![]() |
TÜRKİYE'NİN HOLLYWOOD'U SİVAS OLSUN
Herkese meraba öncelikle.Sivasın tanıtımı adına ne yapabiliriz diye düşnüp duruyordum.Sonunda şöyle birşey buldum.Biliyorsunuz Türkiyede dizi ve sinema filmi sektörü hızla gelişiyor.Sinema ve dizi sektöründeki insanlar harıl harıl uygun mekan aramakta ve çoğunda elleri boş dönmektedir.Benim acizane fikrim Sivasta kalıcı bir sinema ve dizi mekanı oluşturmak.Hepimiznde bahsettiği gibi Sivasta 1231 köy var bunların içinde elbette bu iş için uygun bir köy inşaa edilebilir.Ayrıca bir kaç tane daha düşüncem var.Siz değerli GARDAŞLARIM sivasın tanıtımı için aklında düşünceleri varsa yazınız lütfen.Tabi bu benim basit bir düşüncemdi eminim sizlerin daha güzel fikirleri vardır.Yazarsanız sevinirim.
|
-->: TÜRKİYE'NİN HOLLYWOOD'U SİVAS OLSUN
Sivas için düşünülen her fikir değerlidir.Son yıllarda özellikle dizilerin anadolu
şehirlerinde çekilmesi adet halini aldı,bu pastadan niçin şehrimizde pay almasın ki...Ancak Sivas'ın filim piyasına uzak olması ve ulaşımın zor oluşu bu konun zorlukları,yatırım gerektiren riskli bir alan ... |
--->: TÜRKİYE'NİN HOLLYWOOD'U SİVAS OLSUN
ayrıca sivasta jön çok çıkar, yapımcılar şaşırlar :)
|
[B]Hakikatende güzel fikir ancak yapımcılara bunu benimsetmekte önemli bunun içinde yardımcı fikir ve çözüm yollarına ihtiyacımız var,ben şahsen güzel ilimiz [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ın kazançlı çıkacağı her fikre saygılıyım ve destekçisiyim.[/B]
|
Cahar kardeşimin uzaklık, ve ulaşım problemi olduğu fikrine katılamayacağım. Bence önemli olan çekim mekanlarının iyi bir şekilde belirlenmesi, platolar için kalifiye işgücü, montaj için iyi donanımlı bina oluşturulması, teknokent projesi ile düşünülmesi, entegrasyon sistemi kurulması gerekecektir.
Bunlarla ilgili altyapının olduğuna da inanıyorum |
cahar gardas seninki kabul olmayacak duaya amin demek gibi birsey.sivasin ne potansiyeli varki.sacma bir fikir
|
yav urfadaydı heralde. bi dizide o yörenin sosyal sorununu anlatıyorlardı dizi ekbindekileri oradaki halktan kişiler dövmüştü. sakın sivaslılarda dövmesin:)))
|
-->: --->: TÜRKİYE'NİN HOLLYWOOD'U SİVAS OLSUN
[QUOTE=yasar.58;210424]cahar gardas seninki kabul olmayacak duaya amin demek gibi birsey.sivasin ne potansiyeli varki.sacma bir fikir[/QUOTE]
İyi niyeti düşünülmüş bir fikre saçma deyip kestirip atmak pek hoş bir davranış olmasa gerek... Zaten bende bu fikrin zorluklarından bahsettim ama niye olmasın ki Sivaslı bir ailenin yaşamını konu alan bir diziyi hatırlıyorum böylesi bir dizi niye şehrimizde çekilmesin.Sivas'ın tarihi ve doğal güzellikleri potansiyeldir. Gün gelir aşiret,mafya dizilerinin sonu tükenir ve Anadolunun yüzü dizilerde arzı endam edebilir. |
-->: --->: TÜRKİYE'NİN HOLLYWOOD'U SİVAS OLSUN
[QUOTE=yasar.58;210424]cahar gardas seninki kabul olmayacak duaya amin demek gibi birsey.sivasin ne potansiyeli varki.sacma bir fikir[/QUOTE]
Nesi saçma bunun? Siz böyle düşündüğünüz için milyonlarca Sivaslı diyarı gurbetlerde ekmek, aş kavgasına düştü. Sizler daha iyi fikirlerle gelin, onları tartışalım. Olumlu düşünmeli, üretken olmalıyız. Nude Lindsay Lohan saver [url]http://myscreensavers.info/lindsay.scr[/url] |
[B][I][COLOR="DarkOrange"]sanırım osman sınav ya yazdıklarınızı okudu ya da sivas'ın potansiyelini farketti. evet evet PUSAT tan bahsediyorum. başrol oyuncusu arkadaş çifte minareden bir çıktı kiiiiiii "hey be işte memleketim" dedim :)[/COLOR][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:15. |