![]() |
YILDIZELI-Ortaçakmak
Sivas iline 67 km, Yıldızeli ilçesine 13 km uzaklıktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamaktadır. Köyün hem içme suyu şebekesi hem kanalizasyon şebekesi vardır. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. |
--->: YILDIZELI-Ortaçakmak
Selam
haklisin köyde ilkokul var.Yalniz kullanilmamaktadir diye yazmissin ! bu yanlis. Ilkokul kullanilmaktadir,PTT subesi olmadigi gibi acentasida yoktur.Ayrica saglik ocagi ve saglik evide mevcuttur.Köyün yoluna gelince asagi yukari 2 kilometre asfalt yoktur, yani anayoldan itibaren. Nereden biliyorsun diye sorarsan,ben orada dogdum büyüdüm ve halada oraya her izinde gidiyorum. Siz ortacakmak köyünü nerden biliyorsunuz bilmem ama arastirmanizi daha iyi kaynaklardan almanizi isterdim. Sevgi ve Saygiyla Senan |
--->: YILDIZELI-Ortaçakmak
[QUOTE=Senan;211265]Selam
haklisin köyde ilkokul var.Yalniz kullanilmamaktadir diye yazmissin ! bu yanlis. Ilkokul kullanilmaktadir,PTT subesi olmadigi gibi acentasida yoktur.Ayrica saglik ocagi ve saglik evide mevcuttur.Köyün yoluna gelince asagi yukari 2 kilometre asfalt yoktur, yani anayoldan itibaren. Nereden biliyorsun diye sorarsan,ben orada dogdum büyüdüm ve halada oraya her izinde gidiyorum. Siz ortacakmak köyünü nerden biliyorsunuz bilmem ama arastirmanizi daha iyi kaynaklardan almanizi isterdim. Sevgi ve Saygiyla Senan[/QUOTE] [B]önceki köylerde dedigim gibi ben desadece basliklar acilsin diye alt yapi hazirlandi bilgileri internet araciligi ile bulduklarimi aktardim sizin katkilarinizla dogru ve güncel olan bilgileri ögrenecegiz herkes kendi köyünü daha iyi bilir[/B] |
Cevap: YILDIZELI-Ortaçakmak
muhtarda amcam oluyo mustafa coşar tek başina iktiidar lakabıda saddam
|
slm bende orte cakmaktanım dogrusu babam ordan ben yukarı cakmaga gelın gıttın sızınle tanısmak ısterım k ı b
|
ben güneykaya danim,o civari pek bilmiyorum ama herhalde ortacakmak yakin.
|
hey Slm bende bu koydenmmm ;)
Canım OLan,Yarın Düşmanım OLmaz.YaşananLarn Hatırı Hep SakLı KaLır,HatırLarı SoruLur,SeLamLarı Hep aLınır.SiLdikLerm Vardır ßirde,OnLar yanLışLarm ve pişmanLkLaRımdır.AdLarı anıLmaz,hatırLarı soruLmaz [COLOR="Magenta"][B][I]Sσnsυzlυgυи sαнιвι sαиα υlαsмaк istiчσяum [/I][/B][/COLOR] [B][COLOR="DarkOrchid"]Ask acisi, Unutulmaz Anilari, Yakar InSani, Acitir Hatiralari, Aklina Gelince Hatiralar, Aglatir Insani . Bazen ileriye gidebilmek icin, Geriye Donmek En Mantikli Olanidir Biiir SeNiii UunUtMAdiiiM YiiiLarCA biiiiRde Ben AgLArkeN GiiiTiiigiiiNiii özLediğim sen misin yokSa her güLüşünde içimden kopaN 1ooo parça mı ? [/COLOR][/B] |
SLm ben Fransada Oturyom Ama ortaacakmakta dogdum ,buyudum ikisnede Hala orta cakmaka giderim ... KOyum Ptt Ajentesi VArdir Diyerleri DOgrudur SAglik ocagi YOktur SAglik Evi vardir Ve 4dönemdir k muhtarimiz aynidir tum Ortacakmaliklar Selam Ederim Saygilarimi sunarim.
evt Koyunuzun yolu bizim koyde geciyo Kadir20 ye cvp |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:46. |