Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivas Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ' (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=39694)

Abdurrahman 58 14.11.2012 11:04

SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ'

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38372&token=73154][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38372&token=73154[/img][/url]

[B]Sivas Belediyesi tarafından yapılan Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Turkuaz Projesi tüm hızıyla sürüyor.

Eski Sanayi mevkiinde planlanan proje için muvafakat name vererek belediyeyle anlaşan arsa sahipleri Sebahattin Öztürk Spor Salonu'nda Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun ve Sivas Belediyesi Başkan Danışmanı Doç.Dr.Gürsel Güzel ile bir araya gelerek yapılan çalışma hakkında bilgi aldı.[/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38373&token=40866][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38373&token=40866[/img][/url]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38374&token=56178][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38374&token=56178[/img][/url]

[B]Doç.Dr.Gürsel Güzel tarafından projede bulunan konut, sosyal donatı alanları ve iş merkezleri hakkında yapılan sunum belediyeyle anlaşan mal sahipleri tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Projenin Sivas'ın çehresini nasıl değiştireceği en ince ayrıntısına kadar anlatıldı ve katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada Turkuaz Projesinin Sivas açısından önemine vurgu yaparak, projenin süreci hakkında çeşitli bilgiler verdi. Projenin başlangıçta planlandığı gibi güzel bir şekilde yürüdüğüne dikkat çeken Uzun, şunları söyledi:

" Bu toplantıyı yapmaktaki amacımız Eski Sanayi’de uygulayacağımız, Sivas'ın makus talihini değiştirecek olan bu prestij projeyle alakalı bilgilendirmek. Burada önemli bir konu görüşüldü. Eski Sanayi ile ilgili neydi bu önemli konu, dairelerin tipleri, metrekareleri ve dairelerin fiyatlarının belirlemesi konusuyla alakalıydı. Burada 1230 kişi var.

Bu 1230 kişinin 555 kişisi bize muvafakat name verdi. 152 kişi ise yerlerinin bizim tarafımızdan satın alınması talebinde bulunmuşlardı. 1230 kişinin 700 kişisi bu projenin uygulanması için bize destekte bulundular. Bu konuyla alakalı hem şahsım hem Sivas Belediyesi hem de Başkanımız Doğan Ürgüp adına burada bize güvenen kardeşlerimize teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum."

Arsa sahipleriyle yapılan toplantının çok verimli geçtiğini de belirten Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, sözlerini şöyle sürdürdü: " Yapmış olduğumuz toplantı çok güzel bir havada geçti. Eski Sanayi'de Turkuaz adını verdiğimiz bu proje bizim yönetimimizde hayata geçirilecektir.

Kentsel dönüşüm kanunu gereği projenin hayata geçirilmesi için vatandaşların uzlaşması ya da kamulaştırma yoluyla olacaktı. Başkanımızın da bizim de en büyük arzumuz uzlaşma yolunu tercih etmekti.

Uzlaşma yoluyla bizimle olan kardeşlerimize, esnaflarımıza tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Toplantı neticesinde belirlediğimiz fiyatlar çok büyük bir ilgiyle, büyük bir sevinçle karşılandı.[/B]

[B]1.Etap Projemizde 1 adet Alış Veriş Merkezi yani AVM,1 adet beş yıldızlı otel,1 adet Ofis Bloğu,1 adet Cami,3 adet 33 katlı rezidans kule,3 adet 14 katlı Apartman Bloğu bulunmaktadır.Apartman bloklarımızda 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 dairelerimiz bulunmaktadır.[/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38375&token=56089][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38375&token=56089[/img][/url]

[B]1+1 dairelerimiz 113 bin lira ile 162 bin arasında, 2+1 dairelerimiz 189 bin lira ile 224 bin lira arasında 3+1 dairelerimiz 261 bin lira ile 315 bin lira arasında 4+1 dairelerimiz ise 315. bin lira ile 368 bin lira arasındadır.14 katlı apartman bloklarında bulunan 1+1,2+1,3+1 dairelerimize 1 er adet 4+1 dairelerimize de 2 adet otopark veriyoruz.[/B]

