![]() |
Sitemizin Ozanları
[CENTER][URL="http://img185.imageshack.us/i/ozan.gif/"][IMG]http://img185.imageshack.us/img185/3567/ozan.gif[/IMG][/URL][/CENTER]
[CENTER][B]Arkadaslar bu topicte herkes kendine ait dörtlükleri (fazlasinida) yazabilir[/B] [B]bakalim icimizde ne gibi ozanlarimiz varmis[/B][/CENTER] [CENTER][B]:D karsilikli atismalarda olabilir[/B][/CENTER] [CENTER][B]Ey Dostlar! [/B] [B]Burda hepimizden birseyler var[/B] [B]Hepimizin yüregi yanar[/B] [B]her satira damlar[/B] [B]gel sende katil[/B] [B]yüregini buraya yatir[/B][/CENTER] |
-->: AŞIK OSMANÎ
[B]Toz topraktan çöle döndüm,
Geveze yardan lala döndüm, [COLOR="Blue"]SERDAR[/COLOR] idim aşık oldum, Bu aşk ile kora döndüm. [/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Yok mu aranizda kimse
Iki satir yazsa bize ben baslayayim siire Cesaret vereyim size [/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Cesaretim gitdi ele
Günes dogmadan bitdi bile Buda benden size olsun Kalplerinz nurla dolsun[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[B]Sivas denilirde Ozansiz olur mu?
Yigitlik yanisira sairlik bulunur mu? Topic sadece okunur mu? :confused: baska katilan üye yok mu? :rolleyes:[/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]Hadi bende iki satır yazı yazayım,
[COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lı gönüllere duygu salayım, [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ımın her yani şairle dolu, Bende onlara bir yamak olayım.[/B] |
[B][COLOR="Navy"][B]Kaşları kömür kara,
Açtın bağrımda yara; Kız sen bana varmazsan, Valla düşerim dara. [COLOR="Magenta"]Bir gün evde kalsamda, Koca karı olsamda; Sende o ana varken, Yine varmam ben sana.[/COLOR] Bu dünyayı yakarım, Ortalığı yıkarım; YİĞİDO derler bana Seni alır kaçarım. [/B][/COLOR][/B] |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Kiz kacirmak kolaymi
Yigidoya yakisirmi Sen bu isin kolayini bul Bu is ister para pul[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
hani varya ilk baharda kelebek
hani varya beşikdeki gul bebek ne guzel şey gülüm seni özlemek ben seni bir başka sevdim [COLOR="Red"]t......[/COLOR] güzel kuşum güzercinim kekliğim özlem özlem hasretini çekdiğim yollarına mor menekşe ekdiğim ben seni bir başka sevdim [COLOR="red"]t.....[/COLOR] |
kime nişanlısın kime sözlüsün
nişanı geriye verde gidelim ceylan bakışlısın ela gözlüsün iyiyi kotuyu gorde gidelim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:42. |