![]() |
ZARA-Sarıyusuf
Sivas iline 50 km, Zara ilçesine 20 km uzaklıktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. 1- ADI: SARIYUSUF 2- MEZRALARI 3- MUHTARI: TAHİR DOĞAN 4- HANE SAYISI 8 5- NÜFUSU 25 6- İLÇEYE UZAKLIĞI Km 20 [IMG]http://www.zara.gov.tr/sariyusuf_koyu.htm[/IMG] |
--->: ZARA-Sarıyusuf
[B]Sivas'a 76 km köyüm ya 26 km nereye gitti :D :D
Bu arada sabit telefonların yanısıra cep telefonlarıda kullanılıyor ek bilgi :) Bu dönem hariç önceki 26 sene Dayım muhtardı :D aklıma geldikçe yazayım :) Eline sağlık Kader :)[/B] |
ZARA-Sarıyusuf
[QUOTE=SivasLady;208028]Sivas iline 50 km, Zara ilçesine 20 km uzaklıktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.[/QUOTE] [B]Köydeki ptt acentesini şimdi merak ettim, kimmiş acep :) Henüz yolumuz asfalt değil... :confused: Ama paylaşım için teşekkür ederim.[/B] |
[QUOTE=Dağcı;211291][B]Köydeki ptt acentesini şimdi merak ettim, kimmiş acep :)
Henüz yolumuz asfalt değil... :confused: Ama paylaşım için teşekkür ederim.[/B][/QUOTE] [B] abi ya internetdeki bilgiler :D :rolleyes: inanmamak lazimmis cogunu yanlis yazmislar neyse sizler daha iyi bilirsiniz kendi köyünüzü :) resimleri bilgileri senden bekliyorum :D sana kolay gelsin[/B] |
[B]ee yokmu başka bizim köylü koskoca sitede :)[/B]
|
-->: --->: ZARA-Sarıyusuf
[QUOTE=GuNaY;262556][B]ee yokmu başka bizim köylü koskoca sitede :)[/B][/QUOTE]
[B]ZARA-SARIYUSUF köylülerine selamlar saygılar[/B] |
[QUOTE=GuNaY;262556][B]ee yokmu başka bizim köylü koskoca sitede :)[/B][/QUOTE]
[B]Kıyıda kenarda kalmış köyümün konusunu yukarı çıkarayımda bir ihtimal köylüm okur :D[/B] |
-->: ZARA-Sarıyusuf
[U][COLOR=black][B]Selamın aleykun[/B][/COLOR][/U]
[B][U] sarıyusuf (samanyemezliler) vahkı halinize daha gecen gittim köy yolu berbattı Hani varya bizim köye benzemiyor geleleeeeeeeee.[/U][/B] [B][/B] [B][U] bediroglu[/U][/B] |
Cevap: ZARA-Sarıyusuf
Kurban Bayramımız Mubarek olsun
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:35. |