[B]33 katlı rezidans kulelerde de fiyatlar 1+1 dairelerimiz 195 bin lira ile 217 bin lira arasında 2+1 dairelerimiz 217 bin lira ile 261 bin lira arasında 3+1 dairelerimiz 315 bin lira ile 368 bin lira arasında 4+1 dairelerimiz ise 374 bin lira ile 446 bin lira arasındadır.Kulelerdeki dairelerimize hem 1 er otopark hem de daire büyüklüğüne göre 6m2 ile 12 m2 arasında depo alanı vereceğiz.[/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38377&token=73154]
[img]http://resimzade.com/Show.html?i=38377&token=73154[/img][/url]

[B]13 Kasım'dan itibaren daire tiplerimiz, daire fiyatlarımız, Eski Sanayi karşısında Atatürk Caddesi'ndeki kentsel dönüşüm ofisinde asılacaktır. Bu ayın sonuna kadar da kardeşlerimiz kendilerinin tercih ettikleri daire tiplerine göre burada bir form dolduracaklar.[/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38378&token=62821][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38378&token=62821[/img][/url]

[B]Nihayetinde mevcut mülklerinin tapularını belediyemize devrederek karşılığında da tercih ettikleri dairelerine kavuşmuş olacaklardır. Bu arada şu önemli konuyu da kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.Eski sanayide muvafakat vererek projeye dahil olan esnafımızın mülkiyetlerine biçilmiş olan değerin 2.649 katını veriyoruz.[/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=38379&token=72588][img]http://resimzade.com/Show.html?i=38379&token=72588[/img][/url]

[B]Bir örnek verecek olursak Eski Sanayide 50 bin Lira değer biçtiğimiz esnafımız 50.000 x 2.649 = 132.450 Lira ile projeye katılmış olacaklardır.Esnafımız muvafakat namede belirttiğimiz değerlerini 2.649 katsayısı ile çarparak bu değer üzerinden 13 kasım ile 30 kasım arasında dairelerini tercih ederek mevcut tapularını devretmeleri gerekmektedir.

İnşallah Allah'ın izniyle bu ayın sonundan itibaren Eski Sanayi boşaltılmaya başlanacaktır.Bu Projenin hayata geçirilmesi konusunda bize güvenen, güvenlerini de bize muvafakat name vererek gösteren bütün kardeşlerimize Sivas Belediyesi olarak tekrar teşekkür eder, şükranlarımı sunarım." [/B]

mekke-sivas 14.11.2012 15:00

Cevap: SİVAS'IN İNCİSİ 'TURKUAZ PROJESİ'

Allah yardımcınız olsun

Abdurrahman 58 17.11.2012 15:14

resimleri gösterecek bir admin yokmu bu sitede

_DuMaN_58 17.11.2012 23:58

[QUOTE=Abdurrahman 58;619908]resimleri gösterecek bir admin yokmu bu sitede[/QUOTE]

Resimler sorunsuz görünmektedir. Resimleri sadece "üye olmayanlar" göremez. Resimleri görmek isteyenler üye olmalılar.

bahadır 58 18.11.2012 14:11

sonu gelir inşaallah

aozdemir 18.11.2012 17:36

inşallah uygulama cesaretini gösterirler. çok güzel bir proje.

etzel1967 19.11.2012 09:05

inşallah başarılı olunur...hayırlı bir proje olduğuna inanıyorum...

Abdurrahman 58 27.11.2012 15:08

31 aralık günü şehrimize yakışmayan o görüntü ortadan kalkmış olacak. hem sanayi esnafımız daha kullanışlı işyerine kavuşacak hemde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi yapılmış olacak
SİVAS'A HAYIRLI OLSUN!

Abdurrahman 58 30.11.2012 23:07

Projenin bir an önce bitmesi için sabırsızlanıyorum.

