Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   UYGUN NİKÂH TAZELEDİ (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12615)

Sivaslilar.Net 10.06.2007 00:34

UYGUN NİKÂH TAZELEDİ

Sivasspor yönetimi Teknik Direktör Bülent Uygun’la 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Ligde kalıcı olmayı hedefleyen ve bu kapsamda yerli, yabancı çok sayıda futbolcu transfer ederek kadrosunu güçlendiren Sivasspor, ligdeki ikinci sezonuna Pecze ile start verdi. Sezona sahasında Gençlerbirliği mağlubiyeti ile başlayan kırmızı-beyazlı ekip, ilk haftalarda bir türlü istediği sonuçları alamadı.

Ligin 12. haftasındaki Denizlispor mağlubiyeti sonrasında Pecze ile yollarını ayıran Sivasspor yönetimi, teknik direktörlük görevine kulübün genel menajerliğini yapan eski milli futbolcu Bülent Uygun`u getirdi. Göreve geldikten sonra büyük bir başarı elde eden Teknik Direktörü Bülent Uygun, hem yönetim, hemde tüm Sivassporlu taraftarların gönlündü taht kurmayı başardı.

Yeni sezon Sivasspor'u UEFA’ya götüreceğini iddia eden Uygun,“Geçen yıl UEFA Kupası hedefini şanssız bir şekilde tutturamadık. Ancak gelecek sezon bu hedefimize ulaşabilmek için elimizden geleni yapacağız. Transfer arayışlarına da başladık” dedi. Genç hoca “Başarımızın en büyük nedenlerinden biri de bu birlik. Bu kadroya yapacağımız yerinde takviyelerle uzun yıllar lige damgamızı vuracağız” dedi.

sivaslısedat 10.06.2007 07:24

--->: UYGUN NİKÂH TAZELEDİ

iyi yapdı allah yolumuzu açık ede hadi bülent uygun şu takımı kupalara götür

Ertugrul 10.06.2007 13:54

-->: UYGUN NİKÂH TAZELEDİ

Yönetim Bülent Uygun’la 2 yıllık sözleşme imzalayarak istikrardan yana olduğunu
ve hedeflerine ulaşmak istediğini kanıtlamış oluyor.Bülent hoca kısa sürede iyi bir
başarı grafiği sergiledi,Sivasspor Türk futboluna büyük bir teknikdrektör
kazanmanın gurunuda ileride yaşayacaktır.

altuntas58 10.06.2007 14:21

Yönetim kurulu yerinde bir karar almış bülent uygunla sivasspor başarıdan başarıya koşacağından hiç şüpehem yoktur hayırlı uğurlu olsun

tanju_58 11.06.2007 12:17

iki yıl değilde daha uzun yıllar sivassporumuza hizmet eder inşallah hocamız.istikrar çok önemlidir.bakın m.united menajeri uzun yıllardır takımın başında.neden bir örneği bülent hocamız olmasın.

Serd@r 11.06.2007 22:36

[B]Sayın Bülent Uygun [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]ı,[COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]lıda Sayın Uygunu seviyor ve bağrına basıyor,bu iletişim olduğu müddetçe bu bağ zor kopar diye düşünüyorum.
[COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ımıza ve Sayın Bülent Uyguna hayırlı olsun diyorum,İnşaAllah hedefimiz doğrultusunda gayret gösterir ve UEFA ya katılma şansı buluruz.[/B]

sivas_kangallı 12.06.2007 10:25

sivassporumuz için hayırlı olsun.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:02.