![]() |
SİVAS BÜYÜK OTEL
[CENTER][IMG]http://img95.imageshack.us/img95/292/1139236122botelnd2.jpg[/IMG][/CENTER]
[B]Sivas Büyük Otel[/B] Örtülüpınar Mahallesi İstasyon Caddesi Tekel Karşısı’nda bulunan Sivas Büyük Otel dört yıldız sınıfında hizmet vermektedir. Otel 114 odaya ve 234 yatak kapasitesine sahip olup ayrıca 180 kişilik lokanta ve 100 kişilik seminer salonuna sahiptir. Telefon : 0346 225 47 63 pbx Fax : 0346 225 47 69 |
-->: SİVAS BÜYÜK OTEL
bu otelin son durumu ne.en son terkedilmiş gibi duruyodu.
|
--->: -->: SİVAS BÜYÜK OTEL
[QUOTE=Deliilyasliyiz;206396]bu otelin son durumu ne.en son terkedilmiş gibi duruyodu.[/QUOTE]
[I][B]gardas olurmu ya büyük otel SİVAS ımızın en büyük oteli konumunda su an itibari ile [/B][/I] |
[B][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img95.imageshack.us/img95/292/1139236122botelnd2.jpg[/IMG][/URL][COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ımızın 4 yıldızlı tek oteli...[/B]
|
[QUOTE=Deliilyasliyiz;206396]bu otelin son durumu ne.en son terkedilmiş gibi duruyodu.[/QUOTE]
Sivas'ın en güzel oteli, nasıl terkedilmiş gibi duruyorki.Öğrencilik zamanımdan biliyorum, her Sivaslı kızın hayali düğününü Büyük Otel'de yapmaktır. Biz de Sivas'a gelin gelirsek hayalimiz aynı olacak... ;) |
[QUOTE=sonbahar5803;207065]Sivas'ın en güzel oteli, nasıl terkedilmiş gibi duruyorki.Öğrencilik zamanımdan biliyorum, her Sivaslı kızın hayali düğününü Büyük Otel'de yapmaktır.
Biz de Sivas'a gelin gelirsek hayalimiz aynı olacak... ;)[/QUOTE] [B][COLOR="Blue"] Valla bu otelden pek haberim yoktu sayenizde haberimiz oldu!Sağolun. Ama cidden güzel bi bilgi sıvastaki kızların hayalinin bu otelde bir düğün olduğu!Bunun için ayrıca sağolun. İnşallah sizde sivasa gelin gelirsiniz ne diyelim.:)[/COLOR][/B] |
[QUOTE=sonbahar5803;207065]Sivas'ın en güzel oteli, nasıl terkedilmiş gibi duruyorki.Öğrencilik zamanımdan biliyorum, her Sivaslı kızın hayali düğününü Büyük Otel'de yapmaktır.
Biz de Sivas'a gelin gelirsek hayalimiz aynı olacak... ;)[/QUOTE] EVET BENDE ORDA DÜĞÜNÜMÜ YAPMAK İSTİYORUM:D PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. |
ewet bencede sana katılıyorum harbiden terk edilmiş gibi duruyor başka şehirden gelen bir insan olarak ben öyle görüyorum bence girişi falan restore edilse daha hoş olacaktır.tabii bu benim fikrim.:rolleyes: |
Bende bakımsız olduğundan yanayım büyük otele yatırım yapmazlar
cünkü çalıştıranlar nasıl olsa müşteriler geliyor niye masraf yapalım diyorlardır yoksa kimse oteli daha güzel duruma getirelim diye uğraşmaz ayrıca restorantın fiyatı 5 yıldızlı otellerin fiyatında çok pahalı sivas halkının bu otelin restoranından, kafeteryasından, pastanesinden,yararlanacağını vede düğün için salonunu tutacaklarını hiç zannetmiyorum ancak kalbur üstü insanlar bu otelden yararlanırlar bir zamanlar tokatlılar çalıştırıyorlardı her halde yine onlar devam ediyorlardır ne diyelim sivasımıza hayırlı olur inşallah |
--->: SİVAS BÜYÜK OTEL
[B]hmmm bu dediklerinin hiç bir ilgisi yok büyük otel çok gözde bir mekan ve ayrıca yeniden restore edildi bilginize ....[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:35. |