Kardelencicegi 02.12.2012 10:17

[B][COLOR="DarkRed"]Bu proje Sivasimiza hayirli olsun.
Bu projeye imza atan herkesi kutluyorum. Muhtesem saheser cook begendim.

[IMG]http://i45.tinypic.com/69gw1s.jpg[/IMG]
[/COLOR][/B]

Abdurrahman 58 02.12.2012 20:28

Evet laedri bu haberden bahsediyordum. Sitedeki herkes bu haberi okuyarak proje hakkında bilgi sahibi olabilir!

!~+4upn| q!y4rI 08.12.2012 15:16

Hakkımızda hayırlısı olsun Sivas' a her şey yaraşır.

aktassa 08.12.2012 18:27

Bu proje çok güzele benziyor. Bu yönetimin bunu hayal etmeleri bile başarıdır. Tebrik ediyorum. Peki ne zaman bitecek bu proje?
Geç kalınması konusunda ödenecek tazminatlar konusu da konuşulmuş mu acaba?
Buradan herkesin [B]Seve Seve[/B] arsalarını verdiğini anlayabilir miyiz?

Abdurrahman 58 09.12.2012 21:23

Sivas belediyesi yöneticilerini satılık medyanın,ve satılık esnafın terbiyesizliğinin bulunduğu konuları güncel tutmaya çalışarak basitliğinizi kanıtlıyorsunuz. hadi burda tartışın çok bilmişler..olmaz değilmi? e hem sivasa faydalı bi projenin detayları anlatılmış,hemde doğan ürgüp ve yönetimi yapmış..burda belediyeye atıp tutsanız,projede usulsüzlük var deseniz dışardan biri gelecek KÖRMÜSÜN YUKARDA YAZILANLARI diyecek..
harbi KÖRSÜNÜZ ama.Yalan yok.

aktassa 10.12.2012 00:15

İyide Abdurrahman58
ne diyelim daha be kardeşim. Vallahi yuh. Proje güzel. Evet. Bu ülkede her proje hayata geçirilseydi şimdi mars ile Türkiye arasında dolmuş seferi vardı.
Şu an anlatılanlar sadece proje. Hikaye. Var mı yapılan birşey? Sadece tuvalet yıkımları.
Sen daha birşey olmadan hemen şöyle oldu, al sana işte böyle olur diyorsun. Olan ne kardeşim. Bana bunu anlat... Senin ve senin gibilerin tek arkasına sığındığı şey zaten sadece YUKARIDA YAZILANLAR.
Yazılanlara bakarak insanlara kör diyorsun da, tamam yazıyı ben görüyorum da sen yapılan birşey görüyor musun? Daha yapılmadı. Eeee. Sende görmüyorsun . [B]KÖR MÜSÜN[/B]?

Abdurrahman 58 10.12.2012 11:46

yapılan hiçbirşeyi GÖRMÜYORSUN
bak yarası olan gocunur. hemen nasıl celallenip zıplıyorsun :)

LaEdri 10.12.2012 17:46

Bu projeyi a'dan z'ye bildiğini iddia edenler söylesin lütfen.
1-Belediyenin kendi ihale verdiği komisyonun eski sanayi için verdiği kamulaştırma bedeli nedir?
2-Belediyemizin bütçesi nedir?
3-Ordaki Opet neden başta projeye dahilken şimdi neden projeden çıkarıldı?Başkanın elimde kanun var dediği kanun,OPET'e işletilemedi mi?
4-Burada neden 18.madde yenilenmesi yapıldı?Bu düzenlemede amaç neydi?
5-Daire karşılığı tapularını vermek isteyenlere hangi güvenceler verildi?
6-Atatürk Caddesine bakan ve en büyük sorun olan dükkanların kaçıyla anlaşıldı?Anlaşanlar kimlerdi?

KAOS 10.12.2012 18:15

Sivas'ta hiç bir halt olmaz,
İki sokak lambası ve iki kaldırım taşı bir iki bahçe havuzla belediyecilik yaptık diyen belediyeler uyutur gider bizi.
Yazık, çıkında belediye görün.

