![]() |
2014 Yerel Seçimlerinde Kimi Destekliyorsunuz ?
2014 Yerel seçimlerinde kimi destekliyorsunuz.
[B]Ak Parti:[/B] Sami Aydın [B]Büyük Birlik Partisi: [/B]Doğan Ürgüp [B]Cumhuriyet Halk Partisi:[/B] Gülümser Heper [B]Milliyetçi Hareket Partisi: [/B]Kürşat Ergün [B]Saadet Partisi: [/B]Sabahattin Tokgöz [B]Alfabetik sıraya göre düzenlenmiştir.[/B] [COLOR="Red"] Bu isimler dışında adayını açıklayan bir partiye rastlamadım,eğer varsa belirtin,ankete ekleyelim.[/COLOR] |
Cevap: 2014 Yerel Seçimlerinde Kimi Destekliyorsunuz ?
Eyv kardess :)
|
İlk oy benden tabikide yaptigi hizmetleri göz ardi etmek bize yakismaz o yuzdwn seninleyiz doğan başkan..
|
Sivas'a belediye anlamında yararlı olacağını düşündüğüm kişeye oy verdim.
Sivas'ın nüfusu artık azalıyor. Bu şekilde giderse aşağıda verdiğim gibi 2023 te toplam nüfus 580bine düşecek. 2013 nüfusu: 621.078 2014 nüfusu: 618.350 2015 nüfusu: 615.365 2016 nüfusu: 612.140 2017 nüfusu: 608.661 2018 nüfusu: 604.917 2019 nüfusu: 600.924 2020 nüfusu: 596.679 2021 nüfusu: 592.145 2022 nüfusu: 587.354 2023 nüfusu: 582.283 |
[QUOTE=_DuMaN_58;623622]
Sivas'ın nüfusu artık azalıyor. Bu şekilde giderse aşağıda verdiğim gibi 2023 te toplam nüfus 580bine düşecek. 2013 nüfusu: 621.078 2014 nüfusu: 618.350 2015 nüfusu: 615.365 2016 nüfusu: 612.140 2017 nüfusu: 608.661 2018 nüfusu: 604.917 2019 nüfusu: 600.924 2020 nüfusu: 596.679 2021 nüfusu: 592.145 2022 nüfusu: 587.354 2023 nüfusu: 582.283[/QUOTE] Haklısın ! Fakat, Sivas'ın göç kayıbının önlenmesinin olmazsa olmazı üç nedeni var: 1. Modern üretim. 2. Modern yapılaşma. 3. Modern kültürleşme. Bunlar yerine getirilmediği sürece göç kaybı kaçınılmazdır. Bu nedenle oyum CHP'ye |
[QUOTE=sivaslınet;623623]Haklısın !
Fakat, Sivas'ın göç kayıbının önlenmesinin olmazsa olmazı üç nedeni var: 1. Modern üretim. 2. Modern yapılaşma. 3. Modern kültürleşme. Bunlar yerine getirilmediği sürece göç kaybı kaçınılmazdır. Bu nedenle oyum CHP'ye[/QUOTE] Modern kültürleşmeyi anlamadım? üretim, sanayi, iş alanları, inşaat sektörü tabi ki geliştirilmeli. |
[B]Hükümetin yanında olan bir belediye SİVASımıza daha çok yarar getireceği inancındayım ve onun için oyum AKP'ye [/B]
|
[QUOTE=_DuMaN_58;623625]Modern kültürleşmeyi anlamadım?[/QUOTE]
Anlatayım kısaca; Modern > Çağdaş, çağcı, çağcıl (TDK) Modern kültür > Çağdaş Kültür Yani eskimiş kültürün yenilenmesi, güncellenmesi, evrimi, devrimi. |
[QUOTE=sivaslınet;623627]Anlatayım kısaca;
Modern > Çağdaş, çağcı, çağcıl (TDK) Modern kültür > Çağdaş Kültür Yani eskimiş kültürün yenilenmesi, güncellenmesi, evrimi, devrimi.[/QUOTE] Eskimiş kültür ?? Bizim kültürümüz Çamaşırmakinesi mi ki eskiyince yenisini alalım? Eskimiş kültür derken Sivas'ın yerel halkının kültüründen bahsediyorsun sanırım. Nasıl bir evrim geçirmeli? |
AKP Sivas'a hem belediye başkanlığı hem iktidar olarak hiç bir şey yapmadığı, aksine elinden gelen tüm zararı bilerek ve isteyerek yaptığı için ve başta il başkanı ve miiletvekilleri olmak üzere kendi çıkarlarına Sivas'ı mahkum ettikleri için;
Ben de Doğan bey diyorum.. |
Sivası küçültmek için elinden geleni yapan akp ye inat oyumuz Doğan Ürgübe
|
Ürgüp'ün avantajı işe aldığı bini geçkin kişi ve aileleri ve CHP'nin AKP karşıtlığı sebebiyle Ürgüp'e kayacak oyları..Onun dışında da AKP alır...
|
[QUOTE=_DuMaN_58;623628]Eskimiş kültür ??
