![]() |
SARKISLA-Merkez Başören
Sivas iline 118 km, Şarkışla ilçesine 28 km uzaklıktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. Köyün Adı : Başören Hane Sayısı : 20 Nüfusu : 86 İlçeye olan uzaklığı : 30 km. Mezraları : -- Kuruluşları : Cami, okul Geçim Kaynağı : Tarım ve Hayvancılık Ekilebilir tarım alanı (dk) : 6.000 [IMG]http://www.sarkisla.gov.tr/admin/resimler/k_Basoren_jpg.jpg[/IMG] |
Sivas/Şarkışla/Merkez başören köyü
Herkese selamlar.ben Servet YILMAZ oğlu Uğur YILMAZ'ım.Ankarada doğup büyümeme rağmen baba ocağı köyümü çok seviyorum.Temmuzun ilk haftasında dernekle beraber köyde buluşalım ve tanışalım.Tüm Başörenlilere sevgiler.
|
--->: SARKISLA-Merkez Başören
Sivaslady genel bilgi için teşekkürler
|
selam ben Merkez Başören koyundenım tüm Merkez Başören lilere selam lar
:D:D:D:D:D:D |
-->: SARKISLA-Merkez Başören
selam koyumu cok ozledım yakında nufusunu 87 cıkaracagım
|
arkadaşlar kimlerdensiniz.Kendinizi tanıtsanız?
|
uğur bende uğur tanımadın mı beni aydın dan
nasılsın |
-->: SARKISLA-Merkez Başören
ŞARKIŞLA-MERKEZ-BAŞÖRENLİLER buluşma yeriniz sivaslılar net olur inşallah burdan başören köyüne selamlar
|
Tolunay'dan Kucak Dolusu Selamlar
Amcalarımın ellerinden öperim,
|
Selamünaleyküm sivasıma ve güzel insanlarına selamlar sevgiler gönderiyoruz. Bizde antalyada doğup büyüdük amma Başörenliyiz ALTINYAYLA (TONUS) BAŞÖREN Köyüme selam ederim. Cinoğlanı altınyaylada şarkışladada tanıyan emmiler dedeler vardır. Bende cinoğlanlardanım Oğuz ÖKTEM. Sivasta 3 tane başören var heralde.
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:58. |