![]() |
HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Kasımpaşa 43 yıllık bir aradan sonra Süper Lig'e merhaba dedi.
Oynanan play off maçında karşı karşıya gelen Altay-Kasımpaşa maçı nefesleri kesti. İlk yarı 0-0 sona erdi. 50. dakikada Kasımpaşa Erhan ile 1-0 öne geçti. 55. dakikada Kasımpaşa'dan Serdar kırmızı kart gördü ve bu dakikadan sonra Kasımpaşa 10 kişi mücadele etti. 72.dakikada Altay Mehmet'in attığı penaltı golüyle beraberliği yakaladı. 84.dakikada yine penaltıdan Muzaffer'in attığı golle Altay 2-1 öne geçti. 90.dakikada Kasımpaşa Alparslan'ın attığı golle tekrar beraberliği yakaladı 2-2. Normal süre berabere bittiği için 15 er dakikalık uzatma devreleri oynandı. 97. dakikada Altay Aydın'ın golüyle 3-2 öne geçti. 120. dakikada Kasımpaşa Erhan'ın golüyle tekrar beraberliği yakaladı ve maç uzatmalar dahil 3-3 sona erdi. Penaltı atışlarına geçildi ve penaltı atışları sonucunda Kaşımpaşa penaltılarda Altay'a 4-3 üstünlük sağlayarak Süperlig'e merhaba dedi... |
-->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
[B]Üfbe oku oku yoruldum ne maç olmuş ya ama Kasımpaşa haketmiş öyle görünüyor,maçı izlemedim ama 1 kırmızı kart,2 penaltı yinede peşin konuşmamak lazım ama Kasımpaşa Altaydan daha çok istemiş ve hak etmiş.
Tebrik ederim Kasımpaşayı Süperligde başarılar dilerim!Tabi [COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR]a karşı hiç şansları yok ama laf olsun diye söyledim. :)[/B] |
--->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
[B]Bu maç öncesinde kime sorsanız Altay'ın lige çıkmasını isterdi, İzmir gibi bir büyük kentimizin takımının süper ligde yer alması açısından. Ancak maç sonucuna göre Kasımpaşa lige yükseldi. Ben maçı sonuna kadar takip ettim Kasımpaşa 65 dakika 10 kişi mücadele etti ve hep son dakika golleri ile Altay'ı yıktı. Ne olursa olsun Kasımpaşa'nın bu başarısına gölge düşüremez. 10 kişi kalan takımı hemde öndeyken yenemiyosan ağlamak fayda etmez. Bende Altay kesin çıkar diyodum ama Kasımpaşa'yı tebrik ediyorum bileğinin hakkıyla buraya geldi. Bu dakikadan sonra bize de tebrik etmek düşer.[/B]
|
-->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Türkcell süper liğin 3 büyüğü değil Paşası geldi hoş geldin kasımpaşaspor
|
--->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
ya düşününsene carlos ve lincoln kaşımpaşa stadında oynaycak koskoca carlos sen ki 120 bin kişilik stdalarda oynadın trajikomık bi olay yaaaa
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:12. |