![]() |
GÜRÜN-Bahçeiçi
Sivas iline 153 km, Gürün ilçesine 15 km uzaklıktadır.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. Ptt şubesi yoktur ancak ptt acentesi vardır. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır. yeni bilgiler: Köyün saglik ocagi mevcut ve görevliside var |
-->: GÜRÜN-Bahçeiçi
ilginizden dolayı teşekkür ederiz ama bizim köyümüzün sağlık ocağı mevcut hatta sağlık görevlisi bile göreve başladı ::) :) :) ;)
|
--->: -->: GÜRÜN-Bahçeiçi
[QUOTE=e.karakuzu;209586]ilginizden dolayı teşekkür ederiz ama bizim köyümüzün sağlık ocağı mevcut hatta sağlık görevlisi bile göreve başladı ::) :) :) ;)[/QUOTE]
[B]:) olmasina sevindim dedigim gibi sadece basliklar acilsin diye alt yapi hazirlandi bilgileri internet araciligi ile bulduklarimi aktardim sizin katkilarinizla dogru ve güncel olan bilgileri ögrenecegiz[/B] |
--->: GÜRÜN-Bahçeiçi
verdiginiz bilgiler için tşkler
|
paylaşım için teşekkürler bahçi içi köyümüz diye demiyorum harika bir yer
|
Tıhmın kelimesi, Hititçe bir kelimedir (Tepenin aşağı kısmı )anlamına gelir. Köyün gelenek, görenek ve yemekleri hakkında bilgi yoktur.
Köyün büyük çoğunluğu İstanbul, Adana, Bolu ve Düzce olmak üzere yurdun değişik illerinde ticaretle iştigal etmektedir |
Cevap: GÜRÜN-Bahçeiçi
köyümde 2 tane okul 1 sağlık ocağı 3 cami 1 tesis(veli oğlu) 1 mesira alan(yusuf dede) bulunmakta.gürün'e her saat başı dolmuş kalkmakta.
|
Cevap: GÜRÜN-Bahçeiçi
sivaslı hasan emmoğlu adanada havalar nasıl
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:07. |