme taşınması haber niteliğini taşımaması gerekir.Görüşüm o dur ki Sivas ve bölgesinde malzeme darliğindan bu gibi olayları haber yapıyorlar. Zamanla bu gibi olaylar örnek oluyor.
Ağaoğulları
11/10/2010.

goramaz 15.10.2010 14:16

[QUOTE=AĞAOĞULLARI;584083]Türkiye de buna benzer olaylar çok oluyor bunlar hiç bir zaman tasvip edilemez. Bunların yasal sorumluluğu yok kanunlar karşısında çocuktur. Ailenin eğitimsizliğinden kaynaklanan bir olayın gündeme taşınması dır. Dolaysıyla vahşettir.Bu gibi olayların gündeme taşınması haber niteliğini taşımaması gerekir.Görüşüm o dur ki Sivas ve bölgesinde malzeme darliğindan bu gibi olayları haber yapıyorlar. Zamanla bu gibi olaylar örnek oluyor.
Ağaoğulları
11/10/2010.[/QUOTE]

Yorumuza yüzde yüz katılıyorum amacım başlığı güncellemek değil ama böyle olayların medyada halkımız arasında fazlaca konuşulması olayları daha cazip hale getiriyor.

Hatılrlayın Münevver Karabulut cinayeti oldu yemedik içmedik Münevver'le yattık Münevver'le kalktık. Peki bu cinayetten sonra kaç tane kesik baş , kesik bacak,kesik kol cinayeti oldu. Kim tartıştı? Hiç kimse .Çünkü artık bu olayları kanıksıyoruz zamanla sıradanlaşıyor kötü örnekler.

2. Bazı arkadaşlar dizlerden bahsetmiş. Haklılar. Şimdi siz vatanınıza imanınıza bayrağınıza alenen küfür eden bir dizyii ağzı açık bir şekilde izler misniz? Bu diziler de o türden. Aile bizim toplumumuzun en kutsal değerlerinden birisidir. Neden ? Değerler ailede yeni nesillere aktarılır. Öyle bir hale geldik ki; ''Aldatan bizden değildir '' diyen peygambere iman ediyorken normal aldatma bizim milleti tatmin etmiyor artık heyecanını kaybetti. İlla ki encest ilişki olacak . Zamanla artık aile içi taciz de bizim için kanıksanmış bir rezalet olacak.

3. Büyük filozofumuz Farabi'ninbir sözü vardır. Der ki:İnsanlara önce yanlışı öğretirseniz doğru olanı bulmakta zorlanırlar ama ilk önce doğru öğretilirse başka doğrulara da ulaşması daha kolay olacaktır. Peki bizyetişkinler olarak olayın faili 3 çocuğa doğruyu anlatabildik mi acaba? Bunlar daha 11 14 yaşlarında. Biz bile kaç yaşımızda olmamıza rağmen keşke biryol gösteren olsaydı demiyor muyuz bazı zamanlarda. Peki bu çocukların yol göstericileri kim? Kainat boşluk kabul etmez şayet siz tapteze bir dimağı iyi ile doldurmazsanız orasını bir kötü mutlaka dolduracaktır. Gençlelerimiz çocuklarımız sahipsiz. Çocukalrımızın önüne iyiyi model olarak sunmalıyız güya RTÜK var merak ediyorum neyidenetliyor acaba?Eğitim sistemi deseniz dökülüyor aile de eğitim yoksa sonuç ortada. Durun hele bunlar iyi günlerimiz. Bir de 11 14 yaşında tecavüzle hayata başlayan nesilin çocukları gelecek? Mevcut iktidarın bu ahlaki çöküntüye dur demesi gerekiyor.