Abdurrahman 58 10.12.2012 20:39

[QUOTE=KAOS;620230]Sivas'ta hiç bir halt olmaz,
İki sokak lambası ve iki kaldırım taşı bir iki bahçe havuzla belediyecilik yaptık diyen belediyeler uyutur gider bizi.
Yazık, çıkında belediye görün.[/QUOTE]

he ya kaos
iki sokak lambası,iki kaldırım taşı,iki bahçe havuz..
Muhsin Yazıcıoğlu Spor tesisi yapılmadı
320 bin ton dökülmedi
Terminalin temeli atılmadı
Hanımlar Kültür merkezinin temeli atılmadı
Bütçe 250.000.000'a çıkarılmadı
135 hizmet aracı alınmadı
çöplük halinde olan sıcak çermik kurtarılmadı
paşafabrikası Türkiyenin en iyi mesire haline getirilmedi
Sevgi evleri yapılmadı
imar revizyon planı çıkarılmadı
tıbbi atık sterlizasyon merkezi yapılmadı..!

Bunların hiçbiri yapılmadı değilmi?
bırak kaos bırak.. şu sitede aklı selim bir şekilde eleştri yapan nadir isimlerdensin senide kaybediyoruz heralde.
Ama Allah sorar kaos..Allah sorar!

KAOS 11.12.2012 10:08

[QUOTE=Abdurrahman 58;620232]he ya kaos
iki sokak lambası,iki kaldırım taşı,iki bahçe havuz..
Muhsin Yazıcıoğlu Spor tesisi yapılmadı
320 bin ton dökülmedi
Terminalin temeli atılmadı
Hanımlar Kültür merkezinin temeli atılmadı
Bütçe 250.000.000'a çıkarılmadı
135 hizmet aracı alınmadı
çöplük halinde olan sıcak çermik kurtarılmadı
paşafabrikası Türkiyenin en iyi mesire haline getirilmedi
Sevgi evleri yapılmadı
imar revizyon planı çıkarılmadı
tıbbi atık sterlizasyon merkezi yapılmadı..!

Bunların hiçbiri yapılmadı değilmi?
bırak kaos bırak.. şu sitede aklı selim bir şekilde eleştri yapan nadir isimlerdensin senide kaybediyoruz heralde.
Ama Allah sorar kaos..Allah sorar![/QUOTE]

Ben sadece bir dönemi kast ederek eleştiri yapmadım, aksine bu dönemi ehven-i şer olarak görüyorum. Ancak gerçekten başka şehirlere bakınca ve bizzat şahit olduğum bir çok akla ziyan uygulamayı görünce maalesef eleştirmekten geri duramıyorum.

ZiDaNe58 11.12.2012 10:42

temel atıldımı hic bi bilgimiz yok temel atıldıysa fotograf paylasirmisiniz.ayrıca aydın ile ürgüpü tartacak olursak aydın stadımızı terminalimizi ve dger sozlerini ertelemekten baska hic bisey yapmadı cok kazık yedik zamanında cok simdi en azından gozle gorulur işler yapılıyor dogrusnu soylemek gerekirse artık bu memleketi kimse çantada keklik olarak gormesin.

Abdurrahman 58 11.12.2012 11:13

hemşerim eski sanayi 10 gün içinde yerle bir edilecek,atatürk caddesine bakan dükkanlarda dahil. kış sezonu falan dinlenilmeyecek ve zemin çalışmaları başlayacak. hanımlar kültür merkezi inşaatında olduğu gibi mevsimin önemi yok. terminalde son sürat devam ediyor zaten.tıbbi atık sterilizasyon merkezi açıldı geçtiğimiz günlerde. herşey yolunda.ama hazmedemeyen karaktersiz çok!

LaEdri 11.12.2012 16:12

İki animasyonu getirip paraları götüren doçent olmuş ama dünyadan haberi olmayanların elinde patlayacak bu proje(!)..