Bizim kültürümüz Çamaşırmakinesi mi ki eskiyince yenisini alalım? Eskimiş kültür derken Sivas'ın yerel halkının kültüründen bahsediyorsun sanırım. Nasıl bir evrim geçirmeli?[/QUOTE] Kültür deyince çamaşır Makinası, Buz dolabı veya kömür, makarna aklına gelmesi doğal. Yadırgamadım. :) Evrende kültür de dahil olmak üzere evrilmeyen kendini yenilemeyen hiç bir olgu yoktur. Bunu bilen çağdaş insan kendisini yeniler. Kabul etmiyorsan sen de yerinde sayarsın. Dayatma yok. Neyse burası anket başlığı. Söz konusu olursa başka yerde devam ederiz. |
sami aydın açık ara rahat kazanır
|
Doğan Ürgüp rahat kazanır Sivas'ın Sami Aydın'la bir beş yıl daha boşa harcama lüksü yok bence..
|
[QUOTE=sivaslınet;623632]Kültür deyince çamaşır Makinası, Buz dolabı veya kömür, makarna aklına gelmesi doğal. Yadırgamadım. :)
Evrende kültür de dahil olmak üzere evrilmeyen kendini yenilemeyen hiç bir olgu yoktur. Bunu bilen çağdaş insan kendisini yeniler. Kabul etmiyorsan sen de yerinde sayarsın. Dayatma yok. Neyse burası anket başlığı. Söz konusu olursa başka yerde devam ederiz.[/QUOTE] Sivaslınet bende senin çamaşırmakinasına takılmanı yadırgamadım doğrusu :) "Sivas kültürünün yenilenmesi" nasıl olmalı? |
[QUOTE=_DuMaN_58;623637]
"Sivas kültürünün yenilenmesi" nasıl olmalı?[/QUOTE] "Anlamayana davul çalsan az" İki iletimde de çok net olarak anlattım. |
artık sivasın kaderinin değişmesi gerek bu işe bir bayan belediye başkanı el atmalı. sivas yöetimi vali olan büyük köy havasından kurtulmalı. sivas gelişmeli sivas büyümeli. sivas sivas olmalı.
|
[QUOTE=sivaslınet;623640]"Anlamayana davul çalsan az"
İki iletimde de çok net olarak anlattım.[/QUOTE] Bu kadar çabuk pes edeceğini düşünmemiştim. Yazık oldu. |
ben Sami Bey'ede Doğan Bey'e de oy vermiyeceğim...ama bence Sami AYDIN açık ara seçimi kazanır...buradaki anket sonuçları ne derse desin farketmez
|
[B]sami aydın proje üreten ve ufku açık birisi. doğan ürgüp sadece onun projelerini devam ettirdi. sami aydın açık ara kazanır.[/B]
|
bu akp hukumetinin sivasa katacağı zerre kadar değer yok.vicdanı olan biri 10 yılda bir akpnin yaptıklarını üst üste koysun birde 4 yıllık ürgüp belediyesinin.yeniden doğan ürgüp
|
[QUOTE=kuzu_58;623649]bu akp hukumetinin sivasa katacağı zerre kadar değer yok.vicdanı olan biri 10 yılda bir dikimeviaptıklarını üst üste koysun birde 4 yıllık ürgüp belediyesinin.yeniden doğan ürgüp[/QUOTE]
Aynen kardeşim çok doğru yaptiklari bisey olmadigi.gibi bide can damarlarini alip götürdüler bi memleketten...dikimevi Stad 33 bin kişilik söz verdiler 25 bine indirildi hani sözünden donen namertti??? |
DOGAN ÜRGÜPLE SONUNA KADAR DEVAM
|
AKP ye tokat atmamız lazım sivası kuşa çevirdiler bütün kurumlarını başka şehirlere taşıyan AKP ye ders vermek için dürüst başkan Dogan Ürgübe vereceğiz oyumuzu Sivas uyuma
|
[QUOTE=aozdemir;623646][B]sami aydın proje üreten ve ufku açık birisi. doğan ürgüp sadece onun projelerini devam ettirdi. sami aydın açık ara kazanır.[/B][/QUOTE]
Hangi projesi sami aydinin projesiymis aciklar misin? O zaman basbakan neden marmarayi ustlenir o proje de abdulhamidin projesi. isinize gelince oyle isinize gelmeyince boyle. size inat yine dogan bey kazanacak goreceksiniz. |
Sami Aydin'i da, Dogan Urgup'u de desteklemiyorum.. ancak ikisinden biri kazanacak orasi kesin.