4.Bu çocukarı hangi akla hizmetle salıvermişler anlamış değilim. Bu hastalıklı ruh halinin mutlaka ıslah edilmesi lazım.

erhan 58 15.10.2010 15:49

kiniyorum diyecek söz bulamiyorum nereye gidiyoruz bu kadarda olmaz daha neler duyacagiz artik cocuklarimizi sokagada gönderemeyecegiz bu gidisle o zamanda internet belasi var evde zaman cok tehlikeli hal almaya basladi.cocuklarimizi devamli aktivelere göndermeli ugrasacagi seylerle mesgul etmeliyiz spor veya müzik onlari rahat edecegiz diye bos birakirsak olacagi bu olur elbetteki kadinlarin gün yapmasi erkeklerin kahveye takilmasi cocukta ne yaparsa yapsin denilmesi dogru degil sonucta cocuklarimizdan biz ebeveynler sorumluyuz simdiki zamanda onlarla cok ilgilenmeli ve kafalarini mesgul edecek aktivilere yönlendirmeliyiz sokaklara degil arkadaslara degil arkadasda önemli bütün gün boyu degil....

aysima58 15.10.2010 16:09

allah böyle ana babalara akıl versinki onlarda çocuklarına iyi terbiye bilgi versin diyim artık söyliyecek bişiy bulamıyorum çünkü bu sayfayı görünce sinir katsayım tavana vuruyor.

erhan 58 15.10.2010 16:21

[QUOTE=aysima58;584653]allah böyle ana babalara akıl versinki onlarda çocuklarına iyi terbiye bilgi versin diyim artık söyliyecek bişiy bulamıyorum çünkü bu sayfayı görünce sinir katsayım tavana vuruyor.[/QUOTE]

haklisiniz hanimefendi artik cahillikten kurtulmaliyiz. eskiden böyle seyler yoktu cocuk cocuktu. simdi cocuklara cocuk demek acida olsa zor malesef teknoloji ilerledikce ahlaki bozuk diziler ciktikca malesef cocuklarimizi kaybediyoruz.

murat tugrul 15.10.2010 17:50

Konu içerik olarak berbat felaket neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

Şu gerçegi göz ardı etmemek lazım şimdiki çocuklar çok zeki ne verirseniz onu alıyorsunuz.
kurtlar vadisini veriyorsunuz okulda kesiyor.arkadaşının bogazını al sana polat diyor
bihteri izliyor oluyor behlül
fatmagülü izliyor al sana gerçegi diyor.
çocuklarımıza verdigimizi fazlasıyla geriye alıyoruz.
fatmagülün suçune öylemi bunların hepsi toplumsal tepki ama herkes görmezden geliyor.
oniki yaşındaki çocuk bankanın hesaplarına giriyor.
Biz o yaşlarda misket oynuyorduk.
çocuklarımıza ilimi ,bilimi ,insan olmayı ögretseydik karşılıgını fazlasıyla alırdık.
Suç büyüklerde

Arif Coşkun 15.10.2010 19:09

[QUOTE=murat tugrul;584659]Konu içerik olarak berbat felaket neresinden tutsanız elinizde kalıyor.

Şu gerçegi göz ardı etmemek lazım şimdiki çocuklar çok zeki ne verirseniz onu alıyorsunuz.
kurtlar vadisini veriyorsunuz okulda kesiyor.arkadaşının bogazını al sana polat diyor
bihteri izliyor oluyor behlül
fatmagülü izliyor al sana gerçegi diyor.
çocuklarımıza verdigimizi fazlasıyla geriye alıyoruz.
fatmagülün suçune öylemi bunların hepsi toplumsal tepki ama herkes görmezden geliyor.
oniki yaşındaki çocuk bankanın hesaplarına giriyor.
Biz o yaşlarda misket oynuyorduk.
çocuklarımıza ilimi ,bilimi ,insan olmayı ögretseydik karşılıgını fazlasıyla alırdık.
Suç büyüklerde[/QUOTE]

Hızla değişen dünyamız ve teknolojik alanda keşke çocuklara hileyi, hurdayı değilde doğruluk, dürüstlük öğretilebilse.
Murat kerdeşimizim dediği gibi "ne verirsen onu alırsın" bir başka deyişle "ne ekersen onu biçersin."

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:32.