Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Bilgisayar Anketi (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=11079)

_DuMaN_58 04.05.2007 19:17

Bilgisayar Anketi

1. Modeminizi kapattiginizda icinizde bir burukluk hissediyorsaniz;

2. Defterinizdeki tum adreslerde @ varsa;

3. Internet erisimi olmadigi icin annenizle haberlesemiyorsaniz;

4. Telefon faturaniz 2 sayfadan fazlaysa;

5. Esiniz resti cekip "Hayir, bilgisayar yataga giremez!" dediyse;

6. Bilgisayar masanizin sandalyesini bir klozetle degistirmeyi dusunduyseniz;

7. Gulumsediginizde basinizi yan ceviriyorsaniz; :-)

8. Esiniz devamli olarak evlilikte iletisimin onemini vurguluyorsa ve siz de bunun uzerine kendisine yeni Bir telefon hatti ve modem aldiysaniz;

9. Kelime islemcinizle birseyler yazarken her noktadan sonra "com" yaziyorsani******

10. "0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,A,B,C,D,..." diye sayiyorsaniz;

11. Ruyalariniz 256 renkse;

12. Uyumaya calisirken sleep(8*3600) diye dusunuyorsaniz;

13. Asansore bindiginizde gitmek istediginiz kata ait dugmeyi cift tikliyorsaniz.

Bu internet işini biraz fazla abartmışsınız demektir )

ş.usta 04.05.2007 21:13

--->: Bilgisayar Anketi

[B]5. Esiniz resti cekip "Hayir, bilgisayar yataga giremez!" dediyse;

13. Asansore bindiginizde gitmek istediginiz kata ait dugmeyi cift tikliyorsaniz.

kardeş eline sağlık çok güzel bunlar bana hitab ediyor.:)
[/B]

asi_58 23.05.2008 04:43

bağımlılık yapıyor pc ve net saat 5e 20 var neredeyse sabah olacak ama ben hala pc başındayım akşam 7 de oturmuştum pc başına zaman ne kadarda çabuk geçmiş yaaaa fark etmiyorum bile galiba bende abartıyorum dikkat etmem gerekiyor....!

fertelliyim 23.05.2008 09:36

[QUOTE=asi_58;265932]bağımlılık yapıyor pc ve net saat 5e 20 var neredeyse sabah olacak ama ben hala pc başındayım akşam 7 de oturmuştum pc başına zaman ne kadarda çabuk geçmiş yaaaa fark etmiyorum bile galiba bende abartıyorum dikkat etmem gerekiyor....![/QUOTE]

Çok haklısın bazı arkadaşlarımız gibi sizde abartmışsınız

Pc ye bu kadar bağımlı olmamak gerekir ne zaman bırakacağını iyi ayarlamak gerekir aksi durumda ciddi rahatsızlıklara neden olacaktır Başta gözler olmak üzere ciddi rahatsızlıklar diğer deyimle ANKSİYETE (KAYGI)BOZUKLUKLARI bu rahatsızlık gercekten ciddi bir rahatsızlık hafızası karışmış Cep telefonuna benzersiniz Beyin vucudunuzu değil vucudunuz Beyninizi yönetir duruma gelirsiniz.

gürün_güzeli 23.05.2008 17:54

genelde oluyor :D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:16.