Sami Aydin bence sehircilik anlaminda vizyonu daha genis birisi.. kotu icraatleri de oldu ama genel anlamda sehrin cehresini daha iyi hale getirdi diyebiliriz. Dogan Urgup ise iktidar partisinden bir belediye baskani olmamasina ragmen elindeki imkanlarla bir seyler yapmaya calisti.. bence yetersiz ama iyi isler de yapmadi degil. Dogan Urgup vs Akp olarak bakmak lazim olaya.. bu mucadelede iki taraftan birini desteklemem gerekseydi sanirim Dogan Urgup'u desteklerdim.. bunun sebebide sadece kale projesi konusunda ugradigi baski ve haksizliklardir.. Sehrin en degerli arazilerinden birine kutuphane kondurup oldurmek muhtemelen bir kac Akp'linin cebini dolduracak ama Sivas'in ekonomisine, ve sosyal yasaminda inanilmaz bir darbe vuracaktir. Dogan Urgup'un kale projesi o bolgeyi en azindan yasayan bir alan haline getirecektir. Sehir kutuphanesi olmasin demiyoruz.. ama internet ve iletisim cagindayiz artik.. baska herhangi bir yere yapilsa da olur.. bu konu bence secim rekabetinde en gunce ve belirleyici konu olmalidir. |
[QUOTE=edebiyatisyen;623660]Hangi projesi sami aydinin projesiymis aciklar misin? O zaman basbakan neden marmarayi ustlenir o proje de abdulhamidin projesi. isinize gelince oyle isinize gelmeyince boyle. size inat yine dogan bey kazanacak goreceksiniz.[/QUOTE]
Bir konuya açıklık getirmek isterim. Bir kaç gün önce bu basına da yansıdı marmaray projesi Abdulhamid'in değil Abdulhamid de o devirde kafasından benzer bir düşünce geçirmiş olabilir ama asıl proje ve üstlenme rahmetli Bülent Ecevit'indir ve onayıda Bülent Ecevit ve Devlet Bahçeli vermiş resmen başlatmıştır bitirmek de bunlara kısmet olmuştur. Sivas'a gelince Doğan Ürgüp açık ara kazanacaktır bakın da görün. AKP açılım hikayesiyle yurt çapında büyük oy kaybına uğramıştır, her ampulun bir ömrü olduğu gibi bitmiştir, artık misyonunu tamamlamıştır, tabi ki büyük hileler yaşanmazsa. |
[QUOTE=blacksky;623661]Sami Aydin'i da, Dogan Urgup'u de desteklemiyorum.. ancak ikisinden biri kazanacak orasi kesin.