Abdurrahman 58 25.12.2012 17:06

yıkımlar hızla devam ediyor. tosuncuklar bön bön bakıyor :)
not: tosuncuklarla kastım esnaf değil doğan ürgüp yıkmaya cesaret edemez diyenlerdir.

LaEdri 25.12.2012 17:17

Muvaffakiyet alamadığı dükkanları da yıktı mı?
Ataman,Zeki Bal,Oğuz Ticaret,Michelin?
İş bankası?
Benim dükkanım?:)
Ucuza kaptığınız yerleri yıkın bakalım..Ama orayı size yedirmeyecekler!

Abdurrahman 58 25.12.2012 22:47

bir haftaya kadar elektrik-su kesildikten,ortada sap gibi kaldıktan sonra o işyerleri,çalışmalar başladıktan sonra mum ışığında okeye dördüncü ararsınız artık ;)
bu projenin sizlik bizlik değil SİVASın hayrına bir proje olduğunu idrak edemeyenlerle muhatap olmuyorum.hak arama mercii adalet sarayı. kanunda %50'yi aştıktan sonra arkandayız demiş. şu an % 70 i geçti kendi razılığı ile projeye dahil olanlar.kalan % 30'da ortada nereye s...ğz diye gezinen kadro. bu arada laf açılmışken malum partinin elinde kala kala %30 kaldı. hadi bakm gençler iyi bir performans bekliyorum sizden.göreyim sizi yine dünyaya rezil edin Sivasımızı (!)

LaEdri 25.12.2012 23:53

Bu ülkede büyük hırsızlıklar kanunen yapılır zaten..Onun içindir ki büyük hırsızlar serbestçe gezebiliyor bu ülkede..Elektriğimi kessin ki karanlık olunca dönen dolaplar görünmesin..Allah da mı görmüyor sanıyorsunuz? O senin yüzde 30 dediğin kadroyu hiç tanımamışın bile..Sen elektriğini kesince onların pes edip çıkacağını mı sanıyorsun..Park City hırsızlığı falan detyip ortada dolaşanlar,Park City hırsızlığının Eski Sanayidekinni yanında simitte susam kalacağını görecekler..

LaEdri 26.12.2012 00:06

Biz tahliye için tebligat falan imzalamadık..
Malımın ancak yüzde 40'ı değerini veren o soygun işi kamulaştırmaya da imza atmadık..
Onun dışında gece yarısı wc'leri yıktığı gibi dükkanımı da yıkmayı mı düşünüyorlar acaba?
Yıldırma politikasının bile onuru vardır,insani yanı vardır..Onu bile beceremeyen bir belediye ve malum video ile Sivasımızı rezil eden bir belediye..

31 Aralık itibari ile oralar dümdüz olmuş olacak diyordu başkan..O belediye 31 Aralık'ta oranın resmini çekecek ve sitesine ekleyecek sözünde duran kişilerse,oralar dümdüz olmuş olacak ve rrsimleri de sitelerine eklenecek.Görelim bakalım!

Abdurrahman 58 26.12.2012 10:13

''SİVAS BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN TURKUAZ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ NİTELİĞİNİ TAŞIYOR''
Bunu ben değil TRT HABER söylüyor.

sizde tuvalet aramaya devam edin ;)

LaEdri 26.12.2012 11:54

Bu arada hiçbir sorumuza cevap veremedikleri gibi bizleri satılmış,akpnin maaşlı elemanı olarak itham edenler bilsin ki bizler partinin peşinde koşmaktan başka vasfı olmayan,ve partisi belediyeye geçince belediyede iş sahibi olanlardan değiliz..
Biz ÖSSde milyon kişiden 1700. olmuş,KPSSden de yuzbinler arasında 53. olop öyle maaşı almış kişileriz..

aktassa 26.12.2012 14:20

Anlayan için güzel sözler hocam.
Ama nafile işte.
Sanırım imzamdaki yazı anlatıyordur ne demek istediğimi... ;)

LaEdri 26.12.2012 16:19

[QUOTE=aktassa;620524]Anlayan için güzel sözler hocam.
Ama nafile işte.
Sanırım imzamdaki yazı anlatıyordur ne demek istediğimi... ;)[/QUOTE]

Kimsenin anlaması için yazmadım..:rolleyes:
Hakkımızı sonuna kadar arayacağız...

Bu arada bir peygamber gelip parti kuracak olsa BBP'yi kurardı..
Sıfır hata,sıfır günah..

LaEdri 26.12.2012 16:52

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı [B]Mehmet Muaz Uzun[/B], Turkuaz projesinin hızla devam ettiğini belirtti. Eski sanayi bölgesindeki yıkımlarla ilgili bilgiler veren Uzun, şunları söyledi:

“Eski sanayideki yıkımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. [B] Eski sanayide toplam 630 adet dükkân bulunmaktaydı. Bu 630 dükkânın 37 tanesi yıkılmış durumda.[/B] Toplamda Ocak ayı içerisinde 120 ‘ye yakın dükkân yıkılmış olacak.

Gördüğünüz gibi dükkanlar [B]hızla[/B] yıkılıyor..O kadar hızlı ki ne ara yüzde 5'inin yıkmışlar göremedik bile..Ocak ayında ise yüzde 18'i yıkılmış olacak.Hız dediğin budur!

Ama bizzat başkan demişti sanki 31 Aralıkta Eski Sanayi yerle bir edilecek,dümdüz olacak diye..Şimdi de yardımıcısı çıkıyor Ocak ayında yüzde 18'e ulaşmış olacağız diyor..

Tamam da hani oran yüzde 70 idi muvaffakiyet verenlerin oranı.Geriye yüzde 30 kalmıştı s....cak yer bulamayanların oluşturduğu.Neden o zaman yıkım oranı yüzde 70'e ulaşmıyor ocak ayında bile..Şaştım kaldım valla..:)

aktassa 26.12.2012 17:02

Söylenecekleri söylemişsin zaten.
Kraldan çok kralcı olmayacaksın.
O tarihler ileri ataaaaar, ataaaar, bir bakmışsın seçim zamanı gelmiş....
Başkaları gelir. 2 seçenek çıkar;
1- Proje Tamamlanır. Eski yönetimden açıklama. " Bunu biz başlatmıştık. Bizim başarımız. Biz olmasaydık ........."
2- Proje Yarım kalır. Eski yönetimden açıklama. " Halkımız bizi seçseydi biz bu projeyi bitirecektik. Bunlardan dolayı bitmedi. Eğer biz gelseydik bu proje ile beraber ........."

Bunun böyle olacağını görmek için akıllı olmaya gerek yok. Tarafsız, Allah'tan korkarak ve kula hakkına riayet ederek konuya bakmak yeterli olacaktır.

LaEdri 26.12.2012 17:32

[QUOTE=aktassa;620528]Söylenecekleri söylemişsin zaten.
Kraldan çok kralcı olmayacaksın.
O tarihler ileri ataaaaar, ataaaar, bir bakmışsın seçim zamanı gelmiş....
Başkaları gelir. 2 seçenek çıkar;
1- Proje Tamamlanır. Eski yönetimden açıklama. " Bunu biz başlatmıştık. Bizim başarımız. Biz olmasaydık ........."
2- Proje Yarım kalır. Eski yönetimden açıklama. " Halkımız bizi seçseydi biz bu projeyi bitirecektik. Bunlardan dolayı bitmedi. Eğer biz gelseydik bu proje ile beraber ........."

Bunun böyle olacağını görmek için akıllı olmaya gerek yok. Tarafsız, Allah'tan korkarak ve kula hakkına riayet ederek konuya bakmak yeterli olacaktır.[/QUOTE]

Valla bu 31 Aralık tarihini ben söylemedim.Başkan kendi söyledi:)

[B]31 Aralık 2012 itibari ile tamamını yıkmış olacağız. [/B]

[url]http://www.bugun.com.tr/sivas-haberleri/baskan-urgup-eski-sanayiyi-yikacagiz-haberi-114189[/url]

Abdurrahman 58 26.12.2012 19:20

ne mal olduğunuz TRT'nin TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ BAŞLADI haberini hatırlatmama değinmemenizle ortaya çıkıyor. ayrıca kralınında kralcısınında Allah belasını versin.Doğan Ürgüp halkın içinden biri. birileri gibi kendini cumhurbaşkanı falan sanmıyor. ben dikkat ettiyseniz artık uzuun uzun yorumlar yapmıyorum foruma. sizin gibi ota b..a muhalif olan,hakkı yenmediği halde çığırtkanlık yapıp birilerinin gözüne hoş görünmeye çalışan,bilip bilmeden millete iftira atan kör köstebeklerle dalga geçmek için yorum yazıyorum ! yani sizin gibileri kaale almıyorum.bu proje bittikten sonra bu laflarınızı birer birer kusacaksınız. ve o gün erinmeyip tüm yorumları alt alta yazıp gözünüze sokacağım!

LaEdri 26.12.2012 21:58

Eski sanayi hakkında yüz soru sorduk bir tane cevap verdin mi ki biz senin TRT haberine değinecez..
Değineyim yine..
TRT sadece şunu bilir.Sivas'ta eski yerleşim yeri yıkılacak oraya yeni binalar ve avmler yapılacak.İşin teknik ve hukuki detaylarını bilmez.O detayları bilen kim?Ben ve orada hakkı yenen insanlar..Biz de işin gerçeğini bildiğimiz için bu haksızlık karşısında sesimizi yükselteceğiz.31 Aralık'a yıkamaz diyorsak bildiğimiz vardı..Başkan çıkıp 31 Aralık'ta yıkacaz deyince,sizler de başkanın bu projeyi bildiğini sanıp atladınız..Ben bu projenin muhatabıyım.Projenin başlaması için ilk adım benim.Benden iyi bildiğinizi mi sanıyorusunuz.
Farklı bir açıdan bakayım.
TRT,yıllardır garibanın elektirik faturasından [B]çalıp[/B],Hadise'ye,Hakan şükür'e yediren bir kurum.Yani garipten çalıp,zengine yediriyor..
Eski sanayi konusunda bir yakınlık hissetmiş olabilir..

Sen önce oralar 10 günece yerle bir olacak,31 aralıkta orda birşey kalmayacak türünden mesajalrın vardı..Hatta ön cephedikeler bile yıkılacak diyordu bu tarihte..Önce onları alt alta sırala..

LaEdri 26.12.2012 22:07

Haaa,31 Aralık sözünü tutamadı,tutamayacaktı da belediye..
Napacağını söyliyeyim?
Çalışma var diyecek günlerce suyumu kesecek..
Çekecek kepçeyle kabloyu koparıp elektirğimi kesecek.Tedaş gelenece günler geçecek..Yollar benim yalanıyla yolları eşecek..Rezil bir yıldırma politikasına girecek..Ordaki esnaf yine de çıkmayacak...Orası öyle kalacak aylarca..
Şartları değiştirir,ben sizin malınızın değerini vereceğim tamam derse ne ala..Seçime girmeden temel bile atar.

Bir bunlar Sivas'ı seven..Öyle çok seviyorlar ki Sivas için çiğnemeyecekleri hak,kul hakkı yok..

aloneee 05.01.2013 20:01

Laedri, sürekli okuyorum yazdıklarını aynı şeyleri yazıp yazıp duruyosun hep aynı şeyler bilmeden konuşuyosun Başkan 31 Aralık'a kadar yıkılcak demedi 31 Aralık son gün dedi yani 31 Aralık'tan sonra dediğin gibi elektriği, suyu keserim filan artık ipler benim elimde dedi ayrıca oralar yıkıldığı zaman ne diycen merak ediyorum kamera karşısına mı çıkcan:?

LaEdri 05.01.2013 20:24

Hoşgeldin ocakcı kardeş...
Yıksın,umrumda değil..
Ama zehir zıkkım olsun hakkım...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:58.