Sami Aydin bence sehircilik anlaminda vizyonu daha genis birisi.. kotu icraatleri de oldu ama genel anlamda sehrin cehresini daha iyi hale getirdi diyebiliriz. Dogan Urgup ise iktidar partisinden bir belediye baskani olmamasina ragmen elindeki imkanlarla bir seyler yapmaya calisti.. bence yetersiz ama iyi isler de yapmadi degil. Dogan Urgup vs Akp olarak bakmak lazim olaya.. bu mucadelede iki taraftan birini desteklemem gerekseydi sanirim Dogan Urgup'u desteklerdim.. bunun sebebide sadece kale projesi konusunda ugradigi baski ve haksizliklardir.. Sehrin en degerli arazilerinden birine kutuphane kondurup oldurmek muhtemelen bir kac Akp'linin cebini dolduracak ama Sivas'in ekonomisine, ve sosyal yasaminda inanilmaz bir darbe vuracaktir. Dogan Urgup'un kale projesi o bolgeyi en azindan yasayan bir alan haline getirecektir. Sehir kutuphanesi olmasin demiyoruz.. ama internet ve iletisim cagindayiz artik.. baska herhangi bir yere yapilsa da olur.. bu konu bence secim rekabetinde en gunce ve belirleyici konu olmalidir.[/QUOTE] Kale projesinde hangi haksızlığa uğramış pardon? |
[QUOTE=edebiyatisyen;623660]Hangi projesi sami aydinin projesiymis aciklar misin? O zaman basbakan neden marmarayi ustlenir o proje de abdulhamidin projesi. isinize gelince oyle isinize gelmeyince boyle. size inat yine dogan bey kazanacak goreceksiniz.[/QUOTE]
[B]paşa fabrikası aksu doğan ürgüp bunları geliştirdi. otogar'da planlanmıştı. cadde çalışmalarında istasyon caddesi ve Atatürk caddesi modelleri tekrarlandı. yapılan park çalışmaları oğuzlar parkı vb'nin taklidi görünümünde. [/B] |
[QUOTE=LaEdri;623663]Kale projesinde hangi haksızlığa uğramış pardon?[/QUOTE]
Akp'nin oldu bittiye getirip orada kutupane insaatina baslamasindan bahsediyorum. Bir sehirde belediyenin bir porjesi varsa tepeden inme kararlarla neden o bolgeye baska bir sey yaptirilir? bu etik midir? secilmis belediye baskanina haksizlik degil midir? |
[QUOTE=blacksky;623665]Akp'nin oldu bittiye getirip orada kutupane insaatina baslamasindan bahsediyorum. Bir sehirde belediyenin bir porjesi varsa tepeden inme kararlarla neden o bolgeye baska bir sey yaptirilir? bu etik midir? secilmis belediye baskanina haksizlik degil midir?[/QUOTE]
O alan yıkılmadan önce mevcut belediyenin oraya Hanımlar Kültür Merkezi yapmak istediğini biliyormuydunuz? Daha sonra belediyenin projesinin olmaması nedeniyle o binaya '[COLOR="Black"][B]tarihi[/B][/COLOR]' deyip yıkımını durdurmak istemesini? En sonunda da kendi istediği olmayınca 'hayali' bir projeyle ortaya çıkıp bizi engelliyorlar demesine ne diyorsunuz? |
[QUOTE=blacksky;623665]Akp'nin oldu bittiye getirip orada kutupane insaatina baslamasindan bahsediyorum. Bir sehirde belediyenin bir porjesi varsa tepeden inme kararlarla neden o bolgeye baska bir sey yaptirilir? bu etik midir? secilmis belediye baskanina haksizlik degil midir?[/QUOTE]
Başkan bizzat bu konuda hüümete teşekkür etti,yardımcı oluyorlar diye..10 milyon parayı kalede kullansınalr diye gödnerdi bir günde hükümet..O para ne mi oldu? Parka bahçeye verdi bitirdi ürgüp..Şimdi hükümet engel oldu laflarını bırakın.. |
evet akp tek iyibir yanı var oda seçilen üç beş millet vekilerine iyi söz geçirmesi yüzde elli bir oy vermiş sivasa tek bir çivinin çakılmaması bazi akepelilerde sadece söz bizim olsun mantığından akp diyor ben öyle düşünmüyorum doğan urgüp ıktidar partisinden olmamasına ramen başarılı bir dönem geçirdi devamını dıliyorum
|
[QUOTE=LaEdri;623667]Başkan bizzat bu konuda hüümete teşekkür etti,yardımcı oluyorlar diye..10 milyon parayı kalede kullansınalr diye gödnerdi bir günde hükümet..O para ne mi oldu? Parka bahçeye verdi bitirdi ürgüp..Şimdi hükümet engel oldu laflarını bırakın..[/QUOTE]
Dikkat ederseniz ben Dogan Urgup ile Sami Aydin arasinda ya da akp arasinda o iyidir bu kotudur demedim.. sahsen ikisine de gayet uzagim.. sadece bu spesifik konu hakkinda dogan urgup'un daha hakli oldugunu dusunuyorum.. o lafi birakin bu lafi birakin gibi saygisiz kelamlardan kacinmanizi oneririm..yakismiyor. |
[QUOTE=58_SEMİH_58;623666]O alan yıkılmadan önce mevcut belediyenin oraya Hanımlar Kültür Merkezi yapmak istediğini biliyormuydunuz? Daha sonra belediyenin projesinin olmaması nedeniyle o binaya '[COLOR="Black"][B]tarihi[/B][/COLOR]' deyip yıkımını durdurmak istemesini? En sonunda da kendi istediği olmayınca 'hayali' bir projeyle ortaya çıkıp bizi engelliyorlar demesine ne diyorsunuz?[/QUOTE]
Belediyenin yapmak istediklerinin dogru, yanlis ya da en faydali proje oldugunu iddia etmiyorum.. ancak o bolgedeki karar yetkisinin secilerek makama gelmesi nedeniyle belediye baskaninda olmasi gerektigini dusunuyorum.. yoksa ne park ne kutuphane.. o bolgenin bence dogrudan sivas'in sosyal hayatina ve ekonomik canliligina katkida bulunabilecek bir sekilde degerlendirilmesini isterim. |
son günlerde açığa çıkan yolsuzluk olaylarını da unutmamak lazım
Bakanlara kadar uzanan bu yolsuzluklar ülke gündeminin tam da göbeğine oturdu Aynı yolsuzlukların sivasımız aleyhine de yapılmış veya yapılabileceği ihtimalini göz önünde bulundurursak doğan beyin rahat kazanacağını düşünüyorum |
tabiki dogan ürgüp .çünkü dürüst, adam ,çalmaz,çaldırmz,insanlara insan gibi davranır,kapısında görüşmek için fiş almanıza gerek yok,sivasımızın çehresini degiştirdi ,eserleri inkar edilemez,istihdam sagladı,belediyenin gelirlerini nüfüsunu artırdı,(300 000)in üzerine çıkmasını sagladı.iktidar yanlısı olmasının hiç anlamı yok belediyede çalışana oy verilmeli.akp nin son yolsuzlukları had safhaya çıkması ve yargıya vede emniyete müdahale etmesi zenginlere hizmet etmesi işçileri esnafı köylüyü bitirmesi gittikçe deskotlaşması ve fakirlerden oy alıp zenginler çalışması vs vs gibi yanlışlarına dur demek için en güzel fırsattır belediye seçimleri.vatandaş samiyide gördün doganıda hadi elini vicdanına koy ve tarafını seç.ya iktidara dur ne yapıyorsun de yada ey iktidar bizi iyi perişan ettin memnunuz devam et de karar senin sevgili sivaslılar.
|
Son seneye kadar Doğan Ürgüp'ü yakından tanımıyordum( diyaloğum olmamıştı) Çok taktir ettiğim birisiydi.Şu son ayda olan bir kaç hatasını söyleyip kapatacağım.Şehitler parkı yapıldığında kamulaştırılan evlerden sadece birinin serzenişi bu, adamın evini alıyor (istimlak ediyor) yerini özbelsanın yerine yaptığı evlerden birini veriyor.Ve adamdan üste 100.000 lira (eski 100 milyar) alıyor.Kardeşim adamı evinden ettin sen sonuçta kollayan gözetensin durduk yere adamı 100.000 lira borca sokmak hangi müslümanlığa sığar ? Bir jest olsun ettiğin maduriyete say.
Kurt deresine park yapıldı.Adamın birinin 3 dönüme yakın yeri var .Adamın haberi yok :) Sonradan öğreniyor.Yine maduriyet.Mahkemede olduğunu söylüyor adam... Geçenler belediyedeyim, muhtemelen yerel bir sanatçı , bilmiyorum artık hangi açılışta olduysa bayana şarkı söyletmişler ve parasını vermemişler bayan belediyede ağzına geleni saydı çıktı.Artık kaçıncı oldu diyor .Kaç defa sesledilerse . Gültepede arkadaşımgil 3 sene evvel ev yaptı .Mevcut belediye ruhsat verdi .Arkadaşım borcundan dolayı satlığa çıkardı.Eve müşteri çıktı.Belediyeden inceletmeye gidiyor, durum evlere şenlik.Ev eğitim sahasına verilmiş.Arsadan da yol geçmiş . Yandı gülüm keten helva.Şimdi o da mahkemeye gidecek .Ayrıca burada bölge parkı yapılacak birçoğu yeni yapılan ve kendi imar verdikleri evlerin birazını eğitim alanına birazını yola vermiş. Tam 14 hane birden.Halk yine perişan.Başkan Nuh diyor peygamber demiyor.Vatandaş her gün belediyede derdini anlatıyor ama nafile.Doğan beyi çok olgun, uyaroğlu biri bilirdim tabir yerindeyse tam bir yumuşak diken.Abartmıyorum.Adamda bir kaburga var kamyon şasesi onun yanında balık kılçığı gibi kalır. Şimdi bazı arkadaşlar beni AKP, CHP yada MHP li zannedebilir. Ben 4 dönem BBP ye oy verdim .Doğan Ürgüp e verdiğim oya pişmanım arkadaş. Bende karaya beyaz diyecek bir yapı yok. Mertçe delikanlıca ve BBP li kimliğimle yazdım. Yine tüm samimiyetimle söylüyorum insan kendisine beddua eder mi ben ediyorum.KEŞKE OY VERMESEYDİM... Tüm görüşlere saygım var ben açık açık söyledim katılır veya katılmazsınız. KAzanır veya kazanmaz oda beni ırgalamıyor ama ben ve benim çevremdem Doğana oy yok kardeşim...! |
[QUOTE=ELLİSEKİZ;623679]Son seneye kadar Doğan Ürgüp'ü yakından tanımıyordum( diyaloğum olmamıştı) Çok taktir ettiğim birisiydi.Şu son ayda olan bir kaç hatasını söyleyip kapatacağım.Şehitler parkı yapıldığında kamulaştırılan evlerden sadece birinin serzenişi bu, adamın evini alıyor (istimlak ediyor) yerini özbelsanın yerine yaptığı evlerden birini veriyor.Ve adamdan üste 100.000 lira (eski 100 milyar) alıyor.Kardeşim adamı evinden ettin sen sonuçta kollayan gözetensin durduk yere adamı 100.000 lira borca sokmak hangi müslümanlığa sığar ? Bir jest olsun ettiğin maduriyete say.
Kurt deresine park yapıldı.Adamın birinin 3 dönüme yakın yeri var .Adamın haberi yok :) Sonradan öğreniyor.Yine maduriyet.Mahkemede olduğunu söylüyor adam... Geçenler belediyedeyim, muhtemelen yerel bir sanatçı , bilmiyorum artık hangi açılışta olduysa bayana şarkı söyletmişler ve parasını vermemişler bayan belediyede ağzına geleni saydı çıktı.Artık kaçıncı oldu diyor .Kaç defa sesledilerse . Gültepede arkadaşımgil 3 sene evvel ev yaptı .Mevcut belediye ruhsat verdi .Arkadaşım borcundan dolayı satlığa çıkardı.Eve müşteri çıktı.Belediyeden inceletmeye gidiyor, durum evlere şenlik.Ev eğitim sahasına verilmiş.Arsadan da yol geçmiş . Yandı gülüm keten helva.Şimdi o da mahkemeye gidecek .Ayrıca burada bölge parkı yapılacak birçoğu yeni yapılan ve kendi imar verdikleri evlerin birazını eğitim alanına birazını yola vermiş. Tam 14 hane birden.Halk yine perişan.Başkan Nuh diyor peygamber demiyor.Vatandaş her gün belediyede derdini anlatıyor ama nafile.Doğan beyi çok olgun, uyaroğlu biri bilirdim tabir yerindeyse tam bir yumuşak diken.Abartmıyorum.Adamda bir kaburga var kamyon şasesi onun yanında balık kılçığı gibi kalır. Şimdi bazı arkadaşlar beni AKP, CHP yada MHP li zannedebilir. Ben 4 dönem BBP ye oy verdim .Doğan Ürgüp e verdiğim oya pişmanım arkadaş. Bende karaya beyaz diyecek bir yapı yok. Mertçe delikanlıca ve BBP li kimliğimle yazdım. Yine tüm samimiyetimle söylüyorum insan kendisine beddua eder mi ben ediyorum.KEŞKE OY VERMESEYDİM... Tüm görüşlere saygım var ben açık açık söyledim katılır veya katılmazsınız. KAzanır veya kazanmaz oda beni ırgalamıyor ama ben ve benim çevremdem Doğana oy yok kardeşim...![/QUOTE] öncelikle şehitler parkının orda eski evi olan şahsın kaç metrekare yeri vardı o yere belediye ne değer koydu.bunu bir yaz sonra özbelsan tokide dairelerin fiyatı ney.bunları yaz halk değerlendirir.gültepeye şimdiye kadar bir imar çalışması yaptırmayan önceki belediyelerin sorunu bu şayet bu adam geldi elini taşın altına koydu bu çalıştırmayı yaptıysa tşk etmeniz lazım.oy kaygısıyla şehrin göbeğinde kalmış yere imar çalışması yaptırmassan gün gelir şehre ihanet edenler baş tacı olur oy kaygısı gütmeden çalışan insanlarda böyle eleştirilir.eleştirilerin gerçeklerden uzak tamamen siyasi içerikli bir elelştiri.bula bula bunlarımı buldun.bence biraz daha çalışın |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